-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizifull
csendes tag
Francia 5-s heavy: BDR SzVSz legjobb 5-s tank. Aranylag puha tank, de nagyon jo a top agyuja. Hetes tankokat is at tud vinni. Sajnos a 3-as, 4-es tank ezen a vonalon eleg szenvedos.
A kinai vonalon a type T-34-et szoktak dicserni, kedvelni (5-s medium). Nekem szemely szerint nem jott be, hiaba lo nagyon gyorsan, nagyon kicsi az alfaja.
-
nyunyu
félisten
Kovetkezo tank megvasarlasa fuggetlen az elod eladasatol, barmikor megveheted, ha ki van fejlesztve.
Nem szukseges az elodnek a garazsban lennie.
Csak arra kell figyelned, hogy tank eladaskor a legenyseget a barakkba kuldd (legyen eleg hely!), ne ereszd szelnek oket, mint par evvel ezelott, ha nem figyeltel oda az akkori idiota default beallitasokra.
Uj tanknal * meg egyesevel rakattintasz az ures legenysegi helyekre, aztan kivalasztod a barakkbol az elozo tank legenyeit.
Vagy ha van XVMed, akkor egyszeruen jobb klikk, put best crew, es akkor betolti az osszes helyre a legjobb talalatot, nem kell egyesevel.Aztan lehet is atkepezni oket.
*: ertelemszeruen legenyseg nelkul vedd meg.
-
rlazol
veterán
zodo: én tavaly ősszel vettem meg a PantherM10-et és azóta nincs kredit gondom. Igaz, azóta folyamatosan van prémem is. Számomra az volt a kérdés, h akarok-e görcsölni, szenvedni, vagy amennyire csak lehet élvezni szeretném?
mellesleg, ami az orosz szerveren lesz akció, nem biztos, h itt is úgy lesz.
-
kchryss
veterán
Minden régióban más akciók szoktak lenni. Néha van átfedés, de erre nem lehet alapozni.
Én minden esetre reménykedem, kicsit mint ha csappant volna a játékosszám és elég sok öngólt lőtt mostanában a WG, szerintem kárpótolni akarnak majd és lesznek normális akciók/küldetések.
Én valami speckó játékmódot vagy küldetéseket várok legkésőbb januárra ami fossa a kreditet/xp-t. -
lacibacsi
addikt
Köszi. Bár ez még nem igazán a hivatalos bejelentés... Nem baj. Csütörtökig csak kibírom azt a két napot. Az szinte semmi a Star Wars VII-ig hátralévő három naphoz képest...
(#106247) zodo: Jelenleg 16 tankom van kifejlesztve T5-től T8-ig. Karácsonyig még 10 biztosan készen lesz. Ezek akciós ára összesen 19.628.460 kredit. És ebben az árban nincs benne a legénységátképzés, a már kifejlesztett modulok ára, a lőszer és az egyéb felszerelések, fogyóeszközök ára. Ami árnyékolja a képet: jelenleg 6,5 millióm van a pénztárcámban és amennyi időm van játszani, nem biztos, hogy az akciós időszakban (január végéig kb.) sikerül mindent megvennem. Pedig nem lenne rossz, mivel a 26 tank eredeti ára 27,4 millió lenne...
-
-
zodo
nagyúr
Továbbra is lacibacsi-nak!
Ebben a jelentésben, szerepel in-game is.
-
DaveHutt
őstag
Amerika: T26E4 Superpershing, T23E3.
Szovjetunió: IS-6, KV-5
Kína: T-34-3, 112, WZ-111, Type 59 (ezt nem fogják árulni)
Németország: Jagdtiger 8.8, E25.
Franciaország: FCM50t.
Nagy-Britannia: AT15A (talán, erre nem emlékszem, de amúgyis egy kupac kaki)
Japán: hehe.Ui.: az AMX CDC-ről. Inkább gyűjtsetek még lovettát és vegyetek FCM 50t-t. Pref. MM, kevesebb ammorack, ugyanaz az ágyú.
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyik klántársam Super Pershinggel csinált rendszerint 100k+ köröket, én meg ki nem állhatom... Nekem az IS6-tal vannak jobb köreim, bár ez erősen csatafüggő, mert egyszer mindent pattint, máskor meg mindent átenged. De azért szeretem.
Statisztikailag jelenleg a T34-es a legjobb kredithozó, de fórumokon még mindig tartja magát a Jag88-as. Nyilván ez stílusbeli kérdés is, egy TD-nek sokkal nagyobb a DPM-je és sokkal többet tud sebezni, ha van mit lőnie, de a JagTiger nem egy gyorsvonat. A T34-es klasszikus heavy, könnyebb megszokni az apró különbségeket a T32-höz képest, ha pedig van T30-asod, csapd fel rá a közepes ágyút és voálá T9-es T34, akár most ki is próbálhatod.
Ha valami egyedire vágysz, ami kihívást jelet, akkor némileg mérsékeltebb áron ott az AMX CDC. Statisztika szerint a harmadik-negyedik helyen tanyázik, de játékmenet szempontjából hasonlít az E25-re és az M56 skorpióra. Gyorsak és bújni kell velük, nem tolerálják a legkisebb hibát sem mert minden amivel találkozhatnak átviszi őket még repesszel is.
-
nyunyu
félisten
-
kchryss
veterán
A stug küldetéseknél az mt vonalhoz nem kell nagy tank, egy cromwell szintű tankkal az összes teljesíthető.
Ha teljesítetted az mt-15-öt akkor ott veheted át a jutalmat ahol a küldetéseket választod ki. Ezt bármikor átveheted. Jutalom átvételére kattintasz, feljön egy ablak hogy női harckocsizó toborzása. Ott kiválasztod a nemzetiségét-tank típusát-konkrétan melyik tank-harckocsizó szerepkörét. Átveszed és barakkodba kerül.
Csak olyan tankra válaszhatod ami ki van fejlesztve illetve talán a prémium tankoknak nem kell fifejlesztve lenniük ha arra kérnéd.
-
kchryss
veterán
Aránylag elfogadható penje van a QF 6-pdr Gun Mk. V lövegnek is és dpm-ben sem marad el sokkal a Vickers HV-től. Én a motort fejleszteném ki először, az úgyis kevés xp-ből megvan. Azt nem tudom, hogy az alap lánctalp elbírja-e.
Ligthokhoz az is szempont lehet, hogy ha később klánba kerülsz mit használnak.
tier6-ra az amerikai t37-et viszi mindenki
tier8-ra az orosz ltwt-t és a német ru-t
Egyébként az összes light ág jó a játékban én a franciát is nagyon szeretem. Legváltozatosabb, legsokoldalúbb, legszórakoztatóbb talán az amerikai ág. -
jozefgucci1
addikt
Mert az egyik Angol míg a másik ahogyan írtad Német !
Látom meglett a dolog nyitja ! Szóval én az amcsi vonalat vinném .A T37-T71-Buldog iszonyat nagy játékélményt tud adni ! Az amx vonal borzalom .Kiszenvedtem vele mind a két ágat és a végén öröm volt lerakni az AMX13-90-et ! Viszont a spotolós küldik miatt megtartottam .A Ruszkit most húztam ki és az LTTB nagyon tetszett ,de az előtte levő MT már nem .
-
kchryss
veterán
"4924"-re nincs szükség nem kell átmásolni.
Ha saját konfigod van amit a default mappába csináltál, akkor felülírhatja (ez esetben csak a 0.9.10 és a mods mappát másold a configs mappát ne), egyébként ha más néven van a saját konfigod akkor nem.
Biztonsági mentést készíts a másolás előtt. -
Ja ,amúgy erről eszembe jutott, hogy ott a Valentine II is, azzal szinte mindig első helyen végzek, mert max tier 4-et tesz be neki ellenfélnek, vagyis a legtöbb ellenfél kezdő. Light ellenére a tierjében szinte átlőhetetlen a páncélja. Csak arra kell figyelni, hogy szigorúan gold skulót kell hozzá használni, mert a sima nagyon harmatos, és mivel nagyon lassú, heavyként kell vele játszani.
-
kchryss
veterán
T1 heavyt átugrottam free xp-ből, mert sietnem kellett a WZ-111 küldetésnél, nem volt előtte egy 6-os amerikai tankom sem ezen az accon. Az egész WZ küldetést az M6-tal csináltam. Szerintem az egyik legjobb 6-os heavy, egyáltalán nem "túlélős".
Jó lenne eljutnom az E5-ig, de ha nem adnak garázshely akciót, nem fogok tudni már mit eladni. T29 már ki van fejlesztve azt most megveszem, a T32-t még megszerzem, de utána csak ha jön végre garázs akció. Mióta utoljára volt garázs akció, fogyócikk már legalább 6x volt és felszerelés is 3x, festés pedig 2x. -
lacibacsi
addikt
Az infóid nem mindig a legjobbak (szerintem). Azért T5-6-ban is vannak olyan tankok, amiket érdemes megtartani. Csak egy pár példa: KV-1, KV-1S, SU-100, T-34-85, Pz. IV H, Nashorn, Jagdpanzer IV, Chaffee, T67, Hellcat, ELC AMX, Cromwell, FV304, 59-16.
Bár ezekkel nem fogsz annyit sebezni, mint két tier-rel feljebb, de bizony ezeknek a tankoknak megvan a maguk feladata. A saját tierjében minegyik különleges, tud valamit, amiért érdemes megtartani. Lehet, hogy nem fogsz velük nap mint nap menni, amikor már magasabb tierben nyomulsz, de küldetéseknél bizony gyakrabban elő fogod venni őket.
Nem részletezném, hogy melyik miért jó (ráadásul ez egy szubjektív felsorolás), de azt hiszem, hogy a lényeggel mások is egyet fognak érteni.
Ja, és a Skoda: Néztem róla videókat és mentem vele jónéhány kört a tesztszerveren. Eléggé papír és az ammorack nagyon könnyen sérül. Ha nem vagy egy előrerohanós kamikaze típus, hanem megfontoltan tudsz játszani, miközben ügyesen rejted/forgatod a tank testét, akkor nagyon jó kis szerkezetnek fogod tartani. Jó esetben kétezer felett lehet vele sebezni, amire már elég szép summát ad (bár szerintem a tesztszerver bőségesebben osztogat, mint az éles), de az ezer körüli minimum az szinte garantált (kivéve, ha belerohansz az ellenséges horda fő vonulatába, mert akkor kb. 3,2 másodpercig fogsz élni...)
-
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
"Ha láttad a visszajátszást akkor ismét csak a "szerencse faktort" tudnám emlegetni mert az M41 kivégzése biztosan kellett az ászhoz és egyáltalán nem tudom mit keresett azon a helyen, közvetlen előttem."
Itt most egyáltalán nem a szerencsén múlt. Ezt szépen csináltad, jól helyezkedtél, okosan használtad a fedezéket és jól lőttél. Akinek itt marha nagy mákja volt az az AT8 akinek végig a kupakját próbáltad lőni ahol kell csak az rng az összes lövésed a szélére dobta.
Két megjegyzés:
1. A vk-nak elég jó az oldal páncélja is így én inkább fordítva forgattam volna be:
Te így csináltad:
Így talán még jobb lett volna, ezt hívják sidescrapingnek:
De végülis a lényeg az, hogy nem így jöttél ki, ezt ne csináld:
2. A végén a puha tankokra PzIVH és az arty egyszerűbb lett volna az auto aimet használni, mint sniperben keresgélni őket mikor ott voltak előtted. Sok auto aimes lövést akarsz látni, akkor nézd meg (#104093) Jolet hozzászólásánál a replay-t. Mondjuk ő túlzásba is vitte, ha többször vált sniper nézetbe fele ennyiszer lőtt volna mellé"Elnézést ha lámaság de ez a KV-1 változás nem épp inkább gyengítés?
Azt néztem hogy a két patch színskáláinak értékei eltérőek."
Sokat számít a döntöttség. [Itt] van egy egész jó összefoglaló erről angolul.
A hitbox képen a színskála a páncél vastagságát jelzi, nem az effektív értéket. Ha mindenki sima lőszerrel lőne azt mondanám ez egyértelmű buff, de így hogy szórja mindenki az aranyat nem lesz nagy változás. Arannyal eddig sem volt nehét átlőni a kv-1-et eztán sem lesz az. -
jagada
addikt
A lényeg, hogy a 2. vonalból sniperkedj vele, csak ha top tank vagy akkor menj előre. Magasabb tierben az alacsony alfa (szívószállal kell használni, a trollgun csak a tomatóknak való) miatt nem is nagyon foglalkoznak vele, amikor messziről csipeget, de azért el lehet vele fogyasztani az ellenfél HP-ját. Mindíg fedezék mögül lődöss, mert azért T7-ben már elég papír, ill. ha a magasabb tierű tankok próbálnak rád rontani inkább fogd menekülőre, mert pillanatok alatt bedarálnak, ezért is fontos a távolságtartás.
(#104080) zodo: Látom azért kezdessz ráérezni
-
zodo
nagyúr
Gold gyűjtés van de olyan furcsa érzésem volt mikor leültem játszani.
Tegnap ugyan rátettem az új tornyot de kipróbálni nem volt időm.
Félelem nem tűnt alaptalannak mert az első 4 csata még ha 3-at nyertünk is siralmas mert volt hogy sebezni sem tudtam ill. kétszer megöltek.
Ötödik csata végre saját tier, gondoltam ha itt nem akkor megyek és lefekszem.
Nem volt egy hű de csata de .....Tádáááám.
Replay akit érdekel.
Összességében ez volt a 28. csatám vele és ki sincs fejlesztve, legénység sem acélos.
Van már ugyan egyetlen egy ászom a KV-1-el amihez igen nagy mázli vezetett de úgy érzem ez most egy kicsit megfontoltabb játékkal sikerült még ha nem is egy tökéletes kör. -
kchryss
veterán
"mert egyelőre még gold lőszerre még nem igen költöttem"
Zodo azt ugye tudod, hogy "gold" ammot lehet kreditért is venni? Szerintem alig van olyan játékos aki goldért veszi. Minden gold lőszernél ki lehet választani, hogy goldért vagy kreditért veszed. Ráadásul alacsonyabb tierben ahol te játszol sokkal kevesebb kreditbe kerül a gold ammo és a tank javítása is. Így simán ki lehet jönni pozitív kredittel egy csatából akkor is ha lősz 4-5 goldot.
-
kchryss
veterán
1000 aranyat elverni új legénység toborzására
Egyrészt ha megvártál volna egy kiképzés akciót akkor spórolsz 500 aranyat. Másrészt az a 180 csata nagyon nem 180. Minden nap van x2 az első győzelemért, gyakran x3 is. Elég gyakori az olyan event amikor 1,5x legénységi xp bónusz van. Személyes tartalékot is aktiválhatsz xp növelésre. Ritkán de van olyan event is amikor az összes győzelem x2 xp napokig. Van egy német prémium tankod az alapból 1,5x legénységi xp-t kap mindig, azzal is megcsinálod a napi szorzót és már meg is van kb 70 csatából. -
Quan-Chi
őstag
A 6. érzék az 1ik legfontosabb skill. A megléte sokszor fog kihúzni a szarból. Legénységet 100%-on nem igazán éri meg venni 1000 aranyért. 1x vettem mikor fél áron volt. 75-ről 100-ra nagyon hamar el lehet jutni. Igyekszek save-elni az aranyat amennyire csak lehet. A VK-ra meg álcaháló tök felesleges ahogy a periszkóp is. Ha neked kell spotolni akkor már régen rossz.
-
galervin93
addikt
Hú, én nagyon kutyaütő vagyok a VK-val, igaz olyan csálé legények vannak benne... (álca, javítás 60% körül, alap képzettség is csak nyolcvanvalahány, plusz a rádiósmak nincs semmi... Na én így utálok játszani. :-) Hanyagolom is, barátnőm szokott vele menni, neki mindegy. :-D (De azért ő is szokta kérdezni, miért nem világít ezen a lámpa??? :-D )
Én hatodik érzék nélkül nem is nagyon tudok játszani, annyira megszoktam már. Jelenleg csak az artyjaimon nincs, illetve az IS annyira megtetszett a végére, hogy vettem bele 75-ös legényeket, a többiek mentek az IS3-ba. (Aki már jó ideje megvan, de még mindig stock. Két kört mentem vele a D-25 + full gold kombóval, de megettek reggelire. Kell rá majd free, de egyelőre nem hiányzik, ott a KV-4, amiből meg lassan meglesz az ST-I, na akkor viszont két legyet ütök egy csapásra az IS-3 nagyágyújával.)
A legénység nélküli tankjaimba meg inkább visszapakolom ideiglenesen a nagyobb tankok legényeit (ruszki med vonal). -
rlazol
veterán
ne keseredj el, sokat jelent a hatodik érzék.
pl benézel valahova, kidugod a csőröd és egyből visszahúzod. Vársz három másodpercet, és kiderül, h be van-e spottolva a terület vagy sem.
Lighttal, TDvel, ha kempelsz vhol, szintén hasznos, ha szólnak, véget ér a táborozás... -
rlazol
veterán
nyunyu-nak igaza van, jobban jársz, ha veszel egy új, 75%-s kört, ezeket meg tartogasd vmelyik német med vonalra.
vigyázz az ajánlással.
BIA például az én összes heavyimen is van, de csak akkor kerültek fel egy skill reset keretében, amikor már a 4. skill-t kezdtem el az adott tankon. A +5%, amit ad, nem sok, akkor lehet jó, ha a többi, hasznosabb skill már fullos.
Német nehéztankra az álca felesleges, lehet, h van olyan, amire jól jön, de szerintem heavyre nem való.
A tűzoltás akkor lehet jó, ha tűzoltókészülék helyett extra ellátmányt/olajat tervezel magaddal vinni, de szerintem ezt te nem tervezed, mert igen nehéz kitermelni az árát (minden körhöz meg kell venni 20k kredit-ért).
Vezetőnek lehet kuplung égető vagy sima utazás, harcmodortól függően, parancsnoknak 6. érzék, többinek német heavyken szerintem a javítás az első.6. érzék működése kapcsán a legfontosabb, amit nyunyu írt: spottolás után 3 Mp-vel villan fel, vagyis, akkor már lehet, h céloznak rád. Sokszor előbb kapod a lövést, mint ahogy felvillan, szóval nem életbiztosítás, de sok helyzetben életmentő és emiatt alap.
-
nyunyu
félisten
Ha úgy gondolnám hogy a VK 46:01 H-t megér nekem 1000 aranyat a 100% legénységgel megvenni akkor mit érdemes elsőként adni a tagoknak?
T6 tankba 1000 aranyert legenyseget venni??? kerdojel kerdojel kerdojel ???
PzIVH legenyseget tedd at creditert.
Gondolom kb. 100% kornyekiek, mire kifejleszted a VK3601H-t, aztan atkepzes utan lesznek ~85-90%-osak.
~39k XPt buksz.Uj 75%-os legenyseggel 72.5k-t kene gyujtened, mire elernek a 100%-ot, aztan allnak csak neki 1. skillre gyurni.
Jol elfelejtettem, hogy a VK3601H mar nem med, ugyhogy mindenkeppen erdemesebb uj legenyseget tenni bele, PzIVH-e meg jo lesz kesobb a Panther vonalba.
Ha már 6. érzék akkor az hogy működik?
Az nyilván való ha felvillan a jelző észrevettek de meddig tart az észlelés, amíg el nem tűnt a jelzés?Az a skill ezer sebtol verzik:
- csak azutan mukodik, HA elerte a 100%-ot.
- 3mpvel azutan villan csak, hogy eszrevettek. (gyorsan celzo lathatatlan tank elobb lo beled, mint villan a lampa...)
- lampa hossza fixen 5(?) masodperc, fuggetlenul attol, hogy spotolva maradtal-e vagy sem. Van par mod, ami ezen allit hosszabbra, de attol meg mindig nem addig fog vilagitani, amig spotolva vagy. -> figyelni a kornyezetet, es ha fedezek moge huzodva eltuntek az altalad spotolt tankok a minimaprol, akkor esett csak le a spot, addig lattak.
- csak elo commanderrel mukodik -> kotszer!!! -
rlazol
veterán
amikor feltettem a kérdést, még nem döntöttem el... közben mentem pár kört azzal is, és úgy döntöttem, marad.
legénység:
gondolom, a 36.01 H-ra gondolsz, mert 46 nincs.
tier 5-ös tankon általában nincs komoly legénység, hacsak valaki valamelyik tankon nem állt meg hosszabb időre vagy nem máshonnan hozta át.
nem érné meg jobban a IVH legénységét továbbvinni? Az hogy áll most? Érzésem szerint, ha azt tankadémiázod ezüstért, marad 90% körül.A tigris kifejlesztése majd' 100k xp. mire oda eljutsz, abból mindenképp 100-as legénység lesz (90=>100 = kb 40k) , és elkezdheted a skilleket.
szerintem parancsnoknak 6. érzék, többinek javítás.
A 6. érzékkel az a gond, h amíg nem százas, nem működik. márpedig az több, mint 200k XP, ergo egy csomó ideig csak duzzad a skill de nem hasznosul. Ha van rá goldod, érdemes lehet elsőre neki is javítást adni, és amikor elérte a százat aranyért átállítani. -
rlazol
veterán
az más, ha körbe futnak, de én nem az ilyen szitura gondoltam, hanem egy sima, átlagos lövőhelyzetre. rálősz, és utána vagy lesz lehetőséged újat lőni vagy nem.
Ha nem, akkor a nagyágyúval átlag 1,63x több sebzést okoztál.
A kicsinek picivel nagyobb a dpm-je, de az ritka, h fél percig töltesz-lősz-töltesz-lősz.Ami miatt filóztam, az a picikével jobb átütés és célzásidő a kicsi javára, de nem érzem relevánsnak.
-
kchryss
veterán
[Itt] van pár kép amin látod mi hol van.
A cikkben UFP, LFP a képen UFG, LFG.
A képen az UFG1-en jól látható két gyenge pont (60mm) a géppuskafészek és a vezető nyílás, azok elvileg megszűnnek.
MG - géppuska
buff - erősítés
nerf - gyengítésA képeken 2013-as állapotok vannak, de arra jó, hogy beazonosítsd mi hol van.
Amúgy Tank Inspectorban kéne összehasonlítani a két állapotot.
-
jano_77
nagyúr
Nekem nem 2 éves a gépem és már ott tartok, hogy a win10 mellé hétvégén felpakoltam a win8.1, hogy kipróbáljam azt is, hátha a win10 miatt vannak a random kidobálások. Táp probléma nem lehet mert teljesen új 700W-os FSP HYPER van a gépben, most vettem már új SSD-t is, hogy azt is kizárhassam, hogy a régi kezd tönkre menni és amiatt. Vasárnap estére sikerült összepakolnom a gépet, hogy mukodjon, így talán ma este majd tudok több csatát is menni - tegnap este már csak 3-ra volt időm. Azt azonban észre vettem - nem lehetett nem észrevenni -, hogy a modokkal vmi történt!?
Esetleg vki tudna segíteni? Múlt héten már feltettem a játékot a D meghajtóra (régi winyóm), hogy az SSD gondot kizárhassam. Most is arról indítottam a játékot és a modok teljesen másként voltak. Volt ami működött rendesen, volt viszont olyan, ami teljesen elállítódott - pl a minimapon a HP kijelzés nem kör alakú, hanem egy csík az tank ikon alatt! Vagy az utolsó spottolt hely nem pötty, hanem kis téglalap. Ezek vajon mitől lehetnek? Nem nyúltam a Res_mods mappához semmit!? Annyit csak, hogy feltettem a legújabb XVM-et (4872), esetleg ebben barmoltak már megint vmit el?!? -
-
kchryss
veterán
Nincs összefüggés aközött, hogy hányadik küldetést csinálod és hogy milyen tank jó hozzá. Sok küldetéshez kifejezetten a tier 4-es tankok jók ami a minimum tier a küldetésekhez. Viszont a med küldetések kivételével mindegyikben van olyan amihez legalább 7-es, de inkább 8-as tank kéne, hogy reálíis időn belül összejöjjön. Amúgy a 15. küldetés kivételével bármilyen sorrenben csinálhatod a többit, válaszd ki amelyiket meg lehet csinálni alacsonyabb tierben is és, a nehezeket pedig hagyd későbbre ha már lesz hozzá tankod.
-
nyunyu
félisten
Ok de előtte össze kell szedni a 1k hp-t ami nálam csak sok öléses csatában jön össze vagy kb 12 jó találatból a 85 mm ágyúval.
Az a legjobb agyuja.
Egy hosszabb meccsben, ahol te vagy KV1-gyel a top tank, ott ossze lehet loni vele...Most nezem jobban a screenshotodat, valami baja van a res\text\lc_messages mappadnak, hogy hianyoznak feliratok a kliensedbol?
Vagy valami hulye mod felrakott valami regebbi verziot a res_mods\0.9.10\text\lc_messages-be? *
Probald meg torolni az utobbit.*: Pl. YasenKrasen session stat szokott ilyeneket csinalni.
Ranezesre neked meg az eggyel regebbi WoThoz keszult magyaritott verzioja lehet fenn. -
lacibacsi
addikt
Hozzászólásom célpontja nem te voltál személy szerint. És nem is más. Hanem "azok, akik..."
A garázsodban álló JT meg szerintem egyszerűen a Bermuda-rejtély egyfajta megnyilvánulása. Majd kikerül onnan. Vagy add el. Vagy kisnyúl.
(esetleg gyorsan vedd meg a boltban, jól jöhet még a hosszú téli estéken kreditet farmolgatni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest