- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #46131 üzenetére
"Készülj fel, szerintem a KV-4 sokkal rosszabb, amíg ki nem fullozod....nekem a nagy motor még nincs meg, de az ágyú és torony+lánctalp igen, így már kezd használhatóvá válni, de nem az igazi.
"
Sajnos csatlakoznom kell ehhez a véleményhez!
Lehet, hogy 1-2 éve, amikor még csak aranyért lehetett prémlőszert venni, és nem volt ennyi kreditakció még erősnek számított a tierjében, de most már nem az!
Lassú, hatalmas (vagyis könnyű célpont messziről is), és átüti minden - papíron hiába tűnik meggyőzőnek a páncélja.
Igen, sidecrapelni remekül lehet vele (sőt, abban a saját szintjén az egyik legjobb az egész játékban), és ha megfelelően állítod szögbe, akkor a testét nem könnyen sebzik most sem, de aki kicsit is tapasztaltabb, az a tornyát fogja lőni - és át is fogja vinni!
Mindemellé agonizálóan lassan fordul mind testtel, mind toronnyal, és a testen belül hatalmas helyet foglal el a motor és az üzemanyagtartály, vagyis könnyen gyullad.
Ja! És ehhez az alfához mérten még a célzása is nagyon lassú - szerintem megérdemelne egy kis buffot!Az utódjáról viszont mindenki áradozik, úgyhogy nem adom fel az ágat, csak takarékra tettem.
#46133 Djuree: CW ajándék tank, én még csak nem is álmodozom róla!
-
Kakumix
senior tag
válasz
jano_77 #45562 üzenetére
Én már régóta használom, de azokat teszi fel amiket akarok, azért is ezt használom
pl. mivel az egésznek az Aslain XVM mod pack a neve így én még sosem próbáltam ki, hogy lehet-e telepíteni XVM nélkülSafeShot: nem enged már kilőtt tankba lőni (pár másodpercig a kilövés után) és nem enged csapattársba sem lőni (bal alt-tal ez is megtehető). Sok kreditet spórolt már meg nekem.
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #44837 üzenetére
Én sem, de van rá magyarázat:
*Please be aware that this mission has been running since 12th February, so you should have already been sweetly gifted the day of Premium.Magyarán, amikor a patch után kaptunk egy nap prémet, naivan azt hittük, hogy kárpótlás a lagfestért, de nem, az már a hétvégi akció volt.
-
-
rolio1
tag
válasz
jano_77 #44396 üzenetére
A 8.1 volt pályafutásom alatt a legkönnyebb és leggyorsabb telepítésem...
Nekem a srác már eleve a G3420-at ajánlotta, 1500 Ft a különbség, azt mondta gyorsabb és jobban megéri.
A drivereket nem UEFI-ből lehet legjobban felrakni? Vagy keverem valamivel...
Mondjuk nekem ez az UEFI is egy kisebb csoda volt, én leragadtam a BIOS-nál... -
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #44396 üzenetére
én se a lemezről szoktam, igen, MSI oldaláról.
bár itt nem egy régi lapról van szó, sztem mehet akár a lemezről is. amit vettem asrockot most, a lemezről rakosgattam fel, nem volt újabb.
emre: előfordul. reggel a boltban a pénztáros nő amit vettem kiflit kettőnek számolta, pedig csak 1 volt, azt mondta a 2 végét nézte és azért.
ez lehet egy ilyen nap...
-
-
uniqm1
tag
válasz
jano_77 #44368 üzenetére
A Matilda IV. nem rossz, ha még tudsz barátkozni a lassúságával. Egy lomha dög ugyanis, sebessége alapján inkább heavynek illene. A páncélja közepesen erős, viszont rengeteg a lepattanó róla. A toronyforgatás elég gyors, és egész tűrhető az ágyúja is. Rég mentem vele, de emlékeim szerint kb. 3 mp-enként köpködi magából a skulót. Én is orosz med legénységet húztam vele. 1500 goldot nem adnék érte, de akciósan szerintem megéri megvenni.
-
Jolet
őstag
válasz
jano_77 #44368 üzenetére
egyrészt ilyen volumenü hardver csere esetén én tuti újra telepíteném a windowst
kisérletezni meg azzal lehet, hogy növeled az egyik számot, ami a látszólagos sebességet növeli és kiszámoltatod a hozzá való arányszámot, hogy ne legyen elcseszve a nézőpont
én legalábbis így csináltam, még kell majd finomítani csak kedvem nincs hozzá egyelőre -
rolio1
tag
válasz
jano_77 #44373 üzenetére
Én is tőle vettem a konfigomat! Ugye milyen korrekt? Mindenkinek ajánlom, és ennyiért tényleg nagyon komoly upgrade-et jelentett nekem is.
Én is vettem egy olcsó kis házat, ezen felül vannak az USB-k és a fülest is előre tudom bedugni, sokkal jobb a szellőzése is, és így már tényleg egy teljesen új gép figyel otthon.
Raktam fel Win 8.1-et, nekem az is nagyon bejövős...és megint csak azt tudom mondani, hogy max beállításokon ez a game is gyönyörű... -
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #43679 üzenetére
Megint ide raktak nekünk egy hatalmas szarkupacot!
Mi a szarért kell állandóan 2 havonta hozzá nyúlni és elqrni azt, ami már jó?!?!?
Játszhatatlan a játék ilyen laggok mellett és ez, hogy normálisan nem tudok kilépni, mert windows hiba jön elő, ez meg már mindennek a teteje... -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #43674 üzenetére
És hatalmas laggok vannak...más is tapasztalja!? T54-el fordítom az ágyút és a célkeresztem még mindig ugyan ott áll, ahová korábban néztem...WTF?!?
Valamint ha a MENÜ/Kilépés a játékból módon akarom kikapcsolni akkor fogad egy Windows üzenet, hogy a WoT működése leállt, vmi hiba lépett fel! WTF?!? én állítottam le!
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #43462 üzenetére
Hmm, ahogy nézem, ezek mind jó lapok, ha egy árban vannak dönts belátásod szerint, de!
Most egy pentiumhoz, esetleg később i5-höz is elég a Giga B85 D3H 18k-ért, többet felesleges kiadni, bár a vanguard egy jó választás lehet még, arra 5 év gari van, atomstabil egy lap.
a 2. giga lap Z-s chipsettel felesleges, ha nem fogsz tuningolni.
De alaplapos topikban is megkérdezheted, hátha több okosságot mondanakTéma összefoglalót nézd át, mielőtt kérdezel majd.
-
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #43432 üzenetére
csakis 1150 ha új konfigot építesz, ez az újabb, haswell.
de miért nem csinálod úgy mint én? i3 minek, az kb. mindenre jó de mégsem jó semmire, mint a WD40.ha nincs pénzed vegyél egy g3220-at mint én, aztán később i5. 2x2 gigának sincs sok értelme, vegyél most 1db 4 gigásat, aztán hozzá majd még egy ugyanolyat később ha lesz pénzed rá.
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #43054 üzenetére
RAM II: Én megvettem karácsonykor akciósan. Szerintem egy rakás ****. Ágyú nem lenne rossz, de iszonyat pattogós, kevés az átütés, pontosság még el is menne, meg gyorsan lő, de hiába, ha nem üt át. Sebesség meg nincs, hogy kerülgessek mindent. Páncélja van mutatóba, de igazából kb minden belövi. Lehet vele "fun" kört menni, de ritka eset. Én már bánom, hogy megvettem.
Ez mondjuk én vagyok, sokan mondták, milyen jó lesz, hát nekem nem jött be...Szerk: (#43062) vhw Azt el is felejtettem, hogy nincs könnyített MM. Hát tier 7-be ez a tank nem való.... a T-25 jobb ilyen szempontból is.
(#43058) Djuree In single-threaded tasks, our estimates show that the Intel G3220 has 55% better performance.
Ott nagyon nagy baj van, ha nem lesz gyorsabb -
vhw
addikt
válasz
jano_77 #43054 üzenetére
Még ebben a topikban is rengetegen vannak akik nem 7xxx szériás radeonnal tolják... bizonyára a nagy orosz piacon sem sokkal jobb a helyzet ilyen téren...
Ami a Ram II-t illeti, egy gyorsabb, mozgékonyabb Churchill III (a hasonló ágyú miatt). Páncélzatra is egész tűrhető.
Ha bejön a 6 pdr löveg stílusa, akkor jó vétel lehet. (viszont könnyített MM az nincs). -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #43026 üzenetére
nem tudok seggemen megülni, sokszor még TD-el sem.
Akkor neked való a Hellcat, meg a JPII
(#43024) Szilu Tedd hozzá azt is, hogy ez nem csak rajtad múlik ám. Ottvan Mines. Tiszta sor, hogy középen a domb kulcsfontosságú pozíció, ha gyors tankban ülök, az az első, hogy oda megyek. Viszont hiába lövök ki egyedül 2 tankot is akár (mert volt már ilyen) ha a csapatom nem segít, halálra vagyok ítélve.
Tehát nem kell végignéni ahogy belerohan a lila a halálba, esetleg lehetne neki segíteni is csak az már túl sok gondolkodás lenne a piroskáknak. -
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77 #43026 üzenetére
Nézd meg ezt a visszajátszásom. Igazából nem is a sebzés a lényeges, hanem az, ahogy szerintem a T-54-el kell játszani. Volt pár nevetséges lövésem, illetve sok jó társam, de 4k körüli damage összejött.
Amit külön kiemelnék, hogy ugye okosan a csapat közepes tankjai elindultak a jó irányba, de ahogy meglátták az ellen seregét is, kicsi úgymond beálltak. Én így szeretek játszani, hogy elindulok és megpróbálom meglepni az ellenfelet és ezért jó játékosokkal együtt játszani, mert ők rögtön meglátják ebben a lehetőséget. Érdemes megnézni, hogy jött velem a Type, utána a PTA is felbátorodott és végül csináltunk egy jó csatát. -
diegho
nagyúr
válasz
jano_77 #43047 üzenetére
A Mantle-nek én sem látom értelmét. Kapásból csak kb fele új kártya támogatja. Ha jól megcsinálják a több szálas számítást, akkor onnantól minden gond meg lesz oldva. Gyakorlatilag nem lesznek fps droppok. Innentől én inkább a még fejlettebb fizikára fektetném a hangsúlyt, valamint a HD textúrákra. A hawok pedig teljesen jó lesz ehhez. Szerintem ők kb azt célozzák meg, hogy egy i5, 8gb ram, gtx770-en full hd-ban mindent maxra rakva legyen stabil 60fps, ebből kiindulva egy gtx660-al már meg lehet a fix 60fps, ha pár effekt ki van lőve. Én teljesen megértem azt az irányt, amit csinálnak, sokkal több ráció van benne, mint elkezdeni a legújabb fene tudja milyen hibákat rejtő irányba menni.
-
sith7
félisten
válasz
jano_77 #42937 üzenetére
Szerintem azt 5500 dmg, 2000 spot dmg alatt nem is kell keresnünk ... itt is volt pár rep, amiben a fórumtársak 5500 feletti dmg - et osztottak ki, szóval van még benne potenciál rendesen
Nekem azért volt meglepő ez az eredmény, mert előtte a 175 pen - es ágyúval szenvedtem rendesen, de ezzel elég jókat lehet aprítani, pedig féltem tőle, hogy kevés lesz a 201 pen
diegho
Szokásos mellbevágó eredmények, az IS3 - ra kiváncsi leszek, mit fogsz azzal aprítani -
Tiszteletes
aktív tag
válasz
jano_77 #42776 üzenetére
Hát biza így van jancsi! :-) Azért remélem egyszer mi is felnövünk és elhagyjuk ezt a csúnya és nem mellesleg képességrontó szentségelést. Javaslom amúgy próbáld ki a játékot egyszer Scharnhorst-tal! Ő a béke rendíthetetlen szigete, és ez a nyugalom rád is át fog ragadni, ennek eredményeként pontosabban, jobban fog menni a játék. Ügyes medes, tehát neked most épp kapóra fog jönni. Nincs a klánban, de kis alien fejét időnként láthatod a szakasz szobákban. Jah és gartula a landinghoz!
Azért elgondolkodom néha mi fordul meg egyik-másik játékos fejében. Tegnapelőtt is. Épp egyensúlyozom a 8-as trógerrel egy sziklameredély szélén. Már nem billeg a tank. Tudom, hogyha nem mocorgok senki nem vesz észre bokor híján sem. Megjelenik a lőni való óvatlan ellenség. Rá-zommolok, és azt veszem észre, hogy a tank fölfelé eltűnik egy billenéssel a látóteremből és én a szakadék alja felé tartok. Lor40 1200 effis játékos volt olyan kedves és lelökött a lejtőn. Lánc persze lehullik spotot megkapom, 3 sec és kilőnek.
Írom neki ékes angolsággal, hogy mégis mi a jó ku*va anyjáért kellett ezt csinálni? Válaszul beírja nekem, hogy: Túl sok a TD, menjek rendes tankkal. NORMÁLIS AZ ILYEN?
Szerencsére szakaszban voltunk így megkértem a baráti ISU-152-t hogy egy 800 közeli végbél mellé adott injekcióval tüntesse el a söpredéket, amit kisvártatva meg is tett. Az ilyen galádságok megtorlását viszont a következő patchben már nem lehet majd megoldani. :-( A feljelentési rendszert meg szerintem említeni is kár....
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #42776 üzenetére
Vazo és Pimpix pont el tudja neked mondani, hogy Epicskill (aki káromkodik a replayben) milyen szerepet tölt be a klánban. Ő a főtrollunk, nem szabad komolyan venni.
És mégegyszer kérek mindenkit, hogy ne ez alaján ítéljétek meg a HUNS klánt. Egy ilyen ember van a klánban, és a vezetőség elég komolyan veszi a trágárkodást, szóval nem ez a jellemző.
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #42704 üzenetére
az enyém ne tudd meg hogy lecseszett, díszítettük a fát, mondta hogy játszak egyet még vmit csinál addig, aztán meg mondta hogy kezdjük a díszítést, mondom mindjárt vége várjon picit, pont hosszú izgis csata volt nem akartam kilépni, erre elkezdte maga díszíteni. nagyon leqrt, még mindig felemlegeti néha. nem igazság sztem, mert ő mondta hogy játszak egyet, tehetek én róla hogy kihúzta a 15 percet a csata.
többet ilyet nem csinálok, hogy meg tud ezzel bántani, pedig fele akkora az egész csaj mint én. -
K6000
aktív tag
válasz
jano_77 #42696 üzenetére
Igen Light
Mostanában nem egyszerű a light tankok élete tier 5 felett, hanyagolom is egy időre mert sok a csalódás. Akkor működik ez az ág ha a csapattagok lövik is azt amit mutatok nekik. Ha nincs spot demage akkor hiába minden. A kedvencem amikor prokhorovka A2-be beáll a csapat 80%-a és én meg spottolom nekik a J2-J3 camping ellentábort. Persze 0 spot demage (nekik túl messze van), én meg már a második körnek neki sem fogok, beállok mögéjük és olvasgatom a nekem küldött noob üzeneteket, meg hogy menjek mert én scout vagyok. Hát nem megyek, mert nincs értelme...
Köszönöm az elismerő szavakat, ha kicsit normalizálódik a helyzet nekiesek az USA light ágnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged