Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
igen az a Blackfuse. Ott valóban több dolgot kell nézni, a fűrészek miatt spreadelni kell, a lézert kivinni akit követ, a körkörös fúróknál pedig a határ mellé kell állni és mikor feljönnek, átmenni a határon és akkor könnyen elkerülhető. Bombák pedig nincsenek, ha az általában 2-2 beltes (1-1 nagyon jó dps esetén) le tudja kezelni fent.
Garroshnál a végén 2 dolog szívás, az erősebb Mind Control, amiket már CC-zni nem lehet csak ledamagelni gyorsan illetve a kis addok. Sokan elkövetik a hibát hogy lövik a bosst ezerrel a fentiek meg megeszik a csapatot.
-
pulcsi
tag
Juhu 13.án mehetek a CE dobozosomért
-
Vistaboy
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Ja, az a dinoszaurusz egyszer engem is a földbe taposott. Pont rajtam volt a figyelme és épp csaltam el a többiektől, de mégis valahogy utolért minket és game over.
Szerintem a másik lesz az - a goblin abban a robotban, ha jól emélkszem. Annál volt pár alkalom, hogy egy rossz mozdulat miatt dőlt össze az egész parti pillanatok alatt.MOD: Egyébként Garrosht is bepróbáltuk egyszer, ha már ott voltunk, de 13%-nál valami gond lett és feltörölte velünk a padlót. Akkor már nem volt kedvünk újra elkezdeni. Majd ma megkapja, ami jár neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Vistaboy
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek.
Tegnap megvolt az első, tervezett guildes HC SoO raid, amin én is részt vehettem. Sajnálatos módon Garrosht nem sikerült kifektetnünk, mert - bár elég jó ütemben haladtunk -, de végül mégis az egyik bossnál adódtak gondok, emiatt többször neki kellett futni, és mire meglett, már jócskán éjfél után jártunk. Ezért végül abbahagytuk és áttettük a befejezést ma estére. Ha nem ingatta volna meg hős vezérünk hitét az a pár egymás utáni wipe, akkor ma már Mythic-kel is megpróbálkoztunk volna, de így egyelőre marad továbbra is a HC, illetve normál a fejlődők számára.
Személy szerint én nem panaszkodom, mert - bár jó lett volna a Heroic íj -, de még így is szerencsésnek mondhatom magam, mert egyetlen run alatt kiesett a kesztyű kivételével a teljes Unblinking Vigil set. Ezzel a tárgyszintem 538-ra emelkedett, ami még ugyan mindig 550 alatt van, de hamarosan meglesz az is.
Egyedüli problémám, hogy az este 22:00 órás kezdés számomra komoly megpróbáltatást jelent.
Ha nem lennék a héten táppénz miatt itthon, nem tudtam volna elmenni dolgozni, mert úgy bealudtam volna reggel, hogy csak ihaj.
Szerencsére már többen tettek észrevételt a kései időpont miatt, és hamarosan változtatni is fogunk rajta, de sajnos jelenleg még egy ideig marad ez a rendszer. Emiatt sajnos ki fogom hagyni a vasárnap estére tervezett Mythic raidet, mert hétfőn már nincs mese, mennem kell melózni. -
kenwood
veterán
válasz
frostitualt
üzenetére
Arra vigyazz,hogy ne legyen tul feltuno,hogy ez nem az elso reged itt a ph-n.
Azonnali kitiltas jar erte.
Foleg,hogy az elozot is kitiltottak. -
frostitualt
tag
válasz
laposonly11
üzenetére
5 perc gulizással elkerülhetted volna hogy hülyeségeket irj le: [link]
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Biztosan rengetegen vették már meg, főleg az ingyenes 90 boost miatt, nyilván ezzel a boltok is tisztában vannak. Máskor két héttel a megjelenés előtt már bőven szét volt promózva éjféli nyitás, programokkal, ajándék bögrével, poszterrel, anyámkínjával. (MM, meex, galaxis, 576, stb...) Most viszont semmi infót nem találok, pedig akár pár száz emberrel számolva is ez még mindig komoly bruttó árbevétel lenne. Mindegy nem halok bele ha nem lesz, csak jó lett volna valami egyértelmű kommunikáció a boltok részéről.
Btw, talán wotlk megjelenésnél volt hogy lemaradtam CE előrendelésről és nem volt biztos hogy jut nekem is, azt mondták csak megjelenés után pár nappal derül majd ki. Írtam gm ticketet és azt válaszolták, hogy ha megveszem simát, majd upgradelem CE-re, akkor egy újabb ticket után választhatok: vagy adnak még egy sima wotlk kulcsot, vagy a kettő közti árkülömbözetnek megfelelő játékidőt írnak jóvá. Előbbit választottam és haveromnak adtam. Ha ez így járható, akkor lehet megint megpóbálkozom vele.
-
misuti
tag
Én meg pont digitálisan nem találom,legalábbis magyar oldalon!Tud valaki a hivatalos bnet oldalon kívül,lehetőleg jó áron,ahol digitálisan meg tudnám venni?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Lajtorja
üzenetére
Sajnos azóta sincs semmi infó, pedig várom én is. Amint előbukkan egy rögtön ugrok rá és rendelem.

Mondjuk igaz, egyre valószínűbbnek tartom én is, hogy nem lesz. Pandából is többszörösét adták már el digitálisan mint amennyit dobozosan.
K_mester: Nem fogja kihajtani közel sem, messze nem a proceszort az Intel HDxxxx, de enyhén játszható szintet azért megüt.
-
Lajtorja
aktív tag
-
törölt tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Na ez nekem kinai de en olyan jatekot meg nem lattam aminek eleg lett volna egy HDxy VGA de procibol mar elerte volna i5-nel a max-ot es egy i7 kellett volna.
Keptelenseg lenne megvenni minden jatekot a vilagon de amiket eddig neztem azoknal mind elobb jelentkezett a VGA korlat mintsem a proci limit. (1366x768) -
laposonly11
senior tag
válasz
frostitualt
üzenetére
"Az ne zavarja az éleslátásodat hogy kb 2010-től több szálas és a 4.3-tól"
Csak két-szálas, nem pedig "több"(bár az egynél több a kettő) ami corei esetében egy mag, ezt Gertrius kolléga tesztjei is egyértleművé teszik, ergo a 2. 3. 4. maggal nem tudott semmiféle sebesség növekedést elérni! Persze aki AMD vel nyomul az örülhet hogy 2 magot használ a játék, mivel AMD még mindíg az elavult egy mag egy szál technológiát követi!
-
laposonly11
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Teszteljed! Nem tudom mekkora a szórás desktop szinten, de laptopokban egyértelműen nem mindegy hogy az a HD4600 egy i5U mellé jut, ami két mag max 2,6 ghz en vagy egy i7 4700HQ 4x3,4 ghz en támogatva, ez régebbi és újabb játékokban is kb. olyan különbségeket hoz hogy míg egyiken pl. alig 20 frame a másikon 70!
-
Troyan001
tag
Ahoj,
Ezt a faction beachhead-et nem találom, gugliztam, de sikertelenül. Hova menjek?
"Characters that have completed the Iron Horde Incursion event can now visit a vendor near their faction's respective beachhead to purchase replacement quest rewards."
Köszi
-
kenwood
veterán
nekem tobbszor rinyalt lua errorra a tidy plates,sztem nem kompatibilis a 6.x-el.
-
mqm
senior tag
Használ valamelyikőtök Tidy Plates addont?
Valamiért nem akar működni.. :/ Az addon listában pirosan szerepel a neve.
-
nkAAA
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi szépen

-
laceszgamer
addikt
válasz
frostitualt
üzenetére
BG-z tem eleget 90-en a patch előtt és mint mondtam majd 100-on megyek legközelebb, addig felesleges.
-
törölt tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Vedd szamitasba, hogy mar Timeless-en (kezdetben) es BG-n is van akkora terheles a gepnek mint egy Raid-en. WoD-ban meg nagyobb lesz.
A WoW leginkabb szorakoztato tevekenysegeihez szerintem kell egy erosebb VGA.
Maga a vilag barangolasara eleg meg horgaszasra de ezert nem sokan fizetnek havidijat. -
nkAAA
aktív tag
Gamecardot hol lehet olcsón beszerezni? Lehetőleg olyat szeretnék, aminek nem 3 vagy több hét az átfutási ideje.
-
ldave
félisten
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Egyik cimborámnak kell... a játékhoz nem értek...a WOW nak elegendő-e egy Core i5 HD4600-os VGA ja?
köszi! -
frostitualt
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
"Oroszok ellen is lehet könnyedén nyerni, nem kell általánosítást vonni, most 6.0 után nem voltam BG-n majd legközelebb csak 100-pn megyek"
Hát akkor menj be egyre és azután legyen ilyen határozott véleményed.
-
Vistaboy
veterán
válasz
csecso22
üzenetére
Ha még nem csináltad meg, akkor a nagyobb városokban egy-egy táblát látsz, amin a szintednek megfelelő régiókba szóló kezdő küldetéseket veheted fel (Neked a Hero's Call: Vashj'ir kell). Ezt követően Stormwindben (Horda oldalon pedig Ogrimmarban) le kell menni a kikötőbe, onnan indul a hajó.
Ha valamilyen oknál fogva ez nem elérhető, de te mégis szeretnél eljutni a víz alatti világba, akkor szimplán annyi a dolgod, hogy lemész a kikötőbe, ahol egyik dokknál épp toborzás zajlik, majd amikor az NPC-k végeztek a dialógusokkal, elfogadhatod a küldetést (Call of Duty). Innentől kezdve eltelik pár perc, amíg megjön a hajó, várj türelemmel. Ha befut, szállj fel, és indulás Vashj'irbe.
És ha már Vashj'ir: valaki nem tudná nekem megmondani, hogy az mitől van, miszerint miután végigvittem Kelp'thar Forest és Shimmering Expanse küldetéseit, szimplán nem kapok olyat, ami átvezet a harmadik régióba, Abyssal Depths-be?
Csikóhallal át tudok oda menni, de nem kapok küldetéseket egyik NPC-től sem az állomáshelyeken.Uánanéztem a Wowpedián, állítólag egy tengeralattjárót kellene kapnunk, miután visszatértünk a felszínre, majd azzal lemerülve folytatni a questláncot, de én nem kaptam meg ezt a szálat. Amikor leadtam az utolsót, nem adott újat az NPC (ha jól emlékszem, egy goblin volt az, de nem 100%). Úgyhogy most Uldum után egy másik régió küldetéseit nem tudom befejezni (Ott bugos volt a végső boss). Valaki, aki esetleg végigvitte már, nem tudná megmondani, hogy honnan tudom folytatni?
-
csecso22
tag
Sziasztok
Vashj'irba mivel tudok eljutni? -
Wolverine
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Azért, mert az új szerveren van a realmeken belül, és azok még nem aktívak. (ha valaki nem tudná: egy-egy realm több szerverből áll fizikailag, és akkor van töltőképernyő, amikor szerverről szerverre mozogsz)
-
mqm
senior tag
Szerintetek új kieg.-ben melyik healer lesz a "Best" pvp-ben?
-
laceszgamer
addikt
válasz
frostitualt
üzenetére
Oroszok ellen is lehet könnyedén nyerni, nem kell általánosítást vonni, most 6.0 után nem voltam BG-n majd legközelebb csak 100-pn megyek, addig fölösleges, mert semmi balance nincs a classok köz.
-
Skyhunter
őstag
Arathor-ra megint nem lehet belépni?

-
parandroid
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Meg a sok összevont szerver és cross-realm zone.
p
-
BoneDragon
veterán
Jó látni, hogy mindenhol ennyien vannak a játékba, jót tett neki ez a patch.
-
laposonly11
senior tag
válasz
csecso22
üzenetére
Eleve patchelés utáni időket írunk szóval ne foglalkozz ezzel, egyébiránt addig indított újra míg nem megy! De ha mégis érdekel mi a hiba, akkor lefordítom neked:
A CAS rendszer(olyan int az APEH csak a WOW világában) nem képes iniCICázni, várják a konténert de a szállítás még késik, mert a mutex(mutációkhoz szükséges varázslötyi) még készül!

-
csecso22
tag
Ezt hibát írja a WoW mikor elakkarom inditani:The CAS system was unable to initialize
ASInitialize()timed out waiting for container creation mutex. Mi lehet a hiba? -
warcat
veterán
A villódzó skybox SLI/CF esetén a keddi/nálunk szerdai patchben,tehát holnap javítva lesz.
-
nofi
addikt
válasz
bimbilla09
üzenetére
A kitartóaknak biztos hajnal tájt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bimbilla09
tag
hogyan szokott lenni egy új kiegnél? nov.13 0:01-kor már élni fognak a szerverek?

-
nonsen5e
veterán
válasz
frostitualt
üzenetére
Szövegértés egyes, leülhetsz.
Ajánlom, hogy menjél fel battle.net eu/us fórumokra és Tech/customersupport témákat nézegessed végig. Naponta jut nem egy, nem kettő olyan poszt amikor valaki arra panaszkodik, hogy ilyen meg olyan félmilliós géppel szaggat neki a wow.
De akkor nem csak ezt, hanem amit Wolverine írt sem értetted meg, tehát fizikai képtelenség, hogy jól fusson megfelelően sok játékos esetében.
-
[-HERO-]
senior tag
Igaz nekem nem CF em van a laposban hanem sli, de mind ablakos mind teljes képernyőn úgy villog az ég mintha stroboszkóp lenne.
Fél óra játék után megfájdul a fejem is meg a szemem is, ezért offoltam az sli-t.
Egyébként nincs érezhetően sok külömbség fps terén, szóval kb felesleges is a második kártya.Én good beállitáson játszok mindig, nekem kinézetre ez is bőven elég és ~150 fps em van így persze nekem is bemegy 30 alá néha. de nem zavaró.
-
Lirion
addikt
Most a 7 napos ingyen játékkal volt alkalmam kipróbálni live-n a karakteremmel ezt a wod-ot, de ez a squish ez valami katasztrófa. Egy 502-es és 522-es cucc között annyira pici a különbség, hogy nincs is értelme költeni rá több száz aranyat a gemekre és enchantokra, hogy lecseréljem... Konkrétan van olyan cuccom, ahol a kisebb ilvl-ben eggyel több gem slot van és ezzel a staminán kívül több stat-ot ad, mint a magasabb ilvl-es cucc. Az igazán röhejes az, hogy az 510-es fegyver akkorát üt, mint vanillában a naxxos fegyverek.
Nem hittem volna, hogy ennyire durván megvágják az értékekeket, úgy érzem, mintha ismét a bc-vel játszanék, csak nem outlanden, hanem pandarián...
-
Telda
addikt
Tank palákok, magasabb szinten nincs mana gondotok?
Jelenleg 54 vagyok, de van hogy le kell ülnöm inni. Tegnap meg is szóltak miért nem megyek, mondom manáznom kell
. -
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az amerikai Battle.neten nézted, nem az európain.
#56401: az átlagos játékban nincs ennyi player karakter, mint a WoW-ban (vagy egy MMO-ban). Ezért szaggat be tömegben - ez nem a motor hibája, hanem a szerver-kliens felépítés vonja magával: az okozza, hogy a játékosok karaktereinek mozgását nem tudja előre kiszámolni a játék, ezért kénytelen folyamatosan várni, amíg infót kap róluk. Egy single játékban nincs ilyen probléma, mert ott mindent az AI mozgat, ezért előre ismert. Sőt, az átlag multis játékban sem ekkora probléma, mert nincs több játékos egyszerre a pályán, mint 8-16...
-
J o e
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hűha, 18 perces sort kaptam bneten, tényleg van valami gond :S De akkor holnap megpróbálom, hátha

-
-
J o e
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Elvileg azt írták, Mindenki jogosult a 7 napos ajándékra, a gyakorlat viszont nem ezt mutatja.Két accountomon is néztem,egyiken sem tudtam hozzáadni..
De hátha valakinek hasznos lesz, itt a link
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/15006680714
-
-
tPedro_
őstag
Ad most ugye a Blizzard 7 ingyen napot, hogy ki lehessen próbálni az új patch-et. Na mire ez kiderült, addigra pont előfizettem egy GC-vel. Ez volt okt 22-én, erre a mai nap én is megkaptam a 7 ingyen napot, szépen hozzá is tudtam adni.

-
Phobion
addikt
mi ez, hogy fél óra mire a fos bnet-be egyáltalán bejutok....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Szerintem a másik lesz az - a goblin abban a robotban, ha jól emélkszem. Annál volt pár alkalom, hogy egy rossz mozdulat miatt dőlt össze az egész parti pillanatok alatt.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem lennék a héten táppénz miatt itthon, nem tudtam volna elmenni dolgozni, mert úgy bealudtam volna reggel, hogy csak ihaj.
Szerencsére már többen tettek észrevételt a kései időpont miatt, és hamarosan változtatni is fogunk rajta, de sajnos jelenleg még egy ideig marad ez a rendszer. Emiatt sajnos ki fogom hagyni a vasárnap estére tervezett Mythic raidet, mert hétfőn már nincs mese, mennem kell melózni.

Csikóhallal át tudok oda menni, de nem kapok küldetéseket egyik NPC-től sem az állomáshelyeken.
Anno MoP-nál volt iylen, hogy valaki már valami bugot kihazsnálva átment meglesni a teületet.

ASInitialize()timed out waiting for container creation mutex. Mi lehet a hiba?