Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 13, fekete-fehéren
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtollasodik a középkategória
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
Egy kis segítség kellene,megvettük nem régen a Fifa15-öt,utólag megkaptuk e-mailen a reedem codot viszont volt már egy profilunk. Beütöttük a kódot de az előzőleg használt profilunkkal nem működik. Most hétvégén ingyenes volt a live működött is szépen. Hogyan kell a reedem kódot hozzá rendelni a meglévő profilhoz. Azt a hiba üzenetet írja ki hogy a profilod nem rendelkezik a megfelelő jogosultsággal.
-
StLui
veterán
Nem az a gond, ahogy pl számtech cuccos boltnál sem. Hanem az alacsony árrés és a magas bankkártyadíj, ami akár 2-3% is lehet, sőt ez elég jellemző, csak a nagy hálózatos boltok fizetnek kevesebbet.
Gondolj bele, én pl ha
bankhitelkártyát használok, a citi-től 1%-ot korlátlanul visszakapok, élelmiszerboltban 100000Ft-ig 3%-ot, benzinkútért pedig 50000Ft-ig 2% jóváírást kapok. Ezt pedig mind a boltosok fizetik meg.
Számtechnél pl nagyon nagy az árverseny, sokszor nagyker ár szinte ugyanaz mint a máshol a kisker, tehát kb 2-5% a valós árrés, na ezt el is vinné egy kártyás vásárlás boltot terhelő költsége. -
raziel01
veterán
Ez jutott eszembe
(tegnap olvastam)
Amúgy én nem fizetnék előre. Minek? Hozzá futár és adom a KP-t.
Jó most tudom, hogy ők megbízhatók de annyit hallani, hogy megrendeli az ember aztán kiderül, hogy nincs is készleten de a pénzt már levonták és megy a hetekig tartó huza-vona. -
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest