- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vistaboy #54195 üzenetére
Csak bind on account cuccokat tudsz küldeni (végre már), de neked szerintem iylened nincs. 30 arany gyakorlatilag semmi, ha kezdő vagy, felveszed a mining / skinning párost, előbbi még xp-t is ad, kiszedsz pár stack copper ore-t, és beteszed ah-ba, pár nap alatt különösebb farmolás nélkül meglesz a párszáz aranyad, attól függően, mennyire megy épp az ah (copper ore és light leather is 10-20 arany között megy általában egy stack).
Arathor allin akad pár magyar guild, látom őket hirdetgetni néha, több olyan is van, aki most kezd készülődni az új kiegészítőre.
kabalthenbk @ 54196:
Így van, 70-től megjelenik a menüben a heroic is, de nem fogsz rá partit találni, meg értelme sincs. Ha megvan a 68, nyomás Northrendre, a legalapabb zöld cucc is jobb, mint ami Outlanden az instákból esik, nem is beszélve róla, hogy mennyivel több xp-t adnak ott a questek is. Az outlandi hc instákat meg majd leszólozod 80 fölött bármikor, ha érdekel - ha beszippant a repu-gyűjtögetés, kénytelen is leszel, sőt, meg is fogod unni őket.
p
-
k.kristof
őstag
A Raid Finder a 4.3-as patchben jelent meg, ezért csak Dragon Soulhoz és a MoP raidekhez érhető el, bár 85-ön nem nagyon fogsz találni RF-re csapatot. Ha minden igaz, a WoD-ban meg fog jelenni egy új opció, hogy régi RF-re is lehessen valahogy menni (talán leskálázva?), de a részletekről nincs tudomásom.
-
nofi
addikt
Ha jól olvasom, Outlandes Heroic instákhoz 70-es szint kell. Még 200k XP és ott vagyok, szóval onnantól meg fog jelenni a Dungeon Finderben a "Heroic" változata, vagy azért annyira nem egyszerű?
Itt szoktam előre nézni milyen dungeonök várhatóak. BC raideknél még nem él a raid finder? -
Vistaboy
veterán
válasz
Cathfaern #54194 üzenetére
Nos, ha te is Arathoron vagy, akkor az már jó kezdet.
Ha van guildetek, egy plusz tagra már számíthattok. Persze csak akkor, ha nem zavar, hogy néha hónapokig nem leszek fenn, mert kuporgatnom kell GC-re. De utána tuti leszek még.
MOD: A karakterek között lehet postázni cuccokat és pénzt más szerverre? Mert akkor átküldeném a vagyonkámat az új karinak - bár az előbb pont azt mondtam, szeretem 0-ról kezdeni, de már összekapartam 30 goldot, jó lenne, ha megmaradna.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cathfaern #54185 üzenetére
Az húzós, azért annyira nem nagy még a progressem, hogy ennyit fizessek érte. A Ragnaroson voltam annak idején, tényleg jó a csapat, de mondom, PvP szóba sem jöhet nálam, így az kilőve. Még egyszer nem akarok kínlódni a gankelőkkel.
Nem kell nekem akkora guild, hogy egyből HC progress-re menjek, pusztán csak arról van szó, hogy szeretek elcsevegni guild chat-en vagy TS-en, meg együtt instázni a többiekkel. Különben elvagyok egyedül, szeretem magam felépítgetni a karaktert, a nulláról kezdve, aprópénzért minden szemetet összeszedni, tanulgatni, fejlődni, hogy valódi öröm legyen a nehéz munkával szerzett felszerelés. Az, hogy kisegítenek, hogy mehessek velük raid-re vagy hasonlóra - bár nagy a kísértés és kényelmes is -, de nem az én műfajom.
-
func93
senior tag
Létezik ragna hordába most olyan guild ahol több PH!-s player is együtt játszik? Érdekelne a dolog.
-
Cathfaern
nagyúr
Arathoron mindig is csak alli oldalon volt sok magyar. Ráadásul mivel a HC progress gyakorlatilag halott Arathoron, ezért nagyon sok player elköltözött Ragnarosra (és ilyenkor nem csak a HC progresselők mennek el, hanem sokszor az ismerettségi körük is megy velük). Arathor helyzetét magyarok terén tovább rontja, hogy összevonták a Hellfire realmmel, és így ha a magyarok száma nem is csökkent, de az arányuk mindenképp.
Bloodscalp teljesen kihalt már Cata során is, MoP pedig bevégezte az elkezdett munkát. Gyakorlatilag mire elkezdték összevonni a realmeket a Bloodscalp teljesen kihalt. Igaz most összevonták 4-5 másik szerverrel, így van élet, de a magyarok száma 0.
Twisting Nether itt mindig is minimális létszámú magyar volt, mióta az oda költözött HC magyar guild bezárta a kapuit, gyakorlatilag nincsenek magyarok ott.Szóval összeségében egyetlen magyarokkal teli realm maradt, és ez a Ragnaros. Ott is főleg a horda oldal, alli oldal aránya folyamatosan csökken...
-
Zedz
addikt
válasz
BoneDragon #54188 üzenetére
Tudom, jöttek át Ragnára.
-
[-HERO-]
senior tag
Mit érdemes most farmolni amiből jövöget azért gold is?
Mining herbing nem igazán adja most, egy teli táska kb 2k gold.
Valami tipp? -
Zedz
addikt
válasz
Vistaboy #54181 üzenetére
Magyarok az Arathoron, Bloodscalpon (mondjuk innen mindenki elköltözik lassan) és Twisting Netheren tengetik a napjaik, de a legnagyobb magyar közösség a Ragnaroson van még mindig. Ezekből csak az első PvE szerver, viszont Ragnaroson nagyon sokan játszanak így ott is van dögivel PvE guild. Én is Ragnán vagyok már évek óta, szerintem jó kis szerver.
-
MrPG8
aktív tag
válasz
laceszgamer #54175 üzenetére
Köszi, ezt megpróbálom!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cathfaern #54147 üzenetére
Ok, rendben, majd megpróbálom hétvégén, akkor jobban ráérek.
Jut eszembe: Ha sikerül november végén venni GC-t (előbb tuti nem), akkor meg lehet oldani valahogy, hogy a karimat átvigyem egy olyan szerverre, ahol sok magyar játékos van? (PH!-sok előnyben!) Vagy csak pénzért lehet? Mert akkor előfordulhat, hogy inkább kezdek egy új karaktert, mert hosszú távon egyedül nem jó lenni. Most még elmegy, de ha komolyabban neki akarok állni, társakkal szeretném tolni, guildben, TeamSpeakkel, ahogy kell.
PvP kizárt, csakis questelés, insta és raidek jöhetnek szóba - esetleg mondjuk guildszinten lehet PvP, hogy a többiekkel együtt küzdök (Emlékszem, annak idején az egyik insta előtt, a Meeting Stone-nál vívtunk csatát a hordásokkal. Előbb egy fél óráig csak egymást méregettük, majd valaki elkezdte, és mindenki egyből csatlakozott. Az jó buli volt. Ilyeneket szeretek, de amikor gankelnek küldetés közben, attól felforr az agyvizem.
).
-
norton2
csendes tag
válasz
k.kristof #54178 üzenetére
A legegyszerűbb és leggyorsabb módszer ez. Ha kevés időd van akkor azt ajánlom, hogy 4windsben Halfhill környékén vagy fentebb a verminek körül keresd a 4-es wild pet pakkokat. Gyorsan kivégezhetők akár egy lvl 25-ös battle pettel is és 1-6 charmot dobálhatnak ha jól emlékszem (de 6-ig biztos felmegy).
-
laceszgamer
addikt
Vagy érdemes a ládák kipakolásával kezdeni, akár pár behalás árán is. Én mindig úgy kezdem a friss 90-es karikkal, végigdörgölök a szigeten minden ládát nyitva ( 1 fix 535-ös item ugye ) aztán közben nem igazán érdekel, hogy ami rajtam van gear rommá törik a sok behalásban, úgy is hamar csere. Mellé 1-1 Ordos-Celes kill, azért általában összejön egy kezdő gear a boldoguláshoz.
-
Cathfaern
nagyúr
Én shamannal nagyon szenvedtem, de mage-el, ww monkkal, meg balance duduval is simán elvoltam (meg hunterrel is, de ő ToT HC gearben volt mikor kijött timeless, szóval az nem számít
)
k.kristof:
Ha van resto dudud, akkor balanceod is vanPlusz ha kerítesz valaki havert / guild társat akinek van tankja és szeretne farmolni, akkor összeálltok ketten és a fél szigetet egyberánthatjátok nyugodt szívvel.
-
kenwood
veterán
moonkinnal eleg jol lehet boldogulni,mert olyan 515 ilvl kornyeken mar a legtobb 91-es elite kevesebbet dpsel,mint az ysera gift healje.
altalaban egy skilljuk van,amibol ki kell allni vagy szakitani,az alap tamadasaik csak simogatnak.
persze van kivetel,pl a beka,ha nem eleg a dpsed,felstackeli 5-6 ra a merget es agyonvag.
a masik trukk a "lfm repufarm" beirasa a generalra,vagy egy ilyen groupba belepni.
2-3 ertelmes arccal mar a 92esek is olhetoek.
low ilvlben az alabbiakat javaslom :
teknosok,kosok,tigrisek,struccok -
kenwood
veterán
-
k.kristof
őstag
válasz
kenwood #54166 üzenetére
Nem feltétlen. Egyik karakteremnél van több, mint 6000 (ennek persze minden 4/4), a többinél pár darab. Valort még mindig könnyebb gyűjteni, mint Lesser Charmot, így nem jártak jól az altjaim, és másoknak sem. Ha account-wide lenne a Lesser Charm, akkor lenne értelme, de így adtak a sz**nak egy pofont.
@vvega30: még nem mondták, valószínűleg gold lesz belőle.
-
for3l
senior tag
válasz
Kis Samurai #54163 üzenetére
Igen, ha "szépen haladsz" friss karival, akkor tényleg megéri, de nálam már 53x-es item lvl van, szóval lassan a SoO LFR is csak gyakorlásra jó.
Egyébként még mindig úgy van, hogy amikor az epic back-ből (ilvl 600) meg lesz a legendary, akkor megkapja az upgrade-eket (ilvl 616) automatikusan magától? Mert ugye 608-ra felugrott, még amikor csak kettőt lehetett uppolni. -
for3l
senior tag
válasz
lakisoft #54160 üzenetére
Én is így gondolom most, hogy átszámolgattam a heteket meg az eddigi item level ugrásokat / kieg. Igazából flex-re kellene már mennem, hogy gyűjtsek némi ilvl-t még magamra meg gyakoroljam a tankolást, nem pedig ToT-os LFR-ekbe csatlakozgatni.
Ti nyomjátok még a raid-eket? WoD-ra meg van a csapatotok?kenwood,
És neked is igazad van, plusz ugye van rajta 3. secondary stat is... hmm.. na, ha lesz még annyi időm, akkor neki esik.
-
for3l
senior tag
Sziasztok,
Kérdés: ezzel az emelt drop-rate-tel két hét alatt ki lehet szedni 20db Secrets of the Empire-t? (ugye 20 boss-t lehet ütni érte/hét). Csak azért kérdem, mert nem biztos, hogy mennék régi (ToT) raid-ekre (nincs sok időm játszani), ha teszem azt 1 héttel WoD előtt lenne meg a 600-as back, aztán WoD Normal-ból meg esik mondjuk (csak hasra ütök) 590-es item.
Ugye ott vannak még a Titan Runestone-ok is (12db 14 boss-ból), amiket gyűjteni, többi rész haladósabb.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
laceszgamer #54145 üzenetére
Nem próbáltam másik healt még, sámi és disc között vaciláltam végül dobókockával kidobtam
Bár ha lesz rá időm, lehet felhúzok egy sámit meg egy dudut is
-
Zedz
addikt
válasz
Vistaboy #54146 üzenetére
Sok dungeon fel lett újítva kisebb szinteken is, és ahogyan már előttem is leírták, gyorsan végig lehet rajtuk szaladni. Az ott lévő küldik miatt egyszer mindenképp megéri kivinni őket, mert többet adnak mint a kintiek. Nagyobb szinten pedig már ott lesz az LFR (Looking fog raid) is, amit én személy szerint szeretek, mivel munka mellett nincs időm hajnalig raidelni, elég egy szombat délelőtt, vasárnap délután joinolni és menni egy kört.
-
nofi
addikt
válasz
Khelben #54150 üzenetére
Még befejezem az Outlandes instákat és átmegyek
Lvl 58-ig csak nyomkodtam, meg minél hamarabb túl akartam jutni, de most, hogy számomra végre ismeretlen területeken vagyok, fáj hátrahagyni bármit is. Tudom, tudom, egy élet is kevés lenne ehhez, pláne főállás mellett, de végre élvezem
Cathfaern Köszi, akkor nem erőltetem egyelőre
-
nofi
addikt
68-as lettem tegnap. 58-tól questelgettem Outlanden, de közben minden instába beugrottam egyszer. Ennek köszönhetően Nagrandban már adom le a questeket, mert hátra van még kb. 5 insta a BC-ből és azokba mindenképp el akarok még nézni (a bőség zavara). Ha jól tudom a WotLK terület a Northrend, ahová szerintem lvl70 körül érek. Egy dolog zavar, kb. 1200 goldom van. Maradjak még questelgetni Outlanden, vagy hagyjam az egészet, haladjak a tempómban, úgyis összegyűlik nyugdíjas tempóban a 4000-es mountra?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vistaboy #54146 üzenetére
Igazából már nem nagyon van kínlódás az instákkal
Csak bejelentkezel LFD-vel, behív, insta elején fel tudod venni az összes oda szóló questet (az npc-k a kapukban állnak), végigrohantok az instán (wipe esélye 0), majd leadod a questeket és örülsz a sok xp-nek meg lootnak. Majd kilépve az instából szépen visszateleportálódsz oda ahol voltál mikor behívott
-
Vistaboy
veterán
Egyelőre nem kínlódok az instákkal, mert korábban már szinte mindegyikben voltam, a magasabb szintű - vagy 40-fős raid-helyek - kivételével. Most egyelőre csak szólózok, megcsinálom az összes küldetést, amit egy karakterrel meg lehet, közben bányászgatok és kovácsolgatok pár cuccot, hogy pénzem is legyen. Mellette az elsősegélyt gyakorlom, ruhákból csini kötszereket lehet készíteni - mondjuk a javát eladom, mert nincs sok szükség rájuk.
Tudom, gyorsabban fejlődhetnék az instázással és jobb cuccaim lennének, de egyelőre bőven megvagyok azzal, amit normál úton szerzek. Majd ha sikerül összekaparnom a pénzt egy GC-re és a kiegészítőkre, akkor elkezdek komolyabban ráállni a felszerelés fejlesztésére, de egy hónap alatt nem látom szükségét.
-
laceszgamer
addikt
Nekem annyira nem jött be a disc. Druidával healelek raiden az esetek 90%-ban, és ezek után valahogy a disc kicsit " lapos " nekem bár aztán lehet csak én érzem így, unalmamban felhúztam a sámánomat is, annál meg totál úgy éreztem mintha egy kieggel ezelőtthöz képest totál faék egyszerűség lenne vele a heal.
-
k.kristof
őstag
válasz
parandroid #54140 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a disc, bubi mindenkire, aztán vezetem is a dps listát mindig egyelőre (80-as, Heraldra gearelve).
-
BoneDragon
veterán
válasz
parandroid #54140 üzenetére
Na még is csak a te hibád. Ott se vagy.
-
parandroid
félisten
válasz
kenwood #54138 üzenetére
Nekem a priest az abszolut negatív élmény. Még a shadow valamennyire halad is, de a többiekhez képest még az sem igazán áll kézre.
Healelni utálok, amióta mindenki csak rohan végig az instákon, és ha meghal, akkor mindig a healer a hibás - pedig többnyire ott sem voltam.
p
-
Zedz
addikt
válasz
Vistaboy #54131 üzenetére
Már az elitek sem annyira erősek mint mondjuk BC-ben voltak, szóval kb. az összes solozható már. Dungeon findert használod? Szerintem a dungeonöket legalább 1x megéri kivinni, már az csak ott lévő küldetések miatt amik sok XP-t adnak, illetve a sok mob is megdobja a szinted.
(#54138) kenwood: Healerként végigmész a dungeonökön és meg is vagy 90.
-
Vistaboy
veterán
Kegyetlen imba ez a kis Hunter csajszi.
Szinte one-shotolom az azonos szintű mobokat az Aimed Shottal, az állatkámnak alig van tennivalója, csak ha egyszerre több mob akaszkodik rám. Ennyire könnyű lett a játék az elmúlt évek alatt, vagy csak én éreztem most rá erre a kasztra?
Pedig kizárólag egyedül haladtam, az elitek közül csak azokat öltem meg, amikhez nem kellett parti, így a felszerelésem sem ütős még, ennek ellenére jól haladok.
Most kezdtem meg Hillsbrad Foothills-ben a küldetéseket, jelenleg 28-as szintű vagyok, eddig mindössze egyszer haltam meg, amikor leestem egy magas épület tetejéről harc közben. Két-három azonos szintű mob sem jelent gondot - bár az eliteket messzire kerülöm
-, ha lenne velem valaki, szimplán lenyomnánk őket is.
A Hunter Focus-ok (vagy mik) pedig ütősek, pláne a tigrises, ami megnöveli a futási sebességet. Nem egyszer húzott már ki a pácból.
-
norbalia87
tag
Koszontem szepen
Azt hallottam en is, hogy kivesznek spelleket a jatekbol.
Az igazat megvallva meg sohasem macroztam, de itt az idelye kiprobalni
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norbalia87 #54124 üzenetére
Én Logitech G600-at használok, ugye hasonló megoldás. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon kényelmes is.
Fl3x:
Azért ne essünk túlzásokba. Tipikusan olyan spelleket szedtek ki, amiket az ember úgyis csak összemacrozott valami mással, vagy ami majdnem ugyanaz volt két specnél, csak a neve volt más, vagy amiket az ember úgyse bindolt mert nagyon szituációs vagy sose használt volt. Alapvetően a rotában / pvp-ben használt gombok száma nem csökkent drasztikusan (pvp-nél amiatt igen, mert elég sok cc-t megszüntettek. De ez is max 1-2 gomb). -
hemaka
nagyúr
válasz
norbalia87 #54124 üzenetére
Naga-ból max a hex ami használható szinten van még, de egyébként meg ha oldalt van két gomb + görgő klikk, azzal már szinte mindent meg lehet oldani, makrózgatni kell és azzal sok minden egy gombra tehető.
-
Fl3x
aktív tag
-
norbalia87
tag
Valaki hasznal itt a forumon Razer Naga egeret? Megeri, tenyleg olyan jo?
Esetleg valami hasonlo termeket? :[link]
Par evvel ezelott amikor meg eleg sokat wow-oztam (pvp) egy trust egerrel toltam amin kb 6-7 gombot hasznaltam es szuksegem is volt mindre, ezert is keresek ismet valami olyan termeket legyen szo egerrol, vagy valami mas eszkozrol ami megkonnyitene az eletemet ismet a wow-ba
-
etooo
senior tag
válasz
parandroid #54116 üzenetére
Fura, pedig ránézésre nincs benne semmi felesleges, a data mappában van 38 darab 1 gigás fájl.
-
func93
senior tag
Vajon a WoD-al együtt mennyi helyet foglal majd a WoW? Adott most egy 64-es ssd és most van 10GB helyem... gyanús ez nekem..
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon #54107 üzenetére
Mountok ára állt nem nagyon szokott változni.
-
BoneDragon
veterán
Vajon a mountok drágábbak lesznek kieg után? Gondolok én itt pl a sky golemre... Soha nem szoktam nézni a mountokat, hátha valaki tisztába van ezzel mi szokott ilyenkor lenni a tendencia.
-
malacka87
őstag
Rarecoordinator
Ez az!:-) -
Fl3x
aktív tag
válasz
Peti78 #54102 üzenetére
Itt hardveraprón sztem potom pénzért találnál bele egy Core2Duo E8400 amihez egy 650GTX vagy 7770 tökéletesen passzolna és ki is hajtanád. Ezzel a procival sztem nem hajtod ki az újabb vga-kat, szerintem procit keresgélj itt inkább, aztán max később ruházz be vga-ba.
Más, Ragna horda oldalon van esetleg itt olyan csapat, klán aki jár flexre (sajnos normálhoz kellene min 540 körül)?
Van olyan addon ami Rareket mutat? Timelessre kellene ha néha arra szaladgálok jólenne tudni ha van élő -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Köszi a választ Neked is és az utánad szólóknak is.
A helyzet az, hogy én jelenleg egy 9600 gt-t, a menyasszonyom egy 5670 1gb ddr5-öt használ. mindkét kártya régi. Ezekhez képest a 20-25 ezres kategóriában talált kártya szerintem jelentős előrelépés lenne. Pénzmag sajnos nem áll olyan menynidégben rendelkezésre, hogy a 30k-s kategóriában gondolkozzak, tekintve, hogy kettő kell. Nem beszélve arról, hogy neki talán az egész gépet le kell cserélni, mert jelenleg egy e4500 procija van mellé és a lap csak a 1066fsb Core2 procikat (65nm típusokat) támogatja.Innen nézve a történetet, elég húzós lesz egy alacsonyabb árfekvésű kártyával is. (számunkra)
-
slayer006
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged