- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
takacsimr #37094 üzenetére
Ezt jó ha tudod.
"Major Nelson mai cikke szerint a következő dash frissítéssel az MS letiltja a nem eredeti HDD-ket és memóriakártyákat. Ha mégis ilyeneket használunk, úgy azok a frissítést követően többé nem lesznek elérhetőek a dashboardban. A frissítés tesztelése a jövő héten kezdődik, azaz a blokkolással kapcsolatos pontos információk hamarosan kiderülnek.
Mindenesetre akik ilyen memóriaegységeket használnak, azoknak célszerű a tartalmaiknak kimentése egy eredeti cuccra." Forrás:abgx.net -
_ak_
addikt
válasz
takacsimr #37107 üzenetére
Ne formázd fat32-re, már csak azért sem mert nem is fogod tudni (ill talán megoldható, de trükközni kell). Arról nem beszélve, h fat32 esetén a legnagyobb fájlméret 4gb lehet.
A titok nyitja a HFS+ format. Kezdésnek ITT egy kis segítség.
CHIPman: ha nem mész live-ra, akkor nem jön le az az update, ami megakadályozná, h használd a moddolt vinyódat. De lévén az msnek ebbe pénze van, simán megoldották, h a dash frissítéseket az új játékok is tartalmazzák és addig nem indulnak el, amíg nincs fent az új dash. (ha félre értettem vmit, akkor én sem szóltam
)
-
szpal17
őstag
válasz
takacsimr #37107 üzenetére
Hát akkor ki kell próbálni, hogy kap-e elég áramot 1 usb-vel ha nem akkor muszáj lesz előre..ez akkor hátrány ha vezetékes a joy-od...
Sickboy: Neked volt, hogy néhány filmet nem játszott le ugye? Mintha olvastam volna ilyet... nekem eddig bármit megpróbáltam ment...szimpla avi-k, semmi extra...és live-ról jött az update.
-
Laci_a_Paci
tag
-
szpal17
őstag
válasz
takacsimr #37099 üzenetére
Használj mondjuk valami formázó programot...például:[HP USB Disk Storage Format Tool]
Aktív témák
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest