- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4198 üzenetére
Hát, én holyként, retri gearben ütök 1500 feletti fehér critet, erre jön az alap 300 körüli holy sebzés (a judgementelt mobra), ez már 1800. Ehhez add hozzá a retri talentet, a SoC-ot, esetleg a 30% sebzésnövelőt, egy-két proccot (pl. Hourglass... vagy a Skyguardos trinket). Nem elképzelhetetlen a 4.5k egyáltalán. És rajtam nincs ennyi epic (armory-t most ne nézz, tegnap kiesett Maulgarból a mace, szal most flexgearben vagyok, amúgy Deep Thunder-em van).
-
-
válasz
Wolverine #4189 üzenetére
Szia!
Igen lvl 70es és nem tudom akkor hogy mi számít jó dpsnek. Van egy lvl 70es magem is (2 epic) és azzal tudok kb 3800-4000-et kitolni míg a retri palámmal (8 epic) 4300-4500 a krit. Ezek kb minden 2-3 alkalommal bejönnek. Hogy érted hogy nincs dpse retri paláknak? Miért hívnak akkor engem heroic instázni?
Üdv,
Vikthor -
MCGaiwer
addikt
ez kamu. 13slottal számolva, mindegyikre 50blovkvaluet nézve (ez már alapból kizárt mert bts gearen nincs 50value de mind1) 650, valamint 150 a shieldre szal 800. ezt hozzáadod az alaphoz max 2500as crit jön ki, hacsak nem vmi nyomi enrage/deathwishes talentet használ. és még egy kicsit túloztam is a számolással, valamint nem kalkuláltam bele a mobok 6000+os armorját.
-
Sziasztok!
Kinek van közületek retri paladinja? Milyen leosztást használtok a talent ágakon? Milyen buildel lehet a legtöbb dps-t kihozni?
Üdv,
Vikthor -
sasa311
veterán
Fathom lord és Tidewalker 1 hitted ma este, Vashj néni jövünk :-)
-
LucifeI2
őstag
Creature AI has been changed to no longer prioritize attacking unfeared targets over feared targets.
Sokat sírtak, probléma megoldva. Most már bárki tud fearelős mobot tankolni, még az a warrior is aki nem tud stance dancelni.
-
whitezo88
nagyúr
hm feloszlott a Misery BSen? hogyhogy?
-
Ptech
addikt
válasz
neduddgi #4174 üzenetére
25 fősekben, de már karában is tank = prot vagy gkick. 5 fősben (most már heroicban is Arms/Fury is elmegy, főleg ha van a partyban mindenkinek legalább egy fél agya.)
MTnkt pl nem is szokott respecelni, mert azt mondja hogy Furyvel nem tetszik neki a farmolás, na mindegy, ez az ő gondja, és van egy shield block szettje, azzal szokott farmolni. -
neduddgi
aktív tag
Jaja. Nekem lvl 63 warriorom van nem éppen 70, de azért nem kevés. Szerintem is egy warrior nem kell hogy protos legyen; tankolni azért mindíg jó lesz. Igazából nem tudom, hogy a nagy 70-es instákban mi lesz a helyzet, de szerintem protosként szinte képtelenség questelni, farmolni, inkább legyen a warri 1 szintell magasabb ugyanabban az instában, és felejtős a prot talent...
-
sasa311
veterán
válasz
MCGaiwer #4169 üzenetére
Mert ha megvan a def cap-ed, akkor már alapból nem kaphatsz critet, kivéve ha bugzik a gém.
Itt a magyarázata:Because all NPCs have a 5% crit rate against targets of the same level, a level 60 player needs 425 defense to become crit-immune against a level 60 NPC, a level 70 player needs 475 defense against a level 70 mob, and 490 defense against level 73 mobs. (ezek ugye a ???-es bossok)
So, for a level 60 player with 300 defense against a level 60 mob (level*5 = 300 weapon skill), the mob has a 5% chance to critically hit the player. At 325 defense, the crit chance becomes 5 - 25*0.04 = 4% and so on. Although this behaviour suggests you should become immune to critical hits from level 61 opponents at 430 defense, 62 at 435, and 63 at 440, the interesting part is that it appears that you will still take the very, very rare critical hit no matter how high your defense skill is.
Ez valószínűleg meg "working as intended" by blizz support ^^
Tehát ha megvan a 490+ defed akkor a crit leesik a mob hit táblájáról (elviekben, lsd feljebb). Csak a normal hit és a crusihing marad rajta.
A dodge, parry, miss értelem szerűen nem lehet egyik sem.
A blockolt ütés csak normal lehet.
És a bibi akkor van, ha nincs sb fenn (vagy alapból nem blokkolsz) mert akkor száll a crushing befele kegyetlenül. -
SzlobiG
félisten
100%-os mount mennyibe fáj?
-
sasa311
veterán
365 a resistance, ami kell a tanknak. 70 a nature / frost aura- A dr00d buff nem adódik hozzá. Tehát unbuffed kell 295 resist a tankoknak. Ha nincs meg lehet használni a +25 (?) all resist + 15 all stats flaskot (ez amúgy off / add tankokra nagyon jó!)
A melee támadása 100%-ban frost / nature neki is és az addoknak is, tehát egy gramm fizikal dmg nincs a fight során, a cloth is megfelel, de azért MT-nek erősen javallott lekraftolni a cenarion / karazhan resist geart. OT-kre mehet minden, cloth, leather, mail. -
nak0n
aktív tag
Segítséget kérnék. Kis klánunk most indulna majd Hydrossra, csak több helyről többféle információt kaptunk arról, hogy a tankoknak mennyi resistet kell magukra szedni. Wowwiki szerint buffolva kell 320 körül, mások szerint 400 fölötti res kell. A másik kérdés, hogy van-e melee támadása, vagy nincs, és akkor elég, ha clothos reses cuccok is vannak a tankon.
Köszi előre is. -
Wolverine
félisten
válasz
steveetm #4156 üzenetére
Legutóbb másfél hónapja mentem instába, Crypts volt, az első szobán nem jutottunk túl, mert rendszeresen tankként MC-t kaptam és kiirtottam a partyt; legalább 2 ember nem értette meg, ha levernek 50% alá, akkor elmúlik a MC. Nagyjából egyetértek azzal, hogy normálba ha pug partyt raksz össze, akkor valsz. sötét idióta lesz legalább egy ember - ennek ellenére nem szívesen mennék olyan heroicba, ahol nem voltam normál fokozaton sem. (a fent említett Crypts óta insta-invite-okra tömören "no" választ adok, ha a talentemet firtatják, akkor a válaszom "Fishing")
-
sasa311
veterán
Nem tökmind1, hogy ki mehet be heroicba és ki nem?
Aki dalai warláma az úgyis bewipeol a második pakkon. Aki meg picit is tud játszani, annak meg megspóroltak alt szinten 12.000 rep szenvedéses farmolást.
De amilyen szinten lenerfeltek minden heroicot sima Qrevard kék gearbe üthető 90%uk.. -
-
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2 #4149 üzenetére
Expeditionnel megvan a revered a stormcrow chainnek hála, de nem mernék heroicba menni Ydrivel; Steamvaultban pl. egyszer sem jártam még. A többi esetben nincs kulcsom (honored vagyok mindenhol questelésből), de mivel nem jártam az instákban (egy Mana Tombs, amire nem is emlékszem már, egy Old Hillsbrad, ahol wipe nélkül végigmentünk, pedig én tankoltam
- és ennyi a befejezett instáim száma Zangarmarsh után, normalba mindig akkor mennek emberek, amikor altozom vagy rohadtul nem akarok instázni; viszont normal nélkül nem vagyok hajlandó heroicba menni, mert ott megtanulni egy instát nekem vérciki lenne...)
-
SzlobiG
félisten
Végre ma sikerült nyerni AV-n el se hiszem 13.-szorra.
Most megint megjött a kedvem a gémhez már vagy 4 napja csak ezzel szórakoztam semmi questelés.
-
Ptech
addikt
válasz
Wolverine #4148 üzenetére
Altoknak pont jó lesz, cba megint reveredig elmenni
Ha zt nézed, hogy aki épp most dingelt 70re és tuti megvan neki a honored questelésből is, nagy valószínűséggel csak wipefestet tartani megy heroicba, aki meg mondjuk nem puggal megy, neadjisten ismeri is az instát, ugyanúgy nem fogja megerőltetni egy heroic, mint ahogy eddig sem. -
LucifeI2
őstag
válasz
Wolverine #4148 üzenetére
Szerinttem nem volt az. Van egy 70es altom többnyire PvP-zek vele és nincs 1 heroic kulcsom se, mert valahogy nincs kedvem puggal kifarmolni az insta repukat, mert értelmes party már nem nagyon megy normalba, vagy csak kevés nagyon. Én örülök ennek, mert heroicozni járnék és így patch után mehetek is. A másik sztem azért vezették be mert az egy-két PvP item is badgekbe fog kerülni és így azoknak a PvPseknek akiknek nincs repuja, 2.3ba ki tudják farmolni a badgeket, mivel a honored questelés közbe is összejön.
-
Wolverine
félisten
Hmm. 2.3-tól honored repu kell a heroic kulcsokhoz... én ugyan casual vagyok, de azt mondom, hogy ez hülyeség volt.
-
Nevar
aktív tag
Köszi a gyors helpet
-
Nevar
aktív tag
Meg tudnátok mondani hogy melyik az az addon, amivel a combat log színét lehet állítani? Előre is köszi.
-
neduddgi
aktív tag
Mert féltékenyek!
De komolyan nekem van druidám, és a tököm tele volt azokkal, akik nem értik meg, h a druda nem healer, hanem csak az is lehet. Mitől lenne egy rugónak elsőbbsége egy feral drudával szemben egy agis cuccra? Ha feral... Mert amúgy szegény druida cicában sokkal gyengébb a rugónál. Pesze, a karakterszetben már nincs ilyen kérdés. Amúgy meg moonkinban a legjobb.
...szerintem... Ennek ellenére még nem tudtam rászánni magam az áttalentolásra. A kis karaktereimet ért inzultusért nem tudnék olyan hatékonyan bosszút álni...
-
Wolverine
félisten
-
SzlobiG
félisten
300-as First Aid után csak 60-as szint felett lehet megtanulni?
-
Wolverine
félisten
A tooltip kiírja a második sorban. (egyébként ami zöld vagy jobb, az vagy Binds on Equip - ha felveszed egyszer, Soulbound lesz és csak vendornak adhatod el, egyébként AH-ban is -, vagy Binds on Pickup - ha a táskádba kerül, már Soulbound lesz, ezek jellemzően questért járnak rewardként vagy insták bossaiból esnek). Minden esetben, ha felveszel valamit, ami épp Soulbounddá válna, a game figyelmeztet is (kapsz egy popupot, hogy ha felveszed, hozzád kötődik - "binds on you").
-
Nevar
aktív tag
válasz
sasa311 #4130 üzenetére
Jaa, Concussion Blow mi? úgy könnyű. Én armson tankolok
arpi6k: a legtöbb cucc akkor lesz soulboundos ha equippeled, vagy csak simán beteszed a táskádba(kivéve ha szürke vagy fehér). Amire az van írva hogy "Binds when picked up" azt nem fogod tudni AH-ba berakni, soulboundos lesz ha a táskádba kerül. AH-ba a "Binds when equipped" cuccokat tudod berakni, feltéve hogy nem equippelted még, mert akkor ez is soulboundos lesz.
-
sasa311
veterán
Én 3 mobos pakkot így csináltam:
egyet Concussion Blow
egyet taunt (amelyiket először öljük)
a harmadikra meg gyorsan 1 sunder.
Utána demo + tc és már mehet is. Már csak néha kidobtam 1-1 sundert, hogy ne menjen semmi a healerre. A Shield slamat mindig tartottam arra, amit tankolok.4 vagy több mobos pack kezd már meleg lenni, olyankor jön a demo+tc+cleave és challenging ha para van
-
arpi6k
addikt
Hogyan tudom kitenni a cuccaimat a bazárba? Hiába húzom oda az eladni kívánt árumat, nem akarja betenni?!
-
LucifeI2
őstag
Az ok hogy buffoljuk a huntert. De szerintem ez már az OP hunter felé halad... ennél ötletesebbet is kitalálhattak volna, mint hogy "ellopják" más class képességét
* There is now a Mortal Strike effect (Healing done on the target reduced by 50%, Duration 10 seconds) on Aimed Shot. This is a physical effect.
* The min range to shot has been reduced from 8 yards to 4 yards. The "dead zone" is now pretty much removed. -
szucsi
őstag
köszi mindenkinek, ki fogom próbálgatni. itt van egyébként a szerkóm, sztem eléggé rendben van:
[link] -
Ptech
addikt
Te húzz először. Szerezz be egy íjat/puskát, és azzal lőj bele egy pakkba. Sapolni persze ez előtt kell, mert az nem műxik combatban, ahoz csak a rugónak kell egy csöpp esze legyen, hogy ne rögtön belevágjon egy másik mobba.
Mikor te ellőtted a puskádat, a mobok rád fognak jönni. Ilyenkor kell a magenak polyzni, hunter meg ált. lerakja maga elé a trapet, és elkezdi lőni a mobját. Ha viszont a mage polyzik először mielőtt te lőnél, akkor kaparhatod le a mobokat róla, meg rohangálhatsz ide-oda. -
Wolverine
félisten
Pl. sunderezz körbe. 2.3 után a Devastate is alkalmas lehet; illetve tanulj meg járni és húzd magad után, amit tankolsz, távolabb a cc-zettől. (szvsz ezért érdemesebb talán az eleve távolabb álló castereket barizni...) Yahh, meg kérd meg a gruppot, hogy hagyjon neked 10-15 másodpercet aggrót építeni és csak aztán nuke-oljanak
-
SzlobiG
félisten
AV-t nyert már valaki 60-as szint alatt?
Mer már 6-on voltam és mindég a Horda nyert. Ennyivel erősebbek?
Meg a frost wolf klán amit a végén kikell nyírni szvsz irreálisan erősek elkezdenek pörögni és mindenkit ledarálnak esélytelen kinyírni őket.
-
bobace
addikt
válasz
-conrad- #4104 üzenetére
Jaja én is lementem ma délelőtt vagy 5 ször lenyírtuk, fejes egysser se esett bár az nekem nem kellett
De a healer és spelldmges gyűrű nekem is megvan
Pala tank volt (én cica dps list no1) és elég jol kente a srác .A boss meg EZ mode free epix kategória
McGaiwer: nem mondom hogy nagy dicsőség a tankolásom, mert Azerothos raideket kenünk egyelöre, mert a népek elég alulgeareltek a BC-s endgame tartalomhoz.
De gyakorolni ez is jó, és jellemző módon moonkin itt sem lehettem, pár random grouon kivül ezt valahogy nem fogadják el
-
Ptech
addikt
Na már most ha lvl 46ról beszélünk akkor olyan marha sok gearkülönbség nem lehet két warri között, ha egyiknek sincsenek L2P problémái. Meg def, agi nem sok van lvl 46 platen ahogy visszaemlékszem.
Alap a Shield+1H (asszem ezt mondani se kell), és Def Stance is igen erősen alánlott.
Több mob: Thunder Clap, Demo shout. Imp Thunder Clap pl Arms talent megnövelt sebzéssel, ez elég ha sokan jönnek egyszerre, ha lejárt a CD, megint elnyomsz egyet. Ha csak valami idióta mage másik mobot nem kezd el PomPyrozni mint amit ütsz, nem lehet gond.
Az igazi nagy különbségek két tank között 70 en jönnek ki, talent gear és skillben is, az addig vezető út meg pont arra van, hogy beletanulj és ráérezz a dolgokra. Warroir fórumban azért elég sok okosság van tankoláshoz is, hasznos infók.
Egyébként ha nem Heroic instáról van szó akkor mindet be lehet tankolni egy átlagos gearben, és Fury/Arms talenttel (Csak egy-két mazochista állat szintezik Prot talenttal
)
-
szucsi
őstag
heló. idáig csak dps ügyletek voltak nálam, de most feltornáztam 46-ra egy warit, és szeretném mostantól csak instázással tankként léptetni. idáig csak szólóban mentem vele arms talenntel. a kérdésem összetett, ha van olyan oldal, ahol ezeket mind leírják, és hitelt adtok neki, akko ne koptassátok a keyboardot feleslegesen.
szóval: ahhoz, hogy több elitet folyamatosan magamon tudjak tartani úgy, hogy közben nyomják beléjük a dpst, meg ordas nagyokat healelnek mögöttem a markolt nuke orderen kívül (ami alapértelmezés, gondolom) mire van szükség:
a) gearben (van aki def ratingre esküszik, van aki szerint a sok agi ad nagy aggrót)
b) talentben
c) hogyan építhető fel olyan méretű aggró 4-5 mobnál, hogy azok nem szaladnak szanaszét az első greater healre? konkrétan van olyan kombó, ami általánosan használható, és viszonylag kiszámíthatóan magas aggrót eredményez?kösz előre is.
-
steveetm
őstag
válasz
Polacheck #4101 üzenetére
Epic gyűrű nálam is esett, szidtam is magam hogy shadowra toltam pont elötte. Aztán nézem hogy healer passzol, tank meg needel, mondom akkor lehet need. El is vittem, tank meg besértődött, merhogy nagyon kell ám a gyűrű hogy évente eccer holy vagyok-.-
De azért heppi vagyok énis^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest