Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz [HUN]Dani #9797 üzenetére

    Csak azért, mert ismerős volt a logo a Wake Me Up videóklipjéből. :) Amúgy én is bírom, van vagy 5-6 szám tőle a telómon.

    (#9798) Djuree: Valszeg nekem is ez lesz majd az első T10-es TD-m, csak először neki is kéne kezdeni a kis Foch-nak. :) Az előtt meg legénységhúzás FCM-mel az előbb említett tankba.
    - - - - - - - - - - - - -
    Ez a nap katasztrófa WoT szempontból.
    Ott kezdődött, hogy megláttam ezt a posztot FTR-en, amiben ez szerepel: "This replaces the text with a large red box, so you can immediately spot a stalinist in your battle and hunt him down." Hová jutunk? Jövő héten már tudjátok milyen keresztek és H**ler feliratok lesznek a tankok oldalán? :U

    Ma az istenért sem bírtam nyerni, de még értelmes kört menni sem. T4-es tankkal T6-ba kerültem, T6-ossal T8-ba, T8-assal pedig T10-be. A T10-es tankkal pedig ez a helyzet:

    Megsúgom: Vereség lett.

    És hogy valami pozitív dolog is legyen: Nagy meglepődésemre ma még ment a teszt szerver (nem tudom most megy-e még). Kipróbáltam az M46 Patton-t, ez valami buzi jó tank. Csupán annyi baja van, hogy pontatlan, amúgy szinte tökéletes. A med tankhoz viszonyítottan meg sem érződik annyira, hogy lassú, mint pl a T-62-nél, pedig az még többet is megy 2-vel. És ráadásul még jól is néz ki, bár ez mellékes. Mindenképpen must have kategória normál szerveren, de ha így haladok sosem lesz meg. Érdekes, kis account-on M3 Lee-vel összehozok unicum statot gyengébb legénységgel, álcaháló és periszkóp nélkül, itt meg jó ha eljutok egy-két sebző lövésig körönként.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák