- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #155811 üzenetére
Majdnem ugyanaz mint a 9es kistesó, főleg agresszív játékosoknak való a brutális dpm és mozgékonyság miatt. Szerintem ezt a tankot csak fullosan érdemes használni és akkor 9 sec alatt kapja az enemy a 490es alfát.
Gyuri27 - Hát nem tudom, a hivatalos linket törölte a wg.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #155796 üzenetére
Grat, evvel lehet darálni a népet.
kchryss - Megy a rosszmájúság a wotban is, ami abból fakad hogy irigyek skill4tu-ra, tavaly óta ő lett a 2. legnézettebb streamer wotba.
SoulReaver - Üdv a szerencsétlenek ligájában, szintúgy jártam mint te.
Ha lesz megint prémiumtank becserélés gold ráfizetéssel, akkor ott feltudod majd használni vagy eladód pár milla kreditért most. -
Fel
addikt
válasz
jano_77 #155778 üzenetére
A legutolsó opció, angolul Preset Styles, magyarul passz...
----------------------------------------------------
Más...
Azért az RNG ott van a szeren a csatatéren kívül is
:
A tradicionális 4-es szintről már csak az az egősor hiányzott, de azért a randomizé generátor bedobta előtte ötször a már meglévő másik díszt...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #155114 üzenetére
Ha mindig csak olyan ládát kapnál, amiben addig nem látott díszek lennének, akkor nem költenél újabb ládákra. Ez meg ugye nem olyan jó... (a WG-nek)
(#155143) popey37: A játékbeli küldetések ládáinak tartalmára soha nem is mondták, hogy értékesebb nyereményt adnának. Ahhoz perkálni kell a konvertibilis forintot...
-
robogo81
senior tag
válasz
jano_77 #155060 üzenetére
Kb.: [fullDé] Dsr segítség. 60-80 fps,a rammoláskor 50 körülire süllyed .
Valahol [4k környéke] ,szintén Dsr de az a max felbontás. olyan 20-35 fps, a rammoláskor lemegy 20 alá,a max élsimítás vagy 5 fps-t ront.
Ha teljesen engedné a részletességet beállítani,valószínűleg lehetne nyerni olyan +25% fps-t(persze hasonló gépen).
Én érzetre a medium beállítással olyasmi a kép,mint most a max a jelenlegi motorral. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #154926 üzenetére
Ne idegeskedj persze átérzem mivel nem egyedi eset a tied.
Csapatot úgy sem tudsz választani de nyilván azt is hogy elegendő egy rossz döntés akár saját akár egy csapattárstól és máris más lesz a vég-kifejlet, küldi is majd összejön addig meg igyál egy kedvedre valót.
Két napja nem is játszottam, semmi stressz az ünnepek előtt enélkül is van elég.Szerk:
Nekem meg van mindkettő, igaz AX csak 13 csatás így még nem tudom melyik tetszik jobban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #154919 üzenetére
És a következő csata, amikor egy régóta javításra váró küldit bukom el a retkes csapat miatt - mert pl az IS fent kempel az induló TD dombon, miközben foglalnunk kellene pl.
(#154925) zodo: hidd el, hogy nem emiatt vagyok jelenleg qva ideges!
a retek csapatokon túl pl az is idegesít, hogy első 4 csata és ebből 3 Sigfried Line!
-
popey37
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #154915 üzenetére
a 3. és 4. kép nem mond ellent egymásnak!?
Nem.
A-44 -től megmarad a jelenlegi ág csak az ág vége változik valamint szintén A-44 -től lesz az új miniág csak nem teljes egészében látni az ág rajzot hanem külön külön az újítások részleteiként.TD és egyéb jármű változásokról Rita oldalán van kicsit részletesebb infó.
Nem követtem eddig mi volt ezen a területen bejelentve vagy tesztelve.(#154916) Dr.Én
IS-7 ágra kíváncsi leszek, milyen lesz az új tank a T-10 helyett?
Oda van írva, OBJ 257 (videó elemzés)Nem cserélik hanem csak áthelyezik.
Gondolom később kiderül a pontos menete a változásnak ahogy a cseréknél is be szokták jelenteni.
Általában ha bent áll a garázsban az a biztos pont de talán ebben az esetben elegendő ha csak ki van fejlesztve mert nyilván egy az egyben kerül át a mini ágra.Szerk: Azt bírnám azért ha OBJ 257 kifejlesztve várna a garázsban a változás után hogy csak kreditet kelljen rá áldozni de legjobb lenne ha még azt se azaz ajándék lenne mint tank cserék alkalmával.
(#154918) SoulReaver
Sosem halottam hogy változna az IS-4 csak annyit hogy a T-10 új mini ágra kerül.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #154915 üzenetére
screenshot mappából tettem fel ide, oda így mentette...
VGA terén kicsit gyengus leszel...
én mosat toltam megint bele gépbe egy kis pénz...nyáron volt vga csere és most lap, proci, memória csere(#154914) zodo
IS-7 ágra kíváncsi leszek, milyen lesz az új tank a T-10 helyett?
mivel az ág ki van fejlesztve nálam, gondolom nem kell megvennem se..legalább is remélem..? -
Avitus44
csendes újonc
válasz
jano_77 #154842 üzenetére
Ah, én sem gondoltam volna, hogy ezt a GirlFriend tankot berakják, a karácsonyi ládák után végre valami megvehető cucc!
A T-34-3 egyébként a legutóbbi buffolás óta egy az egyben a Type 59 derpelős verziója, és ők nem találkoznak a tier 10-es szörnyekkel a T-54 mod. 1-el ellentétben. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #154736 üzenetére
Nem feltétlen. A spotrendszer érdekesen mukodik. Multkor lattam egy jatekost streamen, bement a ridgeline alá a bozótba ami teljesen takarta, a segge belelógott a folyóba igy a csövét fel tudta emelni a ridgeline felé amivel spotolt mindent ami jött míg ő folyamatosan takarva volt.
Valahol a piros karikaknal csinalta.
-
po1son
addikt
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #154545 üzenetére
igen..ennyiből jó, mert meg van a Kinai prém TD és könnyen megy legénységképzés...
élvezhető? nekem bejön lassan meg lesz a 8-as TD is már...és azt tudom mondani, hogy nagyon lehet aprítani velük..ha van már álca
hatos és hetes TD megtartós lett nálam...hetes kicsit lomhább...de ágyú terén egyikre sem panaszkodom... -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #154303 üzenetére
Szerintem a %-os bónusz csak január 15-ig (vagy meddig?) lesz érvényben... Persze örülnék, ha az is márciusig tartana. De gondolj bele: ha marad a bónusz, akkor kevesebbet kell free XP váltásra (vagyis gold-ra) költeni. Az meg nem jó a WG-nek...
(#154304) Jadro: Ha nem veszel speciális csomagot, akkor a randomból azért nehéz a bónuszt összegyűjteni, mert az mind a négy félét dobálja. Persze amikor te kreálsz díszeket, akkor tudsz választani, hogy melyik témához készüljön, de sokszor szívat a díszgyár, mert hiába kell neked mondjuk hegyes csúcsdísz, egymás után dob három csillag alakút, persze a töredékeid meg fogynak közben bőszen...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #154309 üzenetére
természetesen bocsi az elírt névért kchryss
(#154310) Dobi 562: nem volt titkos?!?! Mutasd meg kérlek, hogy hol ismerték el, hogy akár a Type-hoz, akár más prémium járműhöz hozzányúltak és nerfelték!? Mert én úgy tudom, hogy folyamatosan azt állítják, hogy nem tesznek ilyet és nem is tettek! Tetves banda! De még ha esetleg lesz is ilyen, hogy elismerték, akkor legalább lesz mire hivatkoznom, mikor visszakövetelem a pénzemet Tőlük! Milyen alapon nyúlnak hozzá olyan járműhöz, amit cash-ért veszek és nem a játékpénzért!?
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #153982 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy a kedvezmény hogyan nő. Tízes szintet elértem (tradicionális díszekből) és most 24%-ot mutat. Viszont azt minden tankra! Ugyanakkor azt írja, hogy gyűjtsek még hatot a 36%-hoz. Akkor most arra kell várnom, hogy a ládabontogatásból majd beesik valami, ami még hiányzik a kollekcióból, vagy kell is pakolgatnom és készítenem a díszeket?
Greentea: el lehet jutni, csak nyilván lassabban. Viszont sokkal könnyebben, mint tavaly, mert most meg tudod határozni, hogy milyen díszeket akarsz összemixelni.
-
robogo81
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #153917 üzenetére
Nem viccelek. Konkrétan 250 sebzésre megadta. Az már csak hab a tortán, hogy most is mentem vele egy 500 fölötti kört, ami szintén tankász.
Mondjuk tier3-ról beszélünk. Ezzel a tankkal kb 4 de max 5 lövés és meg is van az 500 sebzés. Lehet hogy rakok rá célzás meg töltésgyorsítót és megtartom
-
SoulReaver
veterán
válasz
jano_77 #153906 üzenetére
Ha megnézed, mindegyikben ugyan az van. Sztem logikát ne keress, ez a wg..
(#153914) adamgreen
Ja-ja, én is cumirolleren vagyok a kis type 59-el...
hasonló csaták.....
(#153913) BÁ Nutrition
Lentebb raktam be képet. Ha nem úgy jelent meg a type 59, akkor az nem prém tank.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jano_77 #153906 üzenetére
Nem tudom, a shop-ban volt 11db-os, azt vettem. sztem ott mind1. De úgy megörültem
(#153904) Skyhunter
Igen, sajna túl későn osztogatják. Egyébként elég lomha. Viszont a női tagokat beleképeztem, ami a dobozokban volt. Még kell a tier 10 karácsonyi hangulat, aztán meg is lesz a 4. bele.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #153863 üzenetére
Na vettem egy 25 dobozos Orosz packot ~11.500 Ft-ért és ebben kimerült nekem a wot karácsony remélhetőleg...
Ez volt benne.
- ~13.000 gold
- 12 nap prémium nap
- T26ET (Patriot már megvan, de majd csere akcióban beváltom ezt ha lesz jövőre?!)
- 1.3 millió kredit
- PZ Kp Fw B2 740 (tier 4)
- T-28-E (tier 4)
- AC-1 (tier 4)
- Sok dísz
- Pár + garázshely (amit nem használok ki...)
- Pár darab álcafestésAzt hiszem ennyi, örültem volna egy lorr-nak, de összességében nem rossz a sok gold miatt.
-
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #153689 üzenetére
Kinézném belőlük, hogy úgy módosítják, hogy ezután a tornyos tankokra egy modulra 1%, így kell mindhárom a 3%-hoz, a torony nélküliekre meg 1,5%/modul lesz a camo értéke a festésnek.
Bár talán nem. Az álcahálót is pakolgatja szinte mindenki, pedig akár az is lehetne goldért levehető. Mondjuk az alapból is csak kredtibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest