-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem utálom a goldot, meg azt sem, aki azzal lövöldözik. Csak azt furcsálom, hogy azt is golddal lövik, amire abszolut nincs szükség.
Kakumix: az sp-t azért hoztam fel, mert kevés a penje, ezért sokan eleve golddal használják. Lehet, félreérthetően fogalmaztam.
kchryss: úh, erre nem gondoltam.
-
nyunyu
félisten
Érdemes prém tankba kinevelni ugyanazon országbeli más kategóriás tank legénységét?
Azonos tankosztalyra atkepzesnel 90%-ra esik vissza a base skill szinje, buksz ~39k XPt.
Masik tankosztalyra atkepzesnel 75% lesz, 72k XP bukta.Annak mondjuk lehet ertelme, hogy valamilyen prem tankban kinevelsz egy legenyseget legalabb masfel skillel, de nem osztod ki a skilleket.
Igy masik tankba atkepzeskor a ki nem osztott skillek XPjebol feltolti 100%-ra az alap skilledet, es meg mindig marad annyi, hogymeglegyen a 6th sense a parancsnoknak. -
lacibacsi
addikt
Az alapképzettségük csak 100% lehet!! A 110% a parancsnoki bónusz/ventilátor/BIA/ellátmány kombó miatt látszódik, de átképzésnél a 100%-ból lesz 80%, amihez természetesen újra hozzáadódik képzettség növelő bónusz...
Mindamellett egyértelmű, hogy olcsóbb és jobb megoldás ez, mint minden típusból beszerezni egy prém tankot. Az nem csak pénzügyileg húzós, de gondolj bele, hogy sok nemzetnél nincs is minden osztályhoz tartozó prémium, vagy ha van, akkor a legénysége nem feltétlenül egyezik meg a normál tankokéval...
A legjobb módszer pedig az, amit említettem volt: Kihúzol mondjuk 2 skillt fullosra, a harmadikat pedig nem választod ki. Mivel nincs kiválasztva semmi, az összegyűjtött XP nincs lekötve. Így egy átképzés esetén a 80 vagy 90 százalékosra redukálódó legények a le nem kötött XP-ből rögtön visszakapják a hiányt és máris 100%-osak lesznek.
-
törölt tag
Nekem a Ru-251-es legényeim e-25 és Dicker Max duón nevelkdtek. A T-54 lightba pedig Matidia 4-el húzott csapat van.
Bukik az ember az átképzéssel, de még mindig jobb min 75 van akár 100%-os csapattal indulni.
Van még egy extra (negyedik) garnitúra ruszki heavy legénységem, amit Churchill 3-al húzok, de azt is bármikor átképzem más kategóriára, ha úgy adja a helyzet -
Tomi0703
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest