- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
"En mondjuk ezt a versenyzes reszt ami most is folyik, meg meg lesz is, nem igazan tudom megerteni. Peddig nem az egyen a lenyeg ebben a jatekban szerintem, hanem a csapat munka, meg az hogy jol erezd magad meg jatszol."
Ő így érzi jól magát, így játszik. És ő meg téged nem ért meg.
-
Nevar
aktív tag
A szintezés a legnagyobb fun, meg ahogy bétában láttam a questek is nagyon jók, én tuti nem akarnék pár nap alatt végigrohanni rajta. Kb 3 hét nekem biztos lesz mire felérek 80ra, lehet több is. Igazából aki azzal nagyzol h 2 nap alatt felmegy 80ra, azt csak kiröhögni tudom, egyrészt mert ez semmit se jelent, max annyit h tudja napi x órában tolni, másrészt meg szerintem sok jóból kimarad aki végigrohan rajta.
Jó guildekbe meg pont hogy most lehet bejutni, mivel gear reset van, tehát ha írsz egy normális applyt és látják rajtad h komolyan gondolod, akkor egy próbaidőre csak felvesznek valahova.
-
igen, ha te is a Blackoutba tartozol, akkor az abba tartozó szerverekről való játékosokkal találkozhatsz egy BG-ben vagy Arénában
pl velem, aki a Bloodscalpon vagyok
így oldották meg, hogy gyorsabban összejöjjön egy csapat, lévén, hogy 15 szerverről gyorsabban találnak x embert aki mondjuk WSG-zni akar, mint egyrőlúgy tűnik jó napja volt az Allynak...
az én tapasztalataim BG-kkel:
Alterac Valley - többségben az Alliance nyer
Warsong Gulch, Arathi Basin és Eye of the Storm - az esetek nagy részében csak simán elvernek, kisebb hányadában gusztustalanul elp*csáz minket a Horda... néha nyerünk -
nem szervertől függ, hanem a csoporttól, de megfigyeléseim szerint a Blackout csoportba tartozó Bloodscalpon 80%ban a horda nyer
(az egy csoportba tartozó szerverek játékosaiból állnak össze a cross-realm BG-k és Arénák)
-
MCGaiwer
addikt
ja, és azt mondod ha én most 70en nem tudom 5 sec alatt oneshotolni a többi clast akkor majd 80on a +4000hp és 6000 armor mellet menni fog? azért ez szimpla hülyeség. ha elérjük 80at, a retri lecsuszik a szintre ahol én vagyok most a +hp és armor miatt, de azt gondolod hogy ezzel én nem fogok visszaesni és kiegyenlítődik minden? hát lol
-
sasa311
veterán
Mondjuk, mert egy stun alatt szétszed úgy, hogy :
380 resi
Dagadt galamb forma (370% armor, tehát 60% fizikál reduce)
max hp (11K)
Barksking (-20% bejövő dmg)Mindemellett elnyomja a szárnyát, felbubizik (lol) és bubi alatt csépel, mintha mi se történt volna. Ja és ugyan úgy 4Ks holy lightokat healel retri gearbe, manája meg nem fogy, 2 ütésenként meg proccol egy instant 2K-s flash. Hát kösz.
mod: Amúgy a retri sub. DPS-ét nem igazán csökkentik, csak a burnstöt.
-
MCGaiwer
addikt
azért ma ugy lekapott 13k hpt 20k armor és 350 ressi mellet egy retri hogy csak pislogtam. 40% ról instantba maxra küldte magát. és a végén MAX MANA és HP -val ment el... azért nehogymár egy buzeráns igy leverjen egy warriort shieldel meg minden genyával. ja és nem voltam stunban...
-
-
-
Bár annyira nem ástam magam bele a 80as talentekbe palánál, azonban:
GF és Stoicism nem hiszem, hogy fontos lenne PvEben, azokat a pontokat inkább tedd a swift retribution/ improved retri aurára. Retri auraval fogsz menni sancrity aura helyett, így szeritem érdemesebb azt kirakni. Manád elvileg a JotWnak köszönhetően végre lesz elég, szóval szerintem egész kellemesen lehet majd mobolni a palával, anélkül, hogy aranyeret kapnál a sok ücsörgéstől.
SzlobiG: Végre egy kis tömeges world pvp, mi baj lehet abból?
-
Cathfaern
nagyúr
Én ha ki is vennék, akkor nem holnapra vennék ki, hanem csütörtökre. Lévén ha tegyük fel valami gond adódik, és fél nap lag lenne, vagy nem indulna el a szerver, akkor elbasztál egy szabadnapod a semmire, viszont csütörtökre már biztos jó lesz.
De mondjuk ennél a patchnél nem is értem igazán, hisz nem nagyon lesz mit csinálni pluszba(szóval nem mint wotlk-nál majd, hogy lehet egész nap kockulni, mert fel kell húzni a karaktert).
-
SzlobiG
félisten
Engem annyira nem fogott meg igaz még csak 75-ös leszek, de nem is játszok vele sokat mer nincs kedvem megint a temérdek questet csinálgatni, ugyan az mint idáig pl ölj le 15murlockot, szedj össze xy cuccot stb-stb. Igaz elég nagy a ping 400+ ez is vesz el a játék élményből, de ugye ez majd jó lesz európai szerveren, viszont a grafika az tetszik javítottak rajta meg az új részek is tetszenek főleg a hóval borítottak.
Egy valamitől tartok, majd ha kijön az a PVP ugye BS az PVP szeró és mindenki northrenden lesz belese tudok gondolni mi lesz ott...
-
SzlobiG
félisten
Engem nem hoz lázba mer a bétával már kipróbáltam ami érdekelt és az jött le, hogy 80-on lesz ez jó.
Így 70-en nem valami nagy durranás legalábbra is a fury warri, de majd elválik raiden milyen dps-t tolok, de titans grippel nagyon sok hit rating kell.
Viszont jó hogy kiegbe azért oda figyeltek erre és pl egy kétkezes kard ad majdnem 70hit ratinget.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Viktor77
titán
Nézd meg az armory-n Torma-t. Nálunk ő a pala MT, tegnap páldául Kalecgost tankolta.
De említhetném Gurtoggot vagy Teront.A Kings meg felesleges. Ha holy palával mész instázni, neki úgyis lesz, ha meg egyedüli pala vagy akkor a dps-re Salva kerül a healer meg ellesz Wisdommal.
-
Cathfaern
nagyúr
Cuccaidat elnézve gyanítom egyelőre max. hc-k a cél. Ez esetben viszont blessing of kingsre rakj mindenképp, mivel nem lesz rajtad kívül más pala, s azért elég erős buff. Illetve 5 fősökben Guardians Favor is jól jöhet. Nem magadra rakva, hanem gondolj úgy rá, mint egy taunt szerűségre: ha valaki aggrot szerez, akkor rárakod, s 10 seced van, hogy az aggrot visszaszerezd, ő közben csak minimálisan fog sérülni (spellek ellen nem véd ugyebár, szóval egy erősen spellező boss esetén nem sokat ér sajnos).
Ennek fényében én Improved Judgementre nem raknék pontot, hanem 1 pont BoK-ra, s 1 pontot Guardian's Favorre. -
OgreImre
senior tag
Azt hiszem, ez egy klasszikushoz közeli elosztás:
[link]
De nekem csak egy 66-os palám van aki lvl40-től prot volt egész mostonáig.(most retri)Volt a szépemlékű Proshock-on egy nagyon jó topik a tankadinokról...ha esetleg valakinek le lenne mentve, annak örülnék,nem kicsit.
-
DrGonzo22
őstag
MIndkettőből lehet 70-es pvp epicet venni, nem minőségi különbség van köztük, hanem más slotokra valók, pl. honorból lehet cipőt, övet, bracert, trinketet... venni, fejet, ruhát, vállat, fegyvert... arénából. Az persze igaz, hogy az aréna ponton vett item jobb, mint az honor pontból, de csak aréna pontból nem lehet felöltözni, a full pvp felszereéls tehát aréna ponotkon vett 5 armor+ fegyverek, ill. az honor pontokon vett 3 armor 3 ékszer, 2 trinket.
-
FefeeX
veterán
70ig powerezni érdemes, addig nem kell annyira gyűjteni a jó cuccokat, amik q-ból esnek bőven jók, ha van mellé profod is abból úgyis csinálhatsz jókat...
El lehetne költeni 60as cuccokra is a honort, de nem érdemes, 70es full szettre amúgy is 180k honor kell amire inkább érdemes már előre spórolni...Szerintem AHból sem érdemes vásárolni...
(HOD gyorsabb volt)
-
L4mie
veterán
HI!
Mind2ből tudsz venni 70 es cuccokat, magától érthetően PVP cuccokat.
Aréna pontokból jobbakat, mert ahhoz nem elég a segg főleg így a ratinges kiváltósdi rendszernél.
Unalmas pillanataidban érdemes BG-zgetni (napi küldiket megcsinálni (40-50 perc várakozás), vagy AVzni), hogy aztán 70 en kiválthasd a kezdő PVE gearedet feldobó, vagy PVP gearbe való itemeket. -
FefeeX
veterán
Érdemes gyűjteni a honort, és 70en elkölteni, mert sok értékes epiket tudsz majd venni belőle... AV a legjobb honor farmoló hely. Aréna pontot csak 70en kaphatsz, abból tudod majd venni a legjobb cuccokat, de azt a legnehezebb is összefarmolni, a ratingrol nem is beszélve. Emellett kellenek majd Mark-ok is, mert a honorpont magában nem elegendő a vásárláshoz. 5000 pont egyébként szinte semmire nem elég - nem akarlak lelombozni, a cuccok darabja 10-15-20ezer honorpont és mellé 10-20-30-40 Mark a különböző helyekről.
-
!player!
aktív tag
itt nézegettem én is de v.hogy nem akadtam rá.
Akkor ez lenne a jo sorrend.
Alap wow -> None → 2.0.0 (~3200 Mb) ->TBC->2.x → 2.4.0 Full Patch (~923-1130Mb)
?
Azért kérdezem ezt mert egy olyan gépről akarom letölteni amin nincs fönn a wow viszont sokkal gyorsabb net mint amivel wow-ok. -
elit_hun
őstag
BG-t nyugodtan próbáld ki, én már 10-sen BG-ztem
És a BG kitünő, amikor pl házi feladatot szeretnél elolvasni, beállítod alterac valleyre, 2 percenként ugrassz egyet, közbe csinálod a házit, így simán össze lehet szedni 6-8k honort úgy, hogy közbe kiolvasol néhány könyvet
Paladin meg elégé fasza pvp-re
-
elit_hun
őstag
honor pont vendornál
Most a legjobb dolgok amiket meg lehet venni honorért 10-17 ezer között mozognak (S2-es kesztyű 10500, S4-es sipő 17000). 60-as kék set meg 2-4 ezer/darab. Honort farmolni BG-n szokás, egy nyertes AV-ért (15-20 perc) akár 500-700 honor is járhat. Én amúgy 1 hete kereken 75 000 honort farmoltam össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged