- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
-
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #40834 üzenetére
Modok nélkül alapértelmezett nézetként a legtöbb infóval szolgálóval (Nick és tank név, tank ikon) indul de valóban működik a kivárás és csata alatt beállított nézet.
Miután visszakerülnek a modok ismét visszaáll a nick neves nézetre.
Mindegy, azért köszi!(#40836) lacibacsi
Nem mintha azonnal át szeretném őket ültetni a T-10-be de alapesetbe is sokat buknak a kredites átképzéssel vagyis helyesbítek, nálam mint rosszabb játékosnál sokkal több csata/idő míg a kellő xp mennyiséget elérem.
Nincs meg a nagy skill/kellő xp táblázat de úgy gondolom hogy a 4 x 20k választása még mindig nem aktuális hiszen a 2. sor még mindig nem lesz teljes.
Ennyi erővel akár ingyen is újraoszthatnám őket mert előzőhöz képest csak 4% buknak.
Viszont aranyért váltáshoz képest 22 ill. 26%-ot ami az én szemembe sok, igaz az arany ára is a másik két opcióhoz képest.Másik pedig (amiről nagy homályban kérdeztem volna) hogy kevertem a "Képzettség váltás" lehetőséggel
ami ha jól értem egy jó lehetőség lenne ha új tankba szeretnénk átültetni a legénységet Szerk: és egy időben újra is osztani a képzettségeket de valamiért piszok drága.Ha simán aranyért ültetném át őket ill. újra is osztanám a képzettségüket akkor az 4 x 200 x 2 ami nem egyenlő 4 x 500-al, sőt.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #40830 üzenetére
Köszi, megnézem az idő lejárta után.
Más: Újraosztás.
Korábban gondolom az xvm megléte miatt bővebb infóval is szolgált, felugró ablakban de most nem dob fel semmilyen egyéb infót. Rémlik valami hasonló: "költség tartalmazza az átképzést és újraosztás díját"
Jelenleg 2 x 100 hozzárendelt és harmadikon 15% még szabad, nincs hozzárendelve képzettség.
Ha kivárnék és pl. IS-3 -ról átenném őket T-10-be akkor az újraosztás 200 arany árában benne lenne az új tankra való átképzés ill. a képzettségeket is újraosztatnám vagy rosszul emlékszem?vagy
Most 4x200 arany az újraosztás aztán újabb 4x200 az új tankba történő átképzés?
(#40831) zolika15
Gratula!
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #40184 üzenetére
Nagyjából azért már sikerült annyit látnom hogy legyen némi viszonyítási alapom.
Szóval amit csata közben nem láttam:
Ő a sziklán át akarta elintézni az ellenségeit de azt rendíthetetlenül.
Erre szerintem nincs mentség akár klántag akár tomato akár super unicum.Leszel klántag, beveszlek?
-
grizlisandor
veterán
válasz
kchryss #39649 üzenetére
Megint csapatja! Tingyoka(katt)
-
Chris0321
veterán
válasz
kchryss #39107 üzenetére
Kapott 37 találatot, gondolom ez beletelt egy kis időbe. Arról nem is beszélve, hogy lőtt 11-et és ebből csak 3 talált amiből egy sem sebzett. Nem tudom milyenek voltak a körülmények és nekem nincs meg ez a tank de ez szerintem is elég rossz arány. A 128-as ágyút használtam az E-75-ön, az E-100-on míg össze nem jött az xp a nagy ágyúra, a Bélán is de nem éreztem ennyire rossznak, persze lehet most ez így jött össze.
-
Magany
tag
válasz
kchryss #39050 üzenetére
A játékosok is közömbösök mint az emberek az életben....... Hiába írod hogy menjen valaki resetelni, nem! Mostanába ez oly jellemző. Sok csata ezen megyen el. De nem idegeskedem ezen......lövök akit csak érek
. És még egy kérdés. szerinted, szerintetek miért menjen spotolni egy páncélvadász miközben minden kis közepes és nehéz tank áll a bokorban. S ha nem megyek már nob is vagyok ugye.
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss #38754 üzenetére
Most erről eszembe jutott, hogy ezt nekem is ki kéne próbálnom, bevinni a húzott tankjaimat abba a módba. Eddig csak tier10-et vagy 8-as prémet vittem.
Emu: az xp hozamát annyira nem figyeltem még meg, de az biztos hogy ha 3 tankot beviszel egyszerre, akkor legalább nem kell mindig megvárnod a csata betöltését, elég egyszer. Mondjuk olyan kevesen játsszák hogy néha egy perc felett van a várakozás...
-
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #38094 üzenetére
Örülők hogy van akinek még látatlanba is megy az öldöklés.
Arra van valami szabály hogy két egymást követő gyors billentyűs üzenet közt el kell teljen valamennyi idő?
Pl.: dinamikus szakasz létrehozásakor már észrevettem hogy ha gyorsba nyomom/nyomnám a csapatársak neveit akkor a második után kapok egy "jelölés xy mp-re felfüggesztve"
Ami nem lényeg de mondjuk csatában "tüzelésre kész" üzenet után lehet hogy F7-re "segítség kérés 10 mp-re felfüggesztve" választ dobja a rendszer? -
kicsitrash
aktív tag
válasz
kchryss #37925 üzenetére
Persze, látom, s nincs is vele semmi gond. Egy olyan változásra, amire nem volt felkészítve egy statisztikai rendszer, csak ilyen "mókolásokkal" lehet összecsalni a várt eredményt.
Én kb. fél éve nem játszottam az aufkl. panzerrel, érdekes hogy most implementálták a változást. A többi oldal is fura értékeket mutat néha
-
Bingisz
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #37300 üzenetére
Aztán januárban jött a 8 bites játékmód ami elképesztő mértékben ontotta a legénységi xp-t.
Ujratoltottek az elozo aprilis elsejet?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kchryss #37221 üzenetére
Egy ilyen modot felraknék, amin nem a vizuális hanem a hitbox alapú modellt látom...
Kérdem én: nagy nehézség játékfejlesztőként gondolni arra, hogy a 2 között ne legyen érdemi eltérés? Van már csillió tank HD modellel, legyen egy k***a belőhetetlen kupola ott is, s mondja azt hogy DING...
Mert ez így eléggé lohasztó az átlag felhasználó számára. Nem fogok nekiülni s végignyálazni minden tankot, vajon ott ahol látszik ott van-e anyag
)
-
emre
veterán
válasz
kchryss #37015 üzenetére
Inkább ez ha már koncert.
Pedig szerettem a Metallicát is, de már egy ideje nem hallgatom. -
kicsitrash
aktív tag
válasz
kchryss #37064 üzenetére
Gratula.
A T55A küldik elég fingatósak, ha nincs hozzá tankállomány...
Nekem kifejezetten húzós volt, pl a 2x gyújtsak ki valakit... kb 500 csata után sikerült, a vaci új t34-2 nagy csövével (azzal kb. második csata...).
Az artys küldiket a T55A-hoz 1 hét alatt zongoráztam le egy gw pantherrel. 1 van még, a területsebzés, az nem akar összejönni... (persze a 15-ös is hiányzik).
Most picit megakadtam... de a remény hal meg utoljára
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss #36806 üzenetére
Köszi, granulátum neked is!
Ó, vadhajtás, hát én sem véletlenül tartok csak ezerháromszázas epénisznél.Pedig gyakorlatilag már az első napomtól kezdve olvasom a PH-t, nem voltam tök süket sokáig, mégsem tudtam akkoriban kamatoztatni. Mindegy, belátom, közepes játékos vagyok, sosem leszek unikum, nem áll rá a kezem. De így is élvezem. :-)
-
emre
veterán
válasz
kchryss #36710 üzenetére
Köszi, de továbbra sem használom modpackot. Magában a fájlban szeretném megtalálni csak úgy tűnik másképpen hívja ezt a funkciót.
A packommal is csak ma készültem el, igaz még nem végleges, de ma már élesben is ki mertem próbálni, nem csak repayekkel teszteltem. Lassan jobban szeretek ezzel vacakolni mint játszani, bár ma nem volt annyira szar napom.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #36648 üzenetére
és (#36649) nyunyu ill. (#36650) Departed
Lehet hogy ha lenne másként gondolnám meg hát én voltam a nyomi miért nem szaladtam a Cromwell-el el előle na de egy lövés az egy lövés. Ha egy 8 vagy 9-es küldte volna az áldást megérteném de saját tier.
O-I exp -et legalább a KV-1 -el is ki tudom csínálni de a nagy tesó ami talpig páncél talán még a VK 36.01-el is csak pattognék róla de ha betalálok is kellene jó pár lövés, nem egy.
Mindegy nem játszottam vele, nem is fogok szerintem de részemről, bosszantó büntetés egy hibáért.(#36658) csapee
de gonosz
(#36660) Veatta és (#36661) Greentea
Gratula!
(#36664) Macka
Ide bárki írhat, még én is
csak a másik topikba nem.
Gratula.
Tegnap hajnalban volt egy csatám, két SU 100 meg egy Y túloldalt is három volt csak az elosztás nem rémlik de csata előtt ott örültek maguknak pl su very fun tank -
kicsitrash
aktív tag
válasz
kchryss #36648 üzenetére
Azért ez a sehova sem érsz el duma elég harmatos... HEAVY tank...
A TOG, azzal nem érsz oda. Esetleg T95... De az OI végsebessége majdnem 30, a kv1-nek 34... Tog: 14, sherman jumbo: 35 (és ez egy med).
Szóval azért nem tudom sajnálni szegényeket. Vannak olyan helyzetek, amikor OP. Legtöbb esetben tier5 tankok számára szinte sebezhetetlen. Ez nagy előny. Ezért szeretik a gyengébb játékosok, mert ők egyébként sem találnak egy csak 4ből 1x valamit... de ilyenkor az üt
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #36599 üzenetére
Nem figyeltem de az ajánlott notepad++ -al szerkesztve másodjára már jó lett
mert elsőre mindkét cfg-nél ugyanazt az értéket adtam meg
Ha másnak is megtetszene a panel feletti pozíció:
res_mods\configs\damagelog\Blocked.cfg
"position" : {
"x" : 380, // координаты элемента по оси Х.
"y" : -270, // координаты элемента по оси Y.
"align" : {
"x" : "left", // выравнивание элемента по оси Х (left, center, right).
"y" : "bottom" // выравнивание элемента по оси Y (top, center, bottom).res_mods\configs\damagelog\Damaged.cfg
"position" : {
"x" : 280, // координаты элемента по оси Х.
"y" : -270, // координаты элемента по оси Y.
"x" : "left", // выравнивание элемента по оси Х (left, center, right).
"y" : "bottom" // выравнивание элемента по оси Y (top, center, bottom).Szerk:
res_mods\configs\damagelog\Message.cfg -ben pedig ki lehet kapcsolni a végzetes találatot okozó tank és annak bevitt sebzés értékét, külön ablakban felugró üzenetét.
"MESSAGE" : {
"enable" : false, // отображение элемента (true, false). -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #36592 üzenetére
Igen azokat szeretném arrébb tenni (pl a panel fölé vagy felülre a hitlog helyére) de már a hajam kihullik tőle.
Megjártam már a hivatalos oldalakat is, privátban is kértem kaptam segítséget a válaszért de hiába, amint akár csak egy értékkel is megváltoztatom, konkrétan már meg sem jelenik a játékban.
Hivatalos fórumon is a res_mods\configs\damagelog\Blocked.cfg és Damaged.cfg megfelelő sorait ajánlják."position" : {
"x" : -200, // координаты элемента по оси Х.
"y" : 33, // координаты элемента по оси Y.
"x" : "right", // выравнивание элемента по оси Х (left, center, right).
"y" : "top" // выравнивание элемента по оси Y (top, center, bottom).Ha pl csak a monitor közepe felé raknám hogy legalább rálássak:
"x" : -400, // координаты элемента по оси Х.
Mintha fel sem lenne telepítve.
Szerk:
J1mb0 -val, lekerült a panel alá, köszi.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #35847 üzenetére
Nem lehet hogy a csata közbeni "vagy szakítsd meg a saját/semleges bázis foglalását" miatt adhatta meg?
Más:
Nekem is lehúzós napnak indult de a végére egész szépen gatyába rázódott a statisztika.
Meglett végre a Kv-1 parancsnokának a 6. érzék, LT - 10 és hétvégi 35k-s küldetés ill. elhagytam az M3 Lee-t és rollerezek a T1 Heavy-el tovább.Rádiósnak és a töltőnek még nem sikerült, második soros képességet találnom.
-
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #35837 üzenetére
Nem tudom, nekem megadta a HT-s verzióját pedig kilőtték az utolsó ellenséget és utána 3 mp-cel járt le a foglalás.
Ha eler 100%-ig a foglalas mutato, akkor meg 5 masodpercig tart a meccs, ezalatt meg ki lehet loni a tankokat, vagy ellenfel masik bazis befoglalassal menthet dontetlenre, de mar nem lehet resetelni.
Valoszinuleg elobb erted el a 100% foglalast, emiatt triggerelodott teljesitettnek a kuldetes feltetele, de a meccs csak a foglalas befejezte utan 5 masodperccel fejezodott volna be, mig az utolso tank kilovese azonnal leallitja a meccset, es az lesz a gyozelem indoka.
-
törölt tag
-
dvids
aktív tag
válasz
kchryss #35793 üzenetére
Simán elhiszem a 31%-ot, lévén eleve azért néztem meg, mert már éreztem, hogy marha sokat veszítek. 100 meccs azért már statisztikailag nem inszignifikáns, de nem kreálok semmi összeesküvés-elméletet, nem hiszem, hogy valami manipuláció áldozata lennék, nincs is semmi különösebb mondanivalóm, csak egyszerűen idejöttem elríni a bánatom.
Különben érdekes, hogy csak az AMX1390 az érintett ebben, minden mással hozom a győzelmeket ugyanúgy. Persze ebben egészen biztosan benne van, hogy egy rossz sorozat után rágörcsöltem és elkezdtem rosszabbul játszani a tankkal, de azért "vicces", hogy rosszabbul teljesítek, mint egy AFK. Hát ez van. Csak sajnálom, hogy az egyik kedvenc tankomat utáltam meg emiatt... -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #35777 üzenetére
Igen és köszi, láttam hogy vége felé már szakaszban is teljesíthetőek a küldetések csak nem tudtam hogy általánosságban egy-egy szakaszban teljesített csatáért jár-e bármilyen bónusz mint pl az "Refer a Friend" program kapcsán.
" Ő a te újoncod. Bónusz xp-t kapsz, minden olyan győztes csata után ahol együtt játszol az újoncoddal." -
szbalogh
addikt
válasz
kchryss #35745 üzenetére
Wow megjött a nyeremény?
Jupppííí megjött! Sosem volt még ennyi aranyam
9947
Semmi különös, csak középen kavartam.
Elírtam a címet de nem tudom hol kell szerkeszteni. Ha az elején nem segítetek az m103 engem is gyorsan a garázsba küld -
-
törölt tag
válasz
kchryss #35650 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál a témával.
Az egész ott kezdődött, hogy nem olyan rég megnéztem egy pályaismertetőt a wotinfon. A srác által elmondottakat próbáltam alkalmazni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Sajnos az M103 inkább egy bazi nagy med, mint heavy. Próbáltam a csata végéig a hp-m óvni. De megfogadom a tanácsod a 0-ás és az F6-7 sorokkal kapcsolatban.
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #35655 üzenetére
diegho: nem mondtam, h tökéletes, azt mondtam, h jelenleg ez a legjobb. Pl. az ászhatár a legtöbb tanknál 1100-1200 körül van (ez nem alap XP érték!). Kicsit több ahol többen, kevesebb, ahol kevesebben játszanak vele.
De mivel a játék nem az alap XP-t tartja számon, ezért két random játékos összehasonlítására noobmeter adatok alapján nem alkalmas. Az Efficiency-t kéne alaposabban megnézni e célból, de addig még nem jutottam el.Nem írod melyik 8-as tank kap nyers 600 sebzésre (spot, felderítés nélkül) ALAP 800 xp-t. és legfőképp, hogy?
Én még tuti nem kaptam
. 800 ALAP XP az már ász közeli teljesítmény (győzelmi szorzóval 1200, az minimum 1. osztály). Még egyszer: ALAP XP-ről kell beszélgessünk, hiszen nem írtad a példádban, h a két tank közül melyik szerepel a győztes és melyik a vesztes a csapatban. Melyik élt túl? Azt se írtad, a 600 dmg milyen tierű tankba ment? és a 2500? Mennyi modulsebzés és mennyi modul kiütés volt? Mert ha egy T8-as tank max 3 találatra 800 ALAP XP-t kap, ott valami még biztosan volt. Ha meg a 2500 (ami még sok esetben mindig nincs meg a saját hp-ja) T10-es tankba is ment, a 700 kicsit sok első blikkre.
Te most komolyan adnál győzelmivel 1100 XP-t= 1.-2. osztályt egy T10esnek 2500 sebzésért? Mondjuk határeset, lehet, h az még kijön.
A fenti példában pl 800 XP győzelmi bónusszal, túléléssel vs 700 XP a vesztes csapatból, kilőve, nem is tűnik annyira irreálisnak, de ez máris csak 500 körüli alap vs 700 alap. És ha a 600 T10esbe ment 241 alfával, a 2500 meg T8asba 1050 alfával, akár még reális is lehet.A válaszom röviden: szívesen összehasonlítok összehasonlítható, teljes értékű adatokat. két random számmal, amik matek nélkül is irreálisnak tűnnek, nem tudok mit kezdeni. A kérdésed így értelmetlen.
dvids: ahogy írtam diegho-nak is, az alap XP alepvetően jó lenne sok mindenre, de ahogy írod, mivel nem az alap XP-t jegyzi fel a játék, sajnos értelmetlen. Ahogy - egészen más okból - a WN8 is az. De azt legalább a prém nem befolyásolja.
A WR-t én se nézem soha, mert az a többieken is múlik. Arra játszom, arra törekszem, de 13-3-as hátrányban már csak a sebzési lehetőséget nézem.kchryss: Ha egyedül mész valahova, az általában rövid csatát eredményez más játékmódban is. Én minden térképen arra megyek, amerre a tankommal a legeredményesebb tudok lenni, figyelembe véve, h a csapattársak merre mennek meg h mennyi az arty, TD, spotter stb... Aztán van, h tévedek...
Ütközet mód se kivétel. Ha arra van dolgom - pl sand rivernél heavyvel van, h arra megyek, főleg balról - akkor jó, ha nem, van más a csapatomból, akinek útba kell, hogy essen. Én teszem a dolgom (legalábbis igyekszem) és nem öletem meg magam egy Bélában azzal, hogy himmelsdorfon elmegyek ütközet módban a bázis felé egyedül. -
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #35349 üzenetére
Ezeket encounteren egyszerubb osszeszedni, mivel ott gyakrabban tortenik foglalas.
Mittudomen, elindulsz a zaszlo iranyaba, de hagyod az ellenfel scoutjat foglalni, aztan mikor par foglalt par pontot, akkor meglovod.
Utana mar csak arra kell figyelned, hogy meglegyen meccs vegeig a sebzes. -
zsolthee
senior tag
válasz
kchryss #35339 üzenetére
A prém FV küldetésen keresztül történő megszerzéséről mit lehet tudni? Meg is kell venni ahhoz a X-est vagy csak elég kifejleszteni?
Shopból biztosan nem veszem meg, annyit nem ér, akkor inkább a sima 8-as. De ha lesz egy nem túl hajtépő mission, akkor lehet megcélzom...
Az Action X viszont szimpatikus gép lesz, csak a sebességét ne nerfeljék, plíííz -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #35309 üzenetére
Megnézem mi van ha bekapcsolóm aztán majd hétvégén megpiszkálom a vga órajeleit.
Afterburner-t egyelőre nem teszem fel, e kép is ingame ha úgy vesszük csak pillanatkép.szbalogh
Nagy általánosságban sosem kapcsolóm be de egy próba erejéig megnézem mit produkál.
Igen széles skálán mozog az fps érték mint írtam átlag 40-70 közt ami nyilván a terep kirajzolása és játékosok számától függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest