-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
asuspc96 #81594 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal + még annyit hozzátennék, hogy ha mind a 3 tetszik miért nem húzod mind a 3-at fel? Én pl az általad említettek közül most shamant és warlockot is húzok mert mindkettő nagyon bejön és eléggé különböznek is egymástól szóval üdítően hat váltogatni közöttük.
Én a helyedben ha már választani kell a priestet hanyagolnám, mert a shamannal is tudsz healelni a lock affli spec pedig kb olyan mint a priestnek a shadow szóval a másik két kaszt lefedi azt amit a priestel tudsz csinálni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Indítsd mindegyikből egy trial karit, nézd meg melyik tetszik tematikusan, melyikhez találsz olyan fajt amelyikkel tetszik, stb... hosszú távon ez úgyis fontosabb lesz.
De azért pár mondat a kasztokról, nem az alapján hogy bfa-ban milyen, hanem hogy az elmúlt x év tendenciája alapján milyen:
- priest: ha healelni akarsz, akkor jó választás. Nem nagyon volt olyan a WoW történelmében amikor a priestnek egyik spece se lett volna jó heal. DPS már kevésbé pozitív sztori. Raidelni meg magas mythic+-on általában jó és izgalmas a shadow, viszont soloban hagyományosan gyenge (kínlódósabb, mint a pure dps classzokkal), illetve mivel erősen dotokkal operál kevés bursttel, gyakorlatilag minél könnyebb egy kontent (minél hamarabb halnak a mobok) annál gyengébb lesz a spec.- warlock: olyan még nem volt, hogy a warlocknak ne lett volna top 5 dps spece. Viszont a specek között általában jelentős különbség van, szóval lehet az egyik bejön, a másik nem, de utóbbi van épp a top 5-ben... illetve erős utilitykben is, így szeretik vinni is guildek is meg pugok is (ha más nem a summon miatt
). Soloban is elég erős a petek és önhealek miatt. Nyilván hátránya, hogy csak dps tud lenni.
- shaman: heal szinte mindig is erős volt, talán az egyik legstabilabb heal spec. DPS oldalról viszont gyakorlatilag a warlock ellenkezője, nem nagyon volt még olyan a történelem során, hogy shaman dps top dps közelébe került volna. Viszont általában erős középmezőny, utilitykkel megpakolva, szóval nem is rossz választás, ha az embernek nem a logok döngetése a fő célja.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Szia! Nézz videókat, indíts class trialt és játsz pár órát. Nézd meg melyik rotája, játékmenete tetszik jobban. Pillants rá, hogy melyik class milyen utilityvel rendelkezik, milyen pluszt ad amit a többi esetleg nem (lock summ stone, cukorka, shaman hero/BL,stb) A dmg/heal meterek nem számítanak.
Írok két mondatot, de nem tudom pve/pvp érdekel, melee vag ranged, neked mi tetszik.
Priest: két heal, az egyik jellemzően mindig top tier, a holy szerintem marha unalmas, a disc viszont most igen érdekes. Shadow marha jól néz ki, de elég hosszú a ramp up time.
Warlock: 3 teljesen különböző dps spec, egyik jobb, mint a másik.
Shaman: restot szeretem nagyon, egyik legélvezetesebb healer. Enhancement a legkevésbé jó melee dps a szememben, rng és nekem a rota is unalmas. Elemental szép látványos, de rangedek közül pl a lock vagy a mage nekem jobban bejön.Class fantasy szerintem a locknál, shamannál elég jó, transmogok mind a háromnál igen ütősek.
-
nonsen5e
veterán
válasz
asuspc96 #68486 üzenetére
Ahogy le van írva.
Sok magyar van:Arathor szerveren - alliance frakcióban
Bloodscalp szerveren - horde frakcióban
Twisting Nether szerveren - horde frakcióban
Ragnaros szerveren - mindkét frakcióbanOlyan fajjal kezdjél, ami neked szimpatikus, minimális különbségek vannak köztük (PvP-re human, nem tudom ez a Legion-nel mennyit fog változni, nem követem annyira a híreket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest