- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #85718 üzenetére
sajnos nem vagyok programozó, így csak tippelni tudok: Egy ideig Szergej dolgozik rajta, neki "A" mappa a logikus. Aztán Szergejt kirúgják vagy kap másik feladatot és jön Vaszilij, reszeli tovább, de Vaszilij nem tudja, Szergej miért azt használta, de neki a "B" a logikus, így onnantól az lesz. És így tovább.
Sok tucat programozó dolgozik az ügyön + modderek, akik meg végképp nem látnak bele se a kódba, se egymás munkájába, de mindkettőhöz alkalmazkodni kell. -
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #85607 üzenetére
nekem is álcaháló+célzásgyorsító+töltésgyorsító van fenn.
Ugyan mindhárom lőszerből hordok magamnál, még sose váltottam az alapról (repesz), teljesen elég.
Sima PCT akkor lőj, ha biztos vagy a találatban, mert nagy az átütése, és ha sikerül, nagyot sebez, de ha nem, akkor semmit!
A GW Tiger Pnél a drágább repeszt azért tettem be a sorba, mert a területsebzéses küldihez jól jöhet, h nagyobb a sugara (6,44 vs 9,21), mint az alapé, de az alappal is meglett. GW pantherneél nem is volt nálam, nem is hiányzott.szerk.: a nagy töltésidő miatt nem érdemes variálni a lőszerrel.
Skillnek BIA alap, utána majdnem mindegy. Egy időben próbálkoztam csokival etetni őket, de nem hozza be az árát és nem éreztem hatását. Javítókészlet, tűzoltócucc sincs, mert ha már lát az ellenség mindegy... -
Kalos7
tag
válasz
jano_77 #85405 üzenetére
Minél jobb játékos leszek annál jobban idegesít, hogy milyen idiótákkal vagyok együtt és miattuk kapok ki
Bezzeg tegnap a klántársakkal (ZWACK) zsinórban 11 győzelem
Asszem egyedül nem is játszok inkább mert 3/3 veresség............mert hogy az összes autistát mellém kell berakni -
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77 #84452 üzenetére
Az IDEAL és az 1PADX bekempelt, hogy rámegy a damage-re és a lopott killekre, mert ezt a magas értékelést fenn kell tartani, a ti zöld, nem statpadder csapatotok meg egy oldalon berusholt, és az ellenfelet letarolva, tankjait kifókuszolva nyertetek.
Az MM érvényben levő szabályai figyelembevételével egyébként ritka szimmetrikus leosztást kaptál. Irigy is vagyok!
HGyu
-
Enzolord
addikt
-
-
benvolio
őstag
válasz
jano_77 #83493 üzenetére
Azaz igazság, hogy én az egyszerű letisztult célzó mod-ot szerettem régen, de az egész játék hangulata a kezdetiektől elég ellaposodott és azért használom ezt a színesebb célzást és xvm-et, hogy változatosságot hozzak magamnak a játékba. A 100m-es figyelmeztetés az az Aslains-ba az "ATAC! ...." opcioba lehet bejelölni, de úgy tudom külön is feltehető.
Üdv! -
szbalogh
addikt
válasz
jano_77 #83480 üzenetére
Azt amit írtam. Kiírja, hogy melyik tank van befogva sárgával a célkereszt alá.
Plussz, nem kell a tankra vinni a célkeresztet, elég ha közelében megnyomod a jobb gombot már rá is ugrik a cső. Távoli vagy kis célpontoknál nagyon hasznos, vagy ha egy kis futrinka köröz melletted. -
Simulacrum
senior tag
-
szallasi007
őstag
válasz
jano_77 #83430 üzenetére
na ez mondjuk tényleg igazi bunkó, ennek mi értelme van szerintem ő maga sem tudja
, lehet ezzel próbálja kiprovokálni hogy ne a csatával hanem inkább vele foglalkozz végig. egyébként meg tiltsd le a francba és akkor még kisebb az esélye hogy valaha összedob vele az mm
-
KaLeun
senior tag
válasz
jano_77 #83320 üzenetére
A felmérő képességük kb. olyan volt mint célozgatásod alapjául szolgáló csatában a szakaszotoknak, amikor is az ellenfél fél csapata a bázisotokon szalonnázott, de ti még vígan vezettétek a lemmingeket.
Ez csak a szokásos nem tudunk elvonatkoztatni az általános unicumok által használt pozíciótól és alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Tipikus példa amikor Redshire-n az pro nehezek középen tolonganak, mert azt hiszik, hogy most is éppen O140-ból vagy BC-ból spammelik az aranyat és közben az ellen tomato E-100-ak és IS-7-ek meg már nem férnek a foglalókörünkbe.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #83178 üzenetére
jano_77
na tisztázzuk ezt egy kicsit. azért ment a seggedbe és azért kavart mert, 1, beszótál neki és utána még 2, belelőttél - és mindegy, h Te csak "vissza" lőttél.félre ne érts:igazad volt! de attól még felbasztad az agyad és beszótál!
A beszólás egy hozzád hasonló (pláne rosszabb) vérmérsékletű embernek akkor is megtorlandó, ha igaza van a másiknak, de itt ő még be se látta, h igazad volt.
Már réges rég elvesztetted a fejed és az önmérsékleted, amikor eljutottatok odáig, h mögötted lihegett és akadályozott.ami az én részem: NEM szólok rá senkire, amíg az illető lőtávolságában vagyok, h ne tudjon lövéssel provokálni (kivéve artyval). Másrészt, ha belém is lő vki - nem szokott előfordulni, ha igen, többnyire véletlen - NEM lövök rá vissza, amíg be nem kékül. Főleg nem lőnék rá a Te TK múltaddal. Mert a rendszert NEM érdekli, kinek van igaza, ki lőtt előbb.
Ha belém lő - akár szándékosan akár véletlenül - ha lenoobozik, ha akadályoz, ha provokál, ha lökdös: megvonom a vállam és arrébb megyek. Van - eszetlen ritkán, h felmegy a vérnyomásom, esetleg cifrákat is mondok a gép előtt, de NEM ülök fel a provokálásnak. Idegesíteni magam a saját bénaságomon szoktam, mert azon tudok - tudnék - változtatni.
Nyilván más a vérmérsékletünk és máshogy éljük meg a játékot is. De talán nem véletlen, h nekem még WoT on majdnem hibátlan a renomén (egy véletlen 1 órás bant kaptam, mert izgalmamban ellenségnek néztem egy saját tankot full tomato koromban kb 400 csatával) és Ph!-n is megvan még az egyedi avatarom, még figyelmeztetést se kaptam több, mint 1,5x annyi idő alatt, mint Te.
echterion - szerintem meg lehet. Nem néztem végig aprólékosan, de talán csak a light tank kilövése lehet vele igazán problémás
jagada - passz, nem tudom. report? a fordítás szerintem jó.
h1mpi - az átképzés hiánya miatt sokkal lassabban fog fejlődni a csapatod. Én a TOGon direkt ezért nem rakom be a második skillt, az ott gyűlő free legénységiből fogom az átképzést megoldani.
Stunts666 - +1
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #83174 üzenetére
jano_77 - egy próbát megér, bajod nem lehet belőle. de mivel a TK-t automata rendszer nézi szerintem sok értelme nincs. Nem értem, miért tudod ennyire felhúzni magad egy barmon soktízezer csata után. Én rpingelek, max jelentem, ha nagyon passzív, de nem húzom fel magam rajta. az meg, h visszamenjek egy barom miatt???? kizárt.
simi37-csxak az utolsót van értelme kitüntetéssel megcsinálni, azért, amit janó mondott.
-
Simi37
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #83154 üzenetére
lacibacsi - nem időkorlátos a küldi, szép lassan szerintem közepes képességekkel is összejöhet a stug (legalábbis ebben reménykedem)
jano_77 - én szerettem az L/43-at, igaz, akkor még nem tudtam a gyenge pontokat, így az L/60-vel semmire se mentem gold nélkül. Hosszú távon értem, ha jól emléxem (nincs előttem wot), az a fa elágazódik és lehet menni maus vagy e50M vagy E100 felé.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77 #81760 üzenetére
Magamfajták? Free-ből? El vagy tévelyedeve, örülök, ha a napi statisztikám zöld...
A WG azt ígérte, hogy a pályára csak a kezdőket fogják ráengedni. Ez szemmel láthatóan nincs így. Az már csak hab a tortán, hogy az egész pálya egy nonszensz daráló, amiből pont azt tanulhatják meg a kezdők, amit eddig is tudtak: Esztelenül rohamozni.
Persze, megint ez a sértődés, megint a hiszti.
Növeszteni kéne egy kis moderálva a moderálva, nem egyből csak moderálva mert előbb-utóbb moderálva, ha moderálva.
Moderálva?
(Joke)
(#81769) Re-Tech: Ez a pálya nem egyszerű sealclubbing, ez a totális káosz.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #81561 üzenetére
Az új accom még anno tesómmal otthoni szakaszozása hoztam létre. Egyszer költöttem rá amikor 100 arany volt a garázshely akkor vettem annyit aminél kb nem is kell majd több. A Superpershing és a Tog küldetést csináltam meg vele. Főleg olyan ágakat húzok ami a fő accban nincs meg, köztük a franciát. B1-et hagyjuk az egy használhatatlan fos. Napi duplákkal kell letudni, új accon általában nincs lehetőség goldot spammelni.
BDR az első említésre méltó tank az ágon, gyenge legénységgel 670 átlag sebzés, 93 csata volt a következő tankig. Ha a stat is érdekel, ez 1560 wn8-ra volt elég a wot-life szerint. A BDR-t szerettem a jó alfa miatt, az alap torony meg baromi viccesen néz ki.
Az ARL 44 közepesen szar, bár nagyon jó az átütése de nem szerettem igazán mert lassan céloz és a tornyát bármi átüti. Azért összességében tűrhető. 960 átlagsebzés, 1930 wn8. 147 csata kellett a 7-es kifejlesztéséhez de azért mert minden lehetséges modult kifejlesztettem rajta.
AMX M4: az off topikban nagyon leszóltam a tankot de csak a játékélményem szar vele, ezzel megvan a 2000 wn8. Még 25-30 ezer xp az 50-100, szeretném még akciósan megvenni majd. Eddig 1200 átlagsebzés, 82 csata után. Végre meglett legalább a hatodik érzék a parancsnokra. Az 50-100 jó lesz, érzemMindenkinek ajánlom, aki magának akarja ezt a T95E2 csodát kihúzni, hogy lehetőleg olyan ágat vigyen az új accon, amit még nem próbált, vagy ami legalább tetszett és talán úgy nem fog annyira munkának tűnni. Tudom én is nem kellemes újat kezdeni, mert kb 5 ágat húzok de sokkal kényelmesebb néha a régi accban menni a jó legénységgel, bevált tankokkal.
Jut eszembe, a meghívásos szakaszozás csak inaktív másod acc esetén él, ugye? Mert történetesen pont szakaszozunk néha, a régi meg az új accal
tudom túl szép lenne hogy igaz legyen. De ha kihagyok 2 hónapot, visszahívhatom önmagam?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #81558 üzenetére
Francia heavy ágban tud nekem vki infót adni, hogy mennyire nehéz végig vinni tier 10-ig?
Arra gondoltam ugyanis, hogy azon mennék az új ágon végig, mert az FCM 50t az baromira bejön és fossa a kreditet. Mennyire sok XP kell általában egy tank teljes kimaxolásához - nyilván egyre több egyre feljebbi tierről beszélünk, de más ágakhoz viszonyítva mennyire? Illetve mondjuk ez az ág mennyire alkalmas arra, hogy a statot jó szinten lehessen tartani? (ha már új acc, akkor figyelnék erre is)
Amennyiben lebeszéltek róla, akkor az angol med vonalat fogom választani, mert azokat ismerem és szerettem is. Cromwell-t meg is tartottam, Centi 7/1 is meg van még.(#81559) LK: ugyan az a szám, mint a fő acc-on. Egy számom van csak, cégest nem keverném ide bele, bármikor megváltozhat.
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #81545 üzenetére
1. csinálsz egy új email-t, ha még nincs
2. [link] - Itt meghívod, beírod ezt az email címet
3. Utána jön egy levél a WG-től, ez az elejeHello!
"player" invites you to play World of Tanks.
4. Lenyomod a Start Playing gombot
5. Regisztrálod az új accot, ha van invite kód, itt és most kell beadniJáték
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jano_77 #81550 üzenetére
Nem tudod törölni, csinálj újat másik emaillel.
És úgy csináld hogy WG oldalra bejelentkezve saját accoddal hívod meg, utólag nem lehet összekötni.
Kapsz egy emailt azon van egy link és azzal regizel, invite kódot megadva
.
Korábban ezt részletesen leírtam, mert elsőre én is megszívtam. -
Dryman
őstag
válasz
jano_77 #81545 üzenetére
Megcsinálod az új acc-odat, aminek második lépésében bekéri az invit cod-ot ha van, és ez esetben megkapod az invite kedvezményeket, ha nem töltöd ki a mezőt, akkor mezítlábas juzerként megkapod az alap acc-ot.
Ha megvan az új acc. akkor a saját fő accod-ra belépve felül a második lehetőségnél tudsz toborozni.... -
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #81502 üzenetére
"Tényleg ennyire szar az E4?"
Mint minden sommás kijelentésben, ebben is van igazság tartalom, de azért nem kell teljesen kétségbe esni. Az van ugye, hogy kiváló tier9 TD-k vannak és azokhoz képest nem tűnik jobbnak az alfa sebzés nerf után az E4., akkor meg a kérdés, hogy minek tier10 tankban menni? Szinte minden tier10 tank ad valami speciálisat, amiért érdemes kifejleszteni és megvenni, most nem sorolom, gondolom mindenki tudja, mire gondolok. Az E4 a forgatható tornyon kívül semmit. Például a másik amcsi, az E3 a brutál páncéljával már ad egy spéci játék élményt.
Az E4 semmi speciálisat nem tud, nem vagy csak alig jobb, mint a tier9 TD-k, szóval innentől a kérdés, hogy megéri a hosszú grind és a rengeteg kredit? Ezzel együtt, ha már megvan, akkor lehet vele játszani, de ha valaki még a T28 protonál tart, akkor érdemes lehet átnyergelni a másik ágra, ott megtehető. Mondjuk a T30-ról is sok jót hallani, esetleg azt érdemes kifejleszteni és kipróbálni.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #81502 üzenetére
Nem, nem, nyugi, annyira azért nem!
Ne tántorodj el, ha azért vágtál bele az ágba!
De a T110E3 egyértelműen jobban teljesít, és a szintjéhez mérten a T30 is jobb.#81494 lacibacsi: ha jól számolom, napi átlagban 50 csatát mész, én annyit egy héten megyek.
Azt Neked kell érezned, hogy az összes szabadidődhöz mérten ez sok vagy kevés, én csak annyit mondhatok, hogy általában aki nagyon sokat játszik (és a napi konstans 50 csata az), az hamarabb kiég - pár nagyon ritka kivételtől eltekintve. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #81374 üzenetére
ILYEN lövésekre gondoltam!
6:49-nél érdemes megnézni figyelmesen, hogy az STB-nek a szerver oldali célkeresztje még majdnem középen a házaknál - erős túlzás tudom, de akkor is -, mégis kilőtte az IS-8at! Hogy a fenébe?!?
Nagyobb sziklánál a szakasz társ irányába nézve található csak a szerver oldali kereszt! -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #81380 üzenetére
"Több mag támogatás a Havokal jön." - Na jó, de MIKOR?!?!?
Majd ha kész lesz...
Egyébként azt se úgy képzeld ám el, hogy el lesz osztva az erőforrásigénye a játéknak. Fog futni a BigWorld motor ugyanúgy egy szálon ahogy most, meg mellette még pluszban a Havok +1 vagy több szálon.
Magyarán ugyanúgy kelleni fog a BW motor miatt a magas egyszálas teljesítmény, tehát AMD még mindig kilőve, pedig egy kicsit jobb APUban lévő IGP vígan elvinné a grafikát közepes szinten. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
jano_77 #81369 üzenetére
A vége fele nekem az volt a szokásom, hogy lendületből rámegyek a tankra, beleeresztek egy lövést a maradékot meg leramolom róla. Bár med-del ez néha elég fájdalmas, mikor 18hp leramolásáért vesztettem 400-at, de ha ez kell, akkor ez van...
A pattogó killshot-ok meg nem új keletűek, régóta vannak.
(#81368) fsb1000: Cáfolnom kell. Én régen is szerettem artizni, és főleg szerettem a TD-módot, viszont semmivel se találok többször, mint azelőtt.
A YOLO az még mindig YOLO
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #81206 üzenetére
jano_77, ebben a sorrendben is képezted, amit most látunk, vagy ez már egy újraosztás eredménye?
dfsz34 - én meg a tűzoltást tartom totál feleslegesnek, mert a nagy tűzoltó 10%val csökkenti eleve a kigyulladást. Nagyon érezhető a hatása, legalábbis a német heavy/td/med vonalakon, amiket én tolok. Nagyon egyéni preferencia, kinek mi jön be, pl játékstílus függvénye is.
A BIA meg olyan, h 5%-ot ad, ventivel többet, de akkor egy modul hely ugrik. Kinek, mi a fontos, megint csak hit kérdése. Nekem artyn van, máshol nincs, de ha nekiugrom az 5. skillnek (még jó sok idő) akkor én is úgy fogom újrakeverni, hogy legyen.
megaram - nekem eddig összesen egyszer laggolt be. Igaz, jó netem van és baromi kényes vagyok arra, hogy a gépem rendben legyen - legális proggyk, freewareekből csak a full megbízható (winrar, TC), a gépem saját router mögött ül, így a windowsé ki van lőve stb. Amúgy már mondtam másik irányú véleményem is: amíg a statisztikáim nagyon hasonlóak a tiedhez, vagyis nagyon gyengék, én magamban keresem ennek az okát.
-
zuchy
őstag
válasz
jano_77 #81212 üzenetére
Ezt könnyen lehet orvosolni. Elsőnek felteszed a javítást, miután meglett a teljesen az első skill akkor még szerzel xp-t hogy újraosztással elsőnek be tudd rakni a BIA-t és másodiknak pedig elkezded a javítást, ha ennyire fontos a BIA. Szerintem közelharcnál fontosabb a gyorsabb javítás, főleg heavy tankokon, mint a BIA.
Ettől függetlenül úgy is lehet használni a skilleket ahogy te csináltad, de én nem javaslom senkinek hogy heavy tankra 4. skillnek tegye fel a javítást. -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #81211 üzenetére
Nem akarok beleugatni, de tényleg xar a kiosztás.
Parancsnok: BIA, 6. érzék,Felderítő, Javítás - > javítás előre, rég rossz ,ha a felderítőt kell alkalmazni az IS-3-mal
Lövész: BIA,Mesterlövész, Pillanatkép, Javítás ->ehelyett is sokkal hasznosabb a javítás,akár a pillanatkép rovására, ha már mindenképp kell a mesterlövész
Vezető: BIA,Kuplung égető, Sima utazás, Javítás -> ennél sokkal fontosabb a javítás
Töltő: BIA, Bizt.elhelyezés,Tűzoltás, Javítás -> na itt meg már végképp haszontalan a tűzoltás a javítás rovásáraTényleg nem nagyon kell ezt a kiosztást reklámozni, mert kurtára nem illik ehhez a tankhoz
-
rlazol
veterán
-
-
Jolet
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jano_77 #81047 üzenetére
Jano, megváltoztál. (vagy másként fórumozól)
Az átlagtól jobb játékos lettél, és az átlagtól sokkal jobban zavar az MM vélt vagy valós hibás működése, amely a hsz-eid alapján téged hátrányosan sújt.
Ez egy játék... képzeld azt, hogy próbálja modellezni a valóságot ahol sosem egyenlő harcképességű felek küzdöttek a csatamezőkön. Tekintsd kihívásnak, hogy az MM megint "rossz" lapot osztott neked.
Ehhez már réges rég elég jó játékos vagy.
.
Olyan ez mintha 30 évesen is azon siránkoznál hogy csúfoltak az iskolában, de közben te is masszívan lenézed és minősítgeted azokat akikkel most játszol. -
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #81037 üzenetére
Máskor megemlíteném, hogy már megint a sírás
de most igazat adok neked.
Ezt én is tapasztalom, és itt is tisztán látszik, hogy néha nem tud az MM mit kezdeni a platoonokkal. Egyébként többnyire figyelembe veszi a játékosok képességét (többnyire, és szerintem) de platoonoknál gyakran csak a darabszámot veszi fgyelembe. Gondolom túl sok platoon volt, ráadásul odaát ott van a két M41-es platoon, az sem túl előnyös, megrágta a játék, és ezt köpte ki.
Gondolom ki is sz*ptátok rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged