- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Fekete Fény #7198 üzenetére
a seteknek a bonusuk miatt van értékük.
De ha csak az érdekel, hogy ebben a formában mennyit ér az accountod, szerintem 50 alatt
-
Vistaboy
veterán
Na. Hosszas vívódás után áttalentoltam holy-ra. Meglássuk mennyire jön be instákban.
És letöröltem Vistagirl-t, egyenlőre nem esik jól kis karakterrel szenvedni.
-
Fekete Fény
tag
válasz
sasa311 #7197 üzenetére
Csak érdekel za bage setben 1863 alap heal upja van a kicskének mindtgondolsz mért adtam másnak a t5 cuccokat hát mert felesleges volt elvinnem.Másnak jobban kellet.full buffal 2100 heal up 11980 mana 530/ 245 mana regje 10 k hp ja és most egy rakás epic cuccal még bankban.)Nem kis pályás a kari. Volt vele foglalkozva igazából még néhány t5 is meggondolandó max egy fejes meg egy vállas több nem nagyon kell hogy bt be menjen ssc tk már csak ezek hiányoznak hozzá semmi más.jól van válogatva a cucca van pvp gear is bent.Na ennyit róla át lehet talentolni ugye druid akármi lehet ez akié az dönti el.Engem most azér érdekel mennyiért tudnám eladni a játékot ez a kari meg hozzá van rakva és még valami ha valaki farmol vele nagyon hamar 5 10 k aranya lehet hisz én tudom .) És onnatól meg azt csinál mit akar vele. Én napi 300 g kerestem a szakmájával 30 perc alatt és ebbe napi küldik sincsenek benne ami szerintem nagyon jó . Ugy hogy én kb értéket szeretnék kapni mennyiért hirdesse adjam ell.
-
sasa311
veterán
válasz
Fekete Fény #7196 üzenetére
Hát ha nincs T5je, akkor T4 és ZA / badge gearje van. De ettől függetlenül szerintem azért van értéke.
De az megkérdőjelezhető, hogy most milyen guildba van és aki megveszi tudja-e ott folytatni... Ez szerintem senkinek nem ér semmit így.
-
Fekete Fény
tag
Sziasztok
Érdeklődnék van e értéke egy za ssc tk ból full bage settes druidnak ami mellesleg resto
Adatokat meglehet nézni wow armorin.Jelneleg alapból megvan az epic formája és van most 800g nála alkémia és herbás (alkémia telén mindent felvan fedezve szinte full flaskek mindet tudja)Ezenkivül sok helyen exeletd ám rengeteg küldi nics vele megcsinálva netherben shadowban sőt baledben sem.Ezt azért kérdezem mert nagyon ugy néz ki abbahagyom a játékot és eladnám a játékot és ezzel persze au accuntomat és érdekelne van e értéke ugye bár a kieg és az alap gém na meg a rajta lévő kari .Mennyit érhet ja és hc guidben van ahol folytathatná a dolgokat .A neve Feketefény. www.aod.hu a guidet is megtaláljátok
Előre is köszönöm az értékelést.(t5 csak azért nics mert még nem esett dkp van elég rá akinek meg több van annak már megvan ) -
anxius
aktív tag
Valaki megmondaná,hogy az eu.wowarmory.com-nak mibaja?Kb.5napja óránként próbálok feljutni az oldalra,de sikertelenül
-
Sziasztok!
NEm tudom hogy iylet lehet-e, ha nem akkor majd szóltok
Megbízható leinformálható fórumtaggal cserélnék karaktert....és ezzel együtt nyílván az egész accountot
70-es shadowpriest, 360 resilience pvp gear (full epic), epic netherdrake (300 flying mount), 6-7 epic pve item karából, más pve gearje nincs!
A karakter UNDEAD, és SYLVANASon van!
Ami érdekelne: rogue vagy warlock ha lehet epci flyinggal, és jó pvp gearrel!
ha nincs pve gear, az sem probléma!
SErver tulajdonképpen mind1, annyi a követelmény hogy pvp server legyen, ne pve!!!!
[link] -
Wolverine
félisten
Megcsináltam már Azerothtal is, igaz nem teljesen; Swamp of Sorrowsból indulva észak felé SM-nél valahogy mindig elunom... No meg már ez sem az igazi, amióta a Blizz megváltoztatta a fizikát és nem megy a mountainwalking...
whitezo, Silithustól délre, kb. a DNy-i sarkánál a kontinensnek. NPC nincs. Kicsit keletebbre van egy barlang is, üresen; feltételezésem szerint az eredetileg ezen a farmocskán lakó tauren sámán oda adott volna questet, ha ki nem vették volna... (persze az is lehet, hogy a tervezéssel idáig el sem jutottak már...) -
Wolverine
félisten
-
Auctineerböl meglehet élni
nekem ezért nincs pézem sose. Tudni kell hogy
-
Vistaboy
veterán
Szigorúan 18 éven felülieknek! -
Wolverine
félisten
Az ágyúval verébre tipikus esete lenne... Bőven elég az ItemPriceTooltip. (mod: átírtam a linket barátibbra)
-
Vistaboy
veterán
Megvan a Level 50.
Most már ideje egy kicsit Vistagirl-t is gyúrni. Jó kis muszklikat csinálok neki, Schwarzi megirigyelné.
-
anxius
aktív tag
Ha már addonok,kellene nekem egy olyan addon,hogy ahogy lootolok egy itemet,ráviszem a kurzort,és kiirja ,h mennyiért lehet elpasszolni,és kapni
-
sasa311
veterán
válasz
Viktor77 #7171 üzenetére
Arra mindig van kapacitás, amiért megy a rinya nagyiparban.
Amúgy szerintem élő ember nemnagyon kell majd rá, írnak valami kis logot, ami névhez köti ki, hányszor kapta meg az inaktív debuffot és hozzácsatolja a BG dmg'n'healing doneját. Azt ha egy nap 10 db 0/0-ás BGje van automatica kap 3 nap bannt és csókolom. Nemhinném, hogy ez egy akkora áthidalhatatlan problémát okozna a programozóknak, hogy ezt kivitelezzék.
Gondolom úgyse az a cél, hogy a játékosok 10%át lebannolják, elég, ha serverenként 50-100 embert, hogy mindeki "ismerjen valakit akinek a barátjának a nagynénjét" már igen, és el is menne a kedve midnkeinek a leecheléstől. -
Ptech
addikt
-
-
sasa311
veterán
Heuréka, bekeményítettek blizzárdnál és seggberúgják a lícsereket... na erre őszintén kíváncsi leszek..
Remélem minimum repkednek majd a 72 órás bannok. -
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Leszeretném cserélni az eredeti interface-t valami jobbra, ahol jobban eltudom rendezni a varázslatok/képességek ikonjait.
Milyen ismertebb alternatívák vannak? -
szepi79
őstag
hát.... az előbb linkelt build már 70re való inkább...
kb. ez legyen a sorrend, afflictionnel kezdj:
imp corr. =>
imp. drain soul=> imp life tap =>imp soul siphon =>
fel concentration=>
grim reach => nightfall=>
siphon life => shadow embrace (1/5)ezzel elleszel kb. 30ig, aztán majd ráérzel. (amit nem emlitettem, azt hagyd ki.)
-
arpi6k
addikt
Lockot milyen talenten érdemes elkezdeni játszani?
-
whitezo88
nagyúr
na itt a rendes kép
-
nak0n
aktív tag
Akkor ez lehet a nap képe, ha már a nap hsz-e is volt?
Amikor az ember már nem tudja mire költeni a honort, akkor jönnek az ilyenek: [link] -
whitezo88
nagyúr
a nap hsze: Hyjal Cleared!
kép(pillanatkép a hun csatiról csak hab a tortán
)
-
-
Luos
tag
válasz
Vistaboy #7145 üzenetére
Nem vágom ezt az xps dolgot
gracca amugy
elég gyorsan haladsz, nekem 4-5 honapig tartott eljutni 60ig első karival
Nem éri meg egy questért visszamenni, 6szor gyorsabban megcsinálsz 12 másik questet, ha nem voltál még searing gorgeban akkor ajanlom, gyorsan lehet fejlődni, elit questek kihagyásával
-
Vistaboy
veterán
Na, végre megvan a 49. szint.
Megkérdeztem Amela-t (A Guild Leader), hogy nem adna-e 100.000.XP. kedvezményt a Veterán ranghoz, ami 50. szintnél jár. Persze nem adott.
A vicc az, hogy két napig megkaptam, mert valaki elnézte. Utána lefokoztak, és azóta sajnálom. Mindegy, holnap meglesz.
Ma kib*sztam magammal egy quest-ben. Uldum-ban elfelejtettem másodszorra megérinteni a piedesztált, így reggel mehetek vissza.
Mindegy, majdcsak lesz valahogy, ma az Un'Goro kráterben összeszedtem egy csomó quest-et, holnap megcélzom az 50-es szintet.
Na, jóccakát és további jó játékot.
-
sasa311
veterán
-
whitezo88
nagyúr
kis off: ez milyen event volt Silithusban? link
-
Bencus88
nagyúr
Nekem lehet meglett volna, mivel elég sokat questelek meg instázok csak az volt a baj, hogy egy üzletet akartam lebonyolítani 25 goldért vettem egy fegyvert 300-ér akartam eladni csak sajnos nem vették meg és 35-ér tudtam eladni, de közbe buktam csomót mire felpakolta 7 aranyakért.
-
ciao
senior tag
dps warriornak mennyi hit ratinget érdemes összeszedni PVE-re?
-
Bencus88
nagyúr
Első mount
és level 41 haladok -
arpi6k
addikt
Ma láttam egy rugót full T6-ban. Fúú de jól nézett ki. Egyből magamra is próbáltam.
Mit ne mondjak azért rajtam is jól állt.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #7122 üzenetére
You so lucky, lucky...
Én reggel Ragnán akartam a szerver-restart után quest-elgetni egy kicsit, mivel lehetőleg kerülöm a pvp-t. De nem volt szerencsém, mert a lag miatt nem tudtam játszani.
Akkor átlogoltam Arathor-ra, de ott még jobban lagos volt.Summa summárum: A mai nap suxx!!
-
Vistaboy
veterán
Úgy látom, nem csak nálam volt ma olyan sokszor és nagyon lagos a játék.
-
Ptech
addikt
Az ilyenek a legjobbak, én is szoktam büntető körútra menni ha valami okoska azt hiszi hogy CCzni lehet az altjaimat. A múltkor erősítést is hívott az egyik, miután meghalt már párszor, aztán már 3x70-est corpse campeltem egyszerre (mondjuk friss 70esek voltak kékekben, de akkor is lol) Amikor a negyedik is megjött addigra én is hívtam egy guildtársat
A másik meg amikor szerver rémét játszunk, én allis vagyok, hordás haver feljön Ventre, és egymás mellett megyünk körbe-körbe Nagrandban. Ha hordás van ott, akkor én ölöm meg, ha allis akkor ő, marha nagy fórum sírás szokott belőle lenni
-
Bencus88
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz
Vistaboy #7116 üzenetére
A Sproutot a táborban adhatod a kodónak, a power crystalokhoz meg kapcsolódik egy quest; van pár oszlop, ahol ezeket a kristályokat buffot adókra cserélheted.
#7106: tévedsz. Lifetime 136 kill és 544 honor szerinted mire utal?
(BG-n utoljára az 1.5-ös PTR-en voltam... igen, az volt az a patch, amelyikkel behozták a BG-ket a WoW-ba, akkor játszottam 2-3 WSG-t és ennyi... live-on egyszer sem.)
-
Vistaboy
veterán
válasz
Viktor77 #7107 üzenetére
Én is.
Gyere te is át Arathor-ra.
Amúgy meg olyan nagy lag volt most egy fél órán át, hogy egyszerűen képtelen voltam játszani. Pedig jó lenne nagyon nyomulni a BE-vel.
A NE-vel már nem tudok fejlődni rendesen. Legalábbis csak reggel tudok vele játszani, mert ilyenkor sok a hordás.
Apropó: Az Un'Goro (vagy milyen) kráterben azok a színes power stone-ok és az a "mittoménmilyen" Sprout mire való? (Amelyik olyan mint egy szőlőszem, és Binds when pickup), van értelme gyűjtögetni őket?
-
Nevar
aktív tag
Én meg úgy hogy red=dead. És keresem a bajt
Multkor altomat levágák bátor 70es allik Ashenvale-ben (3x70, 1x67). Ok, log mainre. Addigra már Splintertree postban ölték a kicsiket. Odaérek charge be közéjük, Recklessness, Deathwish durran, Sweeping Strikes, 3at lekaszáltam, a negyedik viszont már megölt, de azért kiröhögtem őket, el is tűntek nagyon gyorsan. Pedig hívtam egy pala havert, meg üzentem is nekik allis haverral, hogy jöjjenek már vissza egy kis 2v4-re, de nem mertek
Mondjuk ez outdoor, ami sokkal nagyobb fun mint bg, ilyeneket se szeretitek?
-
sasa311
veterán
válasz
tyutyu1983 #7108 üzenetére
Survival of the Fittest-t kitalentolod, akkor 415.
ITT a pontos leírás.
-
tyutyu1983
tag
Sziasztok! Tapasztalt druid tankoktól szeretném kérdezni,hogy mennyi defens kell druidnak tankoláshoz,mert akárhány embertöl kérdeztem mind mást mondott. Mostani gearem ilyen:[link]
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fujifilm X
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged