-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz
zolika15 #48738 üzenetére
Én sem tudtam rájönni...nekem i5 van egy HD7950 társaságában, azonban én VSYNC-el játszom. A jelenség a következő: frankón megy a játék fix 60 fps-el, azonban egyik csatáról a másikra visszaesik 50-55 közé, és a sync miatt darabos lesz a kép. Monitoroztam játék közben mindent, de nem tudok rájönni mi csinálja, mert semmi sem melegszik túl, mind a CPU mind a GPU kihasználtsága 60% alatti. Egyébként 9.17 óta csinálja.
-
galervin93
addikt
válasz
zolika15 #45291 üzenetére
Nem tudom ki hogyan van ezzel, de szerintem dühítő, hogy a sz*ros kill ennyit jelent az xp-ben. Nyomok x sebzést egy killel, más 1/3x sebzést de 5-6 killel, és több xp-t kap, mint én... Pláne ha azt szedi ki, amit én lőttem le... Maga a tény nem izgatna hogy leszedi, de hogy xp-ben emiatt kapok - jóval - kevesebbet...
-
Greentea
senior tag
válasz
zolika15 #45108 üzenetére
Wow! Gratula!
Nekem csak 6 csík van rajta, 87%-on hagytam még ott májusban. Most tértem vissza, felejtettem egy kicsitígy lement egy kicsivel. 3rd gunmark nekem tuti nem lesz meg rá.
Leopard 1-et még nagyon régen próbáltam teszt szerveren, de akkor a E50M jobban bejött. Viszont amikor megvettem az E50M-et normál szerveren akkor, és azóta se nekem nem az igazi. Fura..
E100-at pedig nem tudom... Valamelyiket meg kéne venni, csak nem tudom melyiket...
-
Patrick76496
őstag
válasz
zolika15 #44708 üzenetére
Megesik.
Most viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen lehet vele. Egyszer lehet megpróbálom én is a teszten, elvégre a szórása már alapból baromi jól a tanknak, inkább a célzásidőn van mit javítani.
(#44710) jimmy74: Nem rossz, de van nála jelenleg jobb T8-as med, amit megvehetsz (itt mondjuk megjegyezném, hogy nagyon játékstílusfüggő, hogy neked mi a jó). Annyi biztos, hogy az eredeti Type 59-nél sokkal jobb. Hiába van egy óriási weakspot a tetején, a lövege így is sokkal jobban használhatóbb a teljesen kínai testvéréhez képest. Egyszer szívesen kipróbálnám T8 SH-ban.
(#44764) Atti777: Ezekkel konkrétan nem találkoztam, de a klánban nem egy ember találkozott új bugokkal. Bírom, hogy mindig mondják, hogy biztos a modokkal van a baj, pedig olyan embereknél is ugyan úgy előjönnek, akik egyáltalán nem is használnak modot.
Egyik az, hogy a minimap telespammelődik, hiába csak 1-2x kattintasz rá. Másiknál a számláló végig 00:00-t mutat, viszont a csata normálisan elindul (1-2x volt olyankor túl magas pingem olyankor, de szerencsére eltűnt és a számláló is megy most már). Mások arra panaszkodnak, hogy random újraindul vagy kidobja őket a játék.
Ami viszont előző patch óta megvan (bár mostanára szerencsére ritkult) az az, hogy egyszerűen nem tudok invet küldeni, mert szürke az invite gomb. Legyen szó SH-ról, trainingről vagy platoonról (esetleg Team Battle).(#44782) szbalogh: Szép kör.
Bár nem tudom miért érte meg a reroll.
- - - - - - - - -
- Amikor eldurvul az SH: 10 db T-54 Obl. vs Retard camp -
Patrick76496
őstag
válasz
zolika15 #44629 üzenetére
Kb én is, bár nekem a játékstílusom is olyan.
Csak sajnos sok pálya nem teszi lehetővé. Viszont az STA-val ellentétben ennek gyorsan repül a lőszere. De annál meg a plusz mozgékonyság nagy segítség. Nem tudok választani a kettő közül, ez a 2 kedvencem jelenleg az összes 8-as közül.
3.-nak meg talán befér a CDC.
Amúgy hogyhogy EGLD-t használsz rajta Vert Stab helyett?(#44656) KisApám: Én is szeretem agyonmodolni a játékot, de ja, ez még szerintem is túlzás egy kicsit. Viszont patch óta nagyon hiányzik az OMC modpack. Aki szemfüles egyébként, az ellenfelek között találhat egy ismerős nevet.
- - - - - - - - - - - -
- Testvérklán?
- R.I.P. Lorraine 40t 0.7.1 - 0.9.15.1 Ezzel az idétlen skinnel szeretnék megemlékezni róla, amit még 3 évvel ezelőtt csináltam egy T71-es skinből (néhány veterán fórumtárs lehet emlékszik még rá):Szerintem nem feltétlen volt szükség a cserére, jó kezekben nem volt rossz tank. Eleinte nagyon szerettem, aztán kihagytam 1 évet vele, és utána már nem adta annyira. Most viszont a legutóbbi aimtime buff után biztos jóféle gép lehetett, mindig is emlegettem, hogy ha az 50B megkapta, akkor a Lorraine is nagyon megérdemelné. Szerencsére úgy is lett.. Nem feltétlen mondom, hogy jobb volt, mint a BatChat AP, de a gun depression, a megfelelő lőszermennyiség és a 7 seccel rövidebb töltésidő elvesztése eléggé fájó pont.. És akkor a -20m látótávról még nem is beszéltünk.
Közben végeztem a Chi-Rivel és azt kell hogy mondjam, pozitív véleménnyel tudtam eladni. Volt egy időszak, amikor nagyon jól adta (még a megtartásán is gondolkodtam), de a végére nagyon keserves lett. Szerencsére egy 3000+-os körrel sikerült visszahúzni az átlagot éppen 1500 felé, utána a maradék 3500 xp-t free-ből kitoltam. Ennél már csak rosszabb lett volna. Majdnem meglett a 3. gun mark is, csak az is sajna visszaesett a végére.
A kiváló aimtime és az autoloader miatti potenciál miatt jó kis tanknak tartom, bár nagyon szituáció, tier és map függő...
Lassan meglesz a T-34/100 is, kíváncsi vagyok az mennyire lesz használható ehhez képest. Anno a T-43-mat még 100 milis csővel húztam ki, gondolom arra, meg a T-34-1-re fog hajazni. Csak ennek nincs olyan rossz célzásideje. -
jozefgucci1
addikt
válasz
zolika15 #43863 üzenetére
Hatosban SH-ra Typ64 és ha húzod vagy húznád a Skoda ágat akkor Skoda T40 amit most buffoltak.
Lacibacsi : Láttam róla YT videót is ami elég meggyőző volt. Ugye lesz majd a focis bajnokság a csapatoknak ahol valós pénzösszeget lehet nyerni +prémium fiók+Typ59 és az apró és itt már lehet vele előnyhöz jutni rendesen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #42312 üzenetére
Szerintem a Skoda T25 jobb az amúgy jó Skoda T24-nél. Nagyon szép köröket lehet vele menni és sebzéseket összeszedni.
Skoda T24 119 csata:
Skoda T25 kereken 100 csata:(#42313) jr1994: készülj fel, hogy a nagyobbak ugyan ilyenek! Van csata mikor mindent telibe ver és akár több one shot is összejön, viszont ezt követően lesz sok-sok csata, mikor meg semmit, még álló tankot sem, talál el! Szerintem hajtépős vonal nagyon! Vagy sok Szeduxen kell hozzá.
(#42304) Linkin: az brutális, még akkor is ha gold-al volt! Hogy a pékbe? Egyesével sorakoztak előtted és csak lőnöd kellett!?
(csak azért nem lett 12K, mert lejárt az idő vagy elhullott az utolsó enemy is!?
-
galervin93
addikt
válasz
zolika15 #41894 üzenetére
Nekem tegnap adta, ma van sz*pó napom. A T49 eddig ~100 csatában talán ha 2-3 szor gyulladt, ma 3 meccs 2 égés, mindkétszer ruszki 122 mm-es ló...szó ágyútól, mindkétszer közel 500 dmg sebzést benyalva, és majdnem ennyi égést is, mert kóla van benne...
Ja és ha már sebzés random, akkor tegnap megkönnyeztem a 395-ös! ütést a Borsiggal... T34 frontjába... Mondom mi van, repeszre váltottam véletlenül...? -
galervin93
addikt
válasz
zolika15 #41713 üzenetére
Engem a T-44 frusztrált anno, nem emlékszem ki, de volt aki napi több ászt is futott vele egy nap, be is tette őket ide, én meg kifejlesztettem a T-54-et és csak egy raklap első osztályom lett vele... Már nem idegeskedem miatta, csak gáznak tartom - magamra nézve -, hogy több száz meccs alatt sem tudtam összekaparni...
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #41688 üzenetére
Sok agyhalott van, ebben igazad van. De azért komolyan kérdezem, hogy veled minden oké? Azért mert agyhalottakkal van tele a játék még nem feltétlenül szükséges őket agyba-főbe lőni. egy óra bann nem egy-két lövésért jár. Próbálj meg relaxálni és próbáld meg le sz@rni az agyhalottakat. Boldogabb és bannolástól mentes lesz az életed.
Szerintem... -
jr1994
addikt
válasz
zolika15 #41666 üzenetére
Grat a T55-höz, most pedig jöhet a végső stádium, a legfájdalmasabb 260-as küldik!
mccchelp: 1-1.5k átlag? Az igen, Scheff-nek is csak 1300 volt.
meunier: engem egyedül az irritál benne, hogy a gyors tankok pl LTWT, miközben állítgatom a tankot és helyezkedek előre-hátra, úgy mozognak mintha a pimp my ride-ból jött volna ki, nem tudom realisztikus-e de a játékból nem hiányzott.
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #41648 üzenetére
Ugyanebben a cipőben voltam én is, de nekem mod-ok nélkül ment rendesen. Ha semmi mod-od, nincs, akkor annak működnie kellene. Próbáld meg elindítani a játékot biztonságos módban!
Én úgy oldottam meg, hogy a játék könyvtárából töröltem minden aslain-nal kapcsolatos fájlt és úgy telepítettem újra Aslain-ból a mod-okat. Most működik rendesen. -
törölt tag
válasz
zolika15 #41475 üzenetére
Leo pta kifejlesztve, indien elpasszolva!
Jó ez az indien, de annyira mégsem, hogy megtartsam. Mondjuk, meglepőket tud pattintani, de az a célzási sebesség... Amíg becéloz, felteszek egy kv-t főni.
A pályák is korlátozottan alkalmasak messziről lődözni, meg ha top tier vagyok, elvárják, hogy az első sorban az elsők között pusztuljak el. Soulrivernek legalább jó, mert chat bannja van, így ki sem kell kapcsolnia a chatot, hogy ne lássa a bolondok dumáit!
A 2 skilles legényeket meg átképzem.
-
galervin93
addikt
válasz
zolika15 #41450 üzenetére
Tegnap IS-3-at húztam, kemény T10 meccs, Airfield, G9 bázisról indultunk. Mondom mit csináljak... Hát elmentem J6-ba szpottolni. Jött egy E100, egy Maus meg egy nagy WT. Három sebző lövéssel (1 E100 + 2 WT) én kaptam a második legtöbb xp-t, ki lehet találni, miért... :-) (Közben háromszor pattintottam az egérkét.) Szóval néha jobb egy kicsit a háttérben maradni.
Ja és alig hiányzik pár ezer xp a T-10-hez (tegnap ~50 ezret szedtem össze, jó ez a bónusz), szóval úgy néz ki, mégiscsak meglesz, pedig nem terveztem. Igaz kredit még nincs, de majd lesz. :-) -
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #41172 üzenetére
Valamelyik mod zavar be. Több tipp is volt, de senki sem tudja, hogy konkrétan melyik. Aki az aimbot-ra tippelt, annak szólok, hogy a modot alig tartalmazó Jacktor alatt sem megy a felkérés (abban pedig nem nincs tiltott dolog). Ha nagyon kell a dinamikus szakasz, akkor használd addig modok nélkül a játékot. Vagy kezd el egyesével feltenni a modokat. Amelyiknél akad, az a hunyó.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #40940 üzenetére
Orosz oldalon sincs róla semmi, így nem hiszem, hogy nálunk bármi is lenne.
Még nőnap sincs az EU szerveren? -
emre
veterán
válasz
zolika15 #40917 üzenetére
A 8-as medek elég gyakran mennek t10-be, és nincs közöttük olyan acélos gép amit nyugodt szívvel tudnék ajánlani. Ha nem táras géppel mentem akkor meg párszor lelopták a kill-t ami kellett volna.
-
Emu
őstag
válasz
zolika15 #40909 üzenetére
Én sokáig próbáltam T54-el megcsinálni, de rá kellett jönnöm(gold nélkül), hogy alacsonyabb szinten egyszerűbb. Cromwellel sokszor meglett kitüntetés nélkül, ott a 2k sebzéssel voltak gondjaim. Comettel 100 csatán belül meglett.
@galervin93: szerintem én is így teszek. Nekem a tárazással vannak gondjaim. Tuti akkor állok neki tárazni, amikor 5mp múlva rám rohan egy light, vagy egy TD az oldalát mutatja 10+ mp-ig. Ezért tartok a 1390-től, többi gondja kiküszöbölhető.
@jozefgucci1: újratöltési idő miatt raktam a kettőt egymás mellé. Tudom pontosság terén a 1390 valami katasztrófa, meg vstab se rakható rá...
-
lacibacsi
addikt
-
lacibacsi
addikt
válasz
zolika15 #40727 üzenetére
Így van. Ha valakinek küldesz egy meghívó kódot és ő azzal regisztrál új accountot,majd ezek után kihúz egy T10-es tankot, akkor te megkapod ezt az ajándékot. Ha szakaszoztok, akkor még más nyalánkságok is lesznek. RÉSZLETEK ITT!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zolika15 #40604 üzenetére
Iszonyat jó amúgy, olyan, mint a Hellcat volt régebben: ennek van hatalmas alfája és penje, cserébe a tierhez viszonyított pontosság gyengébb, mint a macskáé, az álcája is nyilván, viszont a mozgékonysága nagyon hasonló, épp csak nem megy 60-nal. A tornya ugyanolyan lassan forog és nem túl erős, sajnos nincs 10 fokos csőlehajlása, cserébe viszont az alaplőszer APCR, ami kolosszális 1500 m/s-mal hasít. Ezután furcsa érzés volt átülni a Conway-be, aminek 40%-kal lassabb, "csak" 1000 m/s-os AP lőszere van.
Ami számomra most rejtély, hogy csak 1400 volt az átlag sebzésem vele 200 csatára, mikor visszavettem, ami iszonyat gyenge és nem értem, miért. Most már 1600 körüli, de még nagyon régen sárga koromban volt ilyen 1400 körüli a T28-cal, aztán zöldként már 2000 fölötti a JP 2-vel. Szerintem a grind miatt lehetett ilyen gyenge, de tényleg nem emlékszem már. Az tuti, hogy most van benne egy majdnem full álcás legénység és így nem ritkák a 3K feletti körök sem.Visszavettem amúgy a Hellcatet kíváncsiságból, tényleg árnyéka önmagának.
Az a tolatási sebesség horribilis, a fordulókör szörnyű, mozgás közben képtelen eltalálni akár egy japán nehezet is (ez mondjuk régen is így volt), egyedül az álcája meg a végsebessége maradt meg. Viszont egy 4 skilles legénységgel szerencsére még mindig gyilkos nindzsa, szóval marad.
-
válasz
zolika15 #40583 üzenetére
Nem annyira rossz mint ahogy számítottam rá, de azért a kedvencem sem lesz.
1400 sebzés körül 20k marad nettóban prém nélkül, ha sok mellét lősz az a drága lőszer (680 credit!!!) miatt eléggé sokat levesz a jövedelmezőségből.
Picit mintha lassú lenne a lövedéke, vagy csak a netem miatt tűnik úgy? -
szbalogh
addikt
válasz
zolika15 #40238 üzenetére
Összesen két randomot kell még menni utána
Mivel ma csak ötödikre sikerült a 750+ XP jó késésben keltettem a gyerekeket. Miközben bedobtam a tankom csatába elmentem intézni a reggeli dolgaimat. Mire visszajöttem ott volt a tank a garázsban
Játszani még nem volt alkalmam vele de úgy tűnik nem is fogok ha ennyire fos.
Ráadásul a következő egy hétben szerintem csak SH-zni meg CW-zni fogok. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zolika15 #40200 üzenetére
Hogy lehetne op? Egyetlen dologban a legjobb, az átütés. A dpm gyatra, alfasebzés a legkisebb, a sebessége gyatra, az álcája, tornya, pontossága átlagos.
Akkor lenne op, ha erősítenék a tornyát még jobban és megkapná egy az egyben a Centurion ágyúját és sebességét, de ez úgyse fog megtörténni. A lövegen fognak faragni egy kicsit, meg esetleg a sebességén. Ennyi kell, hogy egyáltalán átlagos legyen egy Mutz, CDC, 8.8 vagy STA-2 mellett. -
SoulReaver
veterán
válasz
zolika15 #40145 üzenetére
Nem lehet tudni ezeknél, hogy mi van... Lehet a winfos éppen küldi az adataid a CIA -nak vagy akármi...
Egyébként Sokáig veszekedtem emiatt a upc-vel, aztán egyszer csak kijöttek ellenőrizni a vezetékeket, mire kiderült, hogy kint az oszlopon az elosztó volt kaki... kicserélték és minden tünetmentes lett... De mondom, nagyon ritkán csinálja.
(#40146) jozefgucci1
Ha ketten is lilák melletted, akkor te már nem is kellesz oda..
Te csak a közvetítést adod majd max
-
emre
veterán
válasz
zolika15 #40095 üzenetére
Nahát, nekem már 3000 sebzés sem kellett hozzá
Bírom ezt a minimalista stílust.
-
szbalogh
addikt
válasz
zolika15 #40048 üzenetére
Ma hajnalban kaptam is egy óra tiltást. CDC-vel egyedül próbáltam 3 tankot feltartani egy szikla mögé beszorulva míg a nyomorék Löwe 50 méterrel mögöttem röhögött és képtelen volt kilőni egy Caernarvont amit már félig leszedtem. Utolsó lehelletemmel kilőttem a nyomit. Persze előtte tier 10-ben meg egy debil 13 75 behozott egy cromwellt és egy T34-85-öt. Mindekttő kapott egyet az obj 260-amtól. Egy percre rá valami arty belémlőtt 1800 körül. A maradékot meg a kis nyomorék 13 75 lőtte le rólam.... nem voltam ideges.
-
-
szbalogh
addikt
válasz
zolika15 #39882 üzenetére
Nekem 130k van eddig. Azért hajtom, mert addig nem tudok SH-zni és azt meg nem nézik jó szemmel... de goldot biztos nem fogok kapni
A sebzéssel megy a sok idő, a 3 strigula 1-2 meccs alatt meg volt eddig mindig
E3-al kezdtem, de hamar áttértem az orosz medekre... többet sebzek velük -
csapee
őstag
válasz
zolika15 #39882 üzenetére
Jo, de en nem akarok napi max. 2 oranal tobbet tokolni vele. 10 napon keresztul kell napi 45e-et sebezni. Ha csak 2e- sebzek az mar 23 kor. Atlagos csata 7 perc, osszesen 161 perc. A 3 ora sok nekem, ebbe nincs benne az Ax kuldi, vagy ha az arty kicsap stb., kell a dmg na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest