Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
2020-ban sorban állás azért elég gáz. Más cégnél is...
. De végre nincs korrupció. Mennyivel jobb így játszani nem random szarokra van bízva minden.

-
JenciHUN
aktív tag
40 perces várakozási idő már a battle.net-es bejelentkezésnél is...na ebből sem ma lesz játék..
-
Blizz
őstag
Twitch app működik rendesen mindenkinek?
2 órával ezelőtt tudtam még addont updatelni, mostmár a gamet sem találja. Ha kiválasztom a mappát akkor azt írja ,hogy "unsupported"#91793 akkor látom nem én vagyok az egyedüli
-
hunvarlan
aktív tag
Azt tudja valaki mi baja van a twitchnek? Nem találja a wowot fogalmam sincs miért....
-
Plata
félisten
Nem értem én nyugisan tudtam játszani,először allis karikkal szórakoztam,megnéztem a kedvenc mage karimat,a bajszos törpe huntimat,meg druidát és rugót,velük is nyugisan játszottam,utána meg troll duduval toltam volna a war campaign-t,na ott akadtam el,akárhányszor a gyökér goblin király bringájára ültem errorral kivágott a játék.
Kb félórát eljátszottunk egymás idegeivel aztán feladtam,de azon kívül nem volt gondom.Max az hogy pár addont ki kellett kapcsolnom. -
tPedro_
őstag
Jól lehalt az egész cucc, a honlap se működik, így még a játék kódot se tudom aktiválni. Mondjuk kb erre is számítottam.
-
Bencus88
nagyúr
Milyen újítás jött most pre patchel hogy mindenki meg van bolondulva?
Amúgy végre van bfam🤣
-
Plata
félisten
Fenébe,valami gond van hordás war campaign-al.
Gondoltam megcsinálom vulpera miatt,de drustvar küldi rossz,elutaztam drustvarba,ott el kéne kísérnem mini tahót meg szakállas ökröt a mini tahó kocsijában ülve.
De ha bele ülök a trike-ba akkor kidob wow valami 519-re végződő errorral. -
Arnold2
őstag
Íme Schnitzl a lvl 50-es lock, kinek elveszett valahol 70 szintnyi tapasztalata
.Ja amúgy be lehet lépni

-
Redcaster
őstag
10 óra van, simán be lehet lépni, egyelőre fut rendesen! Nálam 1-2 addon nem jó, de ez legyen a legkisebb baj
-
Arnold2
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Az ajándék egy hónap a második befizetett hónap után jár, majd utána minden 3. hónap után. Ami nekem biztosan lejön a cikkből, hogy aktív előfizú kell, így nem javaslom lemondani azt.
Esetleg még érdemes megnézni, hogy ha belépsz az eu.battle.net -en az accountodba, akkor a "Transaction History" menüpontban mik vannak. Nekem ott van az összes Blizz költésem (nem csak a WoW), de látszik például a bankkártyáról történő havidíj levonás és a game token is (bár most a Shadowlands CE után járó ingyen hónap nem
).Legvégső esetben érdemes írni egy in game ticketet egy GMnek, hogy mi a szitu.
Szerk: azt még gyorsan hozzáteszem, hogy a bónuszok akkor íródnak jóvá, ha Ő befizette a game time-ot. Tehát nem a te előfizud az érdekes jelen esetben, hanem az övé.
Miután kifizetett 2 hónapnyi játékidőt fogod megkapni Te az egy hónapot. Ha ez nem így lenne, akkor kell írni a Blizznek. -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Igen, ez megvan, és a játékon belül is átbogarásztam a leírtakat, de érdemben nem jutottam előrébb. Rikki-t pl. aktiválni kellett, de a sub csak "kisárgult", de nem use-olható, és mivel állandó az előfizu (az le is vonódott) jóvá nem íródott, szóval gondolom valahol csak kell lennie akkor...

Lehet, hogy ha cancel-elném a sub-ot, akkor folytatólagosan azt aktiválná a rendszer...
Azért köszi

Üdv: bypass
-
malacka87
őstag
Amcsiknal ha jól láttam 9 óra alatt ment fel a patch. Akkor nálunk talán sikerül a 8 óra. 😄 3-ra érek haza melóból pont jó lenne.
-
Arnold2
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
A teljes hivatalos cikk angolul.
Ha jól látom játékon belül van egy külön felület ennek, ahol a megszerzett jutalmakat tudod megszerezni.
Sajnos tapasztalatom nincs a RAF-fal, csak a fentebb linkelt cikkre tudok támaszkodni. -
bypass|HUN
aktív tag
Üdv!
RAF-al kapcsolatban kérdeznék. A barátomtól "érkező" bónusz game time-ot hol lehet megtalálni, illetve hogyan számolódik el? Jelenleg (is) állandó sub-om van, minden hónapban leszippantja a zsozsót a blizz a számláról, és ez a múlt és ebben a hónapban is megtörtént, miközben egy egyhavi bónusz game time valahol lebeg....
Van erre vonatkozóan valahol valami részletesebb infó, vagy valakinek "használati" tapasztalata?Üdv: bypass
-
Tarill
őstag
Üdv! Ma fizettem be újra 1 év után és ami furcsa hogy a 89-es sh priestem 500 és 1000 közt sebez, mikor volt dmg nerf? Elég sz*r :/
-
Telda
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Fórum téma
Nem lettem okosabb, jó lett volna egy kék válasz. -
Arnold2
őstag
-
Ghoosty
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Szerintem mindenképpen karácsony előtt kiadják, de azt is gondolom, hogy ha 1-2 hét elég lett volna a javításra, akkor nem is tolják el. Így Nov25 vagy Dec 2-re rakom a megjelenést, előtte 2 hétre meg az eventet.
Amúgy én sem tudom, hogy mit érdemes még csinálni, ezért nem hosszabbítottam meg az előfizetést. Az utolsó hétben már csak pet battle-lel foglalkoztam.
-
Skyhunter
őstag
Jól értem az mmo champion leírását????? A holnapi pre-patch-el még nem jön a Scourge-ös event? Menjenek a francba...
-
-
Skyhunter
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Én kb 3 éve használom, tudtam, hogy nektek is tetszeni fog.
Akkor ezek szerint a reshade fut, csak a preset nem akar? Este ránézek.
Szerk : Azid-nak nem jó a Reality-s linkje, csak a másik presetnél, a Chrystal.
Szerk 2 : Egy hülye tipp. A preset txt-t átnevezve "SweetFX Settings.txt" -re sem megy? Lehet, hogy olyan karaktert tartalmaz, amit nem ismer (pl _ vagy ! ilyesmi)
-
Skyhunter
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Nálam mindig kifagy 12 alatt.
Jól látható a képek alapján a változás, ezek szerint rendben fut.
Nagy magasságban, repülésnél is látható, milyen szépen leveszi a reshade a szürkés effektet. Egyébként is sokkal kontrasztosabb és élesebb minden.
4k-ban nem tudom. Nekem 3440*1440-en fut, 7-es beállítással. Repülés közben megvan a 100 fps fix (ennyit tud a monyó). Persze raidben leesik 40-re, de oda az isten hardvere sem lenne elég (nálam i5-8600k+2070 kombó. Wowra elég, BF5 és ultra modded Skyrim már necces. Gondolkoztam már egy proci+vga cserén, de olyan eszement árak vannak, hogy mindig elmegy tőle a kedvem. OFF/OFF.
) -
Fandango
veterán
Ez a Reshade mennyit vesz le az fps-ből kb?
Én 4K-ba játszom, csak azért kérdezem, mert a jelenlegi beállításokkal 40-60fps között megy a játék, és hogy ebből mennyit kellene feláldozni, vagy beállításokból vissza venni. -
Viktor77
titán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Az Azid nem megy 12 alatt? Mert a sima shaderek mennek 12 alatt, tudom őket változtatni és a program is írja az elején a 12-t.
Amikor játékban előhívom a panelt, akkor felül ki van írva a realitywow. Így gondolom jól jelöltem ki.Itt egy elötte, utána páros:
[link]
[link](Csak így tudtam, ide nagyok a képek.)
-
Skyhunter
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Meló után tudom csak megnézni, így első blikkre amik eszembe jutnak buktatók :
- directx 11 alatt működik csak, 12 alatt nem (játékon belül kell állítani)
- az Azid Reality WoW Settings.txt ki van jelölve?.. abból nyeri a beállításokat.Nekem még a Legion-ös Azid tetszik legjobban, preseteknél van külön WoW : Legion, abban ami van, azt használom mai napig is.
üdv
-
Viktor77
titán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Letöltöttem a shader programot meg a presetet, de nem tudom beállítani, hogy az Azid presetet használja.
Az alap dolgokat tudom pipálgatni.
Felül látszik, hogy a reality wow-ot használom, de nincs preset, minden kocka üres, én tudok pipálgatni.
A fájlok jó helyen vannak. -
Viktor77
titán
Illetve még egy reminder. Mielött holnap (de inkább már ma, látom sok frissült) nekiállunk hevesen addonokat frissítgeni, mentsük el az interface és wtf mappákat, hátha valami jól megszokott elromlik.
-
Viktor77
titán
Ja, aki DK vagy DH-t szeretne játszani, az még ma kreálja meg, mert holnaptól kisebb szintről indul.
-
Viktor77
titán
-
Telda
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A videók alapján különbséget én csak az árnyékokon vettem észre. Ami nálam mediumra van állítva, csak hogy legyen valami paca a földön
.
Ezt te tudod hogy mennyire szereted a tűéles árnyékot, cserébe viszont -50-60 fps.
Szemléltető videó. -
echterion
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Van ilyen mód? Nekem 2070-es gépem van, ha minden igaz, megjön ma az új proci, akkor ki tudom próbálni.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Valaki próbálta már az új rtx módot?
Mennyit dob a játékon?Néztem pár videót azért a fix 130FPS-ből gyorsan csinál 60-70fpst ha aktív...
Most állok laptop vásárlás előtt és mindenképpen rtx-es gépet néztem mivel nem sok különbség van a régi 1660Ti-os gépekhez képest árban!(mindenképpen csak laptop játszik mielőtt bárki bármit hozzáfűzne!)
-
hunvarlan
aktív tag
Én mennék betázni legalább kipróbálhatnám élesben a elem shamant meg a lockot mit tudnak ezek jönnek számitásba a huntert picit meguntam.
-
Csokishurka
őstag
Igen ezért is parázok hogy majd hamar ráunok. Lehet majd párhuzamosan gearelem a rugot es a dht aztan majd elvalik melyik lesz a befutó.
De tény hogy a dh eleg konnyu arra kell figyelni hogy az ese beammel minel tobb mobot sebezz meg hogy szedegesd a soulokat ha azzal a talentel jatszol amugy meg cdrol cdre kell vágni mindent. Amugy tenyleg legalabb egy proccolos dolgot berakhatnanak neki. -
Telda
addikt
Sziasztok!
Hétvégén kiküldtek egy adag béta hozzáférést, ellenőrizzétek a postaládátokat
.
Én is a szerencsések közé tartozom aki kapott, de annyira nem akarok bele merülni, lesz rá idő bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De végre nincs korrupció. Mennyivel jobb így játszani nem random szarokra van bízva minden.
.

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)