- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
anxius #17571 üzenetére
"September 22nd, 2008 by Attila1234
Köszönjük a rengeteg levelet, amiben a Firefoxban megjelenő kedves hibaüzenetre hívjátok fel a figyelmünket. Cascade már átnézte a kódot, és nem talált vírust a FS! porcelántestében. Valószínűleg a következő történt: Az egyik postban lehetett valami tréfás link, amit a vírusírtók veszélyként észleltek, valamelyik kedves olvasónk meg ennek ürügyén pánikba esett és “felnyomott” minket a Google-nál. Ezért jelenhetett meg ez a figyelmeztetés. Sajnos már olyan nagyra nőtt a Google, hogy nekünk kell könyörögnünk, hogy szedjenek le a tiltólistáról. Az intézkedés már folyamatban van."
Amúgy nekem avast nem nyavajgott, mondjuk nem is szoktam megnyitogatni felugráló dolgokat
-
L4mie
veterán
válasz
anxius #16925 üzenetére
buffot pl. mutatja az alapaddon is.... ha meg lentvan a wf totem akkor ugy is észreveszed, hogy nem WF eket ütsz.
Asszem különben a smart buff, az az addon ami figyelmeztet, ha lejár az általad adható buff.... beleértve a magadra adhatókat is, így a WFde engem ez idegesített, inkább wipeonként nyomom wf buffokat magamra.
Ha meg totem twistingelni szeretnél, akkor van egy macro, vagy a fejben számolgatás.
-
-
sasa311
veterán
válasz
anxius #16827 üzenetére
Nem, ezt inkább ott szúrták el, hogy rohadt sok honor kell a szocpolepixxhez, a BG-k meg kimondhatatlanul unalmasak a 82. AV-n.
Inkább valami sokkal teljesítményorientáltabb díjazást kellett volna kitalálni, amivel ha nyersz akkor relatíve gyorsan ki tudod szedni a dolgaidat (mondjuk 10 nyert BG után 1-et), de ha vesztesz akkor túrót kapsz a füled mögé.
-
elit_hun
őstag
válasz
anxius #14530 üzenetére
Barátocskám, nekem nincs bajom a WoW-al, élvezem a játékot, csak meg mertem említeni, hogy a warhammer online nekem jobban bejön? Ennyire fáj neked, hogy van akinek bejövősebb a WAR? Tévedek? Miben tévedek? Abban, hogy nekem jobban bejön a pvp? Ja persze,már vágám, te biztosan sokkal jobban vágod, hogy nekem mi kell ó mint én magam. Kössz a sok tanácsot
Szánalmas vagy btw
Lucifer: Az tényleg nem a blizz hibája, hanem az enyém, de ha egyszer unom, és szeretnék kipróbálni valami mást is
Úgy látom, ha valaki meg meri említeni, hogy vár egy másik MMO-t, azt már egyből úgy veszitek, hogy olyanért szapulja a blizzt, amiért ő tehet...de ha egyszer nem a blizzt kritizáltam...na mind1
Kanczy: ott a pont
Djuree: A warhammer wikin írják, kis szinten lesz 80-20 a pve javára, de aztán a tier 4-es területeken már 80-20 a pvp javára
-
Kanczy
veterán
válasz
anxius #14530 üzenetére
Na itt van még egy ostoba...kérdezte a véleményed?De most komolyan,közöd nincs a témához : megjegyezte,hogy unja a wowot,erre te mint valami utolsó öleb,pattantál,hogy akkor bizony neki a kurva száját.Honnan veszed a hülyeségeidet?Ki mondta,hogy együttérzést vár,egyáltalán ki mondta,hogy szomorú,vagy ilyesmi?Teljesen normálisan közölte,hogy jobban szeret pvp-zni,te meg nekiugrottál mint valami köcsög ha meglát egy jó segget.Kinek képzeled magad?Meg ez a szar Blizzard bácsi duma...Feltűnhetett,hogy eddig nem szólt be neki senki,de azért te többes szám első személyben beszélsz,és bizonygatod,hogy itt bizony mindenki ellene van.Skizofrén lehetsz,vagy netán csak egy 8 éves kis senki,aki pattogni akar,és bebizonyítani,hogy ő megmondhatja a tutit,mert ő a JANI?
Annyira fel tudnak húzni az ilyen idióta senkiházi nyomorékok.Beszélgetnek az emberek,te meg idejössz pattogni (erre ez a tökéletes szó).Apa,meséld el pls,hogy hol látod azt a sok whine-t,amire ilyen keményen válaszoltál.Szerintem takarodj ki az udvarra,és ásd el magad,de kurva gyorsan.
üdv,
kanczy -
Wolverine
félisten
válasz
anxius #14389 üzenetére
1. WWI volt, az egész stáb ott lopta a napot... Én ugyan nem, de a technikai részéhez nem is értek
(viszont megkaptam az egyik srác goody bagjéből magát a táskát
lehet utálni)
2. Az én dolgom a userek tökeinek biztos kézben tartásaAzzal sosem volt gond.
szerk: CactuS, azért halt le, mert lehet jelentkezni a Wrath bétakulcs sorsolására
Én már túl vagyok rajta
-
whitezo88
nagyúr
válasz
anxius #13747 üzenetére
ez nem ritka dolog, hogy swp odavert több guildnek, nálunk is swp után múlt el a lelkesedés, azelőtt mindenki kocka volt. nem akartaak kalecra menni, stb stb. pár hete kaptunk egy nagy pofont, mert kb 5 ember se szó se beszéd elmentek egy konkurens guildbe, semmi köszönőüzenet fórumon stb. benne volt a GM és 1 oficer, és 1 dualpengés rugó is többek közt.
emellett voltak akik abbahagyták, illetve PE-be is mentek még ketten.
-
Luos
tag
válasz
anxius #13666 üzenetére
/grid
elöjön a parancsok listaja
asszem /grid minimapattacha minimapnal megjelenik egy pötty, ha azt irja ki van kapcsolva akkor /grid standby (kiirja hogy now set to enabled vagy ha pont kikapcsoltad akkor now set to standby
a minimap mellett a grid pöttyre jobbklikk layout -> raid layout -> grp by 25 vagy amit akarsz
-
elit_hun
őstag
válasz
anxius #13391 üzenetére
Na várjatok, én nem azt mondtam, hogy a druida szar és használhatatlan healer lenne...Csak azt mertem állítani, hogy szerintem egyáltalán nem jobb a többinél
A druida szerintem pvp healernek az idális...Persze raid instákba is hasznos...
Persze ha ti annyira ragaszkodtok hozzá, akkor legyen, a druida a legjobb pve healer stb... -
Ptech
addikt
válasz
anxius #13238 üzenetére
Nagyon egyszerű. Vegyél ami olcsó, és add el drágán ^^
Az hogy mit, mennyit, miből vegyél eléggé szerver meg helyzetfüggő, de van pár dolog amivel nem lehet hibázni:
Vehetsz pl kék kavicsokat/nyers ércet és aladod miután legyártotta őket az egyik guild JC.
Én pl primalokat szoktam venni hétköznap, és eladni hétvégén. A múlt héten 26g/db áron vettem 3 stack Airt hétfőn, és 49/db adtam el szombat/vasárnap. Próbálj meg olyat megvenni, amikor valaki egy stacket ad el kedvezményes áron, és szép lassan add el ha felmegy az ára.
Repu itemek, főleg az Aldor ami igen jól megy. Én vettem már kínaitól is nagy tételben, piszok olcsón, és tripla áron adtam el szépen lassan ^^ -
Xelo
addikt
válasz
anxius #12240 üzenetére
köcce, próbálkozok, de most 60on megállok kicsit, kalandozok, bepótolom ami a nagy szintezés miatt elmaradt
60ra 5nap 10enóra played time-al jutottem el, most meg 6 valamennyinél járok, kicsit most funolok, kereskedek..
szerk: persze ehhez az os hozzátartozik hogy szétbaromlódott vmiért a wowom, dobja a hibákat, addonok is megőrültek.. úgyhogy majd újrarakom valamikor. -
sasa311
veterán
válasz
anxius #12129 üzenetére
Nemtudom ki az a S0und, de érdekes a gondolkodása...
"sajnos" lemaradtam az ominózus cikkról. Tény lehet, hogy ez eléggé belügy, és nem feltétlen a teljes magyar wow társadalomra tartozik, de:
- A tankokon nagyobb a felelősség, mert kevés van belölük. Egy DPS class legtöbbször pótolható egy másik DPS classal, tank meg ugye nincs sok...
- - Éppen ezért a legtöbb helyen a tankok prióba és DKP független kapják a gearjüket + hozzájárulnak a költségeikhez (PE mondjuk nemtom így csinál-e, de gondolom) Ergo a kiemelt szerepért kiemelt bánásmód jár.
- Az account eladása nem hirtelen ötlettől vezérelt dolog, nyilván tudták jó előre. Legalább szóltak volna, hogy kéne recruitolni tankot és 2 hét alatt kitanítani... Ez alap emberi dolog lenne, ha már heti X estét EGYÜTT raidelt a többi 24-el.
- Sokáig tart-e felgearelni? Hát azt kell, hogy mondjam, hogy IGEN! Mert:
Full BT + Hyjal 2 raidnap - ha van aki tankoljon, mert sok múlik a tankokon is. Frissrecruitos tank aki még életében nem látta BT-t bajban lesz. Illidanhoz FR gear kell, ami csak badgeből lehet, stb stb.
a 2 raidnapon túl kiesik-e a használható loot? Mert ha nem akkor egy hét pihi, mert sunwellbe már nem biztos, hogy befér gyenge gearrel.Szóval ez nem olyan egyszerű, hogy ő is szopott a gearjéért és akkor azt csinál amit akar... Egy guild, főleg egy HC az egy közösség, ahol van egy olyan dolog, hogy felelősség, amit illik tiszteletben tartani.
-
DebilEvil
tag
válasz
anxius #12129 üzenetére
akkor kicsit kiegeszitve, hasonlo stilusban, a topicot nem olvastam fs-en,
tank1: sajat hibambol kinyiratom magam swp trash-en: igen, "megsertodok": igen, kilepek a raidbol: igen, kilepek a jatekbol: igen, masfel het mulva bejelentem szarok a fejetekre megyek aoc-ozni es eladom az accom: igen
tank2: nem vagyok masfel hetig: igen, benezek egy raidre, de nem sokaig vagyok: igen, benezek masnapi raidre: igen, egy ora utan lelepek: igen, felhivnak telefonon mikor jovok: majd jovok, kb fel ora mulva bejelentem, hogy nem jovok vissza: igen, ket nap mulva kilepek es bejelentem, hogy eladom az accot: igen"sokaig tart ujra gearelni valakit: NEM"
sokaig tart ujra gearni valakit, ha minden boss halott a kovetkezo kapunyitasig?: nem annyira
sokaig tart ujra gearni valakit M'uru progress kozben: lehetetlenismetlem, nem olvastam az FS cikket, ezek a tenyek, hogy mi a szemelyes velemenyem? azt en nem nyilvanos forumon mondom el
-
steveetm
őstag
válasz
anxius #12129 üzenetére
Akkor te pont annyira nem tudsz olvasni, mint sound.
Nem azzal van a baj, hogy leléptek, hanem azzal, hogy nem szóltak, sunnyogtak, és belogolnak bejelenteni, hogy már nem az övék az acc. Ezt fel tudod fogni?Még arról is beszélhetnénk, hogy mire is használható egy blog(tudod, a frostshock), de szerintem felesleges.
Üdv.: steveetm -
FefeeX
veterán
válasz
anxius #11887 üzenetére
Na okés.
Biztos keményen tolhatod hogy ekkora a szád. Az instant aimedet azért irtam, mert egyszerűen nem tudtam elképzelni hogy egyesek a szájukkal hogy ölik le olyan könnyen a palákat, mert ugye mutatni senki nem mutatott semmit csak pofázott hogy nub vagyok.
Bizonyíték kell: [link]
Majd ha ilyet tudsz, legközelebb akkor gyere durrogniJa és mielőtt valaki meggyanusít hogy összecsaltam, nyugodtan használj képelemzésre profi szoftvert, eredeti - ja hogy olyanod nincs
- amúgy meg lesz@rom ki mit gondol.
-
-
Djuree
félisten
válasz
anxius #11775 üzenetére
hogy ne lennék kiakadva. nem tehetek róla hogy nincs időm egész nap a gép előtt kockulni, meg nem is akarok. ha így lenne akkor nem sírnék, 1 hét alatt felhúznék egy 70-es karit. de így hogy naponta max. 3-4 óra hosszát tudok wowozni így azért nem egyszerű elhiheted. meg azért mmorpg hogy ne egyedül kelljen menni benne. ha egyedül akarok menni akkor oblivionozok inkább, az sokkal változatosabb singliben.
nem azért keresek guildet hogy eladjam a guild bankból a cuccokat, a mostani hordás guildemben 1 azaz 1 cuccot vettem ki eddig, azt is azért hogy használjampedig ha eladogatnám akkor lenne pénzem bőven, de nem vagyok ilyen ingyenélő.
(tényleg az igaz hogy az új kiegben lesz új pénz? 1 platina = 100 arany. ezt olvastam valami fórumon. lehet hogy hülyeség, habár sztem lenne értelme...) -
Wolverine
félisten
-
Ribi
nagyúr
válasz
anxius #11488 üzenetére
Ez hulyeseg.
Ha valakinek arra nincs idelye, hogy egyik hetvegen max fél orat szanjon arra, hogy egyenkent kilovoldozgeti az addonokat, hogy kideruljon melyik akasztja a wowot, akkor arra sincs idelye, hogy annyit raideljen. Ez nem indok. Arra van ideje az embernek amire szakít időt. Amugy raid kozben igencsak gondot okozhat, hogy kesik az iranyitas amikor egy agro resetes bossnal mondjuk veletlen még elmegy egy spell. Szoval ha valakinek nincs fél ora szabad ideje 1 héten annak az embernek nincs élete és jobb ha WOW: shift+del -
-
-conrad-
addikt
válasz
anxius #11339 üzenetére
Shaman -ha nem healer- akkor elég nehéz,nálunk a meeleshami pont amiatt bánja kicsit, hogy shamant indított, mert raidre kell, de 5fősekbe inkább cc-t visznek helyette az esetek 99%-ban.
Én ezek közül a papot választanám, mert healerként lesz helye mindig a szintezés alatt instákban, 70en meg shadowként/holyként is. -
Vistaboy
veterán
-
Xelo
addikt
válasz
anxius #11050 üzenetére
mi bajod velem? mivel idegesítelek?? ahol tudok segítek, sztem full normálisan fórumozok.
de most tényleg, ha ennyien nem bírtok: 1 - elmehetek, nem szivesen vagyok olyan közösségben ahol "idegesítem" az embereket 2 - elmondhatják mi a bajotok velem, esetleg változtathatok
-
-
Ptech
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest