Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
dani0113 #113679 üzenetére
Azért még így is a Goldot venni a legolcsóbb opció.
2 évet vásárolva itt HA-n 18 hónap GPU -ra váltva havi 1600-1700 forintra lehet kihozni 1 hónapra az előfizetést.
Igazából ha azt veszem figyelembe hogy véget ért már a 300-as buli és 1 havi GPU kellett minimum a konvertáláshoz akkor 2 év esetében igazából havi szinten olyan 200-300 forint csak a drágulás...
Járhattunk volna sokkal vacakabbul is...
-
elder troll
őstag
válasz
dani0113 #87223 üzenetére
Nem vettem még külön kontrollert, a gép mellé adottra 1 év garancia volt. Csere után a support azt mondta, hogy nem indul újra a garancia időtartama, külön rákérdeztem. Ez még One S időkben volt, kölcsön adtam a gépet rokon kölöknek, kb 4 hónap alatt ki is nyírta a kontrollert. Még meg is köszöntem neki, mert kaptam egy zsír újat
Nekem csak egy minimálisan driftelőt sikerült összehozni évek alatt pc mellett (fortnite, gta), szóval csak a fenti tapasztalatom tudom megosztani. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
dani0113 #86220 üzenetére
Nálam szinte ugyanez a setup, kivéve, hogy Q800A-m van.
Ami érdekes számomra abban, amit írsz, hogy az uncompressed 5.1 kb. sztereó szint.
Én így használom (mivel passthroughban van, azaz nincs Atmos) és szerintem jóval jobb a hangja a sima sztereónál.
Amúgy valami nem kerek ezeknél a Samsung soundbaroknál, mert előtte egy JBL-em volt, és azzal simán ment az Atmos passthroughban. -
balazs025
senior tag
válasz
dani0113 #61940 üzenetére
Flight Simulatornál ez is közrejátszik: Base framerate will be 30 FPS. On TVs that support VRR, the framerate can go above 30 FPS
Na, hombre[EU] meg is előzött. -
hombre[EU]
veterán
-
vg
addikt
válasz
dani0113 #61847 üzenetére
Azzal, hogy így közösen összefogva ilyen agresszívan betámadtatok az egyet jelent azzal, hogy feketében jártok. Amúgy se szabad ilyen forrásból venni játékokat, - hozzá teszem, hogy én is akartam venni Jannid-tól, de amikor valami mobiltelefonos aktiválásról írt inkább elálltam tőle -. Felőlem azt csináltok amit akartok.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dani0113 #41494 üzenetére
Series -en bugos. Illetve nem tudom SS -nél is így van -e, de SX -en biztos. Lépj ki főképernyőre a játék bezárása nélkül és onnan nyisd meg a Dolby -t. Akkor menni fog, legutóbb megnyitott alkalmazásokból nem.
Előző generációs Xbox -on egyébként működik rendesen. Itt nem...
-
-
persil
nagyúr
válasz
dani0113 #40858 üzenetére
Fej/fulhallgato eseteben teljesen "felesleges" egy teszt. A hallas, hangminoseg a legszubjektivebb dolog a vilagon.
Raadasul amilyen szar, agyonmokolt hangkepeket tukmal az osszes gyarto az ember agyara, az igazi semleges de tiszta hangzast mar sokan nem is halljak jonak es leszarozzak. Az 5 forintos jbl, marley meg tobbi divatszemet meg az isten, mert szetrobban az agyad az egekig tolt basszustol. :D Erre van igeny. 🤷Az altalanos minosege miatt viszont megerheti megvarni egy-ket beszamolot, mert nagyon nem mindegy, hogy 1 het vagy 2 ev alatt esik szet a 35 ezres fules.
Arra lennek amugy kivancsi, hogy vajon kifejezetten a boxhoz gyartott BT fulesnel megoldott e, hogy abszolute zero keses legyen a hangban. Mert egy jatekban mar ezredmasodpercektol is agyverzest lehet kapni.
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
dani0113 #18971 üzenetére
Nem akarok linkelni, elég, ha csak ránéztek a hardverapró Xbox Series hirdetésekre. Vannak máris eladók és vevők is.
Legrosszabb ilyenkor a hype-nak ellenállni, mert eleve eddig sem nagyon játszottam, de ha túl sokáig olvasgat itt az ember, akkor előbb-utóbb rábeszéli magát, hog ymost és azonnal kell valami gép, csak azért, hogy hazavigyük és kicsomagoljuk és beleszagoljunk. Aztán majd játszhatok ezen is a Fifa20-szal, meg a Horizon4-gyel.Azért ilyen szempontból nem bánom, hogy mit mondtok, de még tisztán emlékszem az első Xbox 360 reklámfilmekre... de még a One generációra is bőségesen jöttek ki olyan játékok, amik kifejezetten a next gen erejére és tudására alapozva készültek. Valamivel azért csak kellett villantani. (ott volt pl. a Rome, vagy a Forza aktuális részei). Vagy még a 360-as korszakban a Project Gotham Racing, a Gears of War, stb.
Most meg őszintén kérdem, mivel fogok játszani akkor? Mármint, ami valóban jobb és szebb lesz, de átlag, laikusként is azonnal láthatóan, mint a régi, Amazonról 150 Euroért vett One S gépemen?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
dani0113 #17410 üzenetére
En is eladtam a ps4 promat elotte kozel 10 evig xbox voltam es mind a ps mind az xbox tetszik. Most jelenleg nincs gepem es 2 haveri kor van Es nem tudom melyiket vegyem. Ami bosszant az , hogy a ps en a div 2be kozel ezer oram van.
Ha veszek xbox ot akkor kukazom az ezer oramat a jatekban , ha pst veszek akkor gears 5 kuka es a forza.
Mind a ket uj generacio jo lett szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest