- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #235614 üzenetére
ha átlátsz rajta is simán bejönnek eléd spot nélkül. xD hányszor volt már olyan csatám hogy light tankkal vártam a heawy tankokat aztán egyszer csak villantam mert bejött az arcomba spot nélkül xD szóval szerintem se valami fasza ez az egész. kb rng szintű. ha akarja a játék akkor se vesznek észre ha a nyílt terepről lövöldözök, máskor meg 20 bokor van előttem és világítok mint a karácsonyfa.
de láttam már olyat is hogy a light benn áll a bokorban de úgy hogy az egész eleje kilóg és mentek el mellette észre sem vették. pedig kb benn se állt a bokorba. de a legjobb egyszer az volt (kár nincs róla videóm) haverral akkor spotoltuk ki az e25-öt amikor konkrétan nekimentünk. ott folyt a csata körülötte és fel kellett taszítani hogy lássuk. de ez már baromi régen volt és egyszer fordult elő.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #235101 üzenetére
Ne is mond! Bekapcsolva felejtettem a chat-et, ki is kapcsoltam csata utan ujra!
A kollega nehezmenyezte hogy nem tud sznajpolgatni a bazis melletti legkozelebbi szikla mogul.
Vegig pingelt engem majd a terkepet, hogy szerinte en hol vagyok koteles oneki spottolni.
Majd atgurult a sarokba A2-be, szidta kicsit a heavy-jeinket is. Majd vegul is fenomenalis 2400 sebzessel zart 10 leadott lovesbol.
-
Viktoár
addikt
válasz
ollie #234698 üzenetére
tasiadam: Jó az ammorack az visz mindent. Ebben "az a szép" hogy se gyújtás, se ammorack csak egy átütő találat és az rng éppen hatost dobott. (nekem
)
ollie: Én még videóban láttam mikor nagy hír volt hogy micsoda átdolgozás lesz. Voltak benne jó skillek és jó kombinációkat lehetett összedobni ha volt elég xp-d.
Az unikumok sírtak vagy az 1 bitesek?
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie #234329 üzenetére
Nekem ma obj274-gyel sikerült valami okból kifolyólag 2 AP és 6 HE lőszerrel csatába indulni Murovankán. Hát mondom jó, akkor játsszunk light tankosat.
Lett valami 3k spotom meg 1500 sebzésem, és még maradt két HE-m is. Második legtöbb xp-m lett t9-es csatában. Én mondjuk nem élvezem vele a játékot.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #234039 üzenetére
ez a stratégiai játék elég fos. szeretem a stratégiai játékokat de ezek a botok nem képesek csinálni semmit. az ellenfél két tankja teljesen más oldalon van és így is szétverik őket. baromi idegesítő hogy ráküldesz 5 tankot 3 ra és elvérzenek. bezzeg az ellenfél botjai sose lőnek mellé.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #233897 üzenetére
Ennyi tankkal, hogy költöttél CSAK 500K körül!? Nekem jóval kevesebb tankom van és már alulról a millát karcolja a költéseim összege. 800K felett volt, mikor utoljára néztem. Igaz azóta vissza fogtam magam és hagytam is ki és igyekszem nem költeni, de 1-2 biztos volt azóta is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #233845 üzenetére
2200 kombinalt.
Itt meg lehet nezni mindig az aktualis elvart ertekeket: https://skill4ltu.eu/63041/m4-a1-revalorise/
-
2thletme2day
őstag
válasz
ollie #233839 üzenetére
Az ukrán játékosok eddig a RU szerverhez tartoztak. Tegnap volt hír, hogy azon dolgozik a WG, hogy az ukránok áttranszferálhassák az accjukat EU szerverre. Lehet emiatt van. Ugye oroszoknál most elég fura helyzet van a kibertérben is és az ukránok vagy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudnak csatlakozni az orosz szerverekhez. Emiatt lesz ez a transzferálási engedmény.
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie #233718 üzenetére
Több, mint 2600 csatám van a T34-gyel. És emlékeim szerint egész jó kis tank volt az anno. Persze nem volt más t8-as prémium tankom, szóval nagyon választás se volt, hogy mivel farmolok. Azért mégis csak többet hozott, mint mondjuk a KV-1 vagy a PZ. IV H.Aztán miután visszatértem a játékhoz sok év kihagyás után, meglepve tapasztaltam, hogy mennyire használhatatlan. Lomha, mint az állat, az az ágyú használhatatlan, mert hiába jó a pen és az alfa, ha egyszer az égvilágon semmit nem talál el és még a töltésideje is katasztrofális. Ehhez képest azért a T30 alfája elég brutális, szóval az szerintem továbbra is egy jó tank. Skill amúgy pár napja pont gurult párat a T34-gyel. Hát nem volt elragadtatva tőle.
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
ollie #233611 üzenetére
A hónapban van 4 token amiért csak a stream-et kell nézni. Aztán az első három héten minden küldetés 2 pontot ad majd a negyedik héten minden küldetés 4-et. Szóval 4+(3*2*3)+(3*4). Ez egy hónap. Ebből volt eddig két teljes kör. Ami 68 tokent jelent. Plusz ugye a harmadik hónap első küldetései is hozzájönnek. Szóval 75-nek kéne lennie elméletben ha minden úgy megy ahogy azt előre kommunikálták. Szóval egy token pluszban vagyunk
-
joergie
őstag
válasz
ollie #233592 üzenetére
t78 ugyanaz csak egy tierrel lejjebb. Kb kedvenc tankom, meg lehet nézni hol van a mastery és marks of excellence szintje
ispy:
brit tier8-9-10 megcsinál majdnem mindent. főleg a 9es. sokan m53/55re esküsznek, az is jó, mert 2féle ágyúja van, de az fv3805nek a legkissebb ágyúja(mert neki 3 van) szvsz sokkal jobb a sokmásodperces bénítóshoz, vagy a sok tankot dmg-elős küldikhez(alap 28s vs 23sec töltésidő, és az explosion radius csak 0.4m-el kevesebb). Cserébe nem olyan mozgékony, de amikor 20s alatt van a lövésidő, nem sok időd van mozogni.
Most csinálgatom a fieldmodokat artykra, és a gwe100al nyomom a legtöbb dmg-et...sokkal hatékonyabb, lehet meglesz rá a 3 stráf...lehet utálnipár seccel lassabban tölt mint az obj261, látószög kb ugyanaz, kicsit lassú, viszont sokszor majdnem 2x dmg-et tol, és akkor még nem beszéltem a nembénító HE lövedékéről.
-
Dobi 562
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #233351 üzenetére
Te neved mellett is elég gyakran látni a ban ikont!
Balion: én mindig akkor írok be vmit, ha vki balfasz, mondjuk akadályoz vagy épp végig nézi, hogy 3 tank legyilkol és még csak oda sem lő, csak néz mint a birka! Sajnos mióta a team dmg-t kiszedték máshogyan nem nagyon lehet tudtára adni a majmoknak, hogy nyaljanak sót!
De én inkább kikapcsoltam a chatat, az a biztos.
Mondjuk azt nem tudom - nem értem az angolt - hogy a minimapos XVM üzenetekre is vonatkozik? Mert azt nem nagyon tudom kikapcsolni, max a mappal együtt, de úgy meg elég izgi lenne játszani, szal én azon szoktam üzengetni, mikor banon vagyok.
-
BigBear
senior tag
válasz
ollie #233343 üzenetére
Ez velem is megesett nemrég. Kaptam egy kedves üzenetet az egyik társtól miután engem ledurrantottak. "Bad-bad-bad game, Idiot!" Őt utánam szedték ki nem sokkal, de nyertünk. Mindenesetre visszajeleztem neki, hogy el van tévedve, nem is válaszolt. Csináltam kb. 6000 spotot, konkrétan 2 killel meg kb. 1500 damage. T8.
Ő meg összesen kb. 1800 damaget heavyvel, 0 kill... De én vagyok a szar. -
BigBear
senior tag
válasz
ollie #233336 üzenetére
De még mennyi ilyen ügyes van. Olyan szép, amikor lighttal csücsül az ember, figyel, aztán valamelyik kedves csapattárs beállva totál mögém puffogtatni kezd, amire rendszerint engem durrantanak le, mert el se tudok miatta menekülni.
Ennek a továbbfejlesztése, amikor szándékosan ki is tol a spotbokorból előre vagy le valami hegyen. -
weres78
senior tag
válasz
ollie #233107 üzenetére
Nálam ilyen ciklikus, és nem értem mivel függhet össze. Amikor adja, akkor egy nap sokszor. Pontosabban mondjuk 6 csatánként kidob. Tegnap is sokszor, ma eddig egyszer sem (20 csata alatt).
po1son, szerintem a td és heavy látótávot is át kellene gondolni a sebesség mellett.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
ollie #232998 üzenetére
f@opó egy cég ez itt minden topsecret semmit ne tudj csak fizess minél többet
amúgy is amikor milyen kedvük van állítgatnak mindent mint ahogy írták fentebb pl: a löveg pontosság is csak névleges adat
pl: vicces amikor a prém skoda übereli a progi46-ot mert simábban eltalálok vele mindent
#233003zola96 régen igaz is volt hát azóta kitudja melyik az ász?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #232991 üzenetére
annyival magasabban vagyok, hogy kizártnak tartom, de legyen úgy ha Te mondod
Jó kis dög ez a svéd 6-os prém med
Jobb oldali ÁSZ is lett, viszont nem kaptam meg a Nagy kalibert, amin csata után csodálkoztam, hiszen top sebző voltam. Aztán elolvastam a feltételeket és megértettem,, miért a T1 HT kapta - sajnos csata közben volt egy debil csapattárs, aki tologatott, nem engedett vissza és az ilyen eseteket ritkán tudom higgadtan kezelni sajnos.
Ez a másik csatánál is lejátszódott - ott épp a saját T1 HT-nk akart minden áron az enemy tűz elé kitolni, de ott visszafogtam magam. Meg is lett a Nagy kaliber -
weres78
senior tag
válasz
ollie #232973 üzenetére
"Ok, álcája jobb a su-nak, de azzal sem mész sokra csak amíg nem lősz..."
Ezzel teljesen egyetértek. De ha sebzést szeretnék elérni nem sokra megyek vele. Lehet pont emiatt nem jön be nekem ez a jármű. Én a spotkörön kívül és a kirajzolási távolságon belül szeretek játszani ha lehet. Lehet a su-val közelebb kellene mennem? -
Warton
őstag
válasz
ollie #232644 üzenetére
Kb. 20 csatát mentem vele, kár, hogy nincs ilyen stat, hogy a te tankod lövegének mennyi az átlagsebzése, nem számolva a killes találatokat és a HE lövéseket. Viszont 57% a winratem, ami brutálisan jó.
Imádom a Hellcateket. Amikor megvettem a Scorpiont nem is gondoltam rá, de tkp ez a tier8-as Hellcat, annyi különbség, hogy gyorsan szűkül, úgyhogy nem kell rá lövegpontosító apparát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged