- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #172872 üzenetére
Én kitoltam free-ből 7-ig.
Nem raktam rá a láncot, rádiót és motort és így 76 csata után félve mentem a 8-ra.
Bolti láncot tettem rá, semmi nincs még fejlesztve de közel 3 skilles legénységgel nem látni hogy valaha használható tank lesz belőle pláne hogy a nagy torony utáni középső löveg paraméterei vicc.
14 csata után eladtam.7-es amúgy a motor miatt lassú volt de leginkább a löveg vitt a sírba, nekem sokat szórt mellé és bárki szétkap aki szembejön.
Mondjuk én nem vagyok kék játékos mint kchryss -
-
válasz
jano_77 #172870 üzenetére
nem mernek menni spottolni vagy épp azért nem mennek, mert a balfék csapat többsége nem lövi vagy béna és nem találja el, amit derítenek, így csak a kockáztatja a HP-át feleslegesen
Ezt sajnos én is észrevettem. Volt, hogy a T92-vel pofátlanul spotoltam aktívan és sikerült egyszerre 7-8 tankot is felspotolnom, de egyetlen egy lövést sem kapott be az ellenfél, EGYET SEM!
Mostanában sokkal kevesebbet érek a felderítéssel, egyszerűen nem lövik őket és nem tudom miért. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #172863 üzenetére
Egyébként egy csomó tankon átállítottam ezeket, venti helyett optikát raktam fel, ahogy megadta. Közben sok minden másra is próbálok jobban odafigyelni és nem tudom, hogy emiatt is, de most valahogy jobban megy a játék. Több győztes csatám van és több a damage is..de ez lehet placebó és csak fejben döntöm el előre a csatát, hogy ez most jó lesz
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #172730 üzenetére
Az egeres témában ajánlom az ide vágó topicot : maus topic
. Ott többet tudnak segíteni, nem mindegy a fogás a súly meg a szenzor se. Felületes tudásom alapján a Razer a jobb a kettő közül. (De egy kérdést azért megér a topicba
)
kchryss: Azért a daki & orza stream érdekes volt. Oké, nem egymás ellen nyomták de 6-6-os állásnál orza hozott egy orkwágent daki meg egy 907-et (like full heat
), nyilván nem kérdés ki kapott több base xp-t.
A skill féle maus megmozdulás meg zseniális volt. (mondtam én régebben hogy ő képes maus-al is elugrani egy spot körre)
-
ChristianID
tag
válasz
jano_77 #172725 üzenetére
Majd 2 óráig chateltem 3 (!) indiaival az Amazontól... megszüntettem accountot velük, subscriptiont, csináltak minednt (majd 40 sms-em van már a pénzvonogatásról)... mindenem stimmelt, csak a végén a creditcard authorization volt failed... amit nem értettek, mert mindkét site (Amazon, Twitch) amúgy elfogadta...végül arra jutottak, hogy várjak 24 órát, és próbálkozzak újra, mert ezerrel dolgoznak rajta...
A cikk meg lótúró... minden segítségi szándéka ellenére... -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #172633 üzenetére
Szerintetek ma reggelre megoldották a problémát és működik a csatlakozás dolog a Twitch Prime-hoz!? Hát persze, hogy nem!
Amazon Prime trial verzióját hogyan lehet elindítani - a teljeset nem szeretném - mert ugye azt elérték a majom supportosok, hogy a trial verziómat törölték és nem az accomat. -
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172626 üzenetére
Addig baszogattam az ürgét kb fél órán át amíg kénytelen volt megoldani.
Valamiért a trial-lal nem működött. Írtam neki, hogy nem lehet baj a bankkártyámmal és hogy több ismerősömnek sem működik a dolog különböző kártyákkal.
Végül arra jutottunk hogy törli a trial-omat, előfizetek pénzért a prime video-ra, kipróbálom úgy a twitch prime-ot aztán majd visszautalja a pénzt amibe a prime video kerül.
Pénzes előfizetéssel simán működött a dolog. Legalábbis twitch prime-om már van, már csak a wot-tal kell összekötnöm, de az már csak nem lesz bugos. -
ChristianID
tag
válasz
jano_77 #172614 üzenetére
Üdv!
Nekem épp most válaszolt egy indiai nevű emberke... de sztem nem vette le a problémát (pedig angolból nincs problémám, és bemásoltam a 10-szer megkapott hibaüzenetet is)... szal azt írta, hogy ne aggódjak, a levont 1,31 USD-ket vissza fogom kapni... holott marhára nem ez volt a bajom, hanem ugyanaz , mint itt sokaknak... megadtam két különböző dombornyomott MC-t is (ami mindenhol a világon yoo)... először az újabb próbálkozásoknál a már előzőleg törölt kártyáról vonogatta le a pénzt, majd kb félóra után kezdte el a másikról... kb. 10 perc után jött is rá STORNO, azaz feloldották a lefoglalást... de továbbra is azt írja, hogy probléma van a credit carddal (csak tudnám, mi?)... az Amazon is alkalmazhatna egy jobb rendszert... mégha nem is mi vagyunk a világ közepe számukra...
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172609 üzenetére
Én feladtam az ál bankkártyával való trükközést. Pedig működnie kéne, mert régebben többször is megcsináltam vele.
Végül megadtam a saját adataimat, valós otp - mastercard kártya és nekem is ugyanazt a hibát dobta, mint a többségnek.A probléma abból fakad, hogy teljes amazon prime csak néhány nagyobb országban van: US, Mexico, Canada, Italy, France, Germany, Belgium, Austria, Spain, Japan, Singapore, Netherlands, United Kingdom or Australia
A többi országban (így Magyarországon is) ha twitch prime-ot akarnak akkor nem a 30 napos teljes amazon prime-ot kell élesíteni hanem a 7 napos prime video trial-t és azzal összekötni a twitch fiókot.
Részletes guide képekkel: Option 4 I am neither an Amazon Prime member nor Amazon Prime Video member, and I DO NOT live in the US, Mexico, Canada, Italy, France, Germany, Belgium, Austria, Spain, Japan, Singapore, Netherlands, United Kingdom or AustraliaNem a WG-t kell szidni emiatt a rendszer miatt. Ugyanezen a rendszeren megy a többi játékban is a "loot"-olás ugyanezekkel a hibákkal. Sőt a wot még nem is rendelkezik olyan nagy játékosbázissal, hogy hirtelen leterheltek lennének ettől a szerverek. Fortnite-hoz is volt nemrég promóció azt 100x annyian játsszák, mint a wot-ot. A twitch sem okolható, ez az amazon rendszere, ők meg egy elég komoly vállalat szóval megérthető ha szigorúan ellenőrzik a dolgokat.
Amazon-on Help menüben Contact us és így kell ezzel kapcsolatban segítséget kérni tőlük:
Most várom, hogy leteljen a 30 perc várakozási idő amit javasolnak. Aztán ha nem működik a twitch prime akkor elkezdek csetelni velük. Bármikor lehet nekik írni, gondolom többezer indiai vendégmunkásuk van akiket csak ezért tartanak, hogy epekedve várják, hogy írjon valaki nekik.
-
ChristianID
tag
válasz
jano_77 #172601 üzenetére
Én vagy 10x próbáltam... de nem megy.. mindig ua. a hibaüzenet fogad, mint neked... pedig kipróbáltam dombornyomott mastercardot és simát is... csak vonogatja lefelé a casht (utána stornozgatja), de mindig megakadok az adott (@#&##@&) hibaüzenetnél... feladtam... pedig email jött, hogy az amazon és twitch account összekötve, amazon video prime megy, stb... kész.
szerk: a régiónál persze az othert választottam.... a végén meg US, UK, DE... ua.
-
zozyk
addikt
-
ako001
aktív tag
válasz
jano_77 #172585 üzenetére
Nekem is az van,és nem megy.De van egy olyan sanda gyanúm,hogy minket a twich tiltott meg valami miatt.
Nekem volt régebben egy esetem,hogy a fiam meg a haverja összekattintgatott 2 élőfizetést valahogyan.
Korrektek voltak,visszautalták a pénzt,és valószínű letiltották a kártyámat,hogy ne fordulhasson elő többet.
Valószínű ez miatt nem tudok előfizetni MrCiff-re sem.
Ezt kapom folyamat: 3032: Sorry, the payment cannot be completed now. Please try again later or contact Xsolla customer support.
majd 1x irok nekik.
Szerintem a kettőnek köze van egymáshoz. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172572 üzenetére
Én mondtam, hogy nagyon trükkös lesz.
1 évvel ezelőtt hearthstone promóció miatt napokig szenvedtem vele.
Az email cím az tök mindegy, lehet mind a 3 dologhoz(amazon, twitch, wot) másik email címed azt nem nézi, felesleges volt megváltoztatnod.Amire nagyon kényes az a régió és a bankkárya.
Mivel Magyarország nincs a felsorolásban így nyilván az egyébet kell kiválasztani.
Nekem volt, hogy csak úgy sikerült aktiválnom ha amerikai címet adtam meg amazonon, amerikai ip-ról csináltam a regisztrációt és a régiónál is USA-t választottam. Tegnap fake kanadai adatokkal próbálkoztam a kanadai amazon-on, de nem jött össze. Ma megpróbálom némettel.
Ja akinek sikerült aktiválnia a twitch prime-ot az ne felejtsen el feliratkozni a kedvenc streamer-éhez vele. Havonta 1 alkalommal ingyenes a feliratkozás a twitch prime-mal rendelkezőknek. Az ingyenes trialt aktiválóknak is van tehát egy ingyen feliratkozásuk. Neked nem kerül semmibe a feliratkozás, a streamer akihez feliratkozol viszont kap érte egész szép pénzt!
-
Gubu0101
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #172524 üzenetére
Kezdem feladni ezt a regisztráló folyamatot.
Amazon Prime elfogadva, mert visszaigazoló levelet is kaptam róla.
Twitch Prime-on is be vagyok jelentkezve - legalábbis ez számomra ezt igazolja:
De akkor nem értem miért nem indítja el a 30 napos próba időszakot, mindig hibát közöl!?
Van olyan akinek sikerült már ezt meglépnie és megkapta az akciós csomagot a WOT-hoz?(#172531) KisApám: ezért is írtam IDÉZŐJELESEN a semmit! Olyan dologra tudod felhasználni, amire általában az ember nem akarja felhasználni.
-
Imilenni
addikt
válasz
jano_77 #172522 üzenetére
Nekem anno sikerült kamu adatokkal a Twitch Prime aktiválása..
Sajna most teljesen új fiók kellett, ide a HIVATALOS/TELJESEN VALÓS adataimat adtam meg, és nem engedi aktiválni, az Amazonos persze megy!
Egyébként ezen a linken kell a "próbáld ki a ..." szövegre kattintani, aztán bejelentkezni!
Nekem nem engedi aktiválni, se tegnap este se ma reggel nem engedte. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #172520 üzenetére
Itt a válasz levél:
"Hallo Farkas János,Ihre 30-Tage-Probemitgliedschaft hat begonnen.
Nutzen Sie die Vorteile Ihrer Amazon Prime-Mitgliedschaft noch heute:
Gratis Premiumversand für Millionen von Artikeln innerhalb Deutschlands und nach Österreich.
Über 2 Millionen Songs und Fußball live. Zuhause, unterwegs und ohne Werbung mit Prime Music.
Unbegrenztes Streaming von tausenden Filmen und Serienepisoden mit Prime Video.
Prime Reading: Zugriff auf eine wechselnde Auswahl aus hunderten von eBooks, e-Magazinen, Comics, Hörbüchern und Kindle Singles.
Erhalten Sie jeden Monat gratis in-game loots, exklusive Angebote, Überraschungen und ein kostenloses Twitch-Kanal-Abonnement mit Twitch Prime.
Premiumzugang zu allen Blitzangeboten:Greifen Sie 30 Minuten früher auf alle Amazon Blitzangebote zu.
Unbegrenzter Speicherplatz für Fotos über Amazon Photos.Nach Ablauf von 30 Tagen wird Ihre Probemitgliedschaft in eine kostenpflichtige Prime-Mitgliedschaft umgewandelt. Wünschen Sie keine Fortsetzung Ihrer Prime-Mitgliedschaft, klicken Sie bitte unter "Mein Konto" Amazon Prime-Mitgliedschaft verwalten auf den Link "Mitgliedschaft beenden". Dadurch wird Ihre Mitgliedschaft automatisch beendet und Ihre Zahlungsart wird selbstverständlich nicht belastet.
Viel Spaß beim Einkaufen, Ansehen und Lesen."
Sajnos nem volt a lehetőségek között Magyarország, ezért próbáltam a legközelebbit választani - nyelvre nem gondoltam hülye fejemmel
- és így németül van, de google fordító szerint sikerült a tagság létrehozása. Viszont akkor mikor és hogy kapom meg a csomagot?
(#172521) Imilenni: ott a pont - Amazon Prime
De akkor hogyan lesz ebből Twitch Prime?
szerzk:
Na ezt hogy értelmezzem akkor az iménti levél fényében!? -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #172459 üzenetére
Twitch-re felmész és elolvasod vagy valami magyar fórumán - esetleg itt pro-n.
lényegében előfizethetsz az amúgy ingyenes Twitch-re, de persze extra szolgáltatásokat kapsz mellé (nem, nem koreai masszázs lányokat, szó sincs ilyenről). Pontosan nem olvastam el Én sem, mert nem érdekel annyira, de van ingyenes hónap is, kipróbálásra. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172347 üzenetére
Ha jól rémlik akkor a tavalyi halloween-es eventnél is ugyanígy befosott a szerver. Akkor azzal magyarázták, hogy az ebben a módban lévő bot ellenfelek irányítása terheli le a szervert. Szerintem most is ezért laggol. Talán most kezdtek sokan játszani ezzel a játékmóddal.
(#172344) @BÁ Nutrition:
Én amikor leszóltam akkor még nem tudtam, hogy szintenként vannak az ilyen bónuszok. Azt hittem csak a max szintért jár. Így, hogy nem sokkal kevesebb bónusz elérhető nem sok játékkal, így tényleg nem rossz.
Viszont kb az 5-ös szint az ameddig még megérheti gyűjtögetni. Innentől kezdve viszont már olyan sok játékidő a következő bónusz, hogy nem éri meg a rápazarolt időt.
Azért a 20-25%-os bónusz is jól jön. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172340 üzenetére
Aztahétszentségit. Bekerültem CW-re. 40 körül volt a pingem végig, de teleportáltak a tankot össze-vissza. Nem lehetett semmit csinálni. Volt olyan hogy egy tank előttem volt aztán egyszer csak mögöttem jelent meg.
Szerintem várható a kompenzáció, mert ez így játszhatatlan. Ráadásul mi területeket bukunk el miatta global map-on.
-
hitman77
senior tag
válasz
jano_77 #172239 üzenetére
Na ez az! Ilyen ajánlatot még nem kaptam. Valamelyik nap írta játékon belül hogy érdemes megnézni de mivel az fv4202 megvan nem érdekelt. Így viszont kicsit más a helyzet. Már ha csak prémium fiókot veszek a goldbol akkor egy évig megvan vagy tovább. Attól félek hogy nem tudnám megállni és be cserélném az fv-t valamire...
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #172136 üzenetére
Nekem nincs meg, de azt hallottam kellemes az ágyú, cserébe puha mindenhol. Nekem itt a nagy bőségbe szempont volt hogy legyen bele legénység is.
(délután toltam párat és látszott sokan még felszerelést se raktak a kölcsön gépekre, több volt amit elsönek láncoltam és nem javított.
) Akinek a T55A MT-15 kell az most eröltesse, rengeteg a td! (Skorp, Cda, wz.)
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172099 üzenetére
Pedig biztos voltam benne, hogy ütközet módban történt a dolog. Két bázisos csatában nagyon ritka az ilyen gyors foglalás. Klános csatáknál gyakori az ilyen taktika, hogy benyomjuk az egyik oldalt és gyors cap, de randomban nem sok ilyennel találkoztam. Tényleg nagyon fogyatékos csapatod lehetett.
Azt gondoltam, hogy te nem sok mindent tudtál csinálni arty-val egy ilyen rövid csatában. Csak az tűnt fel, hogy a másik két társad viszonylag gyors tankkal túlélte a csatát vagyis nem nagyon törték magukat, hogy reseteljenek. Light-tal valószínűleg nem a legjobb megoldás volt artykra vadászni, főleg himmelsdorfon.
Mausotoknak pedig ez egy álom mm lett volna ha a bázisotok körül marad védeni. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #172082 üzenetére
Mondjuk ha 3-an vagytok szakaszban és hagyjátok az ellenfelet 2,5 perc alatt befoglalni akkor ti sem lehettetek a helyzet magaslatán. Milyen pálya volt ez? Mines vagy murovanka encounter esetleg steppes? Én ezért szedtem ki a beállításokból az encounter csatákat, mert rendszeresen elmegy az egyik csapat bázistól messzebbik oldalra míg a másik csapat köszöni és befoglal. Gyanítom itt is hasonló lehetett a helyzet.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #172051 üzenetére
Ahogy ugrál a ping időnként, simán összejöhet, hogy te később látod a lövést, mint amikor valójában történt.
Az ellenfél lőtt, a szerver megkapta az infót, hogy eltalált. Amíg a te gépedhez is odaér, addig te nem tudod, hogy lőttek, és elkezdesz visszahúzódni (mondjuk egy hull-down-nál). Amikor a te géped leképezi a lövés grafikáját, és lejátsza az animációt, te már elmozdultál, ergo a te gépeden már nincs ott a hitbox a lövés útjában. De a szerver tudja, hogy téged eltaláltak, mert az ő adatai alapján akkor még ott voltál, és leküldi a gépednek, hogy dobja fel a találatot, meg csökkentse a hp-t, stb-stb... Valami ilyesmi, de biztos vannak szagértőbbek is a topikban.
Lehet csinálni olyan screenshotot is, amikor látod a csövednél a robbanást, amikor lőttél, a lövedék még a levegőben van, de az ellenséges tank fölött már ott van a találat, és lement a csíkja is. Aztán pár pillanattal később látod a robbanást a tankon. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #171960 üzenetére
Összesen 6 token kell a nem 4 hanem 3 küldetéshez.
Klán tagként 1x teljesíthető/nap és 3 nap áll rendelkezésre."Klán tag"-os történet necces mert mintha múltkoriban "szakasz" kellett volna hozzá de ha egyidejűleg számolja a küldetéseket akkor is max. 4 jön össze /nap mivel a szimpla játékosként 3x teljesíthető/nap.
Összességében igen, lényeg hogy így vagy úgy 6 x 5k xp kell.
Wotinfo cikk: A legénységi mindenekelőtt! - Hétvégi ajánlat és küldetések (10.13-10.16)
más:
Lassan Halloween itt a videó mi is lesz az idei móka.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #171951 üzenetére
Holnaptól lesz ...... Crew is Crucial October Special
-50% Ki és átképzés
-50% Képesség és képzettség visszaállítás
-75% Személyes adatok mint Arckép és név
-25% Személyzet szerepváltoztatásUtóbbi pl.: Nemzeten belül bármilyen járműosztályból a tetszőleges járműosztályra, mondjuk parancsnokból => töltőre képezheted az adott tagot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #171918 üzenetére
Valszeg ASLIAN kefélt el vmit, mert Biztonsági módban indítva beengedett és tegnap is még jó volt a korábbi modpack-el. Ez az újabb 02-es nem sikerült ezek szerint túl jól.
Álljunk csak meg egy kicsit! Az miért van, hogy a Type61 legényeit nem tudom betenni a Type59-be!? Ugyan az a kiosztás, normál tankból prémiumba simán mennie kellene, de mikor a parancsnoknál ráklikkelek, CSAK a toborzást dobja fel a többi lehetőséget nem kínálja fel!? WTF?
-
Czmorek
aktív tag
válasz
jano_77 #171866 üzenetére
Amit nem találok:
6. érzék ikonok a kétoldali panelen vannak (ki volt-van és nem volt spotolva), de most a csapattársaim oldalán nincs, s nekem sincs ott.
A mieinknél úgy nézett ki, hogy akinek volt xvm, azoknál ha volt 6. érzék akkor fehér, ha nem volt akkor a fehér lámpa áthúzva. Na ez vajon hova lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Total War: Rome II
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged