- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
neato3loco #100343 üzenetére
Én nem játszok HC-n.
Jelenleg Arathi szerón kergetem a lepkéket a réten.
Vagy néha napján Bronzebeard szerveren borozgatok.
De mostanában átszoktam Arathira,mert ott nem csak félévente találkozom egy agyhalott magyarral.
Na nem azért mert arathin állandóan velük találkoznék,csak bronzebearden csupán csak egy flúgos magyart szoktam látni rajtam kívül,általában valami p betűvel kezdődő nevű karival mászkál vagy hirdet a cseten.P betűnél többet nem akarok írni mert még kapnék egy tockost csúnya szavak használatáért. -
drzozo
senior tag
válasz
neato3loco #100254 üzenetére
Stiches HC alliban "Hódító Hódok" magyar guild.
-
Lei559
tag
válasz
Én is elkezdtem sok ismerősömmel együtt.
Elég megosztó dolog a halál miatt.. van aki az elsőnél feladja , de már van olyan ember is a klánban aki elhagyott 2darab 30-40 közötti karaktert is. De instant visszalépett.
Annyira más élményt ad a játék már egy kis insta megszervezése alatt is , amit eddig a wowban nem tapasztaltam még meg. Sokkal nagyobb összetartást és kommunikációt igényel az emberektől , mint ami alapesetben elvárt lenne... mondom ezt úgy , hogy szerintem épp a vanilla alatt volt a legszorosabb a "kapcsolat" a playerek között , amire ez az egész épül ráadásul.
Viszont ha egyszer felmászok 60-ra nem tudom mi lesz a túlélési terv.
-
pachito
őstag
válasz
Én igen, szintén dwarf pally (konkrétan az első ally karim 15 év után
), eddig poén, élvezem.
Most lett lvl 41, volt pár necces szitu főleg mások marhasága miatt (legutóbb random dudu 4 trollal bírkózott előttem egy caveben, elkalapálták és a trollok már engem csapkodtak mikor találtam egy tavacskát ők meg evadeltek kis kergetőzés után). -
BMS
őstag
válasz
neato3loco #100080 üzenetére
Jó nyílván a ninja loot miatt tényleg nem volt jó a régi rendszer.
De a mostani ugyan ilyen csak itt nem tudod kilopni -
Plata
félisten
válasz
neato3loco #100067 üzenetére
Dun Algaz-ban szintén találtam egy bibis NPC-t.
Amikor beszélnék vele küldetésről akkor megfagy a játék.
-
Plata
félisten
válasz
neato3loco #100067 üzenetére
Arathoron törpével coldridge valley-ban jó pár küldinél le fagyott a játék.De elwynn és duskwood gond nélkül megy.
-
LuSa
csendes tag
válasz
neato3loco #100043 üzenetére
Szia,
A 47-es szint valami règi Shadowlands idejèben meghatározott ajánlás volt, 58-59-es szinten elèg XP lockolni. Èn most 59-en csináltam, egyelőre semmi problèma, bár èrdekes, hogy a questekèrt mèg mindíg ad 50-500xp-t.
-
Healbacsi
őstag
válasz
neato3loco #100043 üzenetére
A WOW nem egy csojatek.
Barmely kieg tortenetet vegig tudod jatszani, barmikor.
Adott szint elerese utan a rendszer egyertelmuen fel fog dobni olyan questeket, amely ujabb kiegekhez tartoznak, hiszen elerted azt a szintet, amelytol mar azok is szoba johetnek (ilyenkor elofordulhat, hogy a regi kuldetesek mar nem fognak xp-t adni).
A quest logon belul tokeletesen elvalik, hogy mi mihez tartozik, mely teruletre szol az adott quest, stb.
[MInden masra itt van ez az oldal, itt mindent megtalalsz.]
A linkelt oldalon nagyon sok valasz a kuldetesekre, targyakra, stb-re adott kommentek kozott talalhato, mi is legtobbszor ezekbol informalodunk.Van mar [huncraft addon] is a jatekhoz, ha valakinek eppen arra van igenye
-
Healbacsi
őstag
válasz
neato3loco #100034 üzenetére
[ezeket a portokat erdemes forwardolni, ha router mogott vagy a Battle.net-hez]
Ha ekkora update-et kell letolteni, akkor szerintem siman megerne teljesen letorolni, es egy friss tiszta telepitessel felrakni.
Neha elofordul, hogy a battle.net akadozik, mostansag sok tamadas eri a servereket, gondolom a Diablo 4 miatt.
A tiszta telepitest mindenkepp javaslom akar retail, akar classic a cel (persze lehet menet kozben jatszani, nemi korlatozassal (ahogy irod is).
Kb 3 hete en is ujratelepitettem, mert gond volt az egyik file-al, nekem is 2 napig 6-700kb/s-el jott, majd ahogy leallt a ddos tamadas, beindult es 10 perc alatt lent is volt. -
malacka87
őstag
válasz
neato3loco #56999 üzenetére
Sok a szabim. Decemberben meg már nem vehetem ki leállás miatt. Most meg van rá indokom.:-D Meg nagyon bejön a látottak alapján.:-D
-
Peti78
őstag
válasz
neato3loco #53314 üzenetére
...és nem tenném rá a havi fizetésemet, hogy nem igaz.
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53262 üzenetére
Én visszaigazoltam, majd ha online leszel irj rám nyugodtan.
-
malacka87
őstag
válasz
neato3loco #53259 üzenetére
Majd ha 67 körül jársz jöhetek tankal segíteni! Legalább húzom azt is:-)
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53259 üzenetére
Melyik szerveren vagy? Ha Ragna Allyn akkor ott elhet be tudok néha segíteni, csak 1 90 esem van ott, de arra tökényletes hogy kicsit megpörgetni a dolgokat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53252 üzenetére
Alapvetően a leggyorsabb: Minden instába egyszer menni míg még vannak ott küldik onnantól meg kinn küldizni.
Ha az első kari kész onnantól akár ki lehet ütni XP flaskot is hatalmas mákkal, azzal aztán ténylegesen begyorsulnak a dolgok.
De amugy nem tudom mi lehet a gond, laza délutános-estés játékkal is 1 hét elég szokott lenni egy karira, ha az ember nekiesik akkor 3-4 nap.
Hol jársz most szintben?
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53252 üzenetére
Indíts monkot, 20-as szinttől napiküldetés ad 1 órára +50% XP buffot, ami stackel is.
-
vvega30
senior tag
válasz
neato3loco #53115 üzenetére
worgennek nincs mount, running wild(?) van. az, hogy az 100-al fusson azt meg a trainer tanítja, az meg sw-ben a fly petnél van.
a többi csak repuval elérhető -
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53115 üzenetére
Darnassusban Astrid Langstrumpnél.
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53092 üzenetére
Persze. Csak 2 ember kell hozzá, ennyi a lényeg. Legalábbis a gold cseréhez, ez a legtisztább, a két oldalas csere. Használható még a Booty Bay-i közös AH is, de az sokat von le nagyon, szóval nem gazán éri meg.
C verzió amivel igaz sokkal macerásabb az az itemekkel " átpakolható ". Amivel működik a BoA itemek, bár igazából csak a Timeless-en eső cucokat lehet, aztán azokat use olni / disenchantolni illetve a peteket lehet account szinten, egyik oldalt betanulni a másik oldalon pedig box ba tenni és eladni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
neato3loco #53092 üzenetére
Nem*. Ezt úgy szokták lezavarni, hogy Béla meg Józsi cserélni akar. Bélának horda oldalon van nagy karija, és ally oldalon kell neki a pénz. Józsinak meg ally oldalon van nagy karija és jól jönne neki horda oldalon a pénz. Ezért Béla ad 5000 goldot horda oldalon Józsi altjának, Józsi meg ad 5000 goldot ally oldalon Béla altjának.
*Illetve neutrális AH-n keresztül de, de macerás. Illetve WoDtól közös AH lesz, azon keresztül is lehet majd.
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #53089 üzenetére
Megvan közben.
Szimplán csak csere, egyik oldalon adja az egyik fél a goldot a másik fél pedig a másik oldalon, semmi extra. -
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53051 üzenetére
Az se halálos dolog. Csak ne találkozzunk
.
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53049 üzenetére
Akkor szerintem Ragnaros horda oldalt jársz a legjobban. Sok magyak - sok segítőkész ember.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53045 üzenetére
Azt nem irtad, hogy milyen Realm-re mennel vissza. Pl. Ragnan nem megterhelo a hordas elet de allis oldalrol ez mar nem mondhato el
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #53045 üzenetére
Ismerőseid vannak a wowban? Miért nem oda mész ahol ők vannak?
-
slayer006
addikt
válasz
neato3loco #53038 üzenetére
so - so
-
k.kristof
őstag
válasz
Mindörökké Alliance!
-
malacka87
őstag
válasz
Én most átvittem Ragnaros hordába a balance druidomat!
-
válasz
neato3loco #53032 üzenetére
De en tenyleg jobban ismerem azerothot, mint bp-t
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53022 üzenetére
Vagy egy békahadsereg, akit ráuszíthatsz a haragosaidra.
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #53019 üzenetére
Nem magyar mentalitás, bármilyen nemzetiség tagja elküld a fenébe, ha nem vagy olyan pro tank/healer/dps, mint ő elvárja
Kedvencem az volt, amikt Catában a Hour of Twillight insták egyikében tankoltam, 353-as itemlevel volt a minimum. Senkinek nem volt semmi baja, amikor elérve a 353-at mentem, de amikor már 378 voltam, valamelyik jó képességű beszólt már az elején, amikor meg sem mozdultunk, hogy kevés ide a gearem. Ilyenkor elgondolkozok, hogy nem volt akkora hülyeség a Taigetosz
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53019 üzenetére
"jobban ismeri Azeroth-ot, mint Budapestet"
Ez mekkora volt
-
törölt tag
válasz
neato3loco #53003 üzenetére
Azt gondoltam
Hardveraprón hamarosan megtalálod jó occón
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #52939 üzenetére
Magyarul a WoW Hungary oldalán tudod követni a (folyamatos) változásokat, angolul pedig az MMO Champion az egyik legjobb forrás, de a Wowhead is jó összefoglalókat készít.
-
Healbacsi
őstag
válasz
neato3loco #52937 üzenetére
Igazabol hiaba kerdezed, hogy mi az erosebb. HOL? ..Marmint pvp dps? pvp heal? pvp-ben halhatatlan? Pve top dps a legtobb harcban? Legjobb melee, legjobb caster, legjobb tank, legjobb healer? S meg sorolhatnank.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #52937 üzenetére
Harag nincs csak a sajat nezopontom gondoltam megosztom a dologrol (hat akkor nem jol sikerult)
A lenyeg az lenne, hogy tenyleg azt kell valasztani amivel szorakozas a jatek. Pl. hiaba eros a Hunter vagy a Warrior ha eppen szamodra dogunalom lenne. Eros meg minden de ha ujra atlagosak lesznek akkor csak az szamit, hogy kikapcsolodas vele a jatek vagy kenyszer.
Ha eros kell akkor most pl. a Monk jo valasztas de WoD-ban erosen valtozik a harcrendszer amitol mar nem biztos, hogy eros is marad. -
törölt tag
válasz
neato3loco #52932 üzenetére
Es minden Patch alkalmaval valtogatnal azok kozott, hogy eppen melyik lett erosebb?
Szerintem erdemesebb inkabb azzal szorakozni amivel lehet es nem szenvedes a dolog
En pl. a Shaman-t tartom a legszorakoztatobbnak az egesz jatekban hiaba vannak nala sokkal de sokkal erosebbek vagy eppen konnyebbek.szerk:
Viszont miota az Nvidia beallitasoknal kivalasztottam a WoW-ot es minden specko beallitast levettem azota semmit nem igazan erolkodik a laptop.
Keptelensegneg tartom, hogy eddig az integralt HD 4000 hozta volna az atlag 60FPS-t, vagy letezhet es csak en eltem eddig gumibelsoben?Vagy csak az elsimitas total kikapcsolasa oldotta volna meg kezileg?
-
k.kristof
őstag
válasz
neato3loco #52930 üzenetére
Holy warrior.
-
Fandango
veterán
válasz
neato3loco #52932 üzenetére
Nekem most a nagy kedvencem egy pandaren monk, pedig az unholy DK-mat nagyon szerettem, de megis lecsereltem.
-
Viktor77
titán
válasz
neato3loco #52930 üzenetére
Teljesen mindegy szerintem. Lassan (lassan) jön az új kieg, alapjaiban változik minden.
Funolj azzal ami tetszik, próbálj ki kasztokat. -
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #52382 üzenetére
Just Do It.
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #52091 üzenetére
Nem érdemes olvasnod. Ha csak akkor ha motiváció kell ahhoz hogy visszagyere
.
-
nonsen5e
veterán
válasz
neato3loco #50922 üzenetére
Hát ha az adatforgalom 80+%-át tényleg a TS használja el, akkor aszerint nézzed ki melyik legyen. Engem VF-nál legutóbb úgy tájékoztattak, hogy nagyobb méretűre bármikor felemelhetem a csomagomat [és fizethetem értelemszerűen annak az árát], csak az eredetileg aláírtnál kisebbre nem.
-
nonsen5e
veterán
válasz
neato3loco #50916 üzenetére
Amikor tavaly áprilisban nézelődtem, mind a 3 szolgáltatónál max 500 forint különbséggel voltak a megegyező csomagok. VF-nél volt kedvező áron hozzá mobilWiFi router, azért lett az.
Elég sokat netezek is mellette róla, elég szokott lenni.
A plusz, hogy sima netezésre gépen is egész tűrhető amikor be van lassítva (mert elfogy a keret), és WoWban is TeamSpeakkel együtt 10 fős raiden nem érződik kicsit sem a lag. 25 fős viszont TS nélkül is játszhatatlan. -
LógaGéza
veterán
válasz
neato3loco #50916 üzenetére
Ez mondjuk függ attól is, hogy hol szeretnéd használni, lehet, hogy nálad pont annak a szolgáltatónak nincs megfelelő szolgáltatása.
-
nonsen5e
veterán
válasz
neato3loco #50904 üzenetére
Én állandóan mobilnettel játszom. Ha azért kérdeznéd, nincs többször stabilitási problémám vele mint kábeles ethernettel, sőt. (Vodafone 3G+)
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50904 üzenetére
Troll?
-
Healbacsi
őstag
válasz
neato3loco #50893 üzenetére
interface/status text
-
BoneDragon
veterán
válasz
neato3loco #50884 üzenetére
Interface.
-
tPedro_
őstag
válasz
neato3loco #50588 üzenetére
Akar tobb nap is lehet. Gyorsabb, ha telefonon felhivod oket, akkor rogton megcsinaljak.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
neato3loco #50526 üzenetére
De ezekkel a 3 óra inkább 1 óra se. És nem majd valamikor 20 szint múlva kapsz egy upgrade-et valamelyik slotba, hanem minden szintlépéssel upgrade-elődik. Persze első karakterrel ne rohanjon az ember sehova, a 10-15.-nél viszont minden perc drága lesz.
-
BoneDragon
veterán
válasz
neato3loco #50429 üzenetére
Hát várható volt, hogy ha battleneten akciós, akkor pár bolt is átveszi.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
neato3loco #50426 üzenetére
én is direkt dobozba vettem mert a többi is az
de szerintem először bneten drágább lesz, 40 euró kb. -
Wolverine
félisten
válasz
neato3loco #50424 üzenetére
Ha a szokásos árképzést követi a Blizzard, akkor ~8k-ba fog kerülni itthon dobozosan.
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50413 üzenetére
Ha meglesz a lvl90 onnantól lehetnek extra igényeid. Előtte ajánlok pár aukciós addon-t ha ahzol. TSM, Auctionator, Auctioneer. Fejlődéshez a Zygor Leveling Guide-t. Igazából ennyi.
lvl90 fölött: recount, skada
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50411 üzenetére
mihez kell neked addon? Mire van szükséged pluszban? A Zygor-t tudom javasolni questeléshez nagyon bevált nekem és nem is olyan drága.
-
parandroid
félisten
válasz
neato3loco #50376 üzenetére
Akkor ezek szerint neki van már egy alapjátéka (vagy talán még egy-két kiegészítője is), amihez azóta automatikusan aktiválódtak az eddigi kiegészítők. Ebben az esetben igen, 15 EUR, és övé a Pandaria, lehet tolni lvl 90-ig.Tévedtem, ezek szerint tényleg 15 EUR az egész (5 az alapjáték, 120 a Pandaria, köztes kiegeg ingyen vannak).
p
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50376 üzenetére
[link] itt van mi mennyibe kerül.
-
malacka87
őstag
válasz
neato3loco #50300 üzenetére
Az igazság ligája lvl25-ös magyar. Pár altom is ottvan alli oldalon.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #50288 üzenetére
Ez jo kerdes. Ragnaros megtelt es varakozasi ido van de a tobbi realm meg vagy nincs aranyban vagy low pop.
Medium (+ neha kiegek alkalmaval high) lenne a legjobb (szamomra) es PvP de nem nagyon talalni normalis A/H aranyban -
whitezo88
nagyúr
válasz
neato3loco #50235 üzenetére
felvettelek, ha kell valami segítség vagy kérdés, én is BS-es vagyok.
-
tPedro_
őstag
válasz
neato3loco #50245 üzenetére
Az addig rendben van, felolem egy honapig is tarthat, de akkor azt irja oda es ne azt, hogy max 2 munkanap!
-
lakisoft
veterán
válasz
neato3loco #50237 üzenetére
Melyik szerveren vagy?
-
nonsen5e
veterán
válasz
neato3loco #50235 üzenetére
Kinézetre battletagnek tűnik, sőt ha nem engedi akkor már át is nevezted egyszer mivel minden accounthoz tartozik egy ingyenes rename.
-
Mr X
veterán
válasz
neato3loco #50227 üzenetére
Ha kiderítem, hogy hogy működik a battletag, felvehetsz, aztán tolhatunk időnként, épp moststintezek egy healer sámánt.
-
tPedro_
őstag
válasz
neato3loco #50200 üzenetére
En azt tanacsolom, hogy ne kapkodd el. WoW palyafutasom legszebb emlekeinek jo resze meg abbol az idobol valo, mikor felszinteztem 1-60-ra. Mindenre racsodalkoztam, minden korbejartam, megvizsgaltam. sot annyi screenshotot gyartottam, hogy csak na. A mai napig megvannak, de most mar inkabb vicces, hogy annak idejen miket orokitettem meg.
Nem surgetett semmi es senki, azt se tudtuk mi all elottunk.
Szal szerintem csak szepen, lassan. Egyszer ugy is elered az aktualisan max szintet es onnantol kezdve sokkal porgosebb, daralosabb lesz a jatek, egeszen a kovetkezo kiegig, mikor ujra lehet felfedezni, nezelodni.Sok sikert.
-
Arnold2
őstag
válasz
Nnna a sok vén (
) hogy rád rabolt, hogy még sehol sem vagy
Én csak sok sikert és kitartást kívánok a következő próbatételekhez (első hc, első raid, első gankelés, első PvP..)
Ne félj sem itt, sem in game kérdezni ha valami nem megy. Játékon belül is nyugodtan kérdezz, 5 bunkóra általában csak jut egy, aki szívesen segít. -
Fandango
veterán
válasz
Nagyon nagyon messze vagy meg attol amikor mar mondhatod, hogy sokat lattal a jatekbol.
Az amit rengeteg kuldetesnek gondolsz, alig toredeke annak ami meg hatra van.
Majd ha a Loremaster acsi meglesz, akkor elmondhatod, hogy sok kuldetest megcsinaltal. -
slayer006
addikt
válasz
Rengetek ...
nekem a 10000. daily lesz nemsokára és az csak a napi quest
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Úgy értettem, ahogy írtam. Még csak a felszínét kapargatod az egésznek.
A dungeon = insta gyakorlatilag. -
lakisoft
veterán
válasz
-
Viktor77
titán
válasz
24-es? Még semmit nem láttál. :-)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
neato3loco #50196 üzenetére
És még csak az egy ezrelékét sem láttad szerintem az egésznek.
-
aclandiae
senior tag
válasz
neato3loco #50196 üzenetére
Ennyit nem szabad egyben végigülni. Legalább óránként kelj fel pár percre!
-
Mr X
veterán
válasz
neato3loco #50179 üzenetére
Gondolom.
Én most húztam fel egy huntert 5 nap playeddel, de kezdtem egy healer sámlit, az valahogy mintha jobban feküdne. Ha bejön, a hunter megmarad altnak.
-
kexksz
addikt
válasz
neato3loco #50171 üzenetére
Gyere Ragnaros Hordához, én is csak két hete kezdtem játszani.
-
Blizz
őstag
válasz
Kb ennyi havonta, ha kártyával fizetsz.Hopsz, utolsó kommentet nem olvastam.
-
slayer006
addikt
válasz
Első hónap ingyenes, aztán két havonta kb. € 20.99
-
kexksz
addikt
válasz
neato3loco #50169 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged