-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Kanczy #34581 üzenetére
Én most húzok egy druidát, jelenleg 27-es. Kb 15-20 percenként történik valami extra a sima questelésen túl: szintet lépek, ami új spelleket, talenteket jelent; újabb alapanyagokhoz jutok a szakmáimmal, így a régi cuccokkal AH-zok; egyre gyorsabb a karakterem (15, 30, 40 és most már 60% a növekedés); repuból is van már rewered, ami új cuccokat eredményez; pvp-re is egyre több lehetőségem van és még sorolhatnám.
Annó mikor vanillában az első karimat húztam, akkor sokat dobott a feelingen, mikor beléptem egy lvling guildbe (Hungarian Horde Guards
). Ha nincs olyan barátod, aki játszik, akkor is érdemes egy ilyenbe belépni, mert beszélgetve, chatelve a kevésbé izgalmas részeken (griff repülés, ölj meg x mobot questek) könnyebben átlendül az ember.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Kanczy #34581 üzenetére
Nem akarlak lebeszelni a jatekrol, de ha korabban alig jutottal tul a 30-on, akkor ez a jatek nem feltetlen neked valo.. max szinten is dolgozni kell a karakterrel, nem hullik a sult galamb a szadba. A szintezes igenis szukseges resze a karakter epitesnek, mivel egyreszt megismered a vilagot amiben jatszol, masreszt eleg idod van, hogy rajojj melyik spelled mire valo.
Mas reszrol, mostantol a nagyobb karik se tudnak neked segiteni, mert mar az alacsony szintu teruleteken is magas szintu phasing mukodik. -
Viktor77
titán
válasz
Kanczy #34581 üzenetére
Teljesen felesleges szerintem. Nem tudom mikor próbáltd a játékot, de sok dolog változott nemrég.
1. Ugye a beépített questhelper. Sok esetben még képet is mutat, hogy mi kell ölnöd.
2. Átdolgozták a kisszintű területek questjeit, logikusan épülnek egymásra, ha egy helyen végeztél, kapsz egy q-t az új helyre.
3. Chainquestek esetében ha végeztél egy questtel, nem kell visszamenni leadni, automatikusan megjelenik a leadás, és felveheted a következő részt.
4. Minden terület kapot 2-3-4 új flypointot, sokkal kevesebbet kell gyalogolni.
5. 60-ról 70-re 20%-kal kevesebb XP kell, ergó az eddigiekhez képest gyakorlatilag 2 szintet spórolsz.
6. Gatheringgel is kapsz XP-t. Ha kiszedsz pl. egy bányát, az is XP.
7. Beépített dungeonfinder. Nem neked kell csapatot keresned instába, csak be kell jelentkezned, és automatikusan összerak másik 4 emberrel, aki szintén odamenne.
Akár folyamatosan csinálhatod. Ráadásul az instaquestek sokszor ott vannak a bejáratban.
8. És ugye a heirloom itemek (ezek a szinteddel fejlődnek 1-80-ig), amik plusz 20% XP-t biztosítanak minden leölt mob, és quest esetében, de ehhez ugye kell legalább egy 80-as, hogy egy másik altodnak meg tudd venni őket. -
Arnold2
őstag
-
Azazello-
senior tag
-
Guargumi
tag
válasz
Kanczy #12817 üzenetére
akkora zsir, főleg úgy, hogy teljesen más geart igényel, mint a pve
majd meglátod, tehát nem elég a pve geart fejlesztened - raidek - hanem keményen kell a pvp t is, a legjobbak nem bg ből vannak, hanem arénából.
Az aréna viszont gear és skill igényes. 300 resi alatt ne is gondolkozz.
Mondjuk a 2.4 el már lehet variálni, tokenek beválthatók pvp cuccokra is. -
Djuree
félisten
válasz
Kanczy #12817 üzenetére
valahogy engem nem vonz ez a pvp, én inkább a pve-t szeretem. ha már pvp akkor inkább cod4
azt vettem észre hogy a hunterek a pettel legyőzhetetlenek 1v1ben. ha huntával voltam a pet segítségével nálamnál 3-4 szintel magasabb ellent legyőztem, legyen az bármilyen kasztú. ha viszont a druidommal hunta ellen mentem, még alacsonyabb szintű hunter is kinyírt. túl nagy előny az a pet...
-
nierthen
tag
válasz
Kanczy #12599 üzenetére
igen, csatlakozom az előttem szólókhoz, a shamy eléggé keresett kaszt, ha akarsz raidelni, lesz erre időd sok, mindenképp ajánlott egy sámánt húzni.
nekem a hunter is nagyon bejött amúgy, szintezés szempontjából nagyon könnyű, nem nagy macera ás nem sok pénz a tanítása és az etetése sem. egyébként mostanában elszaladt velem a ló és valóban: a warlockom is hipp-hopp immár 46-os szintű, az is jól húzható. -
slayer006
addikt
válasz
Kanczy #12599 üzenetére
Szia
Szvsz ,ha skinning/leatherworking mesterséget választasz a hunternek ,akkor elég jól lehet vele keresni az elején.
Egy hülye kérdésem lenne nekem is. Hogyan lehet pet -et váltani? Dismiss Pet után próbálok másikat befogni ,azt írja ,hogy nekem már van egy pet -em.
Ha meghal a pet ,akkor sem lehet másikat befogni ,mert nekem már van egy pet -em.
lvl17 dwarf hunter -
steveetm
őstag
válasz
Kanczy #10334 üzenetére
A srác bizonyítottan lopott, mivel beismerte, ergo oda alázom, ahova nem szégyellem, de te rólam nem sokat tudsz, maximum annyit, hogy a wowom eredeti, de, ha azzal a "te sosem?" kérdéssel esetleg, netalántán a windows-ra, vagy bármi másra gondoltál, szívesen küldök neked fényképet a ms partner program licenszemről. Bár nem is tudom mér kéne nekem mentegetőzni egy windows licenszel egy wow lopás esetében
Nem érzem magam álszentnek, nyugodtan küldjön el mindenki a búsba, ha olyat csinálok ami nem kóser, én próbálok ezon nem megsértődni.
"Mert nem hiszem,hogy itt bárki,ismétlem bárki olyan lenne,aki még nem csinált ilyesmit...ha van ilyen,annak tiszteletem."
Jaj, és az örökzöld, ő is lopott akkor nekeem is leheeet-et már kommentálni se bírom.
Ha valaki kútba ugrik, te utána ugrasz?Üdv.: steveetm
-
sasa311
veterán
válasz
Kanczy #10286 üzenetére
Nem, az nem való életre, aki ellop egy ilyen pitiáner összegű dolgot, mint a wow-előfizetés. Mert itt nem arról van szó, hogy mi rohadék burzsujok kinézzük köreinkből, aki nem költ havi 3500at egy játékra, hanem arról, hogy aki törtön játszik, az lopja a játékot. Ennyi.
-
Xirtam
veterán
válasz
Kanczy #10286 üzenetére
kajak mondom csak azért hogy jól aludjatok! Jövö hónapban megveszem a WoW-ot !
amugy énse szeretema törtöt! de mivel tanulok, stb. meg hát nah nem állunk úgy anyagilag hogy játékra költsek!Ez van de szeirntme erről nem én tehetek mindegy is! meg hát jobb lenen olyan Hunter-t csinálni ami nem bugos nomrálisan tudsz vele játszani!
De hát ilyen az élet!
-
Ribi
nagyúr
Tegnap előtt voltam előszor karában
Vicces volt. Semmi raid kit, de kellet neki a dps. Mondjuk meglepo modon alig maradtam le dps-ben.
Mondjuk 2x meghaltam tul gyorsan ellőtt aoe miatt. Az operas resz az naon vicces
Foleg amikor a farkas kergeti piroskat
Nem csinaltuk valami jol, mert 5 futasbol 4x agyonverte az illetot. 1x a rugo menekult meg mert neki volt sprint ugyebar es elszaladt. A papon volt SS szal o felkelt szerencsere.
Es dobott egy naon faja ki nacit is.
Mar csak normalisan ossze kellene szerverzni 1 csapatot guilden belul is hogy legyen sok kara, mert bejott. Lider mondta ki micsinal, aztcsinaltuk es ment minden flottul.Remelem nem veszed rossz neven ezt a kis leirast
-
szepi79
őstag
pár szempontot irok, ami alapján könnyebben eldöntheted
1. 18as sámli nem sokáig leszel, ilyen kis szinten amúgy is mindegy, csak legyen valami a fegyvereden
2. amelyik több manába kerül, valszeg egy kicsivel többet sebez
3. nálad 1-2 szinttel kisebb ellenfeleknél a rockbiter jobb, nálad 1-2 szinttel nagyobb ellenfeleknél a flametongue
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest