- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #56750 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy nálam van a gond, hogy napi 5-6 óra játék után sem volt még 1 DC/Crash sem a patch óta.
-
lakisoft
veterán
válasz
laposonly11 #56747 üzenetére
Most nálam is kinlódik.
-
tipuka
addikt
válasz
laposonly11 #56747 üzenetére
viccen kívül rakd újra az egész rendszert a 0-rál, hátha...
nem tudom mondták e már.
-
kenwood
veterán
válasz
laposonly11 #56576 üzenetére
a fps vadaszat egy hobbi,vagy szenvedely.van aki horgaszbotot vesz 100k-ert,mas 40 ezres air maxeket.
akinek van 1 kis felesleges penze ,tuti van valami a kivulallok szamara ertelmetlennek tuno kiadasa.
ezzel nincs is gond,amig nem akarjak megmagyarazani az atlag embernek,hogy hulye,mert neki boven eleg a good/high.
egyebkent az intel prociknak a magsabb ara ellenere is jobb az/ertek aranya szinte minden jatekban,de a 70-80 k (bolti ar) koruli lap+proci+vganal a wowban ez nem igaz.
en ezt irtam,es ezt nehez lenne megcafolni.
ettol meg nem jobb az amd,de nem is rosszabb a wowban. -
thomeef
őstag
válasz
laposonly11 #56564 üzenetére
A wow a 2 magos cpu-kat használja ki, több mag egész egyszerűen felesleges. 2 mag + minél magasabb órajel és fasza lesz. Vga-ból természetesen minél erősebb annál több fps
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #56576 üzenetére
Az uj modellek helyett inkabb johettek volna valami jobb effektek mint pl. Diablo-ban. Teljesen mas halal korulmenyek es hatasai egy mob-nak ha eppen Fireball vagy Heroic Strike stb. miatt esik ossze.
Par script es minden Class/spec-nek lenne kis egyedisege -
frostitualt
tag
válasz
laposonly11 #56484 üzenetére
5 perc gulizással elkerülhetted volna hogy hülyeségeket irj le: [link]
-
törölt tag
válasz
laposonly11 #56483 üzenetére
Na ez nekem kinai de en olyan jatekot meg nem lattam aminek eleg lett volna egy HDxy VGA de procibol mar elerte volna i5-nel a max-ot es egy i7 kellett volna.
Keptelenseg lenne megvenni minden jatekot a vilagon de amiket eddig neztem azoknal mind elobb jelentkezett a VGA korlat mintsem a proci limit. (1366x768) -
frostitualt
tag
válasz
laposonly11 #56378 üzenetére
"Szóval ha a Blizzard lusta ge*i, és nem hajlandó több szálra átíratni a játékot akkor, a fenéket okozol magadnak agyvérzést és a procidnak olvadást azzal hogy az " Az ne zavarja az éleslátásodat hogy kb 2010-től több szálas és a 4.3-tól (ha jól emlékszem) van 64 bites verzió. Nyilván tele van vírussal meg trójaival a géped, vagy nagyon gagyi.. de persze nem: a wow szar. Olyan ez, mint a full hd, ultra beállitott 100fps-es wow videó valakinek semmit se jelent.
-
Wolverine
félisten
válasz
Az eredeti motort már alaposan átalakították; és tudtommal nem volt sosem megerősítve, hogy a War3 motorja szolgálna a WoW alatt.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Én már egy ideje csak nevetek az egészen, mert tudom, hogy a szar nem a gépemmel van...
Csak az itt meg Blizz fórumokon megjelenő fals állításokat próbálom megcáfolni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laposonly11 #56363 üzenetére
Ez a része már megszokás kérdése, angolul megszokottab icipicit.
-
frostitualt
tag
válasz
laposonly11 #56349 üzenetére
"arcane blast varázslatomat is ami az egyetlen támadásom volt több ellenfél ellen"
Akkor mit mondjon szegény blood dk? Maradt neki, mint melee ability egy death strike meg egy plague strike. Igen kettő, oszd be a runákat okosan.... A huntardnak a cataclysm-ben volt ugye wingclip, raptor strike és a counter atack és megjegyzem a hunter egy ranged egység. Szerintem nagyon nem jó irányban megy a wow.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laposonly11 #56358 üzenetére
Ezekből a felsoroltak közül melyik nem érthető?
-
zola09
aktív tag
válasz
Az arcane blast egy targetre hat.
-
törölt tag
válasz
Fagymágus. Kiábrándító, hogy az Arcane Blast-ot nem fordítottad le valami hasonlóan nevetséges magyar szakszóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest