Keresés

Aktív témák

• Gleatcher

aktív tag

válasz Polacheck #2189 üzenetére

Konkrétan mire gondolsz?
    Mert 2 lehetőség van:
    Ha te buffolsz raidben 1-1 teamet, akkor buffold fel magadat/saját teamedet is ugyanakkor és látod, hogy nekik mennyi van még, hiszen a sajátodon le tudod olvasni. (ha meghalt valaki és 30perceset kapott, akkor így járt, majd sír az újért)
    CTraidben is leheet valamicskét állítani asszem ilyennel, csak gyakorlás és kattintás kérdése.
    Ha nem, akkor tévedek.

Ha paladinról van szó, akkor más tészta:
    lehet tanulni a trainernél majd 15perces buffot, ehhez kell venni reagenst (sokat). Ezek kasztonként mennek fel, bazinagy a range, tehát jó.
    amíg nem tudsz ilyet tanulni, akkor ajánlom a fenti módszert:
    buffold végig a csapatot 5 perces buffokkal, majd tegyél fel magadra is valamit, és ha a tied lejáróban van (errre figyelmeztet a CTmod), akkor tedd fel mindenkire.
    más kérdés, hogy ha buffolsz 5 embert és leülsz inni, akkor kb kezdheted is elölről, hogy a csata felénél ne múljon el^^
    Mi mostmár úgy csináljuk a dolgokat (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10fős insták), hogy a palabuffok nélkül toljuk, ha kapunk, örülünk, de nem sírunk érte.
    20+os helyeken már van több pala, itt azért kérünk némi buffot...
    Amúgy javaslom a wisdom/might buff használatát, ezek esszenciálisak és rendkívül hasznosak.
    sok sikert, találkozunk Lolten Coreban, illetve Lagwing Lairben.

• Gleatcher

aktív tag

''az esti sörözéseket rendre lemondod valami hülye indokkal, és olyan csajra vágysz, akinek ugyanazon a szerveren van karaktere mint neked'' - Wow-ról by lanyoo

Jesszus, ez mennyire igaz rám...
    asszem a héten kicsit pihenek inkább

Ez a raidben megölöm, kilépek és lootolok dolog lehet h működik arajnál, mert mint mondtam, egy urnából kell lootolni és elképzelhető, h akinek megvan a quest, az ki tudja nyitni, ezért lehet raidben is.
    Scholoban pl amikor még lehetett raidben menni, akkor hiába léptél ki, nem tudtad a quest itemet kinyitni, ha meg vmi boss dobná, akkor raidben nem esik.
    Mostmár meg van oldva, hiszen 5fős lett ez is.

• Gleatcher

aktív tag

válasz anulu #2166 üzenetére

Araj levágás nem bonyolult, rutinmunka még lvl 60as nélkül is.
    Lépések:
    1 Szerezz csapatot, úgymint: 1 tank, 3 dd, 1 healer/rezzer^^ (lehet 5 pala is)
    2 Menj Araj közelébe
    3 Takaríts egy kicsit körülötte, hogy egyszerűbb legyen

innen 2 taktika van
    A tactic:
    4 Ha van pap, akkor az egyik UD elite elmegy shackleba, ha nincs pap, akkor szerezz egyet (esetleg paladin fear működhet)
    5 A maradék elitet meg a bosst kapja fel a tank, healer tartsa életben, a kicsiket a 3 dd kapja szét gyorsan, majd a bossba minden damage és végül a maradék 2 elitet
    6 lootold
    B tactic:
    4 lényegében a tank kapja fel az aggrot hogy mindenki őt üsse, healer tartsa életben, majd a bosst húzzátok egy kicsit odébb (általában le az útról) és ott full dmg.Ha halott, akkor wipeolni is lehet, visszafutsz és kész vagy. A lényeg hogy a bossba akkora dmg menjen, hogy meghaljon, a többiekkel nem kell foglalkozni, visszafutnak a wipe/menekülés után a helyükre, de a boss lootja ottmarad és mivel nincs rangeben a visszafutott mobok, így
    5 lootold

Ha jól emléxem, akkor Araj ráadásul egy urnát dob, amiből ki kell venni a cuccot, hogy kész legyen a küldi, tehátha meghalsz, fuss vissza és lootold
    Esetleg megoldás 2 5fős teammel odamenni, az egyik team elkezdi ölni, a másik meg segít neki(persze a mobok szürkék de nembaj). Elképzelhető, hogy az urna ilyenkor is lootolható mindenki számára, de ez nem biztos.

Szal:
    1 takaríccs körülötte
    2 mobcontrol minden mennyiségben
    3 full dmg

• Gleatcher

aktív tag

Tsá!
    Tudom régen írtam, de sajnos dolgom volt (farmolni, instázni, altozni stb)
    Nem pvp szettben voltam (pontosabban csak 1 szettem van és mivel hunter vagyok, így a PvE szettem megegyezik a PvP szettel)
    A felszerelésem itt található:
    [link]
    Mostmár kicsit változott, mert sikerült szert tennem néhány DS darabra, valamint Nefi fejéért járó gyűrűre is, így kicsit táposabb lett, de a nagy PvPs korszakomat ezzel a felszerléssel csináltam.
    Rank8ig vittem el, napi 4 óra BGvel , majd utána meguntam a dolgot, bár mivel most ismét munka/iskola nélküli lettem, talán nekilátok elérni a GM-et.

Ja és a kasztok?
    Aranyosak:
    warrior: kiteolni kell és megvárni az erősítést, majd szépen a PvP skill előnyeit (2vs1) kihasználva legyűrni
    mage:aimed shottal nyitni ha lehet, egyébként a multi shot, auto shot,scatter shot, arcane shot, multi shot, auto shot combo után már nem biztos hogy sok HPja maradt. Ja és persze vicces fire res ruciban mágus ellen párbajozni (500as fireball critical muhihi)
    Na meg persze a FD trükk (elveszíti a targetet->castolás közben idegesítő tud lenni)
    priest: ha holy,akkor mágus taktik (röviden papírruha), ha shadow, akkor nehezebb a dolgod, de akkor is lehet vele játszani, érdemes a range-el játszani (43yard ftw)
    rogue: van egy ilyen kasztom is (altocska), halálos tud lenni. ha stunlockol, akkor túl sok esélyed nincsen, azért sok sikert, de ha nem téged pécézett ki, akkor hamar lehet végezni vele. Nem szereti a poisont/dotot, mert kijön a stealthből és hopp, máris hátrányban van.+flare combó, halálos ellenség
    druida: időben kell scatter shotozni, illetve a varázslást megszakítani.Ha cicában üt vág, akkor ne felejtsd el, hogy nincs magas armorja, könnyű préda egy kis kite után.Maciban nehezebb a dolog, lásd warrior taktik
    paladin: duelben ismerem csak:szívd el a manáját és kiteold szét, belehal az unalomba
    shaman: ne engedd közel, lődd atomjaira, spell-megszakítás mehet, de úgysem ér sokat, esetleg kiteolni, illetve ki kell vonni a forgalomból (csapda és egyebek)
    hunter: lődd szét atomjaira
    warlock: papírtaktika, de nehezebb, érdemes a range-el játszani.
    Kb ennyi
    Általálános hunter taktik BGn:
    csak akkor kezdj 1-1ezni, ha biztos vagy a sikerben, illetve annyit tudsz sebezni a Flag carriereren, hogy a érkező társak simán levágják. érdemesebb kietolni, majd amikor befut az erősítés, akkor a 2vs1 vagy a 3vs1 taktikát alkalmazva csinálni amihez a legjobban értesz: lőni messsiről bekapott sebzés nélkül
    Érdemes casterek ellen FDzni, ilyenkor elveszítenek mint targetet, megszakad a spell, kezdheteik elölről, ideális zavaró tényező
    Ha nem vettek észre (oldaltámadás, hátbatámadás), érdemes aimeddel nyitni, hátha crittel és akkor mosolnyogni kell;)
    nagy tömegbe és egyébként is a multi shot szép sebzést oszt ki
    csapda->még mindig nagy cheat, pláne a 15 másodperces fagyasztós.. halálos fegyver még mindig
    távolság/range: ha talenteztél rá, használd ki: 43yardról bántani valakit nagyon kellemes, miközben fut feléd, hogy rangeben legyél neki (ha nem vett észre, mégjobb)
    A lövés nem hagy akkora csíkot maga után mint egy fireball. érdemes búvóhelyről nyitni
    ha közeljött valami hozzád->lassítsd le és fuss el.(wing clip, conc shot, scatter, shot, csapda akármi), tanulj meg jump shotolni, illetve jó reflexekkel használni az aspecteket (dodge+ranged+cheetah)
    WSGken egy hunter remek flag carrier is tud lenni, illetve remekül el tud bújni a zászlóval, érdemes kihasználni
    Egyébként a általálnos BG szabály hasznos: we dont need heroes, we need teams.
    Tehát csapatban mozogj, ha ki tudsz szedni az ellenből 1-1 embert, tedd meg, de sose menj egyedül v messze a többiektől, nem éri meg.
    Remélem segítettem.
    Most megyek vissza altot húzni meg Darmoon trinketet leadni. byby

• Gleatcher

aktív tag

válasz OgreImre #1995 üzenetére

eeh, nem kell 2 shot egy casternek, elég egy aimed ;)
    na most, sajnos én már nem vagyok tier0 szettben, de még tier2 sincs rajtam ( na vajon mim van rofl), de nálam úgy néz ki egy combó:
    aimed shot - 500-900 non crit 1600-2800 crit
    multi shot - 600-900 non crit 1300-1700crit
    auto shot - 300-400 non crit 600-1100 crit
    aimed shot után bármi is volt ott, kicsit megijed, utána már nem gond...
    sajnos a petet lusta vagyok ráküldeni, mire odaér általában halott a player, szal inkább elrakom...
    csapda most is imba, ha ügyesen használod, max a chain trap szűnik meg, a idegesítő trappolás annyira nem, a legtöbb player lazán belesétál;)

Szal a hunter imba egy kaszt ez tény, de a jó ellenfele tudja melyik az a pont, amikor már túl közel van lövöldözni és túl messze meleezni és vége van mint a botnak... szal imba, de nem lehetetlen... perxe meg is érdemli az a hunter, aki belemegy ebbe

• Gleatcher

aktív tag

válasz anulu #1945 üzenetére

remélem majd csak akkor, ha az összes többi ilyen félkész területet, valamikor 3 év múlva a második kiegészítőben ;)
    1.10es patchben már tudjuk mi lesz, 1.11ben nagyjából tudjuk mi lesz, kiegben lesz outlands meg pár új hely (medivh tower stb), szal 1.13(ami legalább 3 hónap) előtt semmiképp szerintem.

• Gleatcher

aktív tag

Visszatértem oly sok idő óta...
    itt az ideje frissíteni pár dolgot:
    Dragonblight - Gleatcher - Alliance - Tudodki
    [link]

Dragonblight - Gleatcher - Alliance - Shamlee
    [link]

Szépen farmolgatjuk nefit, gazdagodunk, szórakozunk, pvpzünk, szal elvan a guild mint a befőtt...
    kívánom ezt minden PH!s wow addictnak ;)

Aktív témák

Hirdetés