- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
zozyk #160367 üzenetére
Az a gond, hogy "nem csalás", mert a WG azt mondta, hogy nem, de mindenki aki gondolkodik egy kicsit, érti, miért csalás mégis.
Valószínűleg ez a mod adja neked a legnagyobb előnyt az összes közül, amit feltelepítettél - amennyiben csak legális modjaid vannak -, bár az autoaim indicator+ is komoly versenyző lehet, de azt még nem használtam a módosítása óta. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zozyk #160371 üzenetére
Tény hogy jelenleg még nem tiltott de ez változhat illetve ettől függetlenül szerintem aljas csalás kategória.
Megy az érvelés hogy az arty milyen mocsok dolog mert oda lő amit nem is láthat meg nem lehet visszalőni - de azt elfelejti a hater hogy rádión lejelenti a poziciot a csapattárs aka spot - , ez a mod viszont olyan információt biztosit ami alapbol nem elérhető a nélkül hogy fizikailag látná a parancsnok/csapattárs a tank aktuális poziciojabol...és ide nem vehető hogy hátde kizoomolva lathato...
-
notika77
senior tag
válasz
zozyk #160364 üzenetére
Attól, hogy használom még érezhetem azt, hogy nem fair. És nem fair az sem, hogy a használatára "kényszerítenek", ha nem akarok komoly hátrányba kerülni. A WG-nek nincs "becsülete", erkölcsei - ha vannak, akkor nem az európai normáknak megfelelőek -, nem hiába ruszki cég.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #160075 üzenetére
KÖSZÖNÖM szépen, működött
Orosz arty vonalnál tényleg voltak akkora buzik a WG-sek, hogy a 9-nél az egyik lövészből rádióst kreáltak?!?
Ismeri vki a 2MPH klánból ezt a szép reményű delikvenst, aki Artic Region mapon csata kezdést követően beállt agy szikla mögé, majd el sem mozdult onnan, de még csak lőni se nagyon lőtt - mindezt top tankként?!?
Ennél már csak az az undorítóbb, hogy a gyerekkel takarózott!Két napja próbálom az E25-re a 2. GM, de nem adta, 84.3 % volt a legtöbb. Ma 3 jól sikerült csata és meg is adta - biztos sz.napomra kaptam a WG-től, mert nyerni mondjuk nem hagynak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #159855 üzenetére
Mi a probléma? 10-es tankot elérve, felszabadul egy töltőd!
Szerintem van ennél rosszabb - jóval - ág is a tech tree-ben, ahol össze-vissza változnak a legénységi tagok.
(#159860) zozyk: hol van a kód?
(#159861) e-newsee: mire szavaztál és hol, hogyan? Nekem csak a bónuszt beváltó oldalt dobja fel, semmi más rejtett link nincs a szövegben!?
-
törölt tag
válasz
zozyk #159793 üzenetére
Biztos nagyon gyér stock állapotában, mert az összes ismerősöm, aki ki merte úgy próbálni, kiakadt tőle.
Én hallgattam a megérzésemre és gyűjtöttem rá (szorzókkal) annyi free XP-t, hogy egyből fullosan mehettem csatába.
3 skilles legénységgel, 40-50 csata után már nagyon bejön, ráéreztem. Csapaton, erődön váltotta az IS-3-mat.
A többit majd meglátom, nem rohanok kihúzni a 705 A-t. Ráérek vele.
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #159728 üzenetére
Ez nagyon jókor jött. A kínai küldetés miatt átlagban 5e xp-t szerzek győztes csatánként a 8-as kínai light-tal. Hamar meglesz így a 9-es és még egy csomó csatám maradt a 75-ből.
Kár hogy csak 1m kreditem van, neki kell állnom kreditet farmolni, ehhez mondjuk pont jól jött a 3 nap potya prém fiók. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #159736 üzenetére
Az a baj, hogy ez a hétvégi akció volt és akkor az még ma is tart holnap reggelig vagyis ma eladni hatalmas bukás lenne.
De mondjuk holnapig tudok várni, ha éppen úgy van, de az a baj, hogy ezekre is szükség van/lesz. Inkább farmolok majd a héten kreditet és a hét végén majd veszek, amit kell az alapján, hogy mennyi jött össze a héten.
Meg is találtam szerintem a megoldást
-
Razermazer
őstag
válasz
zozyk #159507 üzenetére
Grat szép munka és igen adunk a parasztoknak
.
74csata és fullos a leopard PT-A, imádom Tengelengi Boldizsárt
sniper td-s k***a a***t, utána meg kivégző befejező gyilkológép. Most tornászom fel az arányát, amit a fejlesztés alatt a fájdalmas grind lehúzott, igaza volt a wotinfo-s srácnak, tényleg tortúra saját erőből kihúzni, de ha megvan kárpótol.
Azt röhögöm hogy elég gyakori vele a 460-90-es roll, azért van 300 is de az a legkevesebb.
Meg ugye ráértem, ráérek, ez csak így megy, másképp örökkévalóság. -
-
h1mpi
félisten
válasz
zozyk #159339 üzenetére
A nagyot, de azzal komolyan semmi gondom. 400-at belever mindenbe ha rendesen eltalálom, ha nem akkor is 200-300 a splash dmg. Ha átüt, akkor mennek a 6-os, 7-es medek is a kukába
Sokkal pontosabb, mint az S-51-esen volt. A lassúsága viszont botrányos, én nem vagyok az egy helyben kempelő artys, hanem szeretek menni a csatával, de ezzel lehetetlen. Kb, mintha MAUS-al mennél...
Csak hát ugye valami agyhalott kitalálta, hogy a 9-es 217 500 XP!!!
-
HellGreg
őstag
-
emre
veterán
válasz
zozyk #158914 üzenetére
Az ősszel már linkeltem, de eddig biztos nem volt rá igény
-
galervin93
addikt
válasz
zozyk #158516 üzenetére
Tudom hogy perverz vagyok, de az IS-6 úgy birizgálja a fantáziámat...
Biztos vagyok benne, hogy záros határidőn belül buffolják, 212 mm-es átütésre számítok, mintha rémlene valami ilyen érték. Az tierlimittel párosítva már egész kellemes érték volna. Persze masszív lutri ez az ötletelés, annyira meg nincs szükségem rá (igazából semennyire :-D ), hogy vaktában behúzzam.
-
galervin93
addikt
válasz
zozyk #158393 üzenetére
Osztán miből jött le, hogy nem koppant nékem?
Még jeleztem is, hogy frappáns.
Én aztán vevője (meg adója) vagyok mindenféle humornak, legyen az együgyű marhulás vagy éppen rosszmájú beszólás, utóbbira nem vagyok büszke, de hát a zinternet már csak ilyen
(Egyébként régóta esedékes lenne már ennek a topiknak egy személyes találkozó, le merem írni, az összes sértődés, rosszallás, félreértés kisimulna egy-két sör mellett! Épp a minap vettem részt (szervezőként) egy teljesen más érdeklődési körű internetes közösség éves találkozóján, és hát bizony újfent csak megerősítést nyert mindannyiunkban, milyen közösségépítő és erősítő jellege van az ilyen összejöveteleknek. Ja igen, idestova 11. éve vagyok annak a közösségnek a tagja és már 8 ilyen találkozón vettem részt - azt kell mondjam, a "keménymag" már úgy jár össze, mintha mindig is ismertük volna egymást, pedig csak a közös hobbi és az internet volt a kapocs.És én már viszonylag "újkeletű" tagja vagyok annak a társaságnak, vannak ott jóval régebbi motoros kollégák nálam.)
SoulReaver
Egen, én is ettől félek mostanában, utóbbi ~300 meccs elég jól sikerült, félek benyalom a sz*pót, aztán leshetek. -
Tarill
őstag
-
szallasi007
őstag
válasz
zozyk #158120 üzenetére
Akkor most már tudom hogy miért volt hajnalban 4 db oldalanként. Mondjuk viccesek voltak mert azokra akik nem spotoltak kicsit meglöktem vagy megkérdeztem mi a cél LT-vel és hát láss csodát minden második ilyen hülye nem bekékült? A legszebb kettő körül volt amikor mind a 4 saját lightunk lőtt pofán, na itt gondoltam ideje aludni menni
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
zozyk #157792 üzenetére
Én megtartottam, jobban szeretem egyelőre. Mókásabb dolgokat lehet alkotni vele mint a 105-tel.
jr1994: van más tank is a játékban troll pancellal vagy testtel, esetleg attól fél hogy szembejön és nem tudja belőni megbízhatóan golddal sem? Flankelje meg, akkor, vagy ott a HE esetleg az utált arty segítségével megoldja, persze az nem olyan egyszerű mint üldögélni és szemből alazni heattel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest