- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #178595 üzenetére
Igen, 50 vs 63e a legolcsobb sufni helyen és biztonsagi dolgok miatt is jobb.
Raadasul siman egy jo 3200-as ramot versz mellé és maris gyorsabb mint 2933-assal, azota mar jott ki uj AGESA. Nekem még 45e volt a 3000es kit, ennyiert mar most 3400-ast kapsz.
Az uj renderelés miatt pedig valoszinuleg elonybe kerul a Ryzen mert az inteles párja a magasabb egymagos boost miatt verte meg es jo esellyel a tdp limit is ki volt kapcsolva (alapbol egyes lapok kikapcsoljak) igy nem eppen 65W-ott ehetett...koszi a tesztet, ritkan latni WOT-tal.
peterson79: jahh, meg nem tudtam levenni de mintha 4:3-ba jatszottak volna 144Hz-es monitoron?
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #178595 üzenetére
Százalékokon meg néhány fps-eken nem érdemes vacillálni. Egyszerűen elszálltak az Intel árak, nagyon nem éri meg most azt venni. Hogy emellett még bizonyos helyzetekben jobbak is a Ryzenek, csak hab a tortán. De ezeket mind írtam anno privátban is.
Felesleges sokat várni, mert mindig lesz újabb, jobb alkatrész, hardver, ami mindig "picivel többet" tud mint a másik. Meg kell venni aztán használni.
Oltári nagy különbség nincs jelenleg sem a cuccok között, de a saját pénztárcájának miért legyen ellensége az ember? Ennek fényében ma egyértelműen a Ryzen a nyerő. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178588 üzenetére
Egyébként érzetre nem mondtam volna meg, hogy némettel mentem legtöbbet, inkább a ruszkikra gondoltam volna Én is, mert tavalyi Frontline után elég sokat mentem az orosz med vonalon és igazából mai napig sok kört megyek hol egyikkel hol másikkal. Mindegy, nekik van hozzá statisztikájuk
Amúgy a T26E4 cseréért nagyon hálás vagyok, isteni egy gép, pedig még nagyon szar a legénység benne. Olyan kemény feje van, mint egy tuloknak
-
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178582 üzenetére
Az az exploded fuel és ammo gondolom T-10 lehetett. T 30-al nem egy alkalommal lőttem ki T-10-et full vagy majdnem full HP-ról, eléggé érzékeny rá ahogy láttam. Többire nem emlékszek, hogy egyáltalán lett volna, de a T10 már vagy 5-ször
Amúgy szégyelljétek magatokat elvtársak, mindenki a ruszkikkal nyomja...
Személy szerint németekkel mentem legtöbbet, de ez valószínű a Löwe meg a Maus miatt volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #178556 üzenetére
A szakértő "kockák" itt vannak:
Milyen asztali gépet vegyek?
Milyen videókártyát?
Milyen processzort vegyek?Az off topik pedig persze hogy kihalt ha az on topikba írjátok az off-ot.
-
jimmy74
őstag
válasz
jano_77 #178531 üzenetére
Első tapasztalatok nálam hogy egy i3 8100 teljesen jól kihajtja az 1070-est.
100fps alatt ritkán van ultra beállítások mellett..
Grand pályákon sincs semmi olyan komoly csökkenés mint anno régi gépen.
Nagyon könnyen dolgozik WoT alatt,40fokos a proci 60 a vga.... hangtalan az egész. -
Kelvin
őstag
válasz
jano_77 #178536 üzenetére
Nekem egy i5 4590-es egy gtx 1060 6gb-vel pont balance-ban van. Úgy gondolom neked is elég lehet ennek a generációnak az erősebb tagja.
A használt videokártya vásárlásnál figyelj pár dologra:
Kérdezd meg, hogy volt-e már gariban a kártya, esetleg csere darab-e? Ugyanis olyankor nem hosszabbítják meg a garanciát, az eredeti vásárlási ideje a mérvadó. Sajnos sokszor az eladók ezt "tévesen" tűnteik fel.
Másodszor figyelj arra, hogy üzleti gari vagy magánszemély-nek szól-e. (máshogy kezelik általában) Valamint az is lényeges, hogy hova szól a garancia. Nekem például alzához szólt és mikor beszart a kártya, nem intézkedhettem. Szóval volt galiba rendesen....
Az első pont is ehhez a kártyához kapcsolódik (nem a jelenlegihez) elvileg 2 év garival vettem. Majd kiderült, hogy egyszer már cserélték a kártyát mert tönkrement a veni. Az eladó persze úgy tüntette fel mintha a cserekártya kézhezvételétől számolnák a garit persze nem, szóval ipeg belefértem, ugyanis kevesebb mint egy év volt így rá a jótállás.Szóval légy észnél és persze sok sikert a vásárláshoz!
ui.: Lehet nem a topikhoz tartozik, de nem szeretném ha más is sz*pna /a woton kívűl
/.
-
Gyuri27
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #178520 üzenetére
EZ a kártya szerintetek mennyire jó, milyen hűtés, hőfok szempontjából?
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #178488 üzenetére
Nem Scheff káromkodott hanem neki mondta az illető ezt a sok szép dolgot. Séf bácsi szépen tűrte, én a helyében azonnal kidobtam volna a klánból még akkor is ha nyilván volt ok a veszekedésre. Csak hát a stílus, az a nem mindegy, lehet az ilyet normális hangnemben is rendezni.
Ha jól vettem le a lényeget a stream-ből akkor maga a kiváltó ok egyébként az volt, hogy átvariálták a csapatokat, a 3. számú csapatuknak lett ígérve 4 CW aznapra amire az a csapat gyakorolt is egy csomót viszont órák után azzal szembesültek, hogy nem kapnak egy csatát sem, sőt az egyik nekik kiírt csatára a másik csapat ment be helyettük és erről állítólag őket nem értesítette senki. Valószínűleg volt ott szervezési és kommunikációs baki is, szóval a felháborodás biztos jogos volt, de akkor sem kell ennyire kifordulni magából senkinek, mert ez nem old meg semmit.(#178489) @Darkness1:
Ahogy várható volt, új nyereménytank miatt komolyabban veszik a top klánok a kampányt így jóval nehezebb mint az előző években.
Az első 10800 kap tankot, abba kell bejutni. Én jelenleg a 7000. hely környékén tanyázom. A klánom (HAC-L) eddig hozza az elvárt szintet. 2 csapatunk van, 34-en indultunk a tankért és ebből mindenki tankos helyen van jelenleg. Szerintem a tank meglesz, de kicsit többet kell érte seggelni, mint tavaly.
Van egy csávó aki facebook-on minden nap írogatja a magyar klánok hogyan állnak a kampányban. Mai csaták előtt kb ez volt a helyzet: [kép]
ZWACK és a RE-AP jól teljesítenek, náluk a tank megszerzése nem kérdéses ők a minél jobb klános helyezésre mennek majd rá gondolom. ZWACK első 5-ben végezhet, RE-AP pedig első 20-ban.
Kampánykor mindig sok a veszekedés, most is volt olyan magyar klán amelyik már szét is szakadt. Szóval zajlik az élet rendesen. Nálunk egyébként nyugis, jó a hangulat eddig ebben a kampányban. -
Skyhunter
őstag
válasz
jano_77 #178470 üzenetére
Csak kérdés, hogy ha olyan "semmilyen" -ek lesznek, azaz nem op lesz az új ág, ki fog velük játszani, ki akar majd ezért +prémfiókot, freexp-t, miegymást beletolni....ez nem illik bele a wargaming politikájába. Várjuk ki a végét, milyen statokkal jön (?) ki a a kerekes ág.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #178459 üzenetére
Persze, hogy nem jó. De legalább adtál is meg kaptál is. A kolléga úgy néz ki, hogy csak elszenvedője az ilyen csatáknak és én ezt kérdőjeleztem meg.
A legjobb amúgy az ilyen gyors lefolyású csatákban az amikor valami lassú tankkal vagy és még csak a közelébe sem jutsz annak, hogy lőni tudj. Húznám pl. a T95-öt, de négyből ha egy olyan csata van, ahol tudom hozni az átlag WN8-am... Mondjuk nem szúrom tökön magam emiatt, de azért egy kicsit bosszantó... -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #178457 üzenetére
Sajnos megesik az, hogy átrobog rajtad az ellenfél, de azért ha ez minden csatában megtörténik (ha megtörténik!?!) akkor az már több, mint gyanús...
A múltkor a komplett enemy áttolta magát Westfield 1-2 vonalán, ott 15 a 8 ellen nyírták ki a mieinket, majd átjöttek a völgyön és megették az E9 környékén járó nehéz tankjainkat. Csata ideje kb 4 perc, eredmény 15-2. Ilyen is van. Na de mindig?? -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #178447 üzenetére
És egy 1.osztállyal végre begurult az EXCALIBUR is a garázsba
Kaptam egy Kamikaze medált a hülyeségem miatt, mert egy E25 felökleltem a sziklára, ahonnan épp a nyakamba esett vissza és mivel nem volt már meg a fél HP-m se, így tulajdonképpen vele együtt magamat is kinyírtam.Valszeg, ha nem vagyok ilyen idióta, akkor még a 2 arty meg lehetett volna és akkor talán az ÁSZ is, amivel kitüntetéses lett volna ez a 15-ös küldi is. Ez van, majd javítok.
-
Razermazer
őstag
válasz
jano_77 #178399 üzenetére
Nem vicc volt
két prestige megvan gondoltam nem nagy érvágás egy 1 milliárd dollár értékű tőzsdén jegyzett cégnek, egy ilyen juttatás, hogy ösztönözze a játékos állományt a maradásra és játékra. Gyakorlatilag a megszerzett prestige amúgysem lenne elég semmire
Bár így sem én vagyok a célközönség a napi 5 tank szorzózással.
Akkor ennyi meg egy bambi. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178321 üzenetére
Nem tudom becserélted-e már, de szerintem tedd meg nyugodtan. Én az Lt-3432-est cseréltem be Super Pershing-re, mert előbbit abszolút nem használtam ki. Szerintem jól jártam, mert eddig ugyan eléggé gyér a legénység benne, de iszonyat, hogy miket pattint a kobakjával. Szerintem közelről sem mindig tudják belőni vagy gondolom akik lilák, azok néha. Mint korábban már mondtam, ez az egyik olyan tank ami ellen rettenetes a játékom, kerülöm, mint a tüzet, vele játszani úgy néz ki már sokkal jobb élmény lesz
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #178277 üzenetére
+ az esetleg idő közben "hirtelen kell" elhatározásból leszerelt gépekre is érdemes vissza venni a cuccokat.
Nálam is el fog repülni pár millió kredit, szerintem veszek egy marék optikát pluszba, abból valahogy mindig hiány áll fent. (Meglepő mód soha nincs olyan tank amin "nah erre most épp nem kell ".
Inferno88: kóla és csoki? Itt is ez a menü , esetleg te is a német és amcsi tüzérséget eteted/itatod?
#más:
Valami kósza hír nincs tank leárazásról? -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #178275 üzenetére
Na most néztem meg a hivatalos oldalt és éppen, hogy lesz most felszerelés akció! Már itt vol az ideje, szerintem sokan gondolják így.
Sajnos a WOTINFO ismét felületesen lett lefordítva.
Akkor most hétvégén jól felszerelek minden tankomat és veszek 1-2 tartalékot is a fontosabb dolgokból (töltésgyorsító, venti, vert.stabi, optika) -
-
Darkness1
aktív tag
válasz
jano_77 #178214 üzenetére
Én a SU-100M1-el csináltam meg, nem volt vele semmilyen nehézségem. Sőt a lődd meg a HP-d kétszeresét-háromszorosát is ezzel fejeztem be. Mindössze 850 HP-ja van, így 1,7K kell a pattintáshoz ill. a sebzéshez. Nem egyszer pattintottam vele 2,5K körül, főleg T8 meccseken.
Erős tank ez most és elég gyakran voltam vele top tier. Normál módon kell vele játszani és menni fog.
-
Jokerdapro
senior tag
-
peterson79
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178095 üzenetére
szia,
Baromi jó a kérdés, de emlékeim szerint nullázza mindkettőt. Mintha korábban lett is volna beírva ide, hogy Skill4ltu is amikor nem csinálja meg az elsődlegest, csak a másodlagost, akkor nullázza az egészet és kezdi elölről.
Az tuti, hogy ha megvan a kívánt számú másodlagos (pl élj túl 5 csatát) és megcsinálod az elsődleges feladatot, miközben túl is éled, akkor duplázza vagy éppen amit ott ír (valahol egyszerre hármat ír jóvá). Magyarán olyan nincs, hogy csak azért nullázd, mert a másodlagos már teli van, de az első még nincs meg. Azt mindig figyelembe veszi.
-
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77 #178095 üzenetére
Á értem, ez már nemzetes kampány. Én még csak a T28htc -t csinálgatom, de annak nem lenne értelme hogy egyszer spotolsz és 5 másik csatát csak túlélsz. Gondolom végig kell szenvedned 5x a 8k spotot és mindegyik alkalomnál túl is kéne élned, különben túl könnyű lenne.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178071 üzenetére
Nem akarom Én nagyon osztani az észt - jaaj, dehogynem -, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon szélsőségesen gondolkozol vagy gondolkoztok páran. Szerintem lehet alázni bármelyik tankkal - najó, nem minddel, de nagyon-nagyon sokkal igen.
Szerintem roppantul számít, hogy az adott tankban milyen legények ülnek, mennyit mentél vele, mennyire ismered. Ezt 50-100 és 2-3 skilles legénységgel nem tudod megállapítani vagy csak nagyon kevés ember képes arra, hogy ezt érzékelje. Ennél jóval több csata kell hozzá.
Ezen felül persze az sem mindegy, hogy éppen ki az ellenfél. Nem azt mondom, hogy a lilák (vagyis az unikumok) verhetetlenek, mert ez nem igaz, de mivel sokkal többet játszottak vagy sokkal többet tudnak a játékról ezért sokkal nehezebb ellenük érvényesülni. Ugyanakkor egy piroskát vagy akár sárga játékost (azaz a kezdő vagy rendkívül gyenge képességű és a már valamit kapizsgáló játékos) sem szabad lebecsülni, mert ha éppen nincs szerencséd, akkor simán felfal az is, tökmindegy milyen szar tankban ül.
Erre nem egy példát vagy videót hozhatnék fel, csak a személyes tapasztalatból, de szerintem ilyennel mindenki találkozott már.
Nemrég láttam egy videót,de csak félig néztem meg. A lényege, hogy soha ne add fel, bármikor alakulhat úgy egy vesztesnek tűnő szitu, hogy abból győztesen és boldogan kerülsz majd ki
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #178071 üzenetére
Ne érts félre, én nem a wg fizetett agitátora vagyok, csak előtúrtam a memóriámból az erre adot választ.
A játékban eleve papíron eltervezett fejlesztői elképzelések alapján elvárt szituációkat nagyon sok esetben felülírta és írja a mai napig a valós helyzet, a vegyes játékos bázis miatt előforduló szélsőségek csillapítására rengeteg kényszerítő tényező lett implementálva, a +2/-2 is ilyen, mert itt abból indultak ki hogy a bénábbak is eredményesebbek tudnak lenni pusztán a topba kerülésük álltal az adott meccsben.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #178052 üzenetére
Na tessék, megint a negatív hullámok Moriarty...Van abban jó is, például Raikönnen. Nekem Ő a kedvencem és elég, ha csak körözget a pályán és néha megvillan (most vettem meg az életrajzi könyvét, hamarosan el is olvasom). A második helyen pedig most Verstappen áll, rendkívül tehetséges srác, jegyezzétek meg jól szavaimat, Őbelőle egyszer még világbajnok lesz, Én mondom
-
Yofej75
aktív tag
válasz
jano_77 #178044 üzenetére
Nem vettem magamra, nincs baja a lelkivilágomnak és remélhetőleg nem is lesz. Én nem kritizáltam senkit (legalábbis tudatosan nem), még egy nálamnál rosszabb játékost sem szívesen kritizálok mivel azt az egyet nem tudhatom, hogy a cselekedetei alapjául mi szolgált, mi vezérelte, mi az oka annak, hogy belekerült abba a helyzetbe amiben épp van...
Sajnos ismételni kell, legalábbis azt amit a youtube video alatt olvastam ma reggel és már egyszer itt is közzé tettem: "In this video skill explains how matchmaking, game balance and the current artillery mechanics make the game very hard to enjoy especially for new or inexperienced players, meanwhile offering his own solutions to the problems." Skill nem általános problémaként ecseteli a dolgot hanem kimondottan az új és a tapasztalattal nem rendelkeő játékosokra nézve vetíti ki a MM, kiegyenlítetlenség és a jelenlegi arty hatásmechanizmus okozta problémákat. Szóval rám is vonatkozhatna ha nem tudnám egy vállrándítással elintézni (nem, nem Skillt hanem a negatív élményeket). Szerintem nem illő dolog nem kimondott, vagy nem leírt szavakat egy olyan játékos szájába (tollába, billentyűzetébe...stb..) adni aki az EU szerver játékosállományának felső 2%-ába tartozik. Én az említett sarat a folyton nyafogó, összeesküvés-elméletek között ringatózó, állandóan valamit kritizálók nyakába szántam és sajnálom, hogy ez nem volt ennyire nyilvánvaló.Senna volt gyermekkori kedvencem és a Kőbánya-kispest viszont már régóta nem foglalkozom sem a forma 1-gyel sem a focival semmilyen szintem. Ha most megkérdezed, hogy mikor születtem azt is szívesen elárulom: 1975-ben.
(#178045) lacibacsi
Na, most nem akarom elviccelni a válaszadást pedig bizsereg ám az ujjam...át is írtam egyszer-kétszer a mondandómat.
A tárgynál maradva: mennyivel lenne unalmasabb akkor a játék ha minden tanknak ugyanott lenne az ugyanakkora weakspotja és minden tankba ugyanannyi lőszer férne meghatározott elosztásban és előre definiált (teljesen azonos) hatással és erősséggel?
Egyetlen különbség lenne a tankok között stock állapotban: a körvonaluk.
Nem lennének OP tankok, vagy ha jobban tetszik nem lennének gyenge tankok.
Battle City-hez hasonló lenne a játék tuningolt grafikával.
Én a néhányatok által leírt balansz-problémát így tudom elképzelni és így elméletben orvosolni.
Na, de most komolyan: ha nem lenne különbség a tankok között akkor mi lenne a hajtóerő abba az irányba, hogy ne érje be az ember azzal amit első körben megszerez? Miért akarnék megszerezni pl. egy Type5-öt ha pont ugyanolyan játékélményt szerezne, mint a már garázsban lévő T34 vagy Defender? (A típusokat csak a példa kedvéért ragadtam ki, nem feltétlenül jellemzi sem a jelenlegi sem a megszerzendő tankállományom részét).Mivel nem vagyok bunkó ezért a kérdések nagy részét szívesen megválaszolom: 10500 csatánál az accountom reseteltettem mert nem voltam megelégedve a fekete stattal (túl sok tankág fejlesztése, kapkodás, stb...), most 6500+ csatánál tartok és a statom narancs (WN8-am ~700), 7 napi recent 929, 30 napos recent 839 szóval csigabigalassú fejlődés azért észre vehető.
Nincs AMX 65-öm ezért megkérdezem: ha láncolni tudja a Defit majd esetleg háta mögé kerülve beleereszteni pár lövést az már sikerélményszámba megy vagy a vótmá kategória? Defim van, gyakorlóban majd kipróbálom valakivel.
(#178046) adrian360
A játékosállomány milyensége inkább függ a játékosállománytól magától és az általános hozzáállásuktól, mintsem a játék szabályrendszerétől.
Mondjuk azoktól, akik szerint "...sok olyan retardált maradt...".
Ez a szövegrész kizárólag téged illetve a többi hasonló megmondóembert jellemzi, nem a játékosállományt.
Akinek nem tetszik a szabályrendszer a gyakran sérelmezett "szopóág" azokból nem is lesz sosem "régi játékos" mert el sem jut arra a szintre, hogy örömöt találjon a játékban.
Akik meg régi játékosként abba hagyják a WoT-ot azok egy része biztos azért nem ezzel játszanak mert vagy találtak önmaguk számára jobbat, vagy felhagytak a játékokkal egyetemlegesen (pl. családi dolgok miatt) vagy nem találtak már benne kihívást vagy valóban elhitték, hogy olyan szar ez a játék ahogyan azt sokan megpróbáljátok beállítani...vagy...vagy...vagy...rengeteg egyéb oka lehet. Véleményem szerint pedig ha olyan szar lenne amilyennek beállítod akkor már te sem játszanál vele...bár azt nem írtad, hogy a mai napig játszol de ez jött le a hsz-ből. -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #177869 üzenetére
Jót néztem tuti.
Tudom, hogy nem egyszerű család mellé beilleszteni a játékot, nekem is volt benne részem, most már más szelek fújnak...
A lényeg az az, hogy ilyen időszakom nekem is van. Majd minden nap tudok játszani, az igaz, szóval nekem a szórás nagyobb, több napra el tudom osztani, míg Te, aki esetleg heti 2-3 alkalommal tud csak leülni mindjárt máshogy csapódik le az egész.
De akkor is azt mondom, hogy ha ez jön le, csak a rossz, akkor nem érdemes erőltetni, ilyenkor az RNG sem úgy adja, Te sem tudsz úgy odafigyelni, mint ha nyugodtan, leszarom az egészet szinten játszanál.
Nekem általában 2 óra a szavatosság, utána elgurul a gyógyszer és nincs több türelmem hozzá és a szerencse is megfordul. Akkor lépek ki, hogy ne verjek szét semmit otthon
Tegnap csak azért mentem még plusz köröket, hogy az AMX-et leszorzózzam, azzal valahogy az első 5 vagy 6 meccs alatt nem sikerült, csak a legutolsóban. Tehát elég gáz volt az a nap összességében, ma majd talán jobban adja.
olyan is van, hogy egy-egy tank nem adja, a másikkal meg iszonyat irtást tudok csinálni. És ez ugyanazon nap van...ezt sosem fogom megérteni. Szóval nálam olyan, hogy konstans jó vagyok egy tankkal az nagyon ritka, max a T-44, azzal mindig jó köröket megyek vagyis inkább úgy mondom, hogy azzal még a vesztes meccsek is élvezetesek -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #177855 üzenetére
Pont ma reggel néztem egyéb tevékenységek közepette a statjaimat. Van ez a Wot applikáció vagy mi és mivel barátlistán vagy a játékban ezért Téged is listáz. Beírnám, hogy az elmúlt 4 hétben mit csináltál:
Te, Én, így írom, oké?
Játékszám: 448/870
Megsemmisített járművek: 550/803
Megsemmisítési arány: 1,23/0,92
Győzelmi arány: 56,25%/51,84%
Átlag XP: 834,5/766,8
Átlagsebzés: 1767/1258
Túlélési ráta: 43,08%/32,76%
Szpotolási arány: 0,9/1,48
Találati arány: 66,75%/66,34%Ha ezek után még egyszer be mered írni, hogy semmit nem ad be, akkor eret vágok magamon, esküszöm
Vegyél egy mély levegőt és nyugodj meg. Tanácsom annyi, hogy amikor ilyen, érzetre szar, akkor hagyd abba, csinálj mást - akár futhatsz is - és majd próbáld később - ha időd engedi - vagy másnap inkább.
Hidd el, hogy ez csak akkor tűnik szarnak - és valójában is az
-, de hosszútávon nézd már meg, hogy milyen számokat produkálsz bakker...erre figyelj, szard le, hogy 10-ből 5 meccs egyik nap szörnyű, mert a másik 5-el meg szarrá versz mindenkit statisztikában
na, peace.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #177740 üzenetére
Első dolgom volt amikor megvettem, hogy free xp-ből ráraktam a top löveget. Az összes csatát ezzel a löveggel játszottam. 75% találati arány. Nem próbáltam a kis löveggel, de kizártnak tartom, hogy azzal jobban ment volna ennél.
(#177751) @peterson79:
Abban igazad van, hogy akármilyen pro játékos valaki, szólóban 70% alatt van a wr-je. Vagyis akármilyen jól játszik, 10 csatából 3-at ő sem tud lehozni. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #177746 üzenetére
Nem hergelésképpen, de az 53 tp az egyik legjobb tier 8 heavy és pont amiatt a 9es löveg miatt, fingom sincs mit csinálsz azzal a 7 es löveggel amikor tier 9-10 be rak, még a saját tierjében is kihívás azzal a lövegel csapatni...de felőlem ajángasd nyugodtan, ha lesz vlki olyan aki megfogadja, az írhatna egy beszámolót majd erről..
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #177740 üzenetére
2 csata erejéig fenn volt a 9es löveg és utána visszaváltottál egy tier7-es 192 penes lövegre aminek az alfája 320?
Én azért kicsivel több esélyt adtam volna annak a top lövegnek, 420 alfája és 218 penje van azonos pontosság mellett, pláne nem mernék lebeszélni róla senkit 2 csata alapján, de sztem ez a többségnek úgy is túl nagy kihívás lesz, hogy ne próbálja ki, ha már ott vanEgyébként azért rak gyakrabban top tiernek mert alap löveggel tolod (alap torony meg löveg számít), ez amolyan kompenzálás az mm részéről
-
Silverr
aktív tag
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #177484 üzenetére
A legfőbb gond vele hogy minden találat visz modult meg legénységet, gyak. minden oldalról kaphat lőszerrekesz sebzést, zömített kis tanktest átka, ahogy a svéd heavyknél detto, torony hiába ívelt bizonyos síkok belőhetőek, azaz kiszámíthatatlanul pattint, nincs olyan hogy vlmi szögből tuti nem ütik be mint az oroszoknál, ami jó az az alfa meg a HE potenciál, ami a most jövő goldammo nerf fényében talán felértékeli a későbbiekben a tank használhatóságát.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #177344 üzenetére
Bünti jár, elsőre csak figyelmeztet, másodiktól kezdve az adott csatáért kapott teljes kredit és xp-jutalmat nullázza, azaz javítást és lőszert stb. kell fizetned.
Otthagyni nem fogom a tankot, hát menni akarok egy új kört.
Közel járatok már a permabanhoz, de nem izgat, legfeljebb elköszönök, és megyek ahogy jöttem, ez csak egy játék. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #177356 üzenetére
Puttony vonal lesz ez szerintem...
Csehek: konstruktát ütöm vágom.
Svédek: emil2 +10es strv.
Franciák: 13 105, bc25, amx 30. (A kilences, a tízes a b végű ugye?)
Ruszki: t100lt indö ház.
Kína: tier x td garázsba. Type 64 pedig annyira frankó tank, hogy azzal szívesen húzok legényeket a light ághoz. +a két nehéz is garázsba.
(Szegények átmentek a megüresedett wz 1-4be)
Persze most még kicsit(nagyon) várom a felszerelés akciót is... -
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #177346 üzenetére
Pedig van amikor annyira demotiváló a csapat teljesítménye, hogy irány úszni - esetleg kemp A0-ból. Ilyenkor legalább még anyáznak és ez némileg kompenzálja a lelkem.
(Értem, van igazságuk, csak olyankor már elgurult a gyógyszer - kivéve a leszarom tabletta, mert az meg triplán lecsúszott addigra.) Lehetne az is megoldás, hogy megyek például a másik 14 tankkal egy oldalra, mert éppen lemmingtrain van, de az sem jobb megoldás szerintem. Ugyanúgy agyatlan és logikátlan kör, amiben semmi élvezet nincs, még akkor sem ha esetleg nem foglalnak be/kerítenek körbe, hanem sikerül legyalulni az ellent. Alsóbb szegmensben oké, ott van létjogosultsága, de tier 10-ben azért ez már sok.
A WN8 meg már nem annyira érdekel, elhagytam az összes modot is. Persze legközelebbre meg ismét nagy optimizmussal indulok neki és még olyan is van, hogy a játék végére az marad meg, hogy na ez jó volt mára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged