- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
AMD Athlon II X3 450
Te procidban nem kapcsolhato be a negyedik mag, meg a 2MB L3 cache?
Vagy az alaplapi BIOSodban nincs ilyen funkcio?Ha sikerulne bekapcsolni ezeket, akkor lenne egy teljes erteku Phenom II-od.
Most nezem, nV chipsetes lapod van, azok nem tudjak a magfeloldast.
780/785 vagy ujabb Amd chipsetekkel mukodik csak. -
Vitiris
aktív tag
Nem fogok AMD vs. Intel vitát nyitni
De milyen tapasztalat?Nézz meg egy FPU tesztet. Ami az intel mellett szól az a hyperthreading, semmi más! A programok 10% használja ki.
Nekem van ez-is az is! Sőt szerelek ilyeneket. Van egy informatikai portálom.
Az a summás véleményem hogy az intel esetleges teljesítménybeli ereje nem éri meg.
Ha csúcs procikat hasonlítok össze az Intel ver mindent! De könyörgöm intel proci áráért veszek egy 2 generációval magasabb amd-t. Ha játszani akarok akkor meg amit nyerek az áron inkább fordítom vga-ra.Nézd meg a xbox one, vagy a ps4 8magos jaguár prociját!
Es ezek full HD-ban nyomják nem egy wot-t.
Ha nálam nagyobb tudású emberek AMD köré építenek csúcskategóriás konzolokat. akkor azt gondolom bőven elég egy gamer gépnek, és bármi másra is!Ha photoshoppolni vagy cadozni akarok előveszem az intelt
de 2-5 év múlva ezek sem kellenek, csak egy jó monitor, vagy tv , jó internet sávszélesség. Mert a játékgépek már a forgalmazók telepein lesznek. Fizessék ők az áromszámlát
-
Tbor
tag
+1 !
Tudom, hogy ez egy fórum, több éve olvasom, de azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy ide jönnek az emberek dühöngeni meg egymást erősítgetni ezekkel a szuper elméletekkel. Arra ott lehetne az off topic, ez pedig maradhatna a szakmai topic. Igaz, így kb tized ennyi hozzászólás lenne... -
Kakumix
senior tag
Srácok komolyan... arról a cégről feltételiztek, hogy képes ilyen ügyes manipulálásra, ~3 éve "észrevétlenül"? Akik hatalmas anyagi forrásaik ellenére képtelenek;
...
- összhangba hozni az ünnepi akciók híreit, azzal amit valóban akarnak, és amit a gyakorlatban is megkapsz
...Én is ezzel érvelek (és gyakran nyugtatgatom magam)
-
virkir
veterán
Nade az mennyivel jobb.
Nem kell agyat használni csak WASD meg jobb gomb azt gyá.
Nem kell weakspot-ot megjegyezni csak "játszani". Meg legalább mégjobban lehet gyártani az összesküvés elméleteket.
Meg milyen fájjintos lesz amikor jön a Stuka aztán egy sorozatból kivégzi a fél csapatot mert a franc se akart flak-al menni abban a körben.
És zsóti még csábítgat ilyen marhaságra.
És nem, nem szórakoztat a sok sületlenség zsolti. -
Bad Pritt
félisten
Szerintem ebbe inkább ne menjünk bele. Való igaz, még mindig több van, ha nem is sokkal, olyan harckocsiból, ami a 2. világháború alatt készült, mint olyanból, ami utána. Más kérdés, hogy ha a világháborúban bevetett és be nem vetett típusok, prototípusok, papírtankok között kéne összehasonlítást végezni, gyászos módon kevés lenne a világháborús harckocsi.
Az, hogy ez nem világháborús játék ugyanolyan tény, mint az, hogy a prémtankok gyengébbek, mint az azonos szintű társaik.
Mondjuk ezektől a kék, zöld, mindenféle célkeresztektől én is idegenkedem, pár patch erejéig volt mjölnirem, de rájöttem, hogy teljesen felesleges. Plusz modok nélkül 25%-al gyorsabb a játék nálam. -
törölt tag
Nézzük ugyanannak az ágyúnak az eltérő adatait:
E-25: RoF: 20 lövés/perc, Acc: 0.3m, Aim: 1.5s
P/M10: RoF: 13,3 lövés/perc, Acc: 0.35m, Aim: 2.1s
Ehhez hozzájön, hogy az E-25 jóval mozgékonyabb.Az valóban könnyebbség a Panther számára, hogy nem játszik a T9-es csatákban.
Valamint az is jól jöhet, hogy valamivel mozgékonyabb, mint a PzIVS és másfélszer annyi a HP-ja. Ez viszont erősen játékstílustól függ. A több HP vészhelyzetben jó ( de az már régen rossz, ha ilyenbe csöppenünk ).
-
Simulacrum
senior tag
TESCO-nak is írom természetesen.
El Hallufon északról, ha középen mész le meddel, akkor ha van normális játékos a másik oldalon, akkor F8-ból könnyedén szed szét. Manapság már mindenki ismeri ezt a helyet az északi oldalról és ott mindig várják az átrohanókat. Északról ha lezúgsz, akkor teljesen egyértelműen F3-ból szednek ki könnyedén, az a hely pedig még a leggyengébb játékosokból álló csapatban is mindig foglalt.
Amúgy persze igen, ennyi ez a pálya. Melyik csapat áll több medből vagy lightból és mennyire jól használják ezt ki. Nálam akkor is ez az a pálya, amit biztosan kiszednék, ha lehetne.Artic se kedvencem, elismerem, de ott legalább tényleg két lehetőséged van. Vagy észak vagy dél, mindkettő járható nehéztankkal.
Highway-t már többször kitárgyaltuk, hogy hihetetlen, hogy nem veszi észre a WG, hogy mennyire kiegyenlítetlen pálya. Déli oldalról tényleg 0 esély van. Sose megyek a városba délről nehézzel, nincs értelme meghalni.
Live oaksot szeretem. Szerintem simán járható nehézzel a híd felöli rész is. Sőt ott is lehetőséged van dönteni, hogy a sín melyik oldalán mész.
Fisherman's-en mindig középre megyek bármilyen tankkal is vagyok. Na jó, TD-vel azért ritkán, de még azzal is szoktam középre menni. Ott egyértelműen jókat lehet lövöldözni.
Westfiledet is szeretem. Ott a város teljes hossza játszható. Érdekes a fölső hegyes támadás is, de jó a város közepén, alján is a játék. Ott kimondottan sok jó hely van szerintem nehéztankkal is.Most így, hogy leírtam mindre a válaszom továbbra is úgy érzem El Halluf a legjobban behatárolt pálya nehéztankkal, ha az ember akar is valamit tenni és nemcsak kempelni végig.
-
jano_77
nagyúr
2 nap jól megy, majd 3 nap szopás, aztán megint 2 nap jó játék és újra 3 nap szopás....napokat tetszés szerint ki-ki helyettesítse be.
(#35154) olcsii: az szép, grat. Én nem is erőltetem ezt a 100K XP-s dolgot....még a napi 7/42 csak-csak, az eddig egészen gyorsan - 10-13 csatával - sikerült, így nem gáz, meg tudtam közben húzni a T44 is, de a többi annyira nem mozgat meg....se francia, se japán, se angol tankom nincs.
-
g85j
tag
a térkép, a másik 29 játékos, mind különböző tudással, hangulattal, tankkal, felszereltésgi szinttel, net kapcsolattal... stb.)
Ez szerintem is tökéletesen így van!
Múlthéten kedd-szerda-csütörtök, alig tudtam sárgára hozni magam. Fáradt voltam (főleg mentálisan), aztán nem szeretem pályák, stb.....
Péntek-Szombat-Vasárnap-Hétfő, napi 20-30-40 csatával 2000 feletti lilát hoztam mind a 4 nap. Tegnap este már megint csak 1600 körülit mentem.
Ahogy megyek bele a hétbe, annál szarabb vagyok megint.
Hétvégén meg amikor nyugodtan oda tudok figyelni a játékra, akkor meg lehetek akármilyen csapatban, tudom hozni azt a szintet, amit szeretnék. Még ha nem is nyerünk...a winrate amúgy meg nem is feszít igazán.... -
bullseye
addikt
Én inkább a tankos részt várom. Réges-régen sokat szimulátoroztam, még a BF1942/DC-ben is sokat repültem, de itt nem jött be igazán se a WoWp se a WT - igaz csak pár órát repkedtem bennük.
A bevásárolható beta alapján nekem úgy tűnik, hogy ők is a lóvéra hajtanak, nem szentek. De abban még reménykedhetünk, hogy ezért profibban csinálják majd a dolgokat, vagy legalább jobban benyalnak nekünk
-
Igen a könnyű tankok +4 tieres besorolása is túlzás, de egy gyors light még ilyen különbségek mellett is lehet hatékony scout ha jó gyors és fordulékony. Magyarán, képes lehet ellátni a játék által rá kiosztott feladatot.
A medek +2 je is túlzás de ők is (ha nem is a tipikus feladatukat) a felderítést az ellenfél zavarását el tudják végezni ha elég gyorsak.
De egy heavy? Az osztály lényegét adó páncélzat, erő, lövő hatékonyság egy csapásra eltűnik. Nem tudom létezik e olyan gyors heavy ami felderíthetne de az már kissé a paródia kategória lenne..... -
Diarmand
senior tag
Teljesen máson van a hangsúly.
Miért, ó miért van az, hogy a kimondottan jó effijű játékosok viselkednek a legundorítóbb módon a játékban? Természetesen tisztelet a kivételnek. Joergie-ék is kiszedték a szaros indipanzert, erre az meg retard arty-zik. Mire fel? Miért? Mert ó bocsánat, ki merték lőni? Btw ha az utolsó nyolc tankból hatot ő szedett ki 1:8 állás után, tehát azon a meccsen szerintem tényező volt.
Én is kapom a flémet v (akár perceken keresztül is) bőven mikor kiszedem a túloldalt a legjobbat, bezzeg mikor a siemkák hullanak az E100-am előtt egyik sem ír vissza. -
KisApám
addikt
Én tolom minden nap az artyt, igaz csak 3-4 csatát a G.W. Panther-rel (kaja közben kényelmesen le lehet vele lenni
).
Úgy vettem észre, HA az arty az 1. vagy 2. helyet szerzi meg a csapatban, ott nagy gondok vannak, sokszor vereség.
Artyval jó esetben kb. 10 lövést tudok elereszteni (a fedezékbe bújó és az össze-vissza mozgó tankok - nem az egyenes vonalban mozgók miatt). (26 sec töltési idő, célzás....)
Egy kb. 10 perces csatában amúgy is kb. 21 lövést tudnék max. elereszteni. -
dfsz34
őstag
Az biztos, hogy a nerf előtt sokkal hatékonyabbak voltak az artyk és többen is voltak. Azért, ha most kapunk top tanknak 2-3 nagy artyt, akkor azok szépen terrorizálnak.
Más, megadta magát a churchill vii egy nagyon durva csatában, szó szerint 1 másodpercen múlt a győzelem, hogy bele tudtam lőni egy foglaló t150-be mert elfordította a tornyát.
Győzelem!
Map: Karelia
Date: 2013.12.07. 13:24:13
Jármű Churchill VII
Szerzett tapasztalat 6 096 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 59 130
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
dfsz34
őstag
Az, igen, csak ugye az elején néhányan megpróbálnak rohanni délen, őket lehet lőni, meg néha valaki próbálkozik és a hősies TD-k meg a kempelő egyéb tankok a hegytetőn kilövik őt.
Akkor más csak a csata képe, ha van egy jó scout vagy egy jó szakasz, akik szépen megindulnak és spotolják a hegytetőt vagy ha északon/délen valamelyik csapat áttör.
A völgyet tele kéne rakni magasabb és nem lerombolható épülettel és máris TD rémálom lenne az a térkép, mert életveszélyes lenne a kempelés illetve át lehetne kelni a völgyön.
Pont nemrégen valahogy egy ellenséges tank leosont valahova észrevétlenül és ha kidugtam az orromat, akkor máris sípolt a jelző. Sajnos vesztettünk, így nem tudom, hogy milyen tank volt és hol pontosan, de furcsa mindenesetre. Az addig rendben van, hogy spotolnak, de olyankor én viszont szoktam spotolni és felvillantom az ellenséget, de most semmi. Egy T69 volt optikával, úgyhogy az azért nem gyenge.
-
Angel1981
veterán
-
nemeth989
senior tag
Ezek igazak, de akkor is, amit én tapasztaltam vele randomban, a 400 körüli csata alapján, akkor is azt mondom, hogy túl van hypolva az a tank. A vele egy szinten lévő medek, ha ugyanolyan képességű játékos játszik vele, mint a type-pal. Akkor az estek nagy részében nem a type fog győztesen kijönni. Itt nem a piros játékosokra gondolok.
-
Így oké de mondom, nekem 8.8 nál még abszolute nem kellett "vacakolni" semmivel. Akár egymás után feldobálhattam 4-5 modot egymás után (pl. 4 célzót) vagy XVM-et vagy bármit sosem volt gond.
Azért egy 30x célzó és egy látásjavító nem éppen felesleges, ezt gondolom te is aláírod. -
Miért kéne a modokat utálni? Te egyet se használsz? Még egy célzót se?
A 8.8 és a 8.7 alatt bárhogy kutyulhattam a modokat sosem volt probléma. Most csak egy célzót és egy "látótáv javítót" (leveszi a ködöt és jobban kirajzolja a távoli struktúrákat) szeretnék feltenni. Ezek pedig igen is hasznos dolgok... -
Angel1981
veterán
Hát látod, ami Neked, vagy nekem még a minimumot sem éri el, az másnak az egyetlen lehetséges opció.
Sajnos tényleg nem kevesen vannak ebben az országban, akiknek 5-10 ezer forint is komoly kiadás, és nem engedhetnek meg maguknak az erősebb gépet / netet.
Ha meg megengedhetnék, csak nem hajlandóak rá, mert nekik ennyit nem ér meg, akkor az meg tényleg az ő dolguk... -
Angel1981
veterán
"Ha történetesen vacakol nálam a net (előfordul) - és ez kiderül számomra 1-2 csata alatt - akkor befejezem a wot-ot aznapra. Nem fogok másodperces lagokkal játszani csakazértis - másoknál nem így megy?"
Több, mint 20.000 csatával a hátad mögött "könnyen beszélsz"!
Ifjú lelkes titánként Téged is biztos jobban a monitor elé szegezett a játék, és ha bármi miatt fel kellett függesztened, azt nehezebb szívvel tetted meg, mint mostanság, valld be!Arról nem is beszélve, hogy vannak olyanok (köztük én is) akiknek csak hetente 1-2 alkalom, alkalmanként 2-4 óra fér bele, aztán annyi, és nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta hozzáállást, hogy "hopsz! most egyszerűen nem tökéletesek a körülmények, hagyom holnapra, jobb dolgom úgysincs, akkor talán jobb lesz" - mert egyszerűen többre nincs idejük!!! (család, munka, stb.)
Egyébként én is fejet hajtok azon ember előtt, aki képes 10-12 FPS-el hosszú időn át játszani bármilyen játékkal, nem akármilyen tűrőképessége lehet!
-
Szepi1979
senior tag
Valóban laptopon játszik. Kollégista, komolyabb géphez zsebbe kell nyúlnia keményen. Vajon hányan lehetnek akik ugyanígy játszanak mi meg szidjuk a sok pirosat. Szerencse kell ahhoz hogy olyan csapatba legyél ahol minden csapattagodnak van megfelelő hardvere.
Ebből is látszik milyen függővé tesz ez a játék.Én is és szakasztársam is észrevettük a kv1s-en meg a su100-on hogy a 122mm-es nem az igazi ebben a patch-ban. Mintha a pontosság buff előtti szintet produkálná és néha lehetetlen helyekről pattog.
Valaki panaszkodott hogy a kv1-et alulra teszi. Én szinte mindig top tier vagyok vele az új patch-ben is.
-
-
KisApám
addikt
Már nem tudtam javítani.
Megnyertük, én/mi NOOB/ok néha nyerni is tudunk.A német vonalon amúgy a JagdPanzer E100, a G.W. E100 és a Leopárd 1 felé tartok.
A Leopárd 1 (nagyon papírnak tűnik, igaz medium tank) helyett talán az E-50M kellene inkább, minimum.
Az E-100 vagy a MAUS biztonságosnak tűnik a páncélzat miatt, DE kinek mi, lehet, hogy a látszat csal...
-
Angel1981
veterán
Persze, nem is azt mondtam, hogy 5000 csatával is ott kell enni.
De mindenképp alapozza meg az ember a 3-4. szintet, szerintem 500 csata alatt nyugodtan lehet lenni T1-T2-ben, és akkor pénz is, és megfelelő legénység is lesz a T3-T4-re - ahonnan újabb 500 csatáig szintén nem kell feljebb menni.
Öcsémnek ezt javasoltam, így is tett, és nem bánta meg, 1000 csatája van, de még nincs T5-ös járgánya, mégis van prém nélkül 6 millája - így mindjárt másképp fog indulni a T5, nem igaz? -
Angel1981
veterán
Ebben igazad van, de nem változik az álláspontom.
Akkor inkább gyűjtögessen serényen T1-T2-ben (én is azt tettem), szerezzen játéktapasztalatot, és aztán lépjen tovább T3-ba, és feljebb.
Mint írtam, T1-T2-ben amúgy is "biztosítva" van az erős legénység, hála SerB vajszívének.
Tudom, tudom, szinte mindenki beleesik a hibába, hogy "rohan előre" a magas tierekbe, ezért is tanácsolom, hogy ne tegye, legyen türelmes.Egy 5 fős tankba 5X20.000 kredit a 75%-os legénység, azért azt még alacsony tierben, prém nélkül sem olyan sok idő összehozni - hacsak nem akar egyszerre 5 ágat húzni az ember, de az egy kezdőnek amúgy sem javasolt....
50% legénység csak arra jó, hogy statot rontson vele az ember....
-
jano_77
nagyúr
és akkor most ezzel mit is válaszoltál meg, melyik kérdésemet?!?
de ez a kályhacső vagy nem talál el semmit vagy ha el is talál, akkor minden szökő évben 1x sebez is!
semmit nem üt át, folyamatosan futom a 0 dmg köröket és nem azért, mert én vagyok a béna, meg lehet nézni, hogy milyen találati arányom van.
Na jó, lehet, hogy én voltam marhaezt a 152mm ágyút HE-vel kell használni és nem APCR-el!?
-
Drenadar
veterán
Nekem az tetszett, mikor volt 3db 9-es tank, volt pár nagy arty, a többi ELC volt mindkét oldalon... heavyk csak pislogtunk a mapra hogy mi ez a sok kis száguldó pötty...
ki emlékszik erre a napra?
(#24302) PumpkinSeed: valószínűleg tényleg HE lőszerrel lövöldözöl. Nézd meg az árát, ha az a legolcsóbb vedd is ki a tankból, nem kell az. Amint az előttem szóló jelezte az az ágyú 300 felett kellene hogy sebezzen...
Tegnap előtt kb egy év után újra elővettem a T32-őt, nem rossz tank az(#24301) mefistofeles: még 10-es tankot is meg tudsz sebezni 4-es tankkal csak jó helyzetben kell lenned. A legtöbb tank segge, vagy oldala igazán puha, azt belövi egy 2-es szintű tetrarch is, főleg gold ammoval.
És jah van pár könnyű tank ami mellett egy heavy úgy húz el, hogy.... jaj.
-
-
Remus389
veterán
nem tudom, de mondom, mire kijön, és leküzdik a kezdeti bug-okat, addigra a wot is így fog kinézni szvsz
már most is szép szerintem a wot grafikája...
ennek a WT-nek már csak azért is érdemes lenne megjelennie, hogy ne legyen a WG monopolhelyzeten
bár így is mennyi akció van, meg így is azért fejlődik lassascskán
augusztusban volt a 30kill-es akció, szeptemberben a 15 győzelmes akció, plusz a 50K XP akció, plusz mindenféle küldi
eléggé "meggazdagodtam", ha nem vettem volna új tankokat és akciós felszerelést kb 30 millánál tartanék
erre még rájön ez a érdemeld ki a tiszteletet, amivel heti prémiumot lehet szerezni
szóval még októberben is lesz dörzsölés(szerintem végig prémiumom lesz ingyért)
ezt még kihasználom, aztán ki tudja, megint örülni kell minden ezüstnek, mint régen
-
Érdekes dolog ez.
Magam ellen is beszélek egy kicsit, de miért nem gondolkodnak azon hogy húznak egy határt.
Például az 50% alatti játékosokat csak az eu2-re, az 50% felettieket csak az eu1-re lehetne beléptetni és talán a játékélmény is megmaradna. Vagy ha nem ez alapján akkor valami más megoldással. Persze akkor sok szakasz csata nem jönne össze de valamit csak ki kellene találni az olyan ügyes játékosok ellen mint a mai napon is (naná hogy a saját csapatban) egy VIII tierű 112 42% WR-rel. -
-
Chris0321
veterán
Az a helyzet, ha a random faktor úgy gondolja, hogy te ma nem vagy nyerő akkor csinálhatsz akármit nem igazán tudsz nyerni. Ilyenkor nem találsz el semmit vagy ha el is találod nem sebzel vagy csak minimumot. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy akármi rád lő sebez még ha határeset akkor is. Gondolom valami ilyesmi lehet a háttérben ha csak egy ember panaszkodik.
-
Iratus bug
tag
HW:
- Intel Core2 Quad Q9650
- 8GB Geil Ultra RAM
- Gainward Radeon HD4870 1GB
NET:
- UPC 25/3, a szolgáltató által garantált 3MBps/200kBps állandóan megvan.6.4 óta játszom full grafikán HD felbontáson és ilyen probléma még sosem volt... most is szépen fut ugyan azokkal a beállításokkal a probléma nem az. 8.8 óta egy rakás **** a kliens, ilyenért nem fizetek!
-
Patrick76496
őstag
Na az mondjuk tényleg érdekes, hogy mielőtt kivették ezeket 8.x-ben, azelőtt tényleg nem volt semmi ilyen gond. Amúgy ilyenkor nem kell beleegyezni a WG fő embereinek, ha valamelyik szerver egyedi változtatást szeretne?
Félreértés ne essék, én nem vagyok Stalin fan, szimplán csak majdnem mindent szeretek, ami orosz. Ami engem zavar az az, hogy már megint sírnak valami miatt a german fanboy-ok. Egyébként kíváncsi lennék, hogy ha behoznának egy az "akkori német vezér" nevét ábrázoló feliratot, hányan csinálnának modot ellene / vadásznának az ilyen felirattal rendelkező tankokra.
(#22537) Gyuri27: Diegho ezt úgy mondta, hogy a mai napig nincs Type 59-e. Tény, hogy nem a legjobb gép, mert cseppet lomha, pontatlan, lassan céloz és nem kiemelkedő a DPM-je sem, viszont a páncéljáról a tankok 170-180 átütésig nagyon szépen tudnak pattogni és a gun depression-je is kellemes. Ha még én is (a gyenge 1468-as WN6-ommal) összehozok vele 1660-as átlagsebzést, akkor csak nem lehet olyan rossz.
-
DVlad
őstag
Grazie mille!
(A medálokról tudtam, hogy... van pár és ott olvasható.) Akkor komoly előnyre tesz szert, aki egy gondolkodó csapattal (klán) is mehet csatákba. Esélytelen felvenni a statharcot a mezitlábas harcolóknak velük. Nem mintha izgatna csak azt igyeltem meg, hogy 9-10-ben sokkal jobban rá van utalva egy td a csapatra és olyan kilengések vannak a statban, hogy elképesztő. Pl.: a 10-es td-t 2 nap alatt vittem le 50-ről 47-re, azután pár nap alatt 43-ra, pedig nem felejtettem el a szabályokat és továbbra is arccal előre ültem a monitor elé. -
Fel
addikt
Tegnap találkoztam a 3-as 112 platoonnal, és egy másik csatában egy szingli T-34-3-mal.
Valószínű, hogy bejön a számításuk a készítőknek ezzel a gift shopos vételi móddal, mert annyira nem árasztják el a játékot (és emellett még jobban is járnak..)--------------------------------------------------
Ezt az újdonságot még nem is vettem észre:
Autoloaderes lövegeknél részletesen le van írva, hogy mennyi lőszer fér a tárba, mennyi a lövések közti és a teljes újratöltési idő. Korábban is megoldhatták volna.
És ha egy löveg több tankra is felrakható, akkor azokat az adatokat jeleníti meg, amelyiknek a fejlesztési ablakából megnyitottuk.Valamint úgy veszem észre végre működik az, hogy ha valakit beletolok a vízbe, akkor killt nekem írja jóvá.
Nemrég sikerült egy 13 90-et betolni a vízbe T110E4-el (pont abban a csatában, amelyikben azzal az E-75-tel találkoztam). Kis bátor azt hitte, ha bebújik mögém, majd hagyom magam.. Tévedett, nem vagyok én olyan -
Angel1981
veterán
Ok, köszi, a kiegészítést!
Egyébként újabban a KV-1-el nagyon rosszak a tapasztalataim!
Pontosan emlékszem; korábban 75 csata alatt 1x gyulladtam ki, most meg 35 csata alatt vagy 4x!
Tudom, vannak sokkal rosszabb gyúlékonysági aránnyal rendelkező tankok is, de akkor sem örülök!GrooveHero: hát, a népszerűség szinte egyenes arányban van a tápossággal, nem?
Egyébként szerintem igenis függ a népszerűségtől; az angol TD-k T5-T10-ig igencsak OP szagúak, noobmeter szerint is nagyon jól teljesítenek, de mivel csiga lassúak, kevesen játszanak velük, így a WG sem nagyon foglalkozik velük.Úgy tudom, a 8.9-ben nerfelik a KV-1S-t. Szerintem ez sem csak az OP faktorral függ össze (megfelelő kezekben a T-150 ugyanolyan jó), hanem azzal is, hogy egyszerűen túl népszerű vas lett.
-
Atlantis
veterán
Akkor lehet változott a véleményük, még év eleje felé láttam ezt a reakciót. Hát igen, a madárcsicsergés, kutyaugatás, stb. sokkal fontosabb.
Angel1981: egyiket se, hagyd a német nehéz tankokat.
Én minden percét bánom (najó, ez nem igaz, KT és E75 jó volt), E100 (még) megvan, a másik vonalat szerencsére T9 előtt abbahagytam. Amúgy ezen se szabad gondolkozni, egyértelmű a sorrend (mint az orosz nehéz ágaknál is), kevésbé szívatod magad, ha előbb a Maybach-vonalat viszed. A VK4502B-t a KT-ágyú nélkül indítani eléggé siralmas lehet.
-
Atlantis
veterán
Ez így rendben is van. azt viszont megoldhatnák, hogy lehessen a legénységnél alapfeladatot váltani. Nekem pl.: egy rakat jól képzett rádiósom lógatja a lábát a barakkban, viszont T10-be majd kéne újabb lövész, ahová tehetek be egy pelyhestökűt. Semmi logikus magyarázatot nem találok, miért nem lehet átképezni a rádióst lövésszé. Egyszer felvetették Q&A-ban is a problémát, mire az volt a válasz, hogy szerintük nincs rá igény...hát ez marhaság szerintem.
Angel1981: Nem követelmény, de valamelyik német nehéz tank úgyis megvan a legtöbb játékosnak, merthát német...amúgy védelmi feladatokra nem olyan rossz a Maus, bár inkább az E100, azon legalább üt az ágyú, ha akar.
-
Angel1981
veterán
Pontosan!
Így frankón nem kéne több 5-6 embernél több egyetlen vonalra, jóval több lenne a vérveteránok által elkövetett "ámokfutás" az alacsonyabb tierekben - és a WG is pénztől esne el, mert nem képeznének aranyon annyi embert a játékosok.
Furkoo: elhiszem, de pont ezért kerül goldba a veszteség nélküli képzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest