Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
S.Copperpot
tag
Az a tolós nem Sauffenberg volt? Én legtöbbször elmegyek onnan. Aztán azt is szoktam csinálni, hogy kiszaladok előle, mögé állok, és én tolom ki őt / nem engedem vissza a fedezékbe. Vagy írok neki egyszer, aztán először lelövöm a láncát. Ha továbbra sem bír magával, megkerülni se tudom, de még nem lőttünk egymásra, akkor általában addig piszkálom, amíg lő egyet, aztán visszalövök belé amennyit csak tudok. Az ilyen majmokkal élőben is szívesen megkóstoltatnám a Martensem orrát (tudod, azért van meghajlítva, hogy a hátsó fogakat is elérje!
)
Amíg viszonylag le vagy gatyásodva, addig csak olyan modulokat vegyél, amiket ingyen le tudsz szerelni, és másik tankra áttenni (álcaháló, szerszámosláda, binokulár). Később jónéhány tankra érdemes lesz befektetni a ventillátor / gyorstöltő (rammer) / célzásgyorsító (enhanced laying drive) vagy stabilizátor (vertical stabilizer) szentháromságba.
Van néhány tank, amire a plusz páncélzat szóba jöhet (ez lehet a spall liner? - nekem angol verzióm van), de talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tankon hasznos, szinte mindig van valami, ami többet segít. Megkockáztatom, hogy a fent felsorolt hét modul a tankok 90%-ra megfelelő felszerelés.
Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest