Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
Tudomásom szerint extra bónusz honor jár AV hétvégén, ha megnyertek egy AVt. Olyan 82-83 körül.
-
Vistaboy
veterán
válasz
euforia
üzenetére
A havi díj kicsengetése nekem sem egy leányálom, de ha belegondolsz, másfél hónapig ingyen játszhatsz vele. Utána nem kötelező mindig tölteni. Ha van rá pénzed, töltesz és játszol két hónapig. Ha nincsen, nem töltesz. Az accountod nem veszik el.
Ez ugyanaz, mint az eredeti játékok vásárlása 12K-ért. Nem kötelező megvenni. Ha nincs pénzed, vársz egy kicsit, pl. én a WoW-ot 3.500.-ért vettem. Amikor kijött, ez is volt 12K. Mondjuk akkor a GC ha jól emlékszem csak 7K volt. Most már a BC-t is megkapod 5K-ért.
Csak várni kell egy kicsit.

-
Vistaboy
veterán
Na máma megint quest-eltem egy jót. Igaz, szintlépésem nem lett.
Viszont egy pár honor-ral gazdagodtam. Lecsaptunk ketten egy 32-es BE palát, elsőnek úgy, hogy belekötöttem, leszívtam róla a manát, közben a Druid haver stealth-ból megcsapkodta egy kicsit, és kész is volt. Utána elfeledkeztünk egy időre róla, mivel quest-ben voltunk, akkor visszajött és mikor mindketten le voltunk gyengülve, mindkettőnket elintézett. Amikor visszatértünk, mi is eljátszottuk vele azt, amit ő: Hátbatámadtuk mob-irtás közben. Utána már vártuk hogy visszajöjjön. Nem jött vissza. Ekkor megint nekiálltunk quest-elni, és pont egy darab mob hiányzott volna a quest-hez, amikor újra ránk támadt. Ezúttal nem volt olyan könnyű dolga, de még így is győzött. Ekkor már a havernak és nekem is elege lett a dologból, így inkább megvártuk, amíg elment, és befejeztük a quest-et.

Kezdek belejönni a dologba. Kíváncsi vagyok, hogy a Shadow Form megszerzésével mennyire lesz több esélyem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobace
addikt
Nem tudom, ki hogy van vele, de egy fikarsznyival sem kapok több honort AV-t ma mint tegnap... Ez mitől van? Direkt rákészültem 4 napi farmra,erre alig csorog a honor

-
-
anxius
aktív tag
Amelyik szerveren én voltam,rengeteg probléma volt,pl:hogy bugos volt a Hunter,meg Guildek sem voltak.Bár blizzlike volt,meguntam.Utána átmentem egy funra,óra alatt megvolt a 60.Azután egy időre abbahagytam,nemrég fejeztem be a trialt,és mostmár fullon tolom
.Wildhammer szerver,ha érdekel valakit

-
euforia
tag
jó persze persze tudom ez biztos így van részemről én zárnám is a témát nemakarom h mindenki aki ebbe a topikba jár nekem essen hirtelen. A lényeg h engem ez annyira nemzavar talán jobb is akkor h nemlátom milyen az origi le is törlöm mindjárt ugyanis ha akarnám se nagyon tudnám kicsengetni a havi díját.
-
euforia
tag
na igen engem is leginkább ezért vonzott az eredeti a sok player miatt mert az a jó benn csak most h felnéztem ragnára és ránézésre nemtöbb ember ugrált rajt sw be mint törtön akkor kicsit elment a kedvem azért is jöttem ide megkérdezni hogy mennyien vannak ott átlagosan mert én nemnagyon voltam pl azzal sem tisztában h ennyi szerver van még europán belül is és igy megoszlik a nép szóval nekem ez igy kicsit csalódás volt
-
Ribi
nagyúr
válasz
euforia
üzenetére
MMO-nak az a lenyege hogy SOKAN vanna 1 helyen. Az ilyen tort szerverenek az a ( jo esetben) 200 ember ugy elvesz a semmibe hogy naponta ha talalkozol 1-2 emberrel.
En is probaltam Lineaget meg wow-ot tort szerveren de surungyorsan hanyagoltam a dolgot. Akkormar egy SP game 10x elvezetesebb mert ugy volt kitalalva.
Mostmar szerencsere megengedhetem magamnak azt a par ezer forintot havonta (durvabb pialasnal 1 havi wow-ot siman eliszok, szal mondhatni nem tétel) -
Mától AV hétvége gyerünk honort farmolni.

-
euforia
tag
ragnaroson mennyien szoktak lenni átlagosan?
-
MCGaiwer
addikt
olyat nem vettél észre, hogy ha a druidot inti shouttal akarod fearelni (szal áttargetelsz másra, fear és vissza a druidot ütni) akkor megkapja a feart, de simán formot vált, és hotolja magát fear alatt? komolyan, kurvára kezd idegesíteni a sok bug. egyszer lefrapsolom, azt beküldöm blizznek...
-
Nevar
aktív tag
válasz
MCGaiwer
üzenetére
Jah, 1 lossunk az warrior paladin resto shaman ellen lett, de aztán utána egyből el is vertük őket. Warrior, druid, priest setupot meg meglepően könnyen elvertük. Druid kb ki se jött fear/cyclone-ból, addig a priestjük meg meghalt. Rugós teamek is könnyűek, azokkal van kis gond ahol van mage is és polyzgat, mivel egyedüli dispelünk a felhunter, ami azért nagyon sovány.
-
Nevar
aktív tag
Tegnap 3v3aztunk kicsit este, 23-1 stattal zártunk, 1845-ön, eddig könnyű volt warrior druid lock setuppal, igazán countersetupot még nem találtunk aki ellen semmi esélyünk ne lenne.
-
Luos
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem csak könnyebb hs-elni ha az embert nem zavarják meg, mert bubiban van
Pala képesség hogy 6-8, asszem, vagy talán 10, secre immune tud lenni minden sebzésre.Amugy mageknek van teleport képessége, sw-be, ifbe, és darnassusba, lvl 40töl asszem meg portalt is nyithatnak (másokat is átpakolhatnak) és igy nem kell utazgatni
(hordásoknak talán orgrimmar, thunder bluff meg undercity)ja meg satrattta

-
Vistaboy
veterán
Ma reggel meg van hülyülve a szerver. Ledobál, nem enged fel.
Remélem megjavul még ma.
-
D4v3
őstag
Igen, ebben van valami..
De akkor is zavar, hogy minden páros ellen volt reális esélyünk, de amint druid is volt az ellenfél csapatában a legjobb volt ha kiléptünk az arénából. Bár 1v1, 2v2 még eléggé kő-papír-olló, aztán ahogy növekszik a létszám úgy jön ki a skill is (csak 5v5ben elég szar a shockadin
) -
Luos
tag
Attól még hogy valaki elveri a pala+mage párost nem a druida lesz overpowered...más kaszt, másra jó, mint mondtad a többit elvertétek, akkor most mivan? Nemértem...ugylátszik ti vagytok túl OP-k a shadowpriestekkel szemben.
Érted mire akarok rávilágítani ugye?
Vistaboy, hordásoktol nem kell félni, fejlődő szinten lehet szar cuccban van és a 10 szintel kisebb is megveri..persze lehet nem

-
Vistaboy
veterán
Na, ma instamentes nap volt. Viszont ha a group-quest-megoldásokat számoljuk, bőven tíz fölött vagyok.

Egy group - egy quest, másik group - másik quest, és így tovább. Legalább meglett a szintlépésem.

Volt egy quest, amikor egy árny-törpének a fülét kellett megszerezni. Csak kinyírni macerás volt, mert majdnem minden spellemre immunis volt a piszok. Szerencsémre éppen akkor tévedt arra egy druida, és nekiesett. Ő a petjével le tudta gyengíteni, én meg elcsaltam a minionját és megöltem. Mire visszamentem, a druida már halott volt, és a törpe nekem jött. Még szerencse hogy a Wand-om tűzsebzésű, így onnan már ki tudtam őt is fektetni. Így legalább meglett a quest. Utána persze resurrectoltam és felgyógyítottam/buffoltam szegény druidát, végülis ez volt a legkevesebb.

Ja, majdnem kimaradt a legszebb: Észrevettem egy 35-ös UD Sámánt, amint éppen a Dun Modr-i (Ha jól tudom) hídon jött át a minion-jával. Kitértem előle, de késő volt, észrevett. Na mondom, remek, éppenhogy befejeztem egy q-t, le voltam gyengülve (Mana low, buffok off, éppen hogy felgyógyítottam magam), erre ez is. Tudom hogy észrevett, mert amikor beslisszoltam a híd alá, láttam hogy arra megy, ahol az előbb látott. De el tudtam bújni előle, és aktiváltam a HS-t. Pont akkor talált meg, amikor eltűntem (Éppen akkor tűnt fel mellettem, amikor aktiválódott a HS), képzelem hogy mennyire bosszankodott.
Ui.: Ja, nektek nem ment el a szerver? Engem vagy kétszer ledobott, mondván hogy "Server Down".
Ráadásul pont a törpés quest után, már megijedtem hogy nem marad meg a fül, szerencsémre megmaradt.
-
D4v3
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Tényleg nagyon op class ez a druid. Haverommal múltkor 2v2ztünk, ő frost mage én 950+ spelldmges shockadin. Iszonyatos burst dpsünk van, minden párost agyonvertünk (volt, hogy a szerencsétlen shadowpriest még dotolni sem tudott olyan hamar halt
gondoltom nem számított, hogy a pala 4-5k-t sebez 2mp alatt). Viszont a druid+akármi (általában warri) páros ellen esélyünk nem volt. Egyszerűen semmit nem tudtunk csinálni ellenük.. amint elfogyott a manánnk a warrior ledarálta a maget. A druida össze-vissza cyclonozott, ha gáz volt elfutott és stealth, ivás.. a warrior addig meg jól bírta. Volt, hogy 15 percig kergettük egymást, aztán hagytuk a francba és kiléptünk. -
sasa311
veterán
Ciklonnal egyetlen gond, hogy nem dispellezhető...
A kérdés, hogy miért nem? A banish is dispellezhető (ugye lock / mage / fadruida
ellen megy PVP-ben is) és 100%ig megegyezik az effekt. -
Apophis
őstag
A cyclonnal semmi gond nincs, gyengébb CC. Ami a gond, hogy 2 DPSt kihealel tisztán instantokkal, nevetséges manából, az egyiket még leszedni sem lehet. Ugye a pap rakhat shieldet meg renewt, de az nem elég 2 DPS ellen, castolnia kell. Pala ilyen szempontból még gyengébb, shaman is. A másik a shapeshift, resto druida nekem ne váltson 30-szor formát, az a feral kiváltsága. 500% manaköltség ráférne (feralon természetesen durva csökkentő talent), vagy a direkt váltás (travel->travel) legyen deep feral, mert ez így vicc. Már nem az van, hogy taktikusan, óvatosan vált keményebb CC esetén, hanem amint a legócskább 3 sec daze rákerül, spamolja is a makrót, és fut körbe-körbe travelben.
-
steveetm
őstag
válasz
-conrad-
üzenetére
mondok jobbat, bari alatt nem hogy sebzést nem kap a target, hanem healt, sebzésre kijön és dispellezhető. Maradjunk annyiban hogy a cyclon az OP a többi cchez képest

Mondjuk szerintem a lifebloom is op, mer vagy hot és végén heal vagy dispell és egyből heal, szóval teljesen kivédeni aztse lehet. lblblb reju cica swiftmend lb proc, cc-zd közbe a druidot és dpseld a warit^^
Üdv.: steveetm -
Nevar
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Nem, az nem OP. A dispellezhetetlen CD nélküli CC az az. Lower bracketekben elég jó a hot mer nincs olyan nagy burst, de 5v5-ben már nagyon kevés, meg könnyű kifocusolni. Palaként meg ne hagyd elfutni inni, seal of justice (asszem ez az amit ha felraksz akkor csak walk speeddel tud menni) ftw

-
Apophis
őstag
A resto druid jelenleg egyszerűen OP, a lifebloomot már most fixálják, de szvsz a többi HoT is kap majd különböző nerfeket. Warrior+druid az egyik legjobb kombó valóban, még a pap+lock, druid+lock közelíti meg, 3v3-ban viszont a mage+druid/pap+rugó a top, mert a bracket csak a CC-ről szól.
-
Nevar
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
"Resto druid lockal alkot tökéletes párost."
Azzal se rossz, de jelenleg a warrior + resto druid az egyik legerősebb 2v2 setup (szerintem ez a legerősebb). Mi úgy kalkuláltunk mikor megcsináltuk az új 3v3at, hogy a warrior+druid nagyon táp 2v2ben, de a lock+druid is, így született meg a warrior lock druid 3v3 kombináció
Eddig elég jól ment, de még nem vagyunk nagy ratingen tegnap este kezdtük ezt a setupot, további tesztelés majd pénteken várható. -
nak0n
aktív tag
válasz
euforia
üzenetére
Fél óra elteltével nem érdemes itt UPolnod, van, hogy 2 napig nem szól hozzásenki.
A 10 napot az acc megcsinálásától számolja, realmlistet majd belogolás után látsz, ha sok magyart akarsz látni,menj Arathorra (PVE) vagy Ragnarosra (PVP), ha meg mazochista vagy, akkor Bloodscalpra (PVP). -
euforia
tag
Hello! Most szedem a 10 napos freet és az érdekelne h mikortól számolja a 10 napot az acc megcsinálásától v az első belépéstől? Meg h milyen szerverre érdemes menni és hol találok hozzá realmot? A wow europen nemigazán látok realmokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sima marketing. máshol is ez van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb 100-al kapok többet, amúgy ez csak arra jó, hogy sokan tolják és nem kell 10perceket várni hanem 4-perc alatt beenged.

Ráadásul pont a törpés quest után, már megijedtem hogy nem marad meg a fül, szerencsémre megmaradt.