- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #29585 üzenetére
Nekem most lett fullos és így már jó kis tank
azóta 5x megcsináltam a HT15-öt
az STI a nagy álom meg az IS4 se rossz, de oda még sok xp kell :/
-
Djuree
félisten
válasz
galervin93 #29585 üzenetére
a KV-4 nagyon jó gép. mindenhonnan tud pattintani, akár t10-et is, sok hp, elég jó ágyú. utána meg az ST-I. legjobb t9 hevi.
-
Chris0321
veterán
válasz
galervin93 #29550 üzenetére
Én tegnap 3 csatát mentem, mindegyik vereség volt akármennyi esélyt jósolt nekünk az xvm (tudom, hogy csak saccol) és nekem ennyi elég is volt léptem is ki. Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #29550 üzenetére
Na ez már kezd szar lenni. Akartam írni hogy ne aggódj majd jönnek a győzelmek is. Inkább menj mással most, hátha.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #29549 üzenetére
Na, ezt most futottam. [link] Vicc.
Megyek inkább a Chaffe-vel, nemsokára meg lesz a második csillag a csövön, az legalább vesztes körökkel is jön. -
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #29542 üzenetére
Most ezzel mi a baj? Szépen lőttél. Inkább ez mint 15:3 ahol nincs idő sebezni 1000-et sem, vagy ahol 2. percben kilő az arty.
A maximum eredmény küldetést próbálgatom ahol nem szabad sebzést kapni. Első próbálkozás bulldoggal, az utolsó ellenségtől kaptam egy lövést így nem lett meg. Ha nem megyek ki azért az 1-2 sebzésért simán megvan a küldi. Utána eszembe jutott hogy ha nem kaphatok sebzést ki se gyulladhatok úgyhogy a tűzoltót lecseréltem kólára. Murovankán szaladgálok, eltalál egy Emil, 400+ sebzés és kigyújt!! természetesen -
Veatta
aktív tag
válasz
galervin93 #29410 üzenetére
Láttad volna fénykorában!
-
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #29058 üzenetére
Grat! Mivel csináltad meg?
Nekem 3 napja nem sikerül, igaz nem artyztam régen, így csak a küldi miatt kezdtem el velük játszani. Hummel-al próbálgatom (tier6), de hiába normál alpha sebzése 950, 350-et dob állandóan így sosem sikerül 1300 fölé vinnem a végén. Bár lehet csak az RNG nem kegyelmez most nekem.. -
Greentea
senior tag
válasz
galervin93 #28955 üzenetére
Játszottam vele eddig 50 csatát, egyszer sikerült 2000 damage felé mennem, de akkor persze nem volt bekapcsolva a küldi.. Grille-vel minden második köröm 1500-2000 sebzős volt, ennél meg örülök ha letudok sebezni 700-at. Alpha sebzése hiába 950 általában 350-et produkál...
Muszáj lesz megcsinálnom az utolsó artys küldetést, ha akarom a Stugot és a további küldiket, mert 6000 sebzést vagy páncél általi felfogást nehéz lenne elérnem a heavy küldetéseknél.
Tiger 2 az egyetlen normális heavy tankom, amivel valamennyire kivitelezhető lenne de elég sok sidescraping kellene hozzá.KV4-et eladtam...
-
L4mie
veterán
válasz
galervin93 #28955 üzenetére
Nashival kell azért szerencse az utolsó részhez, mármint a 3k-s sebzés lehozásához, nekem a 2870 es után elgem lett, és átmentem ISU-ra
na ott elsőre meglett a 3k+ / bár azzal tényleg nem volt nehéz/
artykkal én is szívok, mednek meg a cromwellt akarom, hogy majd azzal megoldom,
-
törölt tag
válasz
galervin93 #28034 üzenetére
Fel. De tényleg csak a Tetrarch miatt...
Mától megint mellőzöm a játékot, épp elég szívás volt ez a 3 nap... -
törölt tag
válasz
galervin93 #28031 üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #28030 üzenetére
Friss-ropogós T-44, ha nem veszik komolyan T10-ben is jól használható. [link] Mondjuk nem árt, ha van hozzá csapat is...
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #27245 üzenetére
Még egy kis e-pénisz, kicsit low-tier, kicsit savanyú, de az enyim. [link] :-D Már garázsban egy ideje az utódja, de addig nem akarok továbblépni, amíg nem lesz meg a 6. érzékem, 91%-on van a parancsnok, szóval még jó pár csata vissza van vele. No nem mintha nem élvezném, kis szúnyog, gyorsan és meglepően pontosan lehet vele csipegetni.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #27236 üzenetére
" Ennyit számít az ember "lelkiállapota".
Aztán a végére megint bepofátlankodott három ratyi meccs. "Ennyire nem számít az ember lelkiállapota....
-
jozefgucci1
addikt
válasz
galervin93 #27224 üzenetére
Igen ilyenkor jobb hanyagolni a játékot. Tegnap nekem ugyan ez volt . Mentem 4 kört abból három bukó ,de úgy , hogy T8 csatában nem sebzett a többi 1000 felett és a felének a fele nullát
Aztán mikor a Cromwell-el beszűkülve a 150m-re lévő álló célpontot nem találtam el kétszer akkor léptem ki .Az első lövedékem a tank előtti ( 2M9 kerítést vitte el , mert láttam ahogyan a földbe csapódik.
-
Simi37
őstag
válasz
galervin93 #26698 üzenetére
Dettó
Én 14 kört mentem és kivétel nélkül 0,1,2,3-15 vagy 15-3,2,1,0 basszus a leghosszabb csatám 5 perces volt mif@sz!?
-
mtade
aktív tag
válasz
galervin93 #26698 üzenetére
Én 43% on végeztem wr tekintetében, de a chi nu kai meglett, a küldi végéig be nem indítom már a játékot...
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #26695 üzenetére
Szép... mármint, a csata is
Ezek az új francia prémek, ACDC meg 1357 annyira must have tankok nem is tudom melyiket kéne megvenni -
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #26648 üzenetére
"Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör - na azzal már kezdhetsz valamit!"
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #26647 üzenetére
-
zolika15
tag
válasz
galervin93 #26523 üzenetére
En is igy inditottam tegnap mar ki akartam lepni de azert a vegere 10/5 lett es egesz jo wn8 jott ki legalabb az adta ha a csapatok annyira nem
-
Flayer
senior tag
válasz
galervin93 #26474 üzenetére
Nincs prémes tankom ezt nem tudhatom!
-
Angel1981
veterán
válasz
galervin93 #26193 üzenetére
Abban igazad van, hogy mindig is voltak taplók, hülyék, és mindig is voltak derék, intelligens emberek.
De sajnos tényleg az a "trend" mindegyik generáció egyre degeneráltabb, ha a nagy átlagot vesszük, mégpedig azért, mert az utóbbi 40-60 évben eltűntek azok a "fékek", amik a "csürhét" kordában tartották.
És hogy honnan látni mindezt?
Onnan, hogy olyan társadalmi problémák jelentkeznek, amik korábban nem voltak - de nem csak nálunk, hanem nyugaton sem.
Évezredes trendek tűnnek el, pl. hogy fele annyi gyerek születik, mint amennyi szükséges lenne, a család, a hazaszeretet, a hit gúny tárgyát képezi, míg az egoizmus és a nárcizmus soha nem látott "népszerűségnek örvend".
Amikor én voltam kisiskolás, az osztályom 30 tagjából 5 olyan volt, akinek elváltak a szülei.
Most, a nevelt fiam 20 fős osztályában alig van több 5-nél akiknek még együtt vannak.
Én kisgyerekként - hasonlóan a korombeli srácokhoz - még világmegmentő szuperhős akartam lenni, a maiak "valóságsó" szereplők (ami az én szememben már szinte csak az ordibálásról, és a veszekedésről szól, némi paráznasággal meghintve).Egyébként az "ezek a mai fiatalok" kifejezés is csak egy olyan szűk 100 éve indult útjára, korábban a generációk között gyakorlatilag nem volt különbség, az utódok ugyanúgy élték életüket, mint az elődök.
-
emre
veterán
válasz
galervin93 #26193 üzenetére
Bocs, nem vitaindítónak szántam, és általánosítani sem akartam. Szóval ebben az esetben felejtsük el a generációk közötti különbséget.
Az alap gondolatom az volt hogy egy feltörekvő, unicum szintű játékosnak akit többen követésre alkalmas példaképnek látnak talán nem így kellene viselkedni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
galervin93 #26081 üzenetére
Oké, hogy neked a med-ek jönnek be, de egy 70 tonnás heavy tanktól ne várd már hogy körbeautózol egy másik tankot. Az nem erre való.Ezért NEHÉZ TANK a neve. Nem lehet felróni negatívumkénk neki a sebességét, mert azoknak nem az az ereje.
Körbeautózni ott vannak a med-ek és light tankok, azok arra is valók.
Ne keverjük a stílusokat!Ha a Maus kiment a nyílt terepre ingyen frag-nek az egyértelműen user error. Értelemesebb játékost nem fogsz tudni körbeautózni, mert az fedezék közelében lesz,ahol megakasztja a körbeautókázásodat, és kapod az ólmot az oldaladba.
-
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #26075 üzenetére
Én nem az IS-7 et mint tankot szóltam le, hanem azt, hogy nem egy gyors med, ami hamar szűkül.. nyilván nagyobb a mák faktora. Egyébként az, hogy sárga játékos vagy, most is kibukott, mert 1 kört mentél szegénnyel és le is írtad..
De mint mondtam, akinek nem inge, nem veszi magára. Vannak abszolút menthetetlen béna játékosok, sok ezer csatával, én inkább nekik szántam a "sárga" jelzőt... Vannak a pár ezer csatásak, akik még most kóstolgatják a játékot, velük elnézőbb az ember(én nem
>ez egy vicc volt<)
Ha neked ennyire rosszul esett, hogy le sárgáztam az xvm-ben színnel jelzett embereket, akkor ez van
-
myckey
veterán
válasz
galervin93 #26075 üzenetére
+-25% nál felesleges tévhitekbe bonyolódni.
itt szopás van x nek meg y nak is, ha az égiek úgy akarják -
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #26041 üzenetére
Lehet, hogy RNG is hozzá járul, de nekem még nem adta be úgy, hogy valakire rá rántottam a lövegem, nem is volt összeszűkülve és lőszerrekeszen lövöm... szemből... Ez vicc kategória...
Eleve IS-7 ről beszélünk. Van IS-7ed? Eléggé célozni kell vele, hogy a gyenge pontokat eltaláld... Ez meg csak úgy kapáslövés... Hát beadta neki na.. GG meg minden...
-
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #26039 üzenetére
Akinek nem inge....
Engem csak az zavar, hogy nem is kell célozniuk, de tutivisz valami modult... Nekem meg mindig meg kell várni míg beáll a cél, és még akkor sem biztos, h nem pattan a gyenge pintról....
-
csapee
őstag
válasz
galervin93 #25870 üzenetére
Akkor most pörgesd meg, mert nem csodálkoznék ha 1-2 patch mulva hogy-hogy nem nerfelnék (akár fü alatt).
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #25870 üzenetére
...bár winrate-et javítani nem ez a tank lesz a legmegfelelőbb: [link]
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
galervin93 #25842 üzenetére
Bennem egy ilyen rossz élmény maradt meg, mondjuk azért más helyzet volt.
Kúsztam fel az emelkedőn JT 8.8-al, szemben cromwell beleengedek egyet nem sikerült láncolni, megfordulok robogok le a lejtőn.. a terv az volt, hogy a szakadék mellett megállok ott beáll mögém én meg letaszítom a mélybe... nos ez a fantasztikus dolog odáig jutott, hogy robogok le 1000el a lejtőn mögöttem cromwell, csipeget, majd felgyújt... majd a szakadék elött felrobbanok...Persze sok választásom nem volt, de ez így olyan méltatlan volt, szerintem sírt a röhögéstől a srác mögöttem.
szerk. mentségemre szóljon, hogy hasonló technikával már JT 8.8al vízbefojtottam egy mosquitót!
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #25819 üzenetére
Akkor annak is örültem, hogy be tudtam lépni a játékba
Amúgy hasonló szívás, mint az arty esetében.
-
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #25626 üzenetére
Azaz, adjátok csak el minél többen! Annál ritkább és értékesebb gyűjteményi darab lesz
-
Departed
őstag
válasz
galervin93 #25559 üzenetére
Szerintem ennél a tanknál valamit rosszul állítottak be, több mint 100k nettó QB-nak vesztes meccsre...francia pénznyomda.
-
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #25559 üzenetére
Nekem is bejön a CDC, szeretném is megvenni, mert olcsó, de eddig befürödtem a prémtankokkal... Viszont mindig bajban vagyok a kredittel, ezért most már muszáj leszek venni egy állandót.
Teszt szerón mentem vele pár kört, elég jól ment vele, kis fürge meg minden, de hamar elpukkan az ammorack..
Én is lőttem már ki fullHP ról szegényt
-
törölt tag
válasz
galervin93 #25439 üzenetére
A javírót csak ammorackre és ágyúra használom, mert azt szinte mindig ellövik.
Van párszáz csatám Dickerrel, ezért tudom hogy mire képes, ezért is töltöttem rá goldot, hogy biztos ne pattanjon, mert nem lett volna második lövésem.
Szerencsére nagyjából ott volt ahol sejtettem.
A Grille viszont az agyamra ment.Sajnos a pontosság nerf nagyon kitolt a cromwellel, menetben 50 méternél messzebb már semmit se talál el.
-
Departed
őstag
válasz
galervin93 #25431 üzenetére
Szeretni fogod a T-43at, énis szerettem. A T-44-et már nem igazán - az állandó T10-ezés szívás vele
A T-54/Object140/T-62A viszont megintcsak pure FUN -
szbalogh
addikt
válasz
galervin93 #25392 üzenetére
Még mondta valaki, hogy nem rontja a statot az artyz-ás....
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #25391 üzenetére
Megmozgattam minden követ, de nem lett belőle szerelem.
Eladva! :-D Maradok a medeknél. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #25373 üzenetére
Én egy tár goldot szoktam bele rakni, de ha szükség lenne esetleg rá, akkor is ugye 16 mp mire újratölti, így talán egyszer lőttem eddig el egy tárat. Én távcső, fejlesztett célzórendszer és venti+BIA-val használnám, de még nincs meg a BIA. A látótávja BIA-val és megfelelő skillel feltornászható 450m-ig az meg nem rossz már.
Én imádomHasonló, mint a Luchs csak jól jön a +hp, hiába kerülhet +1 tierel feljebb, akkor is nekem jobban tetszett.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #25369 üzenetére
Szerintem a light ág nagyon jó. Nekem a Luchs óta csak mosoly van az arcomon. (persze vannak 0-ás körök, de ez mindenkivel előfordul). A ru251, pedig méltó befejezése a light ágnak
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #25326 üzenetére
Ha teheted, fordulj vissza és a light ágon közelítsd a Leopárdot amíg nem késő. Mielőtt bejött a RU a kis accon a med vonalon indultam mivel az indient úgysem lehet kihagyni, akkor meg tökmindegy, hogy Aufkl panther helyett 3002D-vel szenvedek és a Panzer III/IV tényleg baromi jó. De mióta van RU (ráadásul Aufkl is kapott buffot) úgy elment a kedvem hogy kb nem is vittem ki a 3001D-t egy körre se, pedig már ott van rajta 20000 TP. Szerintem ha egyszer folytatom azt az ágat visszamegyek a lightokhoz. Persze ez attól is függ hogy mi lesz az Aufkl helyett, mert úgy rémlik mintha olyat is olvastam volna hogy ki lesz cserélve valamikor.
-
diegho
nagyúr
válasz
galervin93 #25262 üzenetére
Kisebzed veled átlagban az 1400-at? Direkt nem írok többet, de viszonyításképpen én IS-el 2200-at sebzek átlagban, az egy sokkal jobb tank...
-
jagada
addikt
válasz
galervin93 #25261 üzenetére
Látom Top tierként vegzálod a kicsiket???
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #25261 üzenetére
Na jó, még egy kis e-pénisz, aztán húzok is a csába. :-D "Fostalicska", de én imádom: [link]
-
zozyk
addikt
válasz
galervin93 #25187 üzenetére
Nekem is ugyanez van,15 meccs kellett az 5 szaros győzelemhez.
Ezért utálom a "nyerd meg a csatát" küldiket.. -
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93 #25114 üzenetére
Na ezert nem kell xvm-et, hasznalni. Engem annyira felmergel ez a sok 100-300 WN8-as magas tierben, hogy keptelen vagyok nyugodtan jatszani ha teli van veluk a csata.
Egyebkent meg semmit sem befolyasol, ugyanolyan teljesitmenyt lehet nyujtani xvm nelkul mint vele. Egyedul a latotav kijelzes hianyzik, de majd atszerkesztem a konfigot, hogy wn8-at ne mutasson, ellenben a minimap feature-ok mukodjenek.
-
Pete55555
addikt
válasz
galervin93 #24468 üzenetére
Igazából én sem szoktam, de néha válaszolok. Amúgy is abba akartam hagyni a gamet.
Meg jó érzés volt húzni az agyát a szerencsétlennek -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24462 üzenetére
Fun-ra jó nagyon, sajnos el kellett adnom, mert mentek a legények a T-34-85-be, ami szintén jó kis med
Más: ha erre a mapra betesz a játék, bármelyik LT-15-öt pofon egyszerű megcsinálni. Csak azért lőttek ki, mert meg akartam csinálni a küldit és meg is lett
Szerintem, ha nem lövök 7-8K-ig is felment volna a spot dmg
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24448 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24445 üzenetére
Szép kör. Az a durva, hogy a T-34-el kétszer is sebeztem 2300 körül, de a T-34-85-el még nem jött nekem össze az ász
Mondjuk csak 60 csata van mögötte.
-
Enzolord
addikt
válasz
galervin93 #24392 üzenetére
Goldnoob...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
galervin93 #24268 üzenetére
Ok értem a dolgot. De ha valaki beírja, valószínűleg úgy érzi ...., és ha nekiesnek, kész is az értelmetlen acsarkodás. Elég lenne ilyenkor egyszerűen továbblépni a hozzászóláson.
(#24272) rlazol
Ha úgy érzem, hogy szopóágon vagyok, akkor számomra mindegy ki mit próbál bizonyítani.
Szóval ha 5X egymás után arty lő ki, nem nagyon érdekel az 500K-s elemzés sem, akkor is sokallni fogom őket.Amúgy grat. a munkádhoz ezzel kapcsolatban, szépen összeszedted!
Személy szerint ha nem lennék elégedett a játékkal, egyszerűen nem játszanék, és nem is öltem volna bele egy fillért sem (bár ezt majd fél év aktív játék után ...). Sokszor idegesítőek az említett nagy számok, vagy a ..., de összességében jó szórakozás.
Bár most a könnyű tankokkal, és a páncélvadászokkal, csak az amúgy sem fényes statisztikámat rontom. -
grizlisandor
veterán
válasz
galervin93 #24296 üzenetére
Köszi!
Grat neked is, mondtam én, hogy a mai nap az Ászok napja.
Igen sajnos a csaták nagy részében magadra vagy utalva, a társak inkább hátráltatnak.
A kv-3-at csíptem nagyon, még abban az időben, mik nem golddal lőtt mindenki. A kv-4et szerettem, de eladtam mert kellett a $ az IS-3ra. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24222 üzenetére
Van V-ig rakja
-
Tomi0703
addikt
válasz
galervin93 #24131 üzenetére
Ezt a rugo buzulast sose ertettem...
Amugy a KV-13 nem rossz tank. Szvsz jobb mint a T-43.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24131 üzenetére
GG KV4 a sport dokid le fog százalékolni
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #24120 üzenetére
Ááá, elképesztő fail, nagy nehezen összekapartam 9e freet, megvettem a tornyot a KV-13-ra + a torziós rugót, felmegy a torony, de a nagy ágyú már túl nehéz.
Azt hiszem egy kisebb szívroham végigfutott rajtam, amikor megláttam ami szerintem tekintve, hogy beutalt a sportdoki 24 órás vérnyomásmérésre és most negyed óránként zümmög rajtam a vérnyomásmérő, még a mérési eredményeken is meg fog látszani :-D. Mérgemben el is adtam a tankot a csába, nem lesz IS-em egy ideig... Persze én voltam a hülye, utána kellett volna számolnom... Inkább kifejlesztettem és megvettem a KV-4-et, elég lesz egy ruszki heavy is. :-D
-
Tomi0703
addikt
válasz
Azt nem rakom rá, mivel a T-43 top ágyújának borzasztó a szűkülési ideje. A topnak jobb lesz, de én nem vagyok ezeknek a rugóknak a fanja. Ha lenne elég freem már rég kihúztam volna, de nincs.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24124 üzenetére
Pedig jó döntés minden téren a német vonal. Én mindig ütöm a fejem a falba
, hogy hozzá nyúltam az orosz vonalhoz. Medként a Pershing és Panther, illetve a brit vonal a legjobb.
TD-kben és Heavyben is erős a német vonal T7-től. (Tigris I és II, Jpanther I és II, RHM, Jagdtiger stb. mind jó)
Ha teheted a T29-et ne hagyd ki, az megtanít a hull downra és egy nagyon jó kis tank.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #24122 üzenetére
Ha jó 8-as tankot akarsz, akkor a Tigris II-t ajánlom, nekem még fél stocként is bejön. Jól pattint, mobilis és minden terepen használható. A KV4 az minden csak nem könnyen használható tank. Ha berak városba vagy még van 1-2 pálya, ahol lehet rejtegetni a tornyát jó kört lehet vele menni, de a legtöbb esetben vagy az arty oneshotol vagy simán belövik a kupolát. Top tierként városban, Te leszel a király
-
h1mpi
félisten
válasz
Nekem minden típusra van már egy szettem, sose adom el, így nincs ezzel gond. Sajnos a motort szoktam a végére hagyni, viszont pl. a Tigris I miután megvettem a motort lett játszható rendesen. De vannak olyan tankok, ahol nem számít annyira, pl. KV4 (ott mind1) vagy a T-34-85 is játszható kateg. a fullos motor nélkül.
-
Tomi0703
addikt
válasz
galervin93 #24030 üzenetére
Nem full stock. Ami a T-43-mal kompatibilis volt az felkerült rá. KV-3 is megvolt. Az a gond, hogy először a lánc kell, után jöhet a torony majd a top ágyú. Addig pedig egy nagy copóroller. Azt még utána a motor is nagyon kellene, mert igen fos így a mozgékonysága.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #23768 üzenetére
Az komoly azért azzal
a rókát én is ki akarom még húzni 1 skil végéig. A mammuth már 3 skilles
-
törölt tag
válasz
galervin93 #23727 üzenetére
Én hiszek az összeesküvés elméletben.
Elképzelem ahogy egy hatalmas titkos dollármilliárdokba kerülő szupreszámítógép, aminek a kapacitása többszöröse a NASAénak, az összes épp aktív pártízezer player szopóág változójából csatákat állít össze a nap 24 órájában. -
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #23623 üzenetére
Persze én se szándékosan megyek neki a KV1-nek F2F, de van olyan szitu, amikor nem tudok mást csinálni, mert ott van. Akkor az esélyt megkapom, hogy sebezzem. Amúgy én is szeretem a T-34-et, most vettem meg a T-34-85-t.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #23620 üzenetére
Arra jó, hogy ha látom, hogy goldal lő, akkor én is goldra váltok, mert növeli a túlélési esélyem, ha én se pattogok. Természetesen ez tier6 felett érvényes, alatta simán belőhető minden kivéve egy két esetet. T-34-KV1 ellen stb..
-
rlazol
veterán
válasz
galervin93 #23271 üzenetére
nem.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #23121 üzenetére
A második dettó ugyanez lett, 67k nettó, zsír. :-) De mind a kettő "csak" 1. osztály.
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #22992 üzenetére
Ezaz hogy játéknál van értelme a jobb IGP-nek, egyéb esetben meg tökmindegy, intel is viszi a 4k videókat, meg mindent ami net.
-
törölt tag
válasz
Én A8-cal és i3-mal is tolom a wotot.
Az Amdnek még mindig a driver az átka.
Van amikor az újabb driverrel sokkal kevesebb fpst produukál a játék. -
rlazol
veterán
válasz
szerintem a mai proc teljesítményeknél szövegszerkesztésre, levelezésre, netezésre TÖKMINDEGY.
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #22986 üzenetére
"netezésre, filmezésre, youtube-ra - ezekre viszont ezerszer jobb megoldás az AMD IGP-je."
Mivel jobb az amd gpu netezés/filmnézés közben? Ez tényleg érdekel.
-
Djuree
félisten
válasz
galervin93 #22918 üzenetére
amd procit nem szabad venni játékra. vhogy sosem hozza ugyanazt mint az ugyanolyan árú intel. több 100 gép összerakása után jelentem ezt ki.
más: felraktam ezt a coimbra modot, nem semmi hangok.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #22733 üzenetére
Na most dobom ki a gépet az ablakon, 15 meccs alatt WN8 1900 --> 1200. Inkább megyek zenét hallgatni...
-
MaxTorque
tag
válasz
galervin93 #22654 üzenetére
Himmelsdorfban egy ideje mintha könnyebb lenne belőni az ablakokon.
-
Tomi0703
addikt
válasz
galervin93 #22479 üzenetére
A "klikker" jelzőn mindig mosolygok, ha megkapom.
Én is mindig beírom ezt, csak néha CC-t (cancer clicker), azon nem szoktak mosolyogni.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #22427 üzenetére
Ismerős érzés, pedig ma super unicum lettem
Amúgy a mai T34 ászomnál is az nmy team sokkal jobb wn8-al rendelkezett, de kikaptak, mert kijött a lépés 1-2-3 embernek a mi csapatunkból.
-
válasz
galervin93 #22427 üzenetére
Ebben természetesen igazad van.
De akik sokat szidják a "tomatokat" azok azért teszik mert bár tényleg vannak üdítő meglepetések, abban nyilván te is egyet értesz, hogy ezeik inkább a kivételek amik erősíti a szabályt.
Ugyanez fordítva is igaz. Láttam én már lila harcost olyan töketlen, semmi, passzív játékot játszani, hogy kapartam a falat, de nyilván ez is kivételes.
Én sokszor bosszankodok mikor pl. egy csata elején látom, hogy nálunk én vagyok a legjobb +még van 10 piroska az ellen pedig tele kékekkel, lilákkal de ha elkezdődik a csata akkor megpróbálom ettől a ténytől függetleníteni magam és hozni amit tudok. Ritka dolog de így nyertünk már meg 20% körülire jósolt csatákat is.
A győzelmi esély "jóslást" már rég kivettem az XVM-ből de egy ideig olyan modcsomagom volt, hogy csata végén kiírta.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest