- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #146629 üzenetére
Ha goldért képzed akkor megéri várni.
Viszont megéri goldért képezni? 39 153 xp-t buksz a kredites képzéssel. Az most hogy van egy rakás személyes tartalék és gyakoriak a legénységi xp szorzós hétvégék, kb 5-10 szorzós csatából összejön.
Ezzel szemben mit nyersz vele ha goldért képzed? Van egy 3 skilles legénységed akkor ez a 39 153 xp arra elég hogy nem 90%-on lesz mondjuk a harmadik skill hanem 91%-on. Kb tök mindegy kategória. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #146601 üzenetére
"Lehet, hogy nem olyan fürge mint a BC, de azzal is lehet menekülni azért könnyedén szerintem."
Nekem még nincs meg a skoda, de random csatákban rendszeresen előfordul hogy előbb vagy kb ugyanakkor érek velük a célhoz a BC-tel. Szerintem indokolatlanul gyors a 9-es és 10-es skoda ahhoz képest hogy milyen nagy testük van. Simán tartják a lépést a bc-tel. Én nerfelném a végsebességüket, úgyis túl op-k.Ami a legénység átképzést illeti. Én meguntam az akcióra való várakozást. 2 tankhoz is átképeztem a legénységet a napokban méghozzá úgy hogy a parancsnokot képeztem a 90%-os kreditessel a többi tagot pedig az ingyenes 80%-ossal. Benyomtam egy 100%-os harci xp és egy 200%-os legénységi xp boostert és mindkét tankot leszorzóztam 2 nap. Az egyiknél 2 csat kellett hogy 80-ról 90%-osak legyenek a másiknál 3. Szóval azt kell mondjam megérte az ingyenes átképzés. 80%-ról olyan kevés xp kell 90%-ra hogy az csak pár szorzós kör. De egyébként ha mindet kreditért képeztem volna se lett volna nagy veszteség. Egy 5 fős legénységnél az 100e kredit 50e helyett, vagyis 50e kreditet buksz. 1 jó csata 8-as prém tankkal 100e kredit felett hoz, szóval átképzős akcióra sztem tök felesleges várni ha csak kreditet akarsz spórolni és nem goldért képeznéd át ...
(#146609) @emre:
Ott van ahol zodo írja. battleLabelsTemplates.xc"totalEfficiency":
A neve zavaró, ezért nem találtam meg én sem régebben. Az Efficiency miatt azt hittem ez a wn8-at írja ki valahova. -
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #146624 üzenetére
Így is elég sokat fogok a gépre költeni és jó lenne ha a monitort megúsznám 30-ból. Jelenleg egy 32 cmx 24 cm méretű képernyőn nézem a játékot és ehhez képest a 18.5"-os monitort is komoly előrelépésnek éreztem arra a 3 évre amíg működött. A 21.5"-os monitor 50 cm széles lesz ami ha 1.5 cm kávával számolok 47 cm! Ez azért elég nagy előrelépés lesz nekem.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #146619 üzenetére
Az a plusz hely a kötvényekkel jött be. tehetsz oda egy csatára szóló cuccot 5-10 kötvény/darab áron, vagy 5k körüli áron állandó fejlesztett felszerelést. Akármit is választasz, csak olyat tehetsz fel, aminek van "normál" változata a tankon/legényeken. Tehát fejlesztett távcsövet csak akkor használhatsz, ha van fent távcső alapból. Azt hogy melyik mennyit ad pluszban a képességekhez megmutatja, amikor rákattintasz és felnyílik a választható cuccok listája.
Ez a leírás még a szupertesztre szólt. Innen meg nem mondom, hogy változott-e vagy sem, de valami ilyesmi a jelenlegi helyzet...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #146601 üzenetére
Köszönöm. Újabb szavazat a B-C-re.... Persze, a Skoda is kell majd előbb-utóbb, de mostanában nem játszom annyit, hogy haladjak is vele...
Kötvény: A Grand battles módban és a tisztán BTX-es random csatákban jár, az XP szerinti helyezés alapján. Pontos listát nem ismerek sajnos, de úgy rémlik, hogy 10. helyig jár a győztes csatákban
(Megint megelőztek...)
A Grand battlesre ezt írta Scheff: "Ebben a játékmódban lehetőség lesz kötvényeket is szerezni. Minimum 400 XP-t kell szerezned a csatában, hogy kötvényhez juthass. Minél több XP-t szerzel, annál több kötvény üti a markodat."
(#146604) jr1994 : Lehet, hogy Jano is gold-ért szeretné a nagy vasak legényeit átképezni, mint én... Ott már nem mindegy, hogy akciós-e vagy sem.
-
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #146555 üzenetére
Szerintem ezek nem mögötted a szikla túloldalán robbantak, hanem melletted és előtted, illetve a 212A talán el is talált.
ui.: csak arról volt szó, hogy ha egy takaró objektum (jelen esetben a szikla) nem feléd eső oldalán robban a lövedék akkor, nem vagy csak kisebbet sebez. Arról nem volt szó, hogy ha beállsz egy szikla mellé akkor minden arty lövés kevesebbet sebez.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #146416 üzenetére
Attól még mehetnek a HT küldetések, ha már az objektnél vagy. Asszem. Amúgy meg rip meg minden, de bakker nem szabad átváltani a küldetést ha valamelyiket hajtod
Másik: nálam is aktuális a gépfejlesztés, és játszik a Ryzen is akár. Főleg Wot-ra kéne, de jó lenne ha 2-3 éves játékok azért mennének rajta, úgyis kimaradt egy csomó jóság. Mit javasoltok?
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #146355 üzenetére
Back to service #2:
- 4500xp naponta, nincs győzelmi kényszer
Nyeremeny:
- 2 nagy javító, 2 automata tűzoltó
Heti nyeremény (ha 7-ből 4 napon teljesíted a 4,5k XP-t):
- 3x 1 órás +50% XP tartalék
- 1 token -
Kotomicuki
senior tag
válasz
jano_77 #146112 üzenetére
"Nem nagy szám!" - Ezt majd T6-os ként mond, ha szembe kerülsz vele a csőpályákon. A 168 tonnájával egy enyhe kocc a Cromwell-el és az full HP-ról megy a garázsba...
Ha tényleg 65 mm az a HE átütés, akkor a papír T6-osok nem nagyon élik túl azt, de a nehezebb jószágokból is kiemelhet pár tartozékot, vagy legényt!
Tény, ha az arty megtalálja, akkor a csapattársai biztonságban lesznek egy időre a "gombnyomogatótól"!Úgy érzem, kissé elgurult a gyógyszerük a fejlesztőknek, hogy ilyen tankokat T8-ként ki mernek adni: a Defender már inkább T9-be való volna, és ez a német is egyértelműen a prémiumlőszer-használatot hivatott megnövelni, ahogy anno az IS-6 is a varázspáncéljával (és a gyenge ágyújával)...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #146110 üzenetére
Meg is találtam és rögtön javítom is magam mert VK.168.01 (P) a neve.
-
adrian360
őstag
válasz
jano_77 #146096 üzenetére
99%-ban nem szokott összevont akció lenni, hanem szimplán a jobb ár számít. Viszont van egy olyan érzésem hogy csak VI-VII tankok lesznek 30%-osan, mint ahogy pár hónapja a nemzetek akciósorozatban ment hétvégente.
nekem szinte minden hétvégén szarabb a WR-em, mint hétköznap, nem is szoktam mostanában eröltetni.
ráadásul ezzel az IS-2vel nagyon nem vagyok kibékülve, oké hogy papiron is rossz a szórása, de lassan feljelentenek környezetszennyezésért, annyi lövedékem csapódik a földbe, meg megy a holdra. trollgunokkal nem szoktam annyit mellélőni, mint ezzel. -
jimmy74
őstag
válasz
jano_77 #146070 üzenetére
Nekem mind3 megvan.
Ob 140 mobilisabb csőlehajlás jobb
T62 inkább toronyból èrdemes játszani mert sokat kibír ès nem annyira kritikus èrzèkeny,inkább olyan magányos farkaskènt nem lerohanós módban nekem nagyon bevált főleg ha van támogatásod nagyon jó az a torony..
Ob 430 meg hiprid úgy tapasztaltam. -
törölt tag
válasz
jano_77 #145716 üzenetére
Azért remélem, hogy ezért a szerver leállásért is adnak egy plusz prém napot!
Ez irreális várakozás. ~40 mp kiesést okozott, amíg egyik szerverről (ami épp újraindult) átléptem a másikra és játszottam tovább. Ez sem a boost időmet, sem pedig a prémiumot nem érinti kedvezőtlenül...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #145706 üzenetére
mondjuk a csatat nagyban nem befolyasolta ahogy latom. valszeg kínjában csinalta, gondolhatod h szenvedett kozben, szal meg hazudott is, mert ez minden volt neki csak fun nem.
valszeg jobban ki volt készülve mint te. de mikor benne vagy a csataban a duhtol ezt nem latod, csak utana miután lenyugodtal -
mcwolf79
veterán
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #145387 üzenetére
Pedig még tavaly avval csináltam meg a T55A utolsó küldetést, kimentem pálya közepére és összelövöldözte az ellenfél a kombináltat nekem.
Razermazer - Ez a cromwell valami gyilkos, 1 óra alatt 1millát kerestem össze a megnyert 24-órás prém fiókkal. Nekem ez valahogy nem frankó, én tier8 prémium tankokkal nem keressek ennyit randomba, de még ha 50% kredit bónusz és prémium van, akkor is minimum 2 óra játék kell, pedig ~900-1000 alap xpvel játszok.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #145054 üzenetére
Hát srácok kb 3 hónappal ezelőtt tettem fel egy ilyen kérdést.
Dr.Én -től kérdeztem éppen:
"Na ha vannak prémtankjaid amiket úgy vettél pénzért és nem nyerted vagy a WG adta "jófejségből" hagy kérdezzek valamit.
Nem tartod, vagy igazából a többiektől is kérdezem,nem tartjátok gusztustalannak hogy amiért pénzt adtok,megveszitek azt később a WG kénye kedve szerint változtatja? Biztos benne van valahol a "szerződésben" hogy ezt megtehetik de azért mégis milyen hozzáállás ez?"
Akkor többen azt válaszoltátok hogy ilyet nem csinál a WG illetve egyszer csinált de akkor visszaadta a tank árát.
Már akkor látható volt hogy ez be fog következni, abból amilyen irányba halad a játék.
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #145052 üzenetére
Ma többször is elhangzott , hogy romlik a topik szinvonala erre Jano bedobod ezt a társkereső hírdetést komolyan :"EZEN Ezene vki szándékozik elindulni? Esetleg csatlakoznék, ha bevesz(tek). " Na de ilyet
Csak szivatlak nyugi
Ne csak off legyek teljesen Vteps-ben van két csapat kik mennek ezekre és azért öszejön a gold nekik .
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #144803 üzenetére
Legalább egy tierrel nagyobb arty kellett, azért ritka.
Nekem ma még valami húszezer xp hiányzott, 5 kör alatt meglett, ebből 3 szorzós volt 4-6 ezer körüli eredménnyel. Azért boostokkal ez egy elég egyszerű küldetés volt. Ilyen vagy hasonló feltételekkel (top1) el tudnék képzelni egy maratont, na az szép erőfelmérő lenne.
-
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #144503 üzenetére
Én pár hónapja lenyomtam Grillével vagy 100-120 csatát, ugyanezt a küldetést hajtottam. Azóta sincs meg, de a 2 kiválóság jel meglett rá. Kb 10 csatában voltam 7000 sebzés körül, volt néhány ahol csak 1-2 lövés kellett volna a kitüntetéshez, de csak nem sikerült. Mondjuk ez még a nerf előtt volt, de a Grille csak minimálisan lett rosszabb. E3-mal kevesebb mint 30 csata alatt meglett a 8000 sebzés de csak 2 kill volt, és olyan lassú szarral nincs idegzetem játszani. Amivel még meglehet, az az STRV, az nekem nincs.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #144450 üzenetére
"E25-el viszonylag könnyű elsőnek lenni azt vettem észre tegnap."
Ezt a szobanövény csapattársam szerintem nem így gondolja. Mókás csata volt, ruinbergen mire a kisvárosba értem már 7-0 volt az ellenfélnek. Ez az e25 volt mögöttem, mondom top tier majd jól lefedez. A képen látni milyen hatékonyan fedezett. Top tierként képes volt lövés nélkül lehozni a csatát, de legalább úgy elbújt, hogy meg sem találták.
(Mondjuk én sem voltam a toppon tegnap, ez is látszik a képen.)Szerintetek ez a játékos direkt rakott pontokat a "gl"-hoz, hogy úgy nézzen ki, mint egy férfi nemiszerv? Mostantól én is így köszönök be a csapatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest