-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12545 üzenetére
Nem az a bajom, hogy csak ennyit... hanem hogy mit csináljak ellene 1vs1, szemtől szemben?
A sima lőszer átütése 235. Vagyis vagy gold, vagy HE. Ezen lehet vitatkozni, egyet nem érteni, de ebben az esetben szerintem indokolt lehet... (bár a gold is csak 335, vagyis elég jó az esély, hogy pattan).
A HE sebzésére azért irtam, mert ez a legnagyobb alfájú tier10 heavy. A többi meg sem tudja sebezni he-vel...
Ezért nem használ soha, senki sem (max resethez), csak goldot. -
Steelheart2
őstag
válasz
[HUN]Dani #11755 üzenetére
Köszi szépen.Azért adtam álcát nekik,mert az mindjárt az elejétöl müködik és ugyis cserélem majd BIA-ra az összeset.
(#11759) Flayer
A Combat Car elfér.Van üres helyem igy nem adom el.Lehet majd buffolják egyszer és hatalmas nagy OP tank lessz.Na akkor milyen jo lessz,hogy nem adtam el. -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #11430 üzenetére
Kár lenne, ha karácsonykor rengeteg akció volna, ünnepekkor hangyányi időm lesz a játékra.
(#11431) Runo: Igaz, ez is egy megoldás, kösz a tippet. Az a baj, hogy én nagyon utálok scoutolni, inkább azt preferálom, ha más spotol nekem. Szerintem a WZ-132-vel is nagyrészt csak Team Battle-ben fogok menni, nem akarom még egyszer azt átélni, amit a 13 90-nél annak idején. Bár azzal ellentétben ez legalább normális csövet + vert stab-ot is kap.
(#11464) Runo: Valszeg hibás a fordítás. Haverom használja ezt a skill-t, ő valahogy úgy mondta, hogy az adott pillanaton belüli töltésállapotba rakja a másik lőszert. Ergo ha pl 20 sec-ed van az 50 100-ad töltéséből, de hirtelen át szeretnél váltani pl APCR-re, akkor attól függő nagyságú eséllyel, hogy a hány töltőnek van meg ezt a perk és hogy mekkora szerencséd van, csilingel egyet és az APCR skúlók töltése lesz 20 sec-nél.
Francia nehéz tanknál érdekes hatása lehet, ha 3*17=51% esélyed van, hogy egyből a kívánt lövedéktípus töltése folytatódjon.
- - - - - - - - - - - - -
- Tippeljetek, ki nyert?
- Naná, hogy mi, az EPIC-esekkel megvolt a Balkán-pówa'
- Ezt is mi nyertük, az érdekes leosztás miatt szerintem megér egy kirakást
- EFE-V és UNICA az ellenségnél? Ezeket biztos nem verjük el (itt már én voltam a FC, a bolgárok leléptek)
- DehogynemPedig csak annyit mondtam az elején, hogy mindenki tegye azt, amit jónak lát, és lám megértették
- - - - - - - - - - - - - -
Elvileg úgy van, hogy ha csata közben lejár a prémium, akkor még arra a körre megkapom a bónuszt. Na én az egyik körben rányomtam a csata gombra, direkt várt a játék fél percig, és közben (amíg kereste a meccset) pont lejárt. Természetesen arra a körre már nem kaptam meg a +1,5-ot.Ezen vesztem össze egyik klántársammal a múltkor, sajnos neki lett igaza, kép hiányában nem tudtam bizonyítani az igazam (az FTR-es cikk ellen, ami az ellenkezőjét állította az én feltételezésemnek). Na most csináltam képet, holnap küldöm is el neki. Szerintem senki sem feltételezi, hogy prémium nélkül 2450 xp-s kört mentem, bár aki még így sem hiszi el, annak itt egy másik kép.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #11271 üzenetére
Engem nem különösebben zavar (mármint hogy ő használja), inkább az, hogy az a foch gyári angol legénység hang van beállítva neki és nem a jó kis nemzetköziek.
Amúgy ha jól láttam a legújabb stream-jében már leszedte a bohóc-skint.
(#11272) Bingisz: Csak 1 helyen kell + még egy a nézet. Én sosem voltam rajongója a mozgásérzékelős játékoknak, csak néhány jött be (pl Loco Roco Zylo-n, plusz a Doodle Jump-nál is csak később szoktam le a gombokról). A versenyzős játékokat is mindig a képernyő jobb és bal oldalát nyomkodva játszottam.
(#11275) Runo:
Meglett tegnap az arany és a napi prém.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Tegnap végre sikerült felrakni a 110-re a nagy csövet, mintha kicserélték volna. T32 óta nem volt ilyen jó 8-as tankom.- Első kör a nagy csővel (lényegében a legelső random kör)
- Niesamowite, po raz kolejny bug w oficjalnej stronie -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #11229 üzenetére
Jól megy (főleg Arti25-nek).
Mondjuk ha felhúznám kicsit a grafikát, lehet nekem is meglenne 25 fps, de már 40 alatt is élvezhetetlen a játék. Most hétvégén ismét felraktam a DiRT 3-mat, felraktam kicsivel közép feletti grafikára, ami nagyjából felér a WoT-tal kimaxolva. Na az futott 30-35 fps-el és élvezhető volt a játék.
Ennél a játéknál óriási optimalizációs gondok vannak és persze, hogy szarnak rá, 9.0-ban is a grafikát javítják, mintha most sem lenne gyönyörű a játék max grafikán. És aki a 2 magos támogatottságot várja, az fölöslegesen teszi ezt, mivel annyival lesz különb a történet utána, hogy a fizikát nem a szerver, hanem a processzor második magja számolja majd.
(#11232) jozefgucci1: Ja ha jól rémlik, neked is ugyan olyan N5110-esed volt, mint nekem. Sajnálom, hogy mostanában, amikor rám írtál, nem tudtam menni, mindig megvoltunk hárman.
Ez a "szint" nem a klánélet érdeme, hanem a sok szakaszozásé. A klánélet csak arra jó, hogy statot ronts (század, CW).
(#11235) emre: Most javítottak 8.9-ben a frontpáncél döntöttségén néhány °-ot, mert nem volt történelem hű.
(#11260) Stigma.HC: A hsz-ed első részére lényegében ugyan azt tudom mondani, mint Dani-nak a hsz-em első két bekezdésben. Amikor megláttam a skin-t T71-en, úgy voltam vele, hogy ez mindenképpen must have Lorraine-re is. Ha lesz BatChat-em, szerintem majd arra is megcsinálom, de az még odébb van. Mindig felvidít, amikor a 2 vigyori közül meglátom az egyiket.
(#11257) Runo: Te meg mi a f***t keresel T10-ben azzal a KV-2-vel?
Amúgy szép kör.
(#11263) [HUN]Dani: Erre szoktuk mondani haverommal, hogy "nem KS, csak befejeztem".
Boldog lehet a 32 cap pontjával is..
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- No comment, már túlzásba viszi a 4 színű cég
- World of Tanks - Blitz első gameplay; érdemes megfigyelni a matchmaking-et, az E5-ben tuti valami WG dev van
- Aki nem tud várni a Blitz-re, de mégis szeretne "mobilra WoT-ot", annak erősen ajánlom ezt a játékot. Szerintem nagyon jó, ha csak a telón tudnék játszani, akkor tuti ezzel tölteném a játékra szánt időmet. Annyi baja van, hogy még Sola-n is laggos egy kicsit.
- Great European Random #7, az elején odabasz a Peggle-s zene.
- Imádom az ilyen matchmaking-eket (problémák: pálya, össztier és tanktípus különbség)
- Persze nem jelenti azt, hogy nem végződhet jól
Most már úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy nem adtam el ezt a tankot, persze azért azt még mindig nem mondanám, hogy jobb, mint a 121. Szerintem a 2 tank egyenrangú, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. Már nem a tankot szidom a sok mellélövés miatt, hanem a játékot, hogy még 45 fps-nél sem mindig folyamatos a kép, megnehezítve így a pontos célzást.Megvettem az akció miatt a 110-et, stock-on ritka nagy szenvedés. Nem is magával a tankkal van a baj, hanem a szar D-25T-vel, ami teljes mértékben tönkreteszi a tankot. Komolyan el nem tudom képzelni, hogy egyesek hogyan szánják rá magukat, hogy 112-t/IS-6-ot vegyenek. De azt sem értem, hogy miért istenítik annyira az emberek azt a szar KV-1S-t, amikor arra még vert stab sem megy, ergo a már így is évekig tartó célzás még rosszabb. 19k még a nagy löveg, köszönhetően a nagyrészt jó teambattle csapatoknak köszönhetően 2 nap alatt jutottam ide prém nélkül.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #10820 üzenetére
Sajnos nem mindig, ma például alig bírtam vele jó kört menni a sok gyors győzelem miatt (tiszta szánalom, 30 körnek a 86%-a nyert). Meg amúgy durva miket csináltak ma a géppel. Szecskáét a tornyán keresztül gyújtották ki (amikor nem is nagyon szokott égni), az enyém tornyának pedig azt a részét lőtte be az 50 120 AP-val, ahol a 225 mm-es frontpáncél ~50°-ban van bedöntve.
És akkor még annyian szidják az 50 120-at. Egy másik körben úgy lopta a sebzést, hogy csak néztem a kis 50 100-ammal.
(#10821) Rambovits: Nem én írtam át, nem is lakom közel Oroszországhoz, fogalmam sincs miért így írja ki. Basszus hányan megkérdezték már, hogy tényleg onnan játszok-e.
- Azt hiszem a T28 Proto nevet tévesztett
- T-62A értelmesebb kör
- Az E-75-ünktapasztaltkitartó játékos
- AMX 50 100 4700 sebzés (ász persze sehol)
- Mostanában a verseny miatt elszaporodtak az arty-k (ráadásul egyre gyakrabban lőnek rám)
- Miért jó neki, hogy ezzel a játékkal játszik? Csak megjegyzem: Ha nem foglalnak be 2 másik barommal (persze hiába kértem őket egyik csapattársammal), még lazán lehetett volna sebeznem vagy 1200-at, 2 db 9-es tankjuk még élt.
- WoT HalloweenMás: Ebben a videóban csak szerintem játssza túl magát a srác/beszél kissé egoistán? Bár biztos van mire, de azért kicsit furán hangsúlyoz a videó bizonyos részein. Ha jól tudom, ő a MrScheff/Scheffer/Szakesz. Ha igen, akkor büszke lehet magára, mert amikor feloszlott a -HHR- és Jani09 ezt kirakta a hivatalos fórumra, ő csak trollkodni volt képes, amit mondjuk szépen meg is jutalmaztunk.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #10779 üzenetére
Na az a 3100-as átlag egész jó. Grat hozzá és az 55-ös win rate-hez is!
(#10789) Enzolord: Mindkettő megvan a garázsban, az ST-I-et utólag vettem vissza. Mivel nem láttam a filmet, ezért fogalmam sincs, mit szeretnél ezzel mondani.
(#10800) belaazallat: Ez többünknél is így van (még szakasztársak is mondták), szóval valószínűleg valamilyen szerverhiba lehet. Sajnos nem tudunk ellene mit tenni, csak várunk, amíg az XVM fejlesztői kijavíták.
- ST-I 4523+4215 sebzés
- Értelmetlen kör, de mivel a platoon sok killt szerzett, ezért csak kirakom
- Kösz a mai szakaszt, Bingisz!
- TS fail, keresd a hibát (nincs beleavatkozásom, a véletlen műve az egész)
- Dél körül volt egy fél órám, gondoltam megyek pár kört teszten a Leo-val
Amúgy az előző képen lévő legördülő sávot sokkal okosabban is meg lehetett volna oldani, én a WG helyében különválasztanám a random csaták statisztikájától a CW-két és a TC-két is. -
scyllarus
veterán
válasz
[HUN]Dani #10766 üzenetére
Én 2x adtam el, a buff előtt vettem vissza harmadszor és imádom. Tegnap meglett a Tiger II, de eszem ágában sincs eladni, a korábbi 40%-os WR felment vele 56%-ra is (Most 53, az elmúlt napok iszonyú vacakok voltak mindennel), de ezzel a tankkal még a legtöbb vesztes csata is élvezetes. A 8.9-ben kap még egy pici toronypáncél buffot is, ha jól tudom, szóval marad a garázsban
-
Taragas
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #10523 üzenetére
Frontról készült képet csak ma reggel láttam elsőnek. Ezen képek alapján, nálam kuka. Nem baj, úgy is kell a legénység más tankokba....
(egyfelől viszont ha a mozgékonysága nő, akkor jó is lehet, viszont még jó hogy kihúztam már is7et) Jah és ezek után ha valaki kérdezi 8as századba mit vinnék: T32 és 50 100...
-
virkir
veterán
válasz
[HUN]Dani #10474 üzenetére
8.8 óta.
Midway
Kényszerít valaki, hogy ezzel a játékkal játssz?
Szar ügy amikor a scriptelt fsp-n szocializálódott user betéved egy kissé komplexebb játékba mi?
Ahol csak úgy tudna érvényesülni ha a megismerésére is időt fordítana nem csak célkereszt rávisz aztán headshot. -
Tomi0703
addikt
válasz
[HUN]Dani #10352 üzenetére
Aha... Stockon nekem is tettszett. Sőt, miután kifulloztam olyan 60-70 k xp-ig szerettem. Most viszont nagyon megutáltam... A frontja nem olyan jó mint amilyennek tűnik, hiába vastag mivel alig van döntve. A lövegpajzsot is előszeretettel lövik be, valamint a tetejét. Pluszba még, már 100%-on van a kuplungégető, de még így is olyan b@szott lassan fordul, hogy az hihetetlen. Viszont ha távolról lövöldöznek rád akkor tényleg pattog, közelről viszont szétlövik.
Ma volt egy csatám vele, olyan 150-200 méterről lődözgetett egy T34, SU-152, Löwe meg még valami 8-as már nem emlékszem. Bekaptam tőlük kicsit több mint 10 000 sebzést. Én is kiosztottam 3420-at. Ezt most élveztem vele, de legtöbb mostanában szenvedés és már csak duplákra veszem elő. Az ST-1-re hajtok nagyon, csak full rá is untam a KV-4-re. Az új szerelmem az E75.
-
dfsz34
őstag
válasz
[HUN]Dani #10266 üzenetére
A vörös tenger jelenleg tier 8 körülig ér, utána is van persze idióta, csak már érezhetően kevesebb.
A sok kis bot viszont szorgalmasan gyűjti az xp-t, úgyhogy a vörös tenger lassan mindent beborít.
Megfigyelhető volt, ahogy egyre magasabb tier-be kerülnek ezek a tankos lövöldözős játékot játszó gyerekek, vagy ha nem gyerekek, akkor együgyűek. Jelenleg már egészen jól ellepik délutánonként a tier8-at, de a rengeteg bot alapján nemsokára feljebb lépnek tömegesen.
Valamit piszkáltak az MM-el a 8.8-ban komolyan mondom, szinte minden csatámban, főleg a duplázókban alul vagyok és nem scout-al.
-
Atlantis
veterán
válasz
[HUN]Dani #10260 üzenetére
Rühellem a kínaiakat, de hangsúlyozom, nem az ázsiai népekkel van bajom, csak velük. Japánokat például kifejezetten kedvelem (kíváncsi is vagyok a majdan bekerülő japán tankokra).
echterion: Minap láttam asszem a Nemzeti nagyvizit című műsort, ami pont Mohácsról szólt. Ott egyetértettek a történészek, hogy annyira nem is volt esélytelen Mohács nekünk, csak a könyvekben általában rosszabb képet festenek róla. Nem vagyok a téma szakértője, nem tudom, mi az igazság. Kiegyezés pedig nagyon kellett akkor a magyaroknak, anélkül aligha tartottunk volna az 1800-as évek végén ott, ahol..sajnálatos, hogy emiatt kénytelenek voltunk az I. vh-ban a rossz oldalon lenni, ettől azonban a kiegyezés eredményeit kár vitatni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #10181 üzenetére
Akkor húzz bele, én a T29-et 1992-es, a T32-t 2045-ös átlagsebzéssel adtam el.
(#10184) sith7: Nincs szívem kilépni 6 nap után, meg mondom az előző klánomban is nagyon keveset voltam. Plusz amúgy sem néz ki szépen, ha az embernek rengeteg klánja volt már., mondjuk a 3 HAD-ot akár egynek is lehetne számolni. Annyira már nem zavar a logó, mint tegnap (vagy tegnapelőtt), elviselem. Elférek itt 1-2 hónapig, úgyis tetszik, hogy néha villog ott valami lent középen
(bár ha belekezdenek az állandó baszogatásba, hogy századozzunk, akkor nem sokáig maradok, az biztos).
(#10187) Atlantis: Akármennyire is ☭ fan vagyok, akkor sem fogom kihúzni azt az ágat, kell a fenének még egy T-62.
Többet érek egy 121-el, na olyannak várnám el a T10-es orosz med tankot.
(#10188) Antonius1978: Akkor is nagyon hasonlít rá. Amúgy meg a 2. VH-ban a magyarok a németekkel voltak, szóval majdnem ugyan ott vagyunk (de kár volt elveszteni Mohácsot 1526-ban
). Egyébként meg ma is rengeteg a
"kopasznyakú"a magyarok között (ha érted, mire célzok).(#10191) psycroptic: Nem tudom, te hogy vagy vele, de a két logo eléggé hasonló. A lényeg az, hogy ettől nagyon messze van, márpedig ez illene az előző hsz-ben említett tankhoz.
(#10192) bullseye: Na bocs már, nem tudom, te hogy viszonyulnál olyan dologhoz, amibe mindenki bele van buzulva, de te magasról szarsz rá / az ellenkezőjét vallod.
(#10201) Stigma.HC: Oké, megnézem mit csinálsz vele Westfield-en, Airfield-en, Pearl River-en vagy Arctic Region-on.
(#10221) emre:
"Van mausom"
Erre az lett volna a leghelyénvalóbb válasz, hogy nekem meg barátnőm. Biztos elcsendesedett volna utána.(#10247) Tomi0703: 8.5 óta összesen 2 értelmes pályát tudtak behozni, a többit óriási hiba volt. Ez a kettő Pearl River és Severogorsk.
(#10252) Taragas: Erre a tankra valaki elkezdi a múltkor az on topic-ban: Keresztültörővágen Kettő.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Végre kész lett a VK3002M, annyira nem is sikerült rosszul. Érdekes, ezzel jobb a átlagsebzésem és a kill-em, mint a 3001D-vel, persze event nyerésre csak az utóbbi alkalmas.
- Szerencsére elégedetten válhatok meg tőle, utolsó körre összejött egy Top Gun
- Van magyar? És akkor ez még a kultúráltabb fajta, FTR-en sokkal rosszabbak is vannak -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #10146 üzenetére
Köszi, ennyit még a T10-es gépekkel sem lehet sebezni. Annak idején "akkor sem szeretem ezt a tankot" címmel töltöttem fel ezt a képet a Facebook csoportomba, azóta már rég rájöttem, milyen jó gép. Ennél kellett volna befejeznem az amerikai heavy ágat... Amúgy látom te is rakosgatod ki a 8-9k dmg-s köröket az on topicba, azokhoz is grat (még ha vereségek is).
(#10147) Atlantis: Te sem alszol akkor nagyon sokat.
Nekem napi ~5 óra mellett hál' istennek nem voltak ilyen gondjaim. Az elején amúgy nekem is tetszettek a videói, de mostanában csak német tankos köröket rakott ki, vagy szimplán unalmas gépekkel. Sokszor félre beszélt, persze mondjuk ő is emberből van. Inkább az zavart, hogy rengeteg dologban ellentétben volt az én véleményemmel szemben, meg olyan furán beszélt egy cseppet. Tudom, csináljak én is videókat. Meg amúgy is rengeteg időt vesz el a feliratkozásokat megnézegetni, több időbe telik, mint a játszok.
"Tuti nem lesz gondja majd a gyerekei esti mesével való elaltatásával."
(#10153) Flayer: GTA 5 sajnos nem most lesz PC-re, bár én is nagyon várom már. Néha engem is szétb*sz az ideg, de legfőképp nem a játékosoktól, hanem a random faktortól. Annyi lövés megy mellé mostanában, vagy ha be is talál, mindenképpen azt a kis részt a találja el, ahonnan biztos le fog pattanni a skúló. Mostanában a KV-1S-el vannak ilyen gondok (mármint ha ellenem van), szerencsétlen tankot még 150 pennel is alig lehet belőni messzebbről (ugye a 3002M support tank), de néha még közelebbről is mehet rossz helyre a lövedék. Márpedig én aztán tudom hol kell lőni ~1000 Churchill III és ~500 T-34-85 kör után. Ezért nem a WG-t okolom, mert erről ők nem tehetnek, hanem inkább a sorsot, hogy ilyen szerencsétlenül oldja meg még a random faktort is.
(#10170) Stigma.HC: Azért annyira ne essünk túlzásba, megnézem hogy szedsz ki a 2150-es DPM-eddel a T29-ből, ha beállok hull down-ba.
- - - - - - - - - - -
- Én eddig sajnos nem igazán tudom kiélvezni a 8.8 vereség-győzelem xp fícsör-ét, ugyanis a 100%-os pontosság manapság nem elég a sniper medálhoz (ellenséges Type 59-nek 15/15 találat...)
- Tök jó. Beléptem a P-H-D-ba, pár nap múlva már logót is váltanak. Ezzel alapból nincs is semmi baj, na de milyenre! Most úgy őszintén, hogy néz már ki ez a náci kereszt a T-34-85-ön a Szovjet Polár Explorer és a Szovjet Anyaországért felirat mellett???A Type-ról meg ne is beszéljünk, arra rá sem merek nézni... Kilépni persze nem léphetek, az pofátlanság lenne pár nap után. A SMRFS-ben sem voltam többet 2 hétnél.
Ez az én formám. -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #9797 üzenetére
Csak azért, mert ismerős volt a logo a Wake Me Up videóklipjéből.
Amúgy én is bírom, van vagy 5-6 szám tőle a telómon.
(#9798) Djuree: Valszeg nekem is ez lesz majd az első T10-es TD-m, csak először neki is kéne kezdeni a kis Foch-nak.
Az előtt meg legénységhúzás FCM-mel az előbb említett tankba.
Ez a nap katasztrófa WoT szempontból.
Ott kezdődött, hogy megláttam ezt a posztot FTR-en, amiben ez szerepel: "This replaces the text with a large red box, so you can immediately spot a stalinist in your battle and hunt him down." Hová jutunk? Jövő héten már tudjátok milyen keresztek és H**ler feliratok lesznek a tankok oldalán?Ma az istenért sem bírtam nyerni, de még értelmes kört menni sem. T4-es tankkal T6-ba kerültem, T6-ossal T8-ba, T8-assal pedig T10-be. A T10-es tankkal pedig ez a helyzet:
Megsúgom: Vereség lett.
És hogy valami pozitív dolog is legyen: Nagy meglepődésemre ma még ment a teszt szerver (nem tudom most megy-e még). Kipróbáltam az M46 Patton-t, ez valami buzi jó tank. Csupán annyi baja van, hogy pontatlan, amúgy szinte tökéletes. A med tankhoz viszonyítottan meg sem érződik annyira, hogy lassú, mint pl a T-62-nél, pedig az még többet is megy 2-vel. És ráadásul még jól is néz ki, bár ez mellékes. Mindenképpen must have kategória normál szerveren, de ha így haladok sosem lesz meg. Érdekes, kis account-on M3 Lee-vel összehozok unicum statot gyengébb legénységgel, álcaháló és periszkóp nélkül, itt meg jó ha eljutok egy-két sebző lövésig körönként.
-
Djuree
félisten
válasz
[HUN]Dani #9121 üzenetére
ezt én is szeretem. lövök vmi erős tankkal vmi hasonló erőset (aka van esélyem sebezni), jön vmi kis szar (vagy piros játékos) aki még véletlen sem tudja átlőni, de azért beáll elém, pedig én simán ki tudnám lőni, de csak nem enged lőni.
ilyenkor néha beleeresztek egyet, hátha eszmél, de persze falra hányt macska (vagy h mondják)...
én át szoktam engedni a helyem, ha nálam vmi nagyobb akar onnan lőni és tud is mit és én mondjuk nem nagyon tudok onnan sebezni semmit. -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #9083 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Egyébként így belegondolva marhára nehéz dolguk lehet a kezdőknek. A T1-2 még úgy-ahogy túlélhető, de a T3 a sok T5-ös heavy miatt egy rémálom. Rengeteg T4-5 tankról pattogó pontatlan lövegek (ráadásul a legénység is alig 50-60%-os). Úgy voltam vele hogy a típus váltások előtt nem költök rájuk. T4-től már más a helyzet, ott már a 2-vel nagyobb tankokat is lehet sebezni (ha nem is szemből, legalább oldalról, vagy hátulról!). M3 Lee nagy löveggel már nem olyan rossz, nagy mértékben javul a töltésidő és a pontosság. Megjegyzem, hogy a kis 4-esnek 2200! percenkénti sebzése.
Szerk.: Az A-20-tól viszont minél hamarabb szabadulnék. Btw, valahogy megbántam már, hogy nagy betűkkel kiírtam a kis account-os nevem mellé, hogy hun.
(#9100) Bingisz: Grat! OP vagy.
Holnap végre kijönnek a szerelők, egy kis telepítgetés és végre megint a laptopomról játszhatok.
A teszt szervert is kíváncsian várom.
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #9037 üzenetére
Bocs, de ki vannak kapcsolva a visszajátszások
(plusz ha lennének is, akkor a romlott laptopomról nehéz lenne előszedni őket. Esetleg ha megfelel, röviden el tudom mesélni őket szövegben.)
Type 59 (Redshire térkép):
Az I-es bázisról indultam, mentem a szokásos G5 helyemre, onnan lövöldözgettem a J, K sorra. A meccs vége felé nagy bátran elindultam a hegyi erdőben, lőttem még párat. Akiket spotoltam, azok a 2, 3-mas oszlopban és a hegyen voltak. Igazából akaratlanul jött össze ez a rengeteg spot damage, csak a véletlen műve volt, hogy pont úgy helyezkedtek a tankok, és senkivel nem osztoztam a spot-on (ergo csak én voltam elől).AMX AC Mle. 48 (Murovanka térkép):
Szintén az I-es volt a kezdőpont, javarészt az erdőből próbáltam sniperkedni (D, E, F - 8,9). A végére egyedül maradtam egy IS-3 (~800HP), egy T34 ˙(~800HP), egy AFK Tiger (full HP), és egy egylövéses T25/2 ellen. A T12,5-et még az erdőből kilőttem (foglalni akart), utána átvonultam A0-ba. Ott vártam a 2 db T8-asra. Az IS-3 még nem volt annyira kemény, de a T34 már úgy jött rám, hogy egy lövéses vagyok neki. Szerencsére egyszer lepattant, egyszer pedig kis életen hagyott meg, utána megpróbált lerammolni kb 15 HP-ról, de nem sebződtem.Őt is elintéztem, 2 perc volt hátra, mentem az AFK Tiger-ért. Lőttem bele annyit, hogy egy lövéses legyen, utána beálltam a cap körbe (az is XP) mögé, hogy fel ne éledjen, aztán az utolsó 10 másodpercben kilőttem. Tudom, így kicsit unalmas, de hidd el, az utóbbi nagyon izgalmas meccs volt.
(#9039) AMD Power: Szép, ez ~1500 csatából nem is annyira rossz win rate.
(#9040) Runo: Akkor az asszonynak annyival kevesebb dolga lesz.
Amúgy grat a körhöz.
A csapatom támogatásával 6000 potenciális sebzést csináltam egy Matildának az M2 medium tank Howitzerével. Btw, úgy döntöttem kis account-ban fun-olok, ha már úgy is rossz a laptopom. Ezen az asztalin valahogy nem lehet olyan jól játszani (gagyi billentyűzet, több lagg, nem minden mod működik).
-
Taragas
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #9057 üzenetére
Rá és simán át lőtték....
Más: Most olvasom... 8.8tól vesztes csatában ha szerzel valamilyen medált(ez még pontosan nem tisztázott melyikek, topgun és társai, vagy akár egy spártai is), megkapod a +50% xp és creditet, mint ha vesztettél volna...Szerintem inkább azt is be kéne vezetni, ha a hpd 1,5x ét lesebezed, szintén meg kapd...
-
robogo81
senior tag
-
Dobi 562
addikt
válasz
[HUN]Dani #5251 üzenetére
Persze nem mentem úszni, mert olyat sosem csinálok. De így tudtam leginkább kifejezni a csalódottságomat.
Egyébként taroltak az artisták, nem sok beleszólásunk volt a csatába.
Ellen Hellcat-je berongyolt az artyjaink közé és 3-at kilőtt mire az egyik ráfordult és leszedte, a többi észre sem vette hogy ott van az ellenség közöttük...
-------------------------------------------------------
(#5252) jano_77: én úgy emlékszem, ez a győzelem napi akció elég nagy volumenű szokott lenni, szerintem esélyes, hogy minden nemzetre fog vonatkozni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #5190 üzenetére
Van mikor játszom 50 csatát naponta, de az elképzelhetetlen, hogy 50-et menjek egy angol TD-vel. Akkor munkának érezném, nem játéknak a WoT-ot
AT15-el, kb 150 csatát nyomtam le, de napi 10 se volt az átlag, mindig elővettem valamelyik kedvenc tankomat, hogy lazítsak.
A farmolást nehezíti, hogy úgy tünik az XP számítással valami történt, mert a 200 méternél távolabbi találatokra alig ad XP-t: Persze ennek oka nem csak a távolság, hanem hogy ilyenkor általában más spottol, és azt a részét nem adja az XP-nek.Közelharcba szívesen mennék, csak nem érek oda... ha meg 1-2 med jön értem, akkor az a biztos halál.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #5042 üzenetére
http://wot-news.com/stat/calc/en/ru
Váltsd át EU-ra
-
robogo81
senior tag
válasz
[HUN]Dani #5006 üzenetére
A monitoron mindig a natív felbontás a legszebb,a kisebbek mindig homályosabbak tűnnek.
A monitorom 1680x1050 tud,a wot. max látótávval, vegyes beállításokkal(főbb látványos,de belassító effektek levétele,alap árnyék,látótáv javító mód,ami tisztítja a látótávot),50-60 fps-al fut,kivéve amikor a lemingtrain megindul 1 felé,és felverik a port,de az összes extrát nem akarom kikapcsolni,de 30 alá nem szokott menni. -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani #4974 üzenetére
Most, hogy mondod, tényleg. Ki is írtam az on témába, kíváncsi vagyok, lesz-e rá válasz.. Igazából már annak örültem, hogy tudtam menni pár értelmes kört a T-62-vel, szakaszba álltam egy 29k csatás 57%-os playerrel, és egy 38k csatás 51%-ossal. Neked is ezt kéne, keresni egy klánt, ami tele van jó játékosokkal. Egyből jobban menne az a JT.
A HHR-esekkel nagyon jókat szoktunk szakaszozni, szeretem, hogy a csapat nagy része legalább 54%-os.
Ma egy éves a klán.
-
Djuree
félisten
válasz
[HUN]Dani #4583 üzenetére
91 csata 1 nap alatt?
omg. ha csak 7 és fél perces csatákkal számolok az akkor is több mint 11 óra. az már durca! én ülni nem vagyok képes annyit, nemhogy játszani
pedig nem lenne rossz ha ennyit tudnék játszani, már minden t10-em meglenneMagany: jó farmolós tank, az egyik legjobb, régen a legjobb volt, körönként 30-40k-t mindig hozott, persze prémmel, csak azzal érdemes játszani.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4561 üzenetére
Gondoltam csak kipróbálom a trollos KV1-et.
Nem rossz, de úgy emlékeztem kicsit fürgébb. A 122-es egészen jó, kezelhetőbb mint a KV2 troll ágyúja.
Viszont eddig csak t7 csatába rakott, én meg a lista aljáról próbálok okoskodni.Na majd csak javul a beosztás, ha többen lesznek a szerón.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4557 üzenetére
Én nem használtam ezt a trollt, de az adatait néztem és nem valami pontos, ráadásul a sebzés sem túl sok a gold lőszer árához képest.
A Pz4 meg a M4 is képes távolról pontos lövéseket bevinni a troll ágyúval, pedig azok is gyenge paraméterekkel rendelkeznek. A Kv-1-nél mi a helyzet?
Ezek a medek legalább szoktak 400-akat is sebezni és gyakori az 1lövéses halál kiosztása akár saját tierjében is, de a t4-ek felé tuti halálosztó. És ráadásnak gyors is.
Tigrist kerültem meg vele legutóbb és 800-ról 2 lövéssel kinyírtam.Szerk: A Pz4 célzókája elég gyorsan szükül, az M4 már nem annyira, de mi a helyzet a KV-1 trollal?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4554 üzenetére
Grat! Ez nem semmi eredmény!
Melyik löveget használod a KV-1. Átlag sebzésed 233 volt a csatában.
Lehet ezt a tankot kellet volna vissza vegyem az M4 helyett.(#4553) Dobi 562: Ez tényleg durva... az ilyen játékosokat erősen szankcionálni kéne. A másik 4 kilkles TK-zó is megérne 1 hó bant, de ezt a címeres barmot biztos nem fogják hűvösre tenni ennyi ideig a befizetési miatt..
Mondhatni szerencsétlenül kezdődik napod.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4527 üzenetére
Az ilyen idiótákat kéne 1 hétre bannolni, aztán 1 hónap aztán 1 év, ha ismétli.
***Végül is megvettem mindkét tankot (M4, T1hevy), de a T1 HT-val nagyon gyatrán megy. Igaz masszív negatív randomfaktorom van. Tegnap éjjel kezdődött akkor a napi wr-em 60-ról leesett 47%-ra ma pedig 16 csatával 33%-nál tartok.
Minden mellé megy, M4 troll lepattant valami kis tank elejéről és így tovább... gyak minden csatában az első 3-4 percben meghalok. Persze ez user error is, mert erőltetném a sebzést, és azt hiszem a 0-1Ks játékosok el sem találnak, de aztán mégis..... meg náluk is van troll ágyú.Szóval eddig T1 Ht-val nem hogy a 2000-es, de még 800 átlag sebzést sem értem el.
Kb 1,5M kreditet költöttem a két tankra, + néhány goldos átképzés, és azt reméltem 30-40 csata alatt vissza hozza az árát.
Lehet ilyenkor kéne pihentetni a játékot... megyek bringázok egyet, vagy rendelek egy Gyrostálat és megnézek valami agyzsibbasztó filmet -
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4514 üzenetére
A Pz4-nél is előfordulnak ezek a 0 dmg-s és lepattanó találatok a 105-össel.
A 0.8.4 pecs előtt ez nem volt jellemző vagy nem ilyen gyakorisággal, az meg elképzelhetetlen volt hogy egy M5-ösre szemből leadott 2 lövés is lepattanjon egymás után.
Az én babonám az, hogy a meglebegtetett nerfelést ilyen módon oldották meg - pattógósabb lett. Hasonló a helyzet a T30 és az E100 nagyobb lövegével is, amelyeknél szintén bosszantóan sok a lepattanó és 0 dmg. (ezek már régóta ilyenek) -
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4465 üzenetére
Ez egy off topik. Nem népszerűségi verseny, Politikus sem akarok lenni.
Másrészről érdekes, hogy azokat akik lopják a kódokat (játékokat, mert lopják itt a ph-n írta néhány vevő, hogy nem kapta meg a vga-hoz járó dolgait) nem ítéljük el. Azt aki boncolgatja a témát pedig igen.
No ez itt magyarország kérem.
Egyébként miből gondolod kívánatos akarok lenni pl neked? -
fsb1000
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4251 üzenetére
Szerintem ilyenek nem lesznek.
Talán olcsóbb lesz a gold. Shopba lesznek akciók szerintem (lehet majd venni olyan tankokat amiket csak nagy ritkán).A kódra meg annyit, hogy azért az tré, hogy veszel 7-8k-t kódot. Amiről kiderül, hogy valaki ellopta és törlik az évek óta tutujgatod acc-d.
Hiszen mint láttuk reklamáció esetén pontosan tudták, mikor lett felhasználva a kód. Egy darabig nyel a wg. Viszont egy bizonyos mennyiségnél már lépni fognak szerintem. Hiszen nekik ezeket a kódokat pótolni kell. -
Gyuri27
félisten
válasz
[HUN]Dani #4249 üzenetére
Majd meglátjuk a szülinapi akciót. Lehet sokan lukra szaladnak (szaladtak) ha a wg olcsón adja a goldot.
Nekem ezzel a kóddal egy bajom van. Ha az ember megveszi a tulajtól ok. Viszont itt van aki több kódot árul. Illetve több kiskerbe panaszkodtak a vevők, hogy a vga-hoz kapott kód már fel lett használva.
Szóval franc se tudja. -
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #4236 üzenetére
Hehe... ez a 30 hónap engem is érdekelne, bár már egész évre van prémem.
(ok, biztos félreírtad..)Szóval betáraztam pár hónapot NVIDA segítségével, ezért a tiszta gold jobban érdekelne. Jelenleg a goldvásárlás elszámolható telefonról (talán még nem is adócsalás), szóval 1 gold/ft alatt szerzem a cuccot "hivatalosan".
Az NVIDA kuponokkal nagyot lehetett spórolni, de az egyikkel jó megjártam, úgyhogy kb. nullszaldós lett a projekt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
[HUN]Dani #3916 üzenetére
Grat. Azért ez szép eredméy, akkor is ha azt hisszük plusszos random ágon voltál.
Hétvégén iszonyat szenvedtem, 2 tankot is kifejlesztve. A statom is tovább romlott.
Ahogy meglett a 7-es Angol TD kedd du., minden megváltozott.
Bármivel mentem a TOP 5-ben voltam, alig volt lepattanóm, csak amit én bénáztam. Szinte minden csatát megnyertem(tünk) (kivéve pz4). Abba se akartam hagyni a játékot olyan jól ment.
Megvettem a nagyágyút a AT7-re onnantól jött a szopóág. 2x többet sebeztem mint előtte, de minden csata vesztes volt, ha kis tierrel mentem alul voltam, ha t10-el akkor pattogtam....
Persze lehet ez véletlen.. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
[HUN]Dani #3786 üzenetére
Nem mondtam én, hogy nem örülök a nagyobb tiernek, de azt kell lőni amit kioszt az MM
. A sok sebzés jól hozza a kreditet, még vesztes csata esetén is. Én nem bántam meg, hogy anno ezt vettem meg, de egyszer jó lenne egy Löwét is beszerezni, meg a többi prém tank is csábító (de mivel nincs kolbászból a kerítés, ezért egyhamar nem lesz nagybevásárlás
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest