- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
Sickboy25 #37638 üzenetére
és várja meg az Xbox 720-at!
_________________________________________/Más:
Én nem foglalkozok azzal hogy beledesedik-e. ha befog, akkor megy a szervízbe, azt kész.
Az egyik konzolszervízbe, nem a Microsofthoz!Mindennek megvan az oka...
Mr.Grincs: Huuuunvagy? Adj egy időpontot, és akkor kapcsolom majd be a box-ot, hogy toljunk egy kis zombi hentet!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #37171 üzenetére
A Nazi Zombi vagy a COD 5?
Mert a COD 5 magában szerintem nagyon király világháborús, egy külön kategória.
A Nazi Zombi pedig belül van a COD 5 ben egy külön játékmód, ami lehet egyedül is nyomatni, osztott képernyőn, hálózatban, vagy pedig xbox liveon.
Egy pályán vagy egy zárt házban. Német náci ruhás zombik jönnek a ház fele lassan és lebontják a fa deszkákat az ablakokról, hogy be tudjank jönni a házba hogy megharapjanak.
Minden menet végén erősebbek lesznek és gyorsabban jönnek. Nekünka rekord eddig a 18.szint. Itt egy kis kedvcsináló:ZombieMindez világháborús környezetben és fegyverekkel. Van egy Ray Gun nevezetű fegyver amit mi csak hurkatöltőnek nevezünk. Azt ki lehet sorsolni 950 pontért. És az csak akkor kell amikor vagy 20an jönnek egyszerre és fent vagyunk az emeleten és kempelünk egy sarokból 4en.
Haverommal szoktam játszani + akik jönnek külföldiek.
4 magyar játékos viccesebb lenne, dumálni egyfolytában a hülyeségeket. -
Thome
veterán
válasz
Sickboy25 #37152 üzenetére
Lehet nekem is el kellene adni... Már ha az OFP-ről beszélünk. kuvva jó, meg minden, de ez azért egy 16 ezres luxus. Ennyiből már megvan a monitor!
Csak ugye minek vettem meg...
Tényleg, xboxon olyan nem létezik, hogy csalás ugye? Tehát ha egy ismerősömtől elcsórom a Modern Warfarét, akkor randalírozhatok online, nem lesz csaló, ugyi?
-
Mr.Grincs
veterán
-
_ak_
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #36460 üzenetére
Hát, ha mindenképp HD videókat szeretnél, egy HTPC építését javaslom. Építését, mert készen sokkal drágább. Pl Intel dual Atom 330, kb 17 ezer az alaplap, minden rá van integrálva. HD-t viszi 6-8 MBps-ig. Jobb fullHD-nél már gondok vannak.
Vagy WDTV-t (nem próbáltam), pendrive, DVD rakható hozzá, nem túl drága, nincs vele gond. Western Digital 25 ezer kb.
Lehet, már tudja a hálózati lejátszást is.Esetleg PC-re kötöd a TV-t.
Jó minőségű SD videókat szépen fel tud skálázni egy TV, nem lesz HD, de megközelíti azt simán egy jó SD BluRay rip. (Sőt, átlag HD BluRay rip-nél szvsz jobb eredményt ad.)
Elég neki egy DVD lejátszó..HDMI-s DVD-nek semmi értelme, nem fog jobban felskálázni, mint a TV saját elektronikája. Csak elfoglalja a csatlakozót a TV-n.
-
Gebriel
veterán
válasz
Sickboy25 #36416 üzenetére
Nem hinném. Én nem látok semmi különbséget.
Az elosztónak egy hátránya van csak manuálisan kell át kapcsolni.
Nekem a második van -
_ak_
addikt
válasz
Sickboy25 #36316 üzenetére
A satus code, csak egy sima hiba kód ami alapján be lehet azonosítani, h miért nem játssza le a box a filmet.
Kódek tudtommal csak egy van a boxhoz és az is csak azért, h lejátssza a xvid/divix .avi fájlokat, amik nem mennek out os box, ill. azzal a kódekkel amit leszed, azokat csak streamelni lehet rá, sajnos más megoldás nem létezik még.szerk.:még azt az egy kódeket sem lehet, csak liveról telepíteni.
-
_ak_
addikt
válasz
Sickboy25 #36312 üzenetére
Ne add fel!
Tényleg nem am legjobb media playbackre a box, én is tapasztaltam az általad írt jelenséget. Hiába szedtem le liveról al codecet sok film fent akadt a rostán, de az ilyen esetekre ajánlom a figyelmedbe a Tversity programot, ami képes arra, h "on the fly" streameljen neked bármiféle médiát pc-ről boxra. Több leírást is találhatsz. pl ez is az. igaz nem tűnik mainak-
-
alien_
őstag
válasz
Sickboy25 #36006 üzenetére
Egy mód van ennek az elkerülésére, ez egy XSata nevű cucc (illetve most már van egy Xport nevű, újabb változata).
Lényegében ez a kütyü hozzáférést biztosít a PC-dnek az X360-ad merevlemezéhez, így másolhatsz rá/róla mentéseket.
Ha esetleg érdekel egy ilyen kütyü, 11 000Ft körül tudok szerezni
De tényleg az a legegyszerűbb, ha gyorsan leakasztassz valahonnan egy 256MB-os MS memóriaegységet. -
zack
nagyúr
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #35575 üzenetére
Nincsmit. Korosztálytól függetlenül lehet vele játszani szerintem mert annyira nem brutális hogy rémálmai legyenek az embernek. Van ilyen segédlet is amikor célzol hogy hova lődd a golyót, tudőbe, szívbe, fejbe stb. És nincs olyan sok levegőd mint eggyes fps játékokban
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #35571 üzenetére
Csak a demót szedtem le.
Nagyon szép grafika, a játékmenet is "szinte valóságos", osonni kell, nyomot lehet olvasni, kacsára, nyúlra, őzre, medvére pumára vaddisznóra vadászni. Gondolom még több fajta állatot lehet vadásznia teljes játékban, ha megjelenik. Ettől nem tanul megsenki vadászni de aki vadászik annak érdekes kihívás lehet. Faterom vadászik és nekik tetszik a dolog szóval nállunk tutti darab ebből a játékból. FPS jellegű maga a játék. Igényes komoly kidolgozású valós fegyverek vannaka játékban, és a hangok is elég jók.
A környék meg lenyűgöző ahol a demóbanjátszottam. Próbáld ki, mert szerintem megéri. -
szaszlaci
addikt
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #34375 üzenetére
Na igen, ez plazma HD ready. Vagyis 1024x768 pixel. És nem 1366x720.
Vagyis a boxod nem tud szabványos felbontást rárakni az a gyanúm, hát választ egy alacsonyabbat.
TV alatt ki tudja írni, hogy 720 sort jelenít meg, de az akkor is "csak" plazma HD, 1024 oszloppal.
Új dash, HDMI, box beállítások rendben vannak?
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest