- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
Egy kis segítség kellene,megvettük nem régen a Fifa15-öt,utólag megkaptuk e-mailen a reedem codot viszont volt már egy profilunk. Beütöttük a kódot de az előzőleg használt profilunkkal nem működik. Most hétvégén ingyenes volt a live működött is szépen. Hogyan kell a reedem kódot hozzá rendelni a meglévő profilhoz. Azt a hiba üzenetet írja ki hogy a profilod nem rendelkezik a megfelelő jogosultsággal.
-
StLui
veterán
Nem az a gond, ahogy pl számtech cuccos boltnál sem. Hanem az alacsony árrés és a magas bankkártyadíj, ami akár 2-3% is lehet, sőt ez elég jellemző, csak a nagy hálózatos boltok fizetnek kevesebbet.
Gondolj bele, én pl ha
bankhitelkártyát használok, a citi-től 1%-ot korlátlanul visszakapok, élelmiszerboltban 100000Ft-ig 3%-ot, benzinkútért pedig 50000Ft-ig 2% jóváírást kapok. Ezt pedig mind a boltosok fizetik meg.
Számtechnél pl nagyon nagy az árverseny, sokszor nagyker ár szinte ugyanaz mint a máshol a kisker, tehát kb 2-5% a valós árrés, na ezt el is vinné egy kártyás vásárlás boltot terhelő költsége. -
raziel01
veterán
Ez jutott eszembe
(tegnap olvastam)
Amúgy én nem fizetnék előre. Minek? Hozzá futár és adom a KP-t.
Jó most tudom, hogy ők megbízhatók de annyit hallani, hogy megrendeli az ember aztán kiderül, hogy nincs is készleten de a pénzt már levonták és megy a hetekig tartó huza-vona. -
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest