Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Köszönöm a válaszokat.

-
mickemoto
őstag
Szerintetek az új slim xbox360 is okosítható lesz?, mert ha igen akkor még várok a vétellel.
-
-
Def26
félisten
válasz
7600 GS
üzenetére
Esetleg fel is tudod matricázni.
-
Def26
félisten
válasz
plus44
üzenetére
Ez teljesen hivatalos. Természetesen minden esetben kell a lemez ahhoz, hogy elinduljon a játék. Tehát az nem működik, hogy körbemegy a lemez a haveroknál mindenki felmásolja azt játszik. Ennek "csupán" annyi az előnye, hogy nem pörgeti veszett módon a DVD -t.
youtube videó, nem egy bonyolult dolog"Bizony, ezentúl a HDD-ről is lehet közvetlen játékokat futtatni, mindennek az ötletét pedig nagy valószínűséggel a Playstation 3 adta, ahol egyes címek hajlamosak 3-5 gigát is feltelepíteni első indításukkor. Ez a swapelés, melynek lényege, hogy az egyes nehezen betölthető dolgok – például textúrák – felkerülnek a merevlemezre, így gyorsítva később a játékot. Mindezt most átgondolták, és az új Xbox 360 Dashboard segítségével teljes játékokat is felmásolhatunk majd, mely nem csak gyorsítani fogja a töltési időt, de egyben kíméli is a CD olvasót. A kalózkodást megelőzendően továbbra azért is a meghajtóban kell majd lennie az eredeti lemeznek, csak az éppen használaton kívül lesz – így kímélve az gépet, és egyben fülünket is a hangos CD búgástól." [link]
-
Tomazoe
tag
Hali emberek!
Leszedtem a Halo 2-őt,de azt írja hogy lehet xbox 360-on futtatni!
Kérdésem az lenne hogy nekem van egy x360 arcade nem mókolt gép és
hogy azon tudom-e futtatni a halo 2-őt?
Vagy csak eredeti xbox classic játékokat lehet?
Vagy kéne hozzá vinyó is? -
7600 GS
addikt
Srácok, kérdeznék egy hülyét: A mostani boxom fehér. Lehetséges valahogy, hogy szerzek valahonna egy fekete házat, és át "ültetni" bele?
-
Def26
félisten
válasz
plus44
üzenetére
Boxon teljes egészében fel tudod telepíteni a játékokat HDD -re. Így a lemezt csak akkor használja a gép amikor elindítod a játékot, 1x ráolvas aztán le is állítja.
PS3 -on is van hasonló de ott csak a játék bizonyos részét telepíti fel, van hogy 20-30 MB -ot, és közben tekeri a lemezt is. Igaz, ott szinte semmit sem hallasz ebből.
Boxon pont ez volt sokaknak (nekem is) a gond, hogy hiába volt halk a hűtés játék közben a dvd olvasó hangja elnyomott akármit.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Nekem addig volt bajom a hűtésével amíg hajlamos volt a 3 ledre. A többi részét orvosolta a gari, igaz a 3 ledet is orvosolja. Az olvasó az tényleg trágya volt, de sokat lökött a dolgon, hogy ténylegesen hddről fut a móka ha fel van telepítve a játék, ez nagy újítás volt.
PS3 nál szintén ilyen hiba volt(?!) és van is, de ott csak egy részét gányolja föl a gép és ugyanúgy megy a balhé a bd lemezről. Tehát ők nem szartak a kútba csak a kávájára és belekotorták. -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
De rég jártam itt....
Vizsgára készültem, sportosabb élet, mi egymást.
Beharangozták a várva várt(?) vékonyabb változatát a kis dobozkánknak. Azt szeretném Tőletek kérdezni, hogy valamelyikőtöknek már van a birtokában egy ilyen? És ha igen, tudna Nekem róla egy gyors véleményezést írni? Mert a formája nekem igen tetszetős, és ha a szellőzéssel meg úgy semmivel nincs probléma, akkor erősen gondolkodom, hogy egy ilyet vegyek legközelebb. Ugyanis egyet mindenképp szeretnék venni a garancia miatt.Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

Amióta nem voltam, beszereztem az új CoD-ot, szerintem iszonyatosan jó!
Az E3-on láttam a 7-nek a bemutatóját, nagyon brutál lesz! 
-
-
ofive
csendes tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Egy telefont megejtettem.Akinél vettem,azzal beszéltem.Jó fej volt,annak ellenére,hogy zártak,megpróbálta megkeresni Pistit,akinél volt a Box a 3D-s tv-n.Azt mondta X,Y,X,Y amit beírt,de nem segített az sem,inkorrekt kódot ír rá.Holnap felhívnak,hogy mi van.Ha nem lesz jó a telefonos segítség,visszaviszem,és kiverem a dilit.140 km autózást az Ő hülyeségük miatt.
-
nofi
addikt
válasz
fercsi77
üzenetére
Szerintem mindegy! A 14ezres azoknak van akik az egész házimozijukra annyit költenek, hogy ez a tétel már amúgy sem tűnik fel. Nekem egy 15 méteres kábelem van, amit 2000-ért vettem pár éve és szerintem hibátlan. Azért arra figyelj, hogy 1.3mas szabványnál ne legyen régebbi
-
Esetleg:
Set a Family Settings Pass Code
When you create a Family Settings pass code, anyone who wants to change family settings on your console will need to enter the pass code first.You can also use your Family Settings pass code to override game and movie settings if you (or those with whom you share your pass code) want to play games or watch DVD movies that your console settings normally block.
For example, you could give the pass code to your 18-year-old so that she can watch R-rated movies that your younger child is not allowed to see.
To set a pass code for your console:
Go to My Xbox and open System Settings.
Select Family Settings, Console Controls.
Select Set Pass Code.
Select Pass Code, then enter a four-button code using the X and Y buttons, triggers, bumpers, and directional pad on your controller.
Confirm your code by entering it again.
Choose a pass code reset question.
Select Pass Code Reset Answer and enter your answer using either your Xbox 360 controller or a standard USB computer keyboard plugged into a controller port on your console.
Select Done from the Set Pass Code screen, then select Done once more from the Console Controls screen. When prompted, select Yes, save changes to put your new settings into effect.
To reset your pass code, repeat this procedure at any time.Reset a Forgotten Pass Code
To reset your pass code after you've forgotten it:
Go to My Xbox and open System Settings.
Select Family Settings, Console Controls.
Enter an incorrect pass code.
You'll be told that your pass code is incorrect. SelectReset pass code.
You'll then be shown your pass code question and asked to answer it.
Set a new pass code, following the directions in the previous section.
[link] -
ofive
csendes tag
-
fercsi77
csendes tag
az lehetséges hogy amit a xbox360-hoz adnak gyári av kábellel csúnya a kép az LCD tévén??mert én használtam componens kábelt de azzal szép képe volt!!
vegyek HDMI kábelt-egy Jasper Arcade konzolról van szó!! -
lvnt
őstag
Nem tudom, először én is a formázást mondtam volna. Mondjuk, logikus, vinyó nélkül is működik a box, akkor meg nyilvánvaló, hogy nem ott tárolja a beállításokat. Ezután csak azt tudom ajánlani, hogy vidd vissza még három napon belül, és vagy szedjék le valahogy róla vagy cseréljék ki egy megfelelően működőre. Hívd fel őket, hogy mit mondanak rá!
Szerk.: Van olyan, hogy gyári beállítások visszaállítása: Setting-System settings-Initial setup. Nem tuodom, kér-e hozzá kódot.
-
ofive
csendes tag
válasz
Djuree
üzenetére
Bekapcsolom,és 3 perc múlva kér egy kódot,family timer címen,és semmit nem enged,csak ott tudnék még valamilyen időt adni neki,de nem tudom milyen kódot tett be valami vicces emberke.A vinyót leformáztam,de maradt minden.Nincs reset lehetőség a gépen?Alap beállításokra visszatenni?
-
ofive
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Elit 360-at.Kint volt az üzletben egy 3d-s Tv-re kötve.Ezt mondta az eladó,azért van kicsomagolva.
Bekapcsolás után nem sokkal,valami Family Timer jön elő.Visszaszámol,és a nullánál találjam ki mit írt be valami vicces emberke.Hogy lehetne ezt kiiktatni,vagy mit tudok csinálni ilyenkor?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Szögecs
csendes tag
válasz
Siroichi
üzenetére
Ha 16:10-es (1920x1200) a monitor, akkor lehetnek gondok (előfordulhat némi torzítás, vagy ha a scaler gyenge, akkor is).
Szerk.: amúgy nekem is volt hasonló gondom a fenti leírású monitorral HDMI-n, sehogy se oldódott meg. Vagy talán VGA kábellel jó volt (már nem pontosan emlékszek), de azzal szellemképes volt.
-
Siroichi
csendes tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
automatikusra van állitva az xboban pedig be van állitva az 1080p mégis szemcsés és nem jó.... nagyon nemjó

frekvnciával lehet gond? vagy az nem mérvadó ilyenkor? nem tudom miért de 50re ismeri fel a box, vagyis legalább mikor auto felismerésre nyomom és nemtudom t lehet-e állitani, ha lehet-e egyáltalán hdmi-nél
-
Siroichi
csendes tag
Üdv mindenki! van egy problémám de még sehol nem találtam rá megoldást...
adoot egy full hd monitor, és egy xbox 360, összekötöm hdmi, vel és játék közben elég tré a kép, a játék támogatja az 1080p-t (Mass Efect) és mégis az árnyék kockás, az élek nagyon "recések") sehol 1 tükröződés kb mintha valami 800*600as játékkal játszanék... mi lehet a gond? valaki találkozott hasonlóval? esetleg az xboxon kell beállítani valami extrát? (felismerte a hdmi 1080p-t )
-
nofi
addikt
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Biztos leállítják, de azért a gari miatt tuti elraktároznak még párat
Elvileg a Slim lesz annyi mint most az Elite > 299$, tehát tuti esni fognak az árak amint megérkeznek júliusban az első példányok. Gondolom érdemes picit várni, mert amíg sok "régi" box van a hazai polcokon addig biztos drágábban adják a Slimet az Elite-nél. -
Mr.Grincs
veterán
Ha bejön az új box akkor a régiek gyártását gondolom be is fejezik. Vagy nem
Esni fog a többi gép ára vajon? Mondjuk rá pár hónapra. -
-
heihachi
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
A box játékok többsége 1280*720-as felbontásban renderel. A boxban sokféle felbontást be tudsz állítani ettől tökéletesen függetlenül, amire szeretnéd felskáláztatni a kimenő jelet. Persze ezt is korlátozza némelyik játék, nem engedi pl. 1080p-re felskálázni, de ez igen ritka. Ennek ellenére én azt mondom, hogy nem érdemes csak a box miatt fullHD TV-t venni. Hiába a több pixel, a kép nem lesz részletgazdagabb, mert úgy is csak az lesz a képernyőn, amit a box lerenderelt 1280*720-ban. Hogy ha főként játékra kell, akkor inkább HD ready LCD-t vegyél szvsz. Ennek a felbontása 1366*768 (vagy 1360*768) lesz, és eddig olyan játékot nem láttam, ami ezt a felbontást ne engedélyezte volna, és a felskálázás gondot okozott volna a boxnak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez telejesen kiszámíthatatlan. Lehet 5 hét után beadja a kulcsot. Lehet csak fél év után. Ha nem dobálod és csapkodod a kontrollert akkor sokáig bírja 2 év vagy több. De a kopás az elkerülhetetlen, fél év használat után meglátszik. A kis gumi tüskék a gombákon lekopnak, a reteke belemegy a rések közé, de azt ki tutod pucolni fogpiszkálóval. zsírtalanítasni meg arcszesszel tudod. És még jó illata is lesz.
A gombák szoktak nyikorogni mert porrá örlődik a fehér ház és a szürke gomba. -
woodbear
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Enyém 2és fél éve nyüstölve van rendesen és még semmi baja

-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez sztem erősen függ a használati körülményektől.
Ugyanúgy mint egy bill/egér/bármi. -
gyáliSanyi
őstag
Bizonyára félreérthető volt a kérdés. Bocs. Mr.Grincs. Nem arra gondoltam, hogy mikor merül le.
A kérdésem az, hogyha veszek egy akár vezetékes vagy vezeték nélküli xbox 360-as kontrollert azt körülbelül meddig lehet használni még el nem romlik. Átlag hány óráig bírja körülbelül? Sokszor romlanak el vagy 1-2 évig azért működnek?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Igazábol, ha lesz, ha nem mindenképpen megtartom az amerikai profilomat és ha úgyalakul csinálok egy HUN profilt is. Vagy ha Minden király akkor az amerikaiból csinálok egy Magyart, az lenne a legdudább.
Erősen agyalok ezen az új kinéázetű xboxon. Ha igaz a dolog akkor 200fontos árból 66-67 K lesz az ára ott kint a fenébe. Ha itt 70 alatt lesz az zsíroslecsó és akkor érdemes megvenni. De ha már majdnem karcolja a 80at akkor úgyis megyek svájcba legfeljebb ott megveszem. -
jookomak
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Aztat mondják a tv-s topikokba, hogy csak bizonyos méret és nézési távolságnál van nagy különbség a fullhd, és a hdready közt. Szóval azonos áron inkább nagyobb képátlót, mint nagyobb felbontást. Már csak azt kell eldönteni, hogy lcd vs. plazma, és azokon belül mekkorát, milyen árban, és milyen egyéb szolgáltatásokkal. Televíziókba is pakolnak már képnézőt, médialejátszót, stb.
-
hdman
őstag
Arról már tudunk valamit, hogy az új boxban milyen márkájú meghajtó van?
Ha minden igaz, viszik a boxomat 40-45 ért, 1 hónapot meg kibirok gép nélkül, amig megjön az új

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Se ez, se az nem kompatibilis a másikkal. Márcsak az a megdolsá marad, hogy átszáguldok Bicske másik végébe 160nal Eddie17 hez ( Feri a Bicskei rettenthetetlen) és az MS egységem bedugom gépébe viszek egy pendriveot és egyszerűen átgányolom a mentéseimet a pendrivera.
gyáliSanyi: Most ez komoly? Vezetékes nem merül le az életbe
A spárga nélküli pedig akár két hétig is bírja de egy hét alap, ez attól függ, hogy mennyit használod egy nap és milyen elemmel vagy akkumlátorral. Egy hét simán megvan Energizi elemmel amit kapsz a spárga nélkülihez. Nekem az akksik 3-4-5 napig bírják. Természetesn már le vannak harcolva. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy vezetékes vagy vezeték nélküli Xbox 360 kontroller körülbelül hány óráig bírja átlagban mondjuk FPS- játékoknál? -
nofi
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ha csak xboxhoz veszed akkor szerintem nem - rocket kolléga linkjén látható, hogy nem igényelnek full HD-t. Ha már felmerül benned, hogy néhanapján megnézz egy filmet akkor - átmérőtől függően - megérheti egy full HD. Majd a következő generációs konzoloknál érdemes lesz elgondolkodni az OLED, 3D és a "kitudja mi jön ki addig" technológiákon, de a PS3 és Xbox 360 beéri HD readyvel is...
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Az egyik videóban láttam, hogy a csávóka az előlapon felhajtott egy kis reteszt, és volt alatta 2db csatlakozó, de nem tudom hogy most az usb volt, vagy pedig Memóriakártyának a csatlakozója...
Majd utánanézek, reménykedni azért lehet.D1Rect: Szerintem egy minőségi Full HD tv-t érdemes lehet megvenni, gondolva a következő generációs konzolokra, ha pedig nem érdekel a tv funkció egyáltalán, akkor olcsóbban is kijöhetsz egy monitor vételével, ami hasonló méretekben van, és talán esély is van arra, hogy kekszboksz natív felbontásút találj.
-
Mr.Grincs
veterán
Most nézem a videót már x edjére az új boxról. Jól látom, hogy nincs is benne Memóriakártya hely? Mármint ami a régi xbox hoz van? Mert nekem a mentéseim mind egy 256 os ms egységen vannak.

-
nofi
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Ha natívban szeretnél játszani akkor ott inkább monitor lesz a befutó, de én a helyedben engednék a trendnek és 32 colltól fölfele kezdenék keresgélni egy szimpatikus TV-gyártó kínálatában (HD-readytől kezdve). Azt javaslom ne kifejezetten a boxhoz vegyél TV-t, hanem egyébként mérd fel mire van igényed. Nézd meg milyen távolságból tudsz kényelmesen játszani, osztott képernyős haveri ökörködést is beleszámíthatod, de alapjában véve úgy válassz, hogy a felskálázás nem az ellenséged, hanem egy hasznos fícsör aminek köszönhetően végre nem 50 centiről kell nyomogatnod a gombokat

-
Thome
veterán
A kekszboksz 1280x720-as felbontást használ. innentől kezdve lehet keresgetni tv-ket ebben a felbontásban, ha létezik egyáltalán még újonnan ilyen. (Sajnos leginkább csak 1366x768-as felbontású tv-ket találtam.)
-
7600 GS
addikt
Szerintetek is jobban megérné venni egy adaptert a meglévő wireless joyomhoz, mint venni egy vezetékes joyt, hogy játszhassak kontrollerrel a pc-n? Mennyi a reális ára egy ilyen adapternek?
-
Na akkor most mondja meg valaki, milyen TV-t érdemes venni boxhoz, mert kezdek összezavarodni.

-
nofi
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Tudtommal a legtöbb játék 720p-ben fut amit felskáláz 1080-ra. Van ami 1080-as alapból, bár állítólag nincs nagy különbség megjelenítésben. Utóbbi amúgy pont az általad említett AA hiánya miatt van, amivel nem lehet mit kezdeni. Pont ez a lényege a konzoloknak, hogy egy adott grafikai szinten képesek megjeleníteni a játékokat, garantálják a közel tökéletes akadásmentes játékot (egy-két kivétel van, de mind orvosolva lett patch-el). Emiatt nincs bennük további opció, így képesek ezt a megjelenítést produkálni a már-már korosnak mondható hardverükkel. Nekem PC-ről áttérve konzolra az első szembetűnő különbség a kissé elmosódott kép, ami először frusztrált az AA-hoz szokott szemem miatt, de aztán nagyon hamar megkedveltem. Tulajdonképpen ezzel csalják el - részben - az AA hiányát.
-
Az xbox milyen felbontású TV-t szeret?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsi!
Az E3-on láttam a 7-nek a bemutatóját, nagyon brutál lesz!