Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
matex
aktív tag
válasz
matex #117639 üzenetére
Végül 11db három hónapos GP Core (olcsóbbra jött ki, mint a 12 hónapos bármelyik), és 1db GPU kódot váltottam be, de egyiknél sem ajánlott fel +1 hónap ajándékot a bankkártya hozzáadása miatt. Így a 33 hónap Core-ra ráaktiválva a 1 hónap GPU-t lett összesen 23 hónap GPU. Az a bizonyos 0,6-os szorzó pedig az én esetemben 0,68-as volt.
-
-
frankdelgado
őstag
válasz
matex #109749 üzenetére
Én még tavaly vettem a hardveraprón 2.990 Ft-ért, tehát ezen leárazás feléért, valamelyik gamepassos disztributortól, érdemes körülnézni....Szerintem jó játék, tán már kapott series peccset is....közhely, de azt mondom, a hangulata elviszi a vállán a játékot, nyomozgatni, dönteni kell benne, csapatot toborozni, bázist meneddzselni... és van benne csavar is a végén. STALKER 2 előjátéknak tökéletes. Biztos azért árazták le, mert ápr. 26-án volt az évforduló......
-
thedivision2
aktív tag
Cloud 2 is 16 ezer forint már csak, természetesen én még 30-ért vettem, utána meg 3 nappal rá leáraztál 16-ra kb mindenhol...
1 hónap nagyon lightos használat után megadta magát az USB hangkártyája és a mikrofonnak is doboz hangja lett hangkártya nélkül is, most adtam le szervizbe 2 hete. A 16 ezres árkategóriában viszont bőven átlagon felüli a Cloud 2.
-
F_Peter
őstag
Nekem mindegyik van a felsoroltakból. A vezetékes xbox jelentősen gyengébb minőség és hangzás mint a többi. A Cloud és az alpha között kicsi a különbség, de van, az alpha javára de ez ízles kérdése is. A Wireless xbox hangzásban gyengébb mint a gyperx-ek, de rendes beállítás után nem sokkal, cserébe viszont funkciókban sokkal jobb.
-
IntelKiller7
Topikgazda
En nem ajanlom. Evekig hasznaltam Cloud II-t, majd rendeltem egy ilyet mert 10k volt alzan. Nagy csalodas volt. Tiszta doboz hangja volt. EQ-t nem lehet allitani.
Jo szarul is szolt.
Probaltam PC-n is Cloud II es Razer Blackshark V2-vel osszehasonlitani, de csunyan leszerepelt.
Inkabb vedd a wirelesst, azt tudod allitgatni. -
negyven2
veterán
Amúgy GTA Forumos-os nemrég futottam bele egy érdekes spekulációba ami egyrészt egy régebbi spekulációra is hivatkozik, másrészt meg a kiszivárogott dolgok alapján gondolják talán túl. Ezek szerint a következő GTA az PS5 konzol exlusive lesz, és majd egy-két év után jöhet majd PC-re, de Xbox-ra nem, és ezért a Sony elvileg vagy 1-1,5 milliárdot fizetett a Rockstar-nak.
Ugye a korábbi pletyka úgy amire részben hivatkoznak az úgy szólt, hogy a 1 milliárd és 30 nappal hamarabb jön ki, de most azért dobták mert a kilopott videók alapján konzolból csak egy csak PS4 devkit-en futó videó volt a PC mellett. Nos bár szerintem baromság az egész (a 30 napos meg szimplán pénzkidobás), de ha mégis így lenne, akkor az a Sony-ra nézve a legnagyobb hipokrata megnyilvánulás lenne, hiszen most azért veri az asztalt, mert a CoD túl nagy cím ahhoz, hogy exlusive legyen cí legyen (valójában a 2025- utáni PS-es exclusive bónuszok elvesztése fáj nekik), de akkor az nem hatna negatívan a játékiparra, hogy minden idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb címe csak PS-en lenne elérhető.
És a csak a tisztázás kedvéért ismét leírom, hogy a fenti GTA VI dolog csak egy fórumos eszmefuttatásból jött ki, és abból, hogy a Sony (is) szeret timed exclusive deal-t kötni a kiadókkal (és ezt nyilatkozták is). Amikből aztán lehet több év, vagy a soha más konzolon elv is)...
btw. azt nem értem, hogy a Google miért fejezete ki aggodalmat a felvásárlás miatt, mikor most lőtte le a Stadia-t? Vagy egy hónapja még nem volt tervben a Stadia bezárása? Bár elnézve ez a lépés még a partereinek is új hír volt...
-
-
negyven2
veterán
-
SaGa59
őstag
Szúnyoghálóval nem sokra mész, azon legfeljebb a nyárfaszösz akad fenn, konyhai szagelszívókba való szűró jobb, csak abból gyanítom nincs fekete csak fehér. Azok átengedik a levegőt de a port elég jól megfogják.
Vagy szerzel fekete arcmaszkot és szétszeded. A három rétegből elég egy, a külső, már az is sokat megfog és talán még nem zárja el túlzottan a légáramlatot. Nekem vékony (kb három-négy mm vastag, át lehet látni rajtuk) fekete szivacs van a korábbi gépem toronyházának (cooler master centurion 590-es) elején, azt kellett néha kimosni egy zuhannyal, belül szinte semmi por nem volt a gépben sosem. A nagy ventilátor nyílások elé meg az alaplapok csomagolásához használt fekete szivacsokat (ezek kb egy centi vastagok általában) tettem, azokat is ki kellett mosni úgy két évente, mert látszott rajtuk a por.
Jó lehet még egy darab fekete geotextil is, az is légáteresztő. -
ProEvoFan
nagyúr
Még annyi, hogy porálarcot érdemes felvenni, mert tényleg rengeteg por jött ki.
Gondolkodok PC ventilátorhoz való porvédö vételén. eBayen lehet rendelni méter x méterben. Méretre vágom, és fekete ragasztószalaggal vagy gyorskötözővel rögzítem. Nem lesz a legszebb, de hatékony. -
Bazsi1987
őstag
Én csak series s nyomom van benne 10 órám már, oké nem a legszebb, de összhatásba mégis azt mondom legszebb játék legkidolgozattabb ami xboxra kijött, minden sikátorba utcán boltba azt érzem hogy tényleg ott lennék ilyent tán a last of us2-be éreztem hogy ennyire jól ki van dolgozva a körültem való világ, story tetszik játékmenet is bejön, én nem értem a sok fanyalgot tán ez azt egy story játékot tudom kiemelni boxon ami felveszi a versenyt a sony ip-kel (tudom nem csak boxra van ez a Microsoftra nézve szégyen) Nálam simán 9 pontos már most
-
Busaboy
aktív tag
Elfelejted, hogy egy 200 ropis konzoltól vàrod el, hogy hozza azt a grafikai teljesítményt amit elvàrnàl. A konzol gaming mindig is kompromisszumos volt, főleg grafikai fronton. Lehet az SX akàrmennyire is erős. A jővőben biztosan lesznek gyönyörű next gen gamek. (Bízom benne)
De a CP egy prev genre fejlesztett game.
Panaszra szerintem így se lehet okunk, pc-n reprodukálni, hogy így nézzen ki nem 200ropi lenne. Max a videókartya, önmagában.A jàték tovàbbra sem nex gen, frissítést kapott, hogy ne úgy nézzen ki mint egy krumpli és ne 20fpsel kelljen végig szaggatnom a pàlyàn a homályos/hiànyos texturàk között.
Next gen game/next gen frissítés nem ugyanaz. -
Zoltn
senior tag
Sokaktol olvasom ugyanezt akritikat, h gyenge a graf. Konzolon meg nem lattam sajat szememmel, de megjeleneskor PCn vegigvittem es amultam a grafikatol. Valaha megjelent legszebb jatek. Szerintem.
Tervezek egy masodik vegigjatszast sx en, es hat ezek kicsit elriasztanak. Na fel is rakom az 5oras demot.
-
ρσгτσ
addikt
-
Busaboy
aktív tag
Én porszívóval csináltam a One X-nél, hetente kiszívattam belőle a port a szellőzőkön keresztül. Annak akkora ereje nincs, hogy esetleg elmozdítson valamit, de a port, szöszt, (macsek szőrt) kihozza tökéletesen.
SX-nél is alkalmaztam már, bár még két hetes sincs, de a tisztaság még sose ártott.
-
ProEvoFan
nagyúr
Honnan készítetted a fotókat?Bárhol benézek a gépbe, mindig eltakarja valami. A tetején a ventilátor lapátok miatt nem látok semmit. Az alját is eltakarják az alkatrészek.
Lehet elviszem benzinkútra, ahol amivel az autó gumikat szoktam felfújni és óvatosan, gyenge levegővel adok a pofájának. -
MarioAna
senior tag
A simához képest nem tudom mennyi pluszt ad ez a remastered verzió. Nem mintha az original Crysis 1 bármilyen formában is "csúnya" lenne mai szemmel nézve. Kicsit ezekkel a remasteredekkel az a feelingem, hogy egy sima játékba beraknak 4k textúrákat (amiket egy mezei modder megcsinál amúgy) és eladják újként.
Ha csak a játékmenet érdekel akkor EA Playben benne van mind a 3 rész (a 2. rész zenéje az fixen a best ever valaha is - Hans Zimmer miatt) .
-
MrPeekaboo
senior tag
Én is mindig energia takarékosan használom a konzolt és korábban, amíg nem volt ilyen módban is rendszer frissítés, addig sokszor belefutottam abba, hogy a konzol bekapcsolása után rendszer frissítést talált és azt muszáj volt felrakni. Főleg úgy, hogy insider vagyok és sűrűn jönnek ezek. Azóta ilyenbe nem szaladtam bele. Egyébként a GP app-ból a letöltésisorba állított játékokat már nem húzza le teljesen egyhuzamban ebben a módban, csak részlegesen akkor tölti őket, amíg frissítéseket keres.
-
MrPeekaboo
senior tag
Ez talán nem hiba, hanem egy jó tulajdonság. Nem tudom, hogy mióta működik így, de ha a konzol frissítése és a játékok és app-oké is be van kapcsolva, akkor energiatakarékos módban is pár óránként bekapcsol a konzol és frissítéseket keres, ha talál, akkor telepíti őket.
-
toompa
őstag
Lehet hogy nincs köze hozzá, de azt vettem észre hogy a beállítások érvényesítéséhez kell egy teljes ki-bekapcs.
Így lehet hogy instant on-ban maradsz, hiába állítottad át. Próbáld ki. Én nem szoktam variálni.
De jártam már így hogy egy beállítást csak egy teljes kikapcsolás után jegyzett meg. -
zsozsa74
őstag
A hűtés kapcsán ne legyenek illúzióid! A pasztázás gyárilag olyan, mintha ráhánytak volna a procira. Ha rá és nem mellé, akkor még szerencsés is a dolog. És a legolcsóbb cuccal, hogy minél gazdaságosabb legyen. A One X nálam is némán kezdett, majd most 3 éves korában már hajszárító, meg néha le is állt, hogy ne süsse meg a procit. Elvittem tisztíttatni és újra pasztáztatni, megint néma lett Gears 5 alatt is. Az új tulaja már így élvezheti.
De biztos vagyok benne, hogy egy-két év múlva az XSX-emmel is ugyanez lesz. Mondjuk egy pasztázás nem a világ vége, pár ezer forint. És hát ha kell neki, akkor muszáj.
Anno pár éves PS3-amat már nem lehetett elviselni a helikopter zaj miatt, így nézett ki a pasztázása:
Gondolhatod, mennyire sikerült elvezetnie a hőt, ennek a rászáradt szmötyinek. És ilyen filléres szaron mennek el a konzolok...
Bár, ha azt nézzük, hogy az első gaming pc-m Nívea krémmel is évekig húzta...Bár az szerintem drágább cucc volt, mint amit a ps-be tettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- eFootball
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Ringfit Adventure
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest