- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #48969 üzenetére
Nem fogom tudni megcsinálni, úgyhogy nem is biztos, hogy küzdök vele. Egyszer sebeztem 2600-at asszem a Dmax-szal. De az a baj, hogy olyan 5-ös 6-os tankom sincs, amiből tudnék olyan nagyobb szintűt megvenni, amivel esélyes lenne megcsinálni.
Mindig megörülök, amikor végre van olyan küldetés, amit mondjuk T4-től lehet megcsinálni, aztán hamar rájövök, hogy T7-8 alatt gyakorlatilag esélytelen.
Nyugodtan ketté lehetne választani az ilyen maratonokat T4-6, és T7-10 szintekre. Azoknak megfelelő napi küldetésekkel. Mondjuk a mai lehetne 10x1600 HP, vagy ilyesmi. Persze a nyeremény is kisebb tank lenne.
Aztán aki meg tudja csinálni mindkét szintet, annak egészségére, aki meg kicsi, és nem olyan nagy spíler, az meg küzdjön csak az alsóbb szinttel. Még úgyis lehet, hogy kellene egy-két tokent bevásárolni a végére.
Persze tudom, a WG is pénzből él, és nekik az a jó, ha minél többen vesznek hiányzó tokeneket, vagy egy nagyobb prémiumot azért, hogy meg tudják csinálni a küldetéseket.
No mindegy, kiszomorkodtam magam. Megyek haza, és megnézem, mit tehetek az ügyért. HUF nélkül. -
kchryss
veterán
válasz
kchryss #48719 üzenetére
Kis kiigazítás. Repesszel lenne 3700 a dpm-je de repesznél nincs értelme dpm-et nézni. A lényeg hogy heat-tel 2750 körül van a dpm-je, míg a ltwt-nek ugyanolyan beállításokkal csak 2400 körüli.
Nekem volt az alap ágyúval 4000 körüli sebzéses csatám 10-es csatában. Lehet vele a ru-hoz hasonló stílusban játszani. Én szenvedés nélkül kihúztam vele a troll ágyút. De azért a troll ágyúval az igazi és azzal teljesen más stílusban kell játszani.
Tervek szerint elveszik tőle a troll gunt akkor majd gondolom úgy alakítják át hogy a kicsivel is használható legyen. A trollt meg megkapja majd a 10-es, szóval sok minden nem fog változni, az lesz a mostani t49-nek megfelelő tank. -
jozefgucci1
addikt
válasz
kchryss #48645 üzenetére
Azt nem tudom , hogy mi alapján rak össze ,de sok gyenge ellenféllel nem találkoztunk .Kockát szerintem jól dobja ,de tény , hogy nem arányos , mert T10-ben dobja a legtöbet-sokkal.A bombázás szerintem is nagy butaság , mert amint látod , hogy be van tömörülve a nép támadásra már mehet oda a bomba és el is párolog 2-3 K HP.Amúgy amennyiben nyertek úgy a bomba (48 kocka ) árát visszhozza pluszban+ rá is dob még .Érdemes elnyomni a bombát minden körben.Azért ha van egy 70%-os győzelmi aránya a csapatnak akkor már tényleg fossa a pénzt és kockát is .
Az viszont egy nagyon jó dolog , hogy be tudsz csatlakozni bármelyik klán csapatába meghívás nélkül.
Kis klánokhoz nem éri bemenni , mert mint írtam nincs jó WR-jük és akkor nem éri meg , mert a píz csak akkor jön. Max tankot húzni érdemes így. -
DonCosta
tag
válasz
kchryss #48439 üzenetére
A színtévesztő opciót bekapcsolva nem marad piros a sziluett (valami lilás-kékes lesz legalábbis az én szemem szerint), viszont a térkép széle valóban piros marad. Volt már pár alkalom amikor nekirongyoltam
Ha XVM-et használsz olyankor kell trükközni a szinekkel, mert akkor nem veszi figyelembe a gyári színtévesztő opciót. (többek között ezért is szoktam le az XVM-ről is, most a natúr játék megy színtévesztő opcióval) -
elttiL
senior tag
válasz
kchryss #48439 üzenetére
Üdv. Neked (és nekem is) a színvak bepipálása a menüben a megoldás. (mégha a szintévesztés nem is szinvakságot jelent, mondjuk ezért ütni tudnék hogy valaki simán leszinvakozik, meg megkérdezi, hogy hogyan vezetek autót stb.) + xvm-ben colors.xc-ben az enemy szinét FF33FF-re állítom. Gyakorlatilag nem láttam a bokorban a tankot, most meg virít.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #48249 üzenetére
Firefox alatt nálam így viselkedik (Chrome-mal jó):
Egyébként mondtam már korábban is, hogy a legtöbben azt hisszük, hogy a lövegpajzs a tank legkeményebb, legvastagabb része, mert nem gondolunk bele, hogy a lövegpajzs azért van ott, mert mögötte van egy lyuk a tornyon, amiben a löveget lehet mozgatni.
-
galervin93
addikt
válasz
kchryss #48236 üzenetére
Yep. Extra effekt alacsony minőségben szintén jól jöhet, mert ha teljesen ki van kapcsolva nem biztos hogy csak a hangból érzékeli az ember, ha pl. mellé lőnek a földbe. Én legalábbis ezért tartom bekapcsolva, mert ebből azért nagyjából be lehet lőni merről lőttek az emberre. Fények/árnyékok szintén alacsony vagy közepes beállításon, mert az fps-t tudja nyúzni. Élsimítás is tud rontani a teljesítményen, de azért az alap szintűt talán érdemes bekapcsolni.
Persze mindez csak "határeset" hardvernél, ami bírja, ott nem kell félteni a csúszkákat. :-) -
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #48168 üzenetére
Köszi szépen!
Eredeti hsz-ben volt kép hogy mennyire lógtam ki a roncs mögül amire azt hittem hogy egész jó fedezéket nyújt majd mivel "kicsit másképp" gondolnám a repesz vs robbanási sugár sebzési elméletét ha annak csak jó esetben az ezred része éri a tankom.
-
lacibacsi
addikt
válasz
kchryss #47540 üzenetére
Én voltam!
Remélem, hogy meg tudsz bocsátani, de én tettem ezt veled...
Az elmúlt időszakban valahogy nagyon szeretnek engem az RNG istenei...
Én kérek elnézést!Más:
Még hó elején volt szó valami karácsonyi játékmódról. Az csak kacsa volt, vagy mi, mert eddig nem nagyon láttam ilyet, márpedig karácsony már mintha elmúlt volna... -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #47189 üzenetére
Én nem értem ezeket a helyeket!? Nem úgy volt, hogy vmelyik patch-el ezeket eltörölték, megszüntették!? Legutóbbi is, amit tegnap linkelt vki, és szinte minden mezőnél bemutatták, hogy lehet felmenni a különböző dombokra, hegyvonulatokra végig néztem és azt kell mondjam, hogy aki ezekkel szenved és úgy fel tud menni, hogy közben nem kap be 2-3 lövést, az meg is érdemli.
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #47172 üzenetére
Szép csata, de ehhez 3 tökös top tier heavy kell, nameg a szerencse, hogy az ellen medjei és heavy-jei nem mentek fel a domboldalra, lényegében üresen hagyták a hegyet. Csak az OBJ 140 és a T57 voltak ott, meg egy LT. Ha QB-ék a hegyen át mennek és nem a töltés mellett, akkor is bedarálják. Így is elvesztették az E5-öt és rengeteg hp-t az egyik E100-ból.
Ha az E100 meg az IS7 a dombon lett volna, nem lettek volna ennyire nagyfiúk. szép, bátor játék, de szerencséjük is volt. -
rlazol
veterán
válasz
kchryss #47156 üzenetére
A kóla-t nem látod, hogy használja, csak ritkán lehet következtetni rá, ezért nincs kóla-noob.
A kóla javítja a tankod tulajdonságaid, amit vagy ki tudsz használi vagy nem, a gold lőszer elmaszkolja egy gyengeségét, ami a hülyének is segíthet. Ez még nem baj, a gond ott van, hogy nem csak a tank, hanem a játékos gyengeségét is! Sok esetben a gold APCR lőszer felesleges és a kisebb normalizáció miatt néha kifejezetten rossz választás, a HEAT-ről nem is beszélve.
A gold lőszer használatát a legtöbb esetben kiválthatod a gyenge pontok célzásával. 150 pen tier8 ban majd' mindenre elég.
És engem ez dühít, hogy míg én TUDOM hol kell lőni, és úgy lövöm, a saját gyenge pontom meg igyekszem takarni, addig ellenfelem minden erőfeszítés nélkül golddal belő és azt hiszi ő a nagyokos. A 2. hatás amit írtál bosszant még: hogy hiába húztam ki az E100-at: golddal bármi beviszi a Tornyát szemből. Oké, lője a hasamat, én vagyok a hülye, ha nem rejtem el, de a tornyát? És innentől a heavy élvezhetetlen, és széttárom a kezem a pattintós HT-küldik kapcsán, mert nem rajtam múlik, hanem az ellenfél hülyeségén. Egész pontosan, hogy mikor találom magam szembe olyan csapattal, akik nem tudják hol kell lőni ÉS nem használnak goldot.
Egyetértek azzal, hogy a játéknak jót tenne, ha újragondolnák, de kétlem, hogy levágnák az aranytojást tojó tyúkot. Túl sokan nem tudják kitermeli a gold lőszer kredit igényét, de használják és ezért prémnapokat, prémtankokat, goldot vesznek. És ugyebár a cash-flow nagy úr. -
benvolio
őstag
válasz
kchryss #47130 üzenetére
Köszi, azt hittem, hogy az.
Más: ne magyarázzon senki a gold ammo használatáról nekem, itt a példa: ennek a gyereknek 32ezer csatából 1200 csatája van IS7-el és bizony kell az arany a szaros T-44 ellen
kép
(#47133) rlazol: van TOGII-m és hozza az ezüstöt ha játszok vele, de nem élet célom ez a pénzgyüjtés, jön egy kicsi a kedvencekből és kész amire futja belőle azt veszek
-
robogo81
senior tag
válasz
kchryss #47130 üzenetére
Az kellene amit már régóta kérnek a wg-től,hogy a központi oldalukról lehessen a módokat letölteni(ha lehet egy segédprogrammal,mint a módpakkok telepítője),ahová fel lehet tölteni a módokat és a wg miután kipróbálja/teszteli élesben,engedélyezi, és ennyi.
Meg végre a célzóban gyárilag benne lenne a fixtornyos tankok/artyk lövegkitérés jelzője. -
munnergep
senior tag
válasz
kchryss #47102 üzenetére
A sima autosnap önmagában tiltott? Ööö...
Nem használok semmilyen modot, még xvm sem kell, ezt használom, mert ez megoldja a laggolás közbeni problémáimat. Majd ha megkapom az 1 hét bant, akkor törlömMásik: Akartam amx1357gf-t fun tanknak, de ha az is csak bundle-ben lesz, akkor kapja be a wg a szokásos eu-s lehúzásukat.
-
benvolio
őstag
válasz
kchryss #47100 üzenetére
Egy régebbi Aslain modpack van fent, az auto aim tényleg működöt, de pl. az ellenfél töltés számláló visszajelzése a csata alatt nem ment, én is csodálkoztam, hogy replay-nél miért mutatja.
(#47103) csapee: ja, de az unikumok használhatják a tier 7-es light-omra a tier 10-es gold lőszert.
Én is ott használok aranyat ahol kedvem tartja, röviden erről ennyit. És jelen esetben ha nem használok akkor is ez van akkor mit befolyásolt. Én már rég nem foglalkozok az arany témával a fenti sorozatos "unikumos" példa okán, néha csak röhögni tudok, hogy mikre használnak gold-ot, és a damage panelből is sokszor látni, hogy ha az első alap a következő gold, de van, hogy csak az. Ezek kék és lila játékosok.
-
csapee
őstag
válasz
kchryss #46838 üzenetére
Pedig a T22 op volt sztem, ráfért a nerf. Meg az a fajta goldeső ami kijárt a csodaszép megszerzési körülményeire. Arra még én is goldot spameltem, meg ment a chatbe a "focusfire to r(n)igger".
Azt hiszem az új francia tank is megkapja majd ezt a kitüntető figyelmet. Tök átlagos játékos simán meg tud vele szerezni 3-4k nem átütő találatott annyira szar lett. -
lacibacsi
addikt
válasz
kchryss #46551 üzenetére
Hiába van majdnem 4 skilles Cromwellem, meg 1 skilles Comet-em, a brit medekkel egyszerűen nem tudok játszani. Amúgy sem vagyok egy nagy med szakértő, de ezek kiakasztanak. A BP heavy meg ugye tudjuk mire jó... Kizárásos alapon a két TD maradt, de végül bejött.
Amúgy köszönök minden gratulációt, de én ezeket nem érdemlem meg! Ugyanis nem a tudásomnak, hanem inkább csak a kitartásomnak köszönhetem a T-44-100-at a garázsomban. Az meg nem érdem...
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #46496 üzenetére
kchryss: lassan kezd az egész nagyon túllihegetté válni. Mivel nincsenek konkrét, pontos infók, jönnek a pletykák meg a tippek. Az EU szerverről egyelőre nem volt szó, szerintem várjuk meg, mi történik keleten.
infectedmann: ízlések és pofonok. Ha valaki így élvezi, téged miért zavar?
-
emre
veterán
válasz
kchryss #46455 üzenetére
Köszi!
Ez alapján az enyém teljesen rendben van.
Driver és c++ is teljesen új.
Szerintem dx hiba esetén látható jele lenne. Volt hozzá szerencsém, de azért utána nézek a dolognak. Antivirus negatív...még egy darabig küzdök. -
woryz
senior tag
válasz
kchryss #46367 üzenetére
Nem, nem töröltem le, sajnos...
Szakaszban játszunk, de aztán ma minden mindenfelé szór... Most megint (még mindig?) kezdek (?) elkenődni...
A srác akivel tolom úgy is mondogatja, hogy tegyem föl azokat a modokat, de szerintem csalás.
szerk:
A másik, meg nem akarok felhúzni senkit, ezért inkább csak azzal játszok, aki már el tudja viselni a hisztijeim. -
woryz
senior tag
válasz
kchryss #46365 üzenetére
Hát én is nagyon remélem... Bár akkor még több zsetont tudnának összeharácsolni, és nem kellene újabb és újabb prémium tankot piacra dobni, lehetne nyomatni a gold lőszer bizniszt. Erről a nerfről ne is beszéljünk, mert elmegy az "életkedvem" is...
Szerk.:
Lehet, hogy én is leszedek inkább tundra modot, meg aim botot, ha már úgyis minden mindegy... -
elttiL
senior tag
válasz
kchryss #46190 üzenetére
A periszkóp kérdést kitárgyaltuk. Igen most már tudom hogy automatikus. Az at8-al hasonló az érzés nálam is.
A replay mappát tudom, a screenshot mappát nem figyeltem.
Papooo: tisztában vagyok a spot sebzéssel és egyebekkel, régen lőttem a Leo géppuskával IS-rema már nem tennék ilyet
-
woryz
senior tag
válasz
kchryss #46127 üzenetére
Köszi,
Nekem viszont úgy rémlik, hogy jobbra volt fordítva a tornyom. A másik dolog, hogy alá ment a célkereszt az ellenség alá, szóval nem a ellenséges tank fölött akadt el (ezért nem hiszem, hogy a lehajlás okozta). Továbbá a GW Panther miért csinálja / csinálta ugyanezt?
(igyekszem átugrani, de nem akarok free xpt rááldozni... És elég lassan pörög az xp vele... Meg is kaptam az egyik csatában, hogy hanyagoljam a HT-kat... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest