- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Én hőbörögtem már egy jót a kiadások miatt tegnap, hiszen elérhető lett egyből a bemutató alatt a rendelés.
Viszont a level squish miatt nekem úgy tűnik,hogy az a szándék, hogy könnyebb legyen altokat gyártani, vagy csak simán belevágni a játékba.
Level1-10 között lesz egy kézenfogós gyorstalpaló valami, aztán 10-50 között oda mész ahova akarsz az összes kieg skálázódik hozzád Burning Crusadetől BfA-ig sőt gondolom a vanilla részek is.Így nincs okuk rá, hogy "ingyen" újabb karaktert adjanak mindenkinek csak azért, hogy az újoncoknak legyen egyáltalán kedve belevágni, ezért áttolták a prémium kiadásokba.
-
Djsaba
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg, ITT fele annyiba kerül a WoD mint a battle shopban.
-
parandroid
félisten
"Fastest way to earn these Ironpaw Tokens is probably fishing. One stack of fish can be turned into a Bundle of Groceries which in turn you can give to Nam Ironpaw and earn one Ironpaw Token. "
"Here's a list of items you can combine into Bundle of Groceries"
p
-
Healbacsi
őstag
Attol, hogy unatkozol, meg nem jobb stat a haste.
Amit tudsz csinalni ha total nincs aktiv skilled (ritkan fordul azert elo) : horn of winter, ams es menj bele valami aoe-ba (vagy probalj levedeni minel tobb boss abilityt vele, esetleg ajanlom a plague leech talentet (tier 1).
-
Healbacsi
őstag
Mindig a damage done szamit. Ha a dps nem hal meg, akkor a dps-e is elol lesz.
Olyan fighton ahol sok add van, de azok nem lenyegesek (marmint elobb utobb ugyis meghalnanak), ott csak a boss damage taken-jet nezik, mert az addokon sokan cd-znek, igy vegezve elol a damage listan.
A dps egy viszonyszam, ami osszehasonlitasi lehetoseg adhat 2 karakter teljesitmenye kozott, de nem mervado, mindig a damage done szamit. Pvp-ben mar teljesen mas a keplet.
50937: LFR damage done-ja teljesen mas. Mivel rengeteg az alacsony dps-u ember igy sokkal hosszabb egy harc, igy a damage done is magasabb.
-
Khelben
nagyúr
Ez most 1 fightra vonatkozik vagy egy egész raidre? Mert ha raidre, akkor a damage done számít. Ha egy fight, akkor meg ugyanaz a kettő, ha magas a dps, akkor magas a dmg is. De ha lusta a player, akkor lehet magas a dps-e és kicsi a damage done, és ekkor sokat nem ér a raid szempontjából.
-
nonsen5e
veterán
Ilyen kis összegnél szimplán mert retardált, de pl. ha trilliumot vagy egyéb drágább dolgot tesz be arra megvan a célközönség, hogy akinek kell 3 darab össz az előbb fog venni egyesével 3 darabot kicsivel drágább darabárral mint egy stacket egy tonnával több pénzért feleslegbe.
-
nonsen5e
veterán
De mindkettő (cpu ÉS vga) is slackel, egyik sincsen közel sem fullra terhelve, pont ez az amit nem értek.
Lézerparaszt: 1 fight után full lowon mentem, minden kikapcsolva, 15 helyett lett 20 fps.
Suttyó blizzsupport meg nem válaszol.
Most beugrottam egy 40 fős sha raidre, ott is megvolt a 30-40 fps, csak klános raideken nem megy, wtf?
-
Healbacsi
őstag
Peldaul mint mi ocsizni megyunk.. pl a 100 win eleresehez nem 100 meccset kell tolni, es jelentosen rontja az eselyeket.
Ismetlem nem arrol van szo, hogy baj ha bejon gearelodni. De miert nem keszul fel normalisan.. Raidre se megy le az ember full zoldben, mert tudja, hogy 0 damaget/healt tol ki.. ez pvp-ben talan mashogy van? .. egyszeruen lustasagbol 410-430 ilvl-el jon be 496 helett.. azert van nemi kulonbseg.
A bajom mindossze annyi, hogy a szigeten ingyen kap geart, epp csak a kezet kell kinyujtania erte, de nekik ez nem jo. Tolem jojjon be nem full gearrel, de legalabb azt a 10 percet szanja mar ra, amig korbelootolja a ladakat, es 100k hp plusszal jon be, a +damage/+heal-rol ne is beszeljunk.
-
Fandango
veterán
Miert lenne maceras a monk dps, semmivel nem nehezebb hozni vele egy normal dpst, mint barmelyik masik melee class-al.
En imadom a kicsi monkom, nagy elvezet vele jatszani, eddig ez az elso altom amit igazan szeretek, mostanban tobbet jatszom vele mint a main DK-val (persze a DK-t nem cserelnem le, eleg volt 1x main karaktert valtani) -
-
Healbacsi
őstag
Frost mage eleg jo erre a celra. Magas szinten is keresett a jo frost mage, mindig el lehet vele helyezkedni barmely csapatban. Barmely classt le lehet vele alazni, ranged, igy nem top gearben is jol lehet vele operalni, nem ugy mint pl egy warriornal, vagy rugonal.
Feral druid eleg ritka.
-
Khelben
nagyúr
Feral druid taktikázni jó bg-kre. 1v1-ben, arénában engem mindig szétkapnak, bár ez lehet a saját ügyetlenségem. Amúgy sem szeretem a pvp-t, mert szerintem kiegyensúlyozatlan, bemegyek kezdő cuccban bg-re és olyanokat kellene lenyomnom, akik fullos cuccban vannak. Pandában még nem is voltam bg-n.
World pvp-ben nem rossz a druid, mert nyitásként elég jó dmg-t tud kitolni pár másodperc alatt és stun is van többféle. Ha jól jön ki a lépés, az ellenfél úgy hal meg, hogy közben semmit nem tudott csinálni
Ennek ellenére én még mindig azt mondom (nem saját tapasztalat, de látom sokszor), hogy wpvp+fun=rouge. -
neato3loco
senior tag
Hát sajna még nem tudok macrozni, de átállítgattam a számok közül egy párat, pl. Q-E-F-re. Ezekre azokat a skilleket rakom, amiket instant castolok, meg sok dmg-t csinálnak. Jó lenne megtanulni a macrozást és akkor ki lehetne osztani több parancsot is.. De addig is marad ez..
-
Arnold2
őstag
LINK Itt leírnak mindent. S ha még nincs Battletaged, akkor legalul ott a gomb, hogy létrehozz egyet.
Amúgy a Healbacsi által leírt módszerrel az e-mail cím is megadható, ha jól rémlik, de ott a Social ablakban akkor nem a partner Battletagje fog megjelenni, hanem a neve, amin az account van.
Általában e-mail címet IRL vagy közeli in game barátoknak szoktam megadni, ahol nem zavar ha tudják a nevem. A Battletaget meg bárki másnak, mert ott csak az általam beállított nicket látják.
Itt egy kicsit részletesebb FAQ a témáról.
-
Wolverine
félisten
Költözködtem, ezért nem válaszoltam előbb; ha PvE szerveren szeretnél játszani magyarokkal, akkor nincs más megoldás, mint az Arathor. Igaz, ott a hordás oldal eléggé elfogyott. Nagyobb létszámú hordás játékos csak PvP szerveren van: a Ragnaroson és a Twisting Netheren. Igaz, mindkettő túlterhelt realm és este csúcsidőben sorba kell állni, hogy bejuthass.
-
pckownz
őstag
Cata-ig van meg a játék, jelenleg frozen az accountom. Keresgéltem, hogy lehet-e kapni valami free gametime-ot, kíváncsiságból, mert PTR-en nem sok minden derül ki
Volt is email a blizzardtól pár hete, de azt nem akartam aktíválni, nehogy a vizsgák rovására menjen az egész
Resurrection scrollhoz viszont nem vagyok elég régóta inaktív. -
Khelben
nagyúr
Árgép szerint itt, mert iceakosnál most nem elérhetőnek van feltüntetve.
-
Healbacsi
őstag
Egy bolti elado se lehet ennyire naprakesz, hogy minden jatekbol tudja az aktualis par napja kijott ujitasok minden aspektusat. Ha azt mondta volna, hogy benne lesz a cata, es megsem, akkor panasszal eltel volna, hogy atvertek. Igy nem hazudott nagyot, es mivel pozitivan jottel ki belole, az o haza tajat se eri panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest