- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
#21346560 #50573 üzenetére
Hidd el, hogy veled van a baj. Nem tudsz tovább lépni azon, hogy sok a gyökér bot a játékban. Ezt most ne vedd sértésnek, csak tapasztalat. Nekem 2. Accom van, ezen is már végleges chat ban, mint az előzőn... Csak azon el is adtam a tankjaimat... Lekell szarni a csapattársakat. Azzal kell foglalkoznod, hogy te jólérezd magad... Ha a többi pöcsfej idióta, nyomjál rá egy reportot, azt kész. Többet nem tudsz tenni... Csak ide vezet, ha foglalkozol velük.
-
Indian74
senior tag
válasz
#21346560 #50534 üzenetére
Ne haragudj vagy haragudjon meg senki nem akarok senkit megsérteni de ez már tulzás,túl sok a véletlen,meg hogy aranyra kölsd meg eröl lepattan,stb,stb.
Igy számomra ez a játék csak egy kínszenvedés,sem értelme,csak ha veszel pénzért gold-ot....na hagyuk már.
Mégegyszer bocs mindenkitöl de számora ez a játék egy nagy 0 semmi többi,igy be is fejeztem,aki élvezi szeret vele bohockodni,további jó játékot -
Stigma.HC
senior tag
válasz
#21346560 #50532 üzenetére
Egyetlen keményebb tankkal játszottam az utóbbi hetekben, Type vonal és ugye ott meg meg is értem a böszmesége miatt hogy szórják rá.
Na de olyan helyzetekben lövöldözi sok ember, hogy csak pislogok. Lövöldözzék felőlem, mit bánom én csak tényleg nem értem sokszor.
Egyébként ezért is várom, hogy minél előbb jöjjön az a gold sebzés csökkentés (remélem hamar lesz), mert jobban belegondolva, sokkal nagyobb túlélési esély lesz ezek ellen. Kisebb dpm miatt ugye.Egyébként ezt a hetes digót már kifejezetten élvezem, pantera frontlinera meg lesz. Azután meg egy ideig megtartós lesz a kilences szerintem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50524 üzenetére
Ne csinálj butaságot, hogy a Defendert becseréled!?!
Biztos van ott más a garázsban, amit régen nem használtál már.
De akkor már inkább az IS6 szerintem, bár nem tudom, hogy a buff óta mennyire használható - ezer éve nem vittem ki a garázsból. (az is kapott buffot ugye, mikor a Type59 és a többiek?)
Amúgy én is tervezem a csere keretén belül vissza venni a SP-t, mert én is azt látom, hogy kellemesen változott a régi önmagához képest. Egészen jó tempója van és még mindig kemény szemből, pláne ha vki nem tudja, hogy hol kell lőni.Én lehet, hogy a CDC-re cserélem, de van még egészen sok opció rá.
-
ooloo
őstag
-
jim bcs
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #50462 üzenetére
Megnyugodtam.
Anno, mikor volt egy lehetőség - ami ha jól tudom még mindig fent áll - hogy ha egy általad meghívott illető kihúz egy teljes ágat nulláról a 10-es tankig, akkor Te kapsz eg prém tier8-as medet, akkor csináltam én is egy másik acc-ot és el is jutottam a St.Emil-ig - azt gondoltam a Grille lesz a legkönnyebben elérhető 10, ide kell a legkevesebb belefektetett meló, de a St.Emil kifogott rajtam, borzalmas. Így most sajnos nem lett meg a tier8 prémium sem és az acc is áll, mert nem is tudom megmondani, mikor léptem be utoljára rajta. -
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
#21346560 #28689 üzenetére
Mivel a feladat teljesítése egy az adott játékos dinamikusan változó együtthatójának a függvénye ezért a végleges változat még fejlesztés alatt. Te például ha jól emlékszek már egy hetet kapnál.
,
(#28690) BioDio [forrás: http://warnews.uw.hu]
szakasz indításatopik a wotinfón
Mellesleg neked is pont ennyi idődbe került volna.
-
galervin93
addikt
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #27754 üzenetére
Ez igaz. Bar a hulyek megtalalnak a kozos chat-en kivul is. Epp most fejtette ki a KV-4 privatban, suru anyazasok kozben, hogy miert volt egyedul az en hibam ez a bukta. Szerinte nem kene jatszanom, mert nem vagyok csapatjatekos es nem vagyok tisztaban a jatek alapjaival. Javasoltam neki a magnezium tablettak szedeset, az allitolag jo a gyenge idegekre.
------------------------------------------------------------------------------------
Egyebkent kar, hogy nem fejlesztettem ki korabban az Ausf B(ela)-t, sokkal jobban tetszik, mint az E-75. Kivancsi leszek az utodjara, a Mauschen-re az lesz-e ilyen jo. -
-
jr1994
addikt
válasz
#21346560 #27326 üzenetére
Grat!
Faterom megcsinálta az arty küldetést bombavetővel:
Ráadásul úgy lett meg, hogy a Leo nem is volt spottolva, az IS-3 és a 13 90 állt egymás mellett, lövés után láttuk hogy a leo is elpárolgott, az IS-3 meg nem tudom, lehet megijedt a robbanás szelétől de még a lánca se sérült meg mégis beadta a küldit
-
-
galervin93
addikt
válasz
#21346560 #27237 üzenetére
:-)
Mindhárom rossz meccs tízes volt, állandóan észrevettek, nem tudtam semmit belőni, ezen szépen felqrtam magam... ...és így lett a Chocapic. :-D
Érzem egyébként, hogy mikor kellene abbahagyni, csak mindig ott van a "de hátha most menni fog" gondolat, aztán mindig tovább erőltetem egy-két meccsel, mint kellene. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
#21346560 #27138 üzenetére
Nekem Blu-Ray-en van meg,az csak 1 lemez,persze a peccs sok volt hozzá .)
(#27134) sith7
Dúrván 3 hét kellett mellékküldetésekkel együtt a végigjátszáshoz,aztán másodszorra végigjátszva 1 hét elég volt,mert csak a sztorihoz szorosan kapcsolódó "kapcsolatteremtő" melléküldetéseket nyomtam,persze ekkor már könnyebb volt mert tudtam előre mit kell csinálni és a hosszas autózgatást taxizásra cseréltem. -
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#21346560 #26172 üzenetére
Hátha ezzel überelni tudlak .: "Hali!az F-T-C klán szívesen làt!16+ WN8 500 1Tier6 és 1tier8 ha gondolod irj egy játékos nevet és megnézzük a statod!keresd tigrisking2014-et .
A hozzá tartozó stat .:igrisking2014
Majd 13K csata és 200 WN8 és klánvezető !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest