- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Nálam közvetlenül az legutóbbi update után volt ilyen de szerencsére kiléptem a játékból, újraindítottam és azóta minden oké. Egyébként nemzetközi wot csoportokban van pár hasonló bejegyzés. Nem tudom lett-e megoldás nekik vagy sem... De egyértelműen az updeta kevert meg valamit.
-
Baltazár123
őstag
Átkonvertálják skill pontokra a legénység átlagában, de ez egy bitang bonyolult rendszer lesz. Nem feltétlenül jobb, de nem is biztos, hogy rosszabb.
Az végül is jó lesz, hogy több képességet tudsz párhuzamosan fejleszteni, majd kiforrja magát.
Az olyan apróságok lesznek érdekes, hogy érdemes lesz egy tankra tenni a legénységet? Mondjuk az elc amx 2 legényes, más könnyű tankok 3 vagy 4. Ha nem mindegy, hogy hol konvertálják, melyik tankon, akkor érdemes jól felkészülni majd erre.
Meg mi lesz a svejkkel? Nem akarom a Svejket elveszíteni, brühühü
Egyébként tedd fel a sandboxot, adnak jó kis jutalmakat is és kipróbálod, annál jobban úgyse tudja senki elmagyarázni, mintha magad megnézed. -
kchryss
veterán
Meg kéne kapnod a sima pontot is. Kivéve ha már azzal a tankkal elérted a pont limitet. Nem pontoztad már ki azt a 6-os tankot?
#223776 Baltazár123
Ha valaki profin forgatja a tankot akkor a 10-esekkel egész jól lehet pattintani az aranyat is. A repesz nagyobb gond volt régen az ilyen küldetéseknél mint az arany. Viszont a HP duplájának pattintására nem feltétlenül super heavy-ben gondolkodnék. Erre a küldetésre jobbak a kis HP-val rendelkező saját tier-ben jó páncéllal rendelkező tankok. Jellemzően TD-k.
Én ezekkel próbálkoznék: SU100M1, TS5, WZ120-1G-FT, Strv103B
A SU100M1-et mint ha erre a küldetésre találták volna ki. Benyomod a "W"-t és pár csatán belül meglesz. -
Nyugis
senior tag
spotterrel amikor fel vagyok borulva jönnek mennek mellettem de egyik sem segít.
annyi eszük nincs, hogy előre gondolkozzanak, hogy egy teljes értékű tank ki van vonva a játékból.
gerinctelen, gondolkozni képtelen illetve / plusz BOT- playerekkel van tele a játék.
idézném MrScheff-et: "fizetett bér játékosok..." -
3
senior tag
Átlagosan napi 15 csata. Minimum napi másfél óra, ha az ember tényleg játszik. Szerintem összességében kevesen engedhetik meg maguknak.
Az ötös díszeket kb. 40 ládánként kapom. De lehet, túl sötéten látom, úgyhogy legyen 30. Sőt, az ünnepi álvarázsos ködnek köszönhetően legyen 25. A gyakori duplikálódás miatt ez 50 ládánként egy ötös díszt jelent. Valószínűtlen, hogy egy miniatűr kisebbségen kívül bárki f2p kifullozza január másodikára a négy idei albumot. Akkor sem, ha az elejétől kezdve okosan osztja be a lehetőségeit. Örülök a szerencsédnek, de szerintem nem vagy tudatában, mekkora mázlid volt.
-
hulp01
senior tag
Megosztanád velünk tudatlanokkal, hogy ezt hogy csináltad? Nekem is általában az van, amit popey37 is beszúrt képként. Még ha nem is lenne duplikálódás, szerintem akkor se lenne meg. Összetöröm a díszeket, aztán szépen 1080 töredékkel készítem a hiányzókat. Ott azt nézem, hogy az adott típusból ne legyen még, és akkor tuti nem lesz duplikálódás. És ezt csinálom már legalább két hete. Minden nap megvan a max. számú láda. És még így is az ötös díszeknek csak a fele van meg. És legalább 20-at már külön gyártottam le, szóval ha arra vártam volna, hogy kijöjjön a ládákból, még itt se tartanék.
-
popey37
addikt
a napi kisdobozokból nem lehet kirakni az idei albumot. számolj kicsit: napi 21 láda, talán minden 6.- 7. ládában van 5-ös dísz. 160db kell belőle duplázás nélkül. plusz kell a többi is: 92 db disz kell egy albumhoz összesen. én pl. a mai ládákból 1 db 5-öst, 1 db 4-est kaptam, a kicsiket meg volt hogy 3x is duplázta.
ennek fényében nem lehet megcsinálni a 4 albumot nagyláda vásárlás nélkül. -
notika77
senior tag
Hazudsz vagy extrém módon szerencsés vagy.
Minden küldit megcsináltam, vettem 2x3 ládát, nyertem ugyanennyit. Van 32k töredékem és hiányzik 6db 4-es és 91db 5-ös díszem. Ha nem duplikál gyártáskor akkor is ~100k töredék kell a jelenlegi állás szerint (ez még a hátralévő 10 napban jelentősen csökkenhet, hiszen akár 200db 5-ös díszt is kaphatok) .
ui.: Eddig kevesebb mint 600 ládát szerezhettél meg és ebből 160db 5-ös dísz sikerült kinyitnod. Minden 4 ládából 1-ben volt és nem duplikált. Ez sokkal jobb, mint az én arányom. Az utóbbi 5 napban a naponta gyűjtött ládákból 7db 5-ös esett, 3 ment a gyűjteménybe 4 duplikált volt.
-
jano_77
nagyúr
Az az érdekes, hogy nekem van hozzá tankom nem is kevés, de mivel most ilyen pattintós feladat van, valamiért semmi nem blokkolt sebzésnek számít vagy egyszerűen nincs, minden beüt!? Obj.705A-al szemben az IS7 többször is rám lőtt és nem sebzett, lepattant, mégis csak 900 dmg blokkolt sebzésem van! Hogyan?!? 60TP egyet nem sikerült felfognom, mert kivételesen minden beütött. Khmmm
-
kchryss
veterán
Díszeknél attól függ mi a cél. Ha nem veszel ládát mint én akkor 1 vagy max 2 stílus szokott összejönni okos kraftolással a végén. Ha a stílus a cél akkor csak a legvégén kraftolj, ennek az a hátránya, hogy a max bónuszokat is később éred el. Ha a max bónusz a cél akkor muszáj már az elején kraftolni ennek meg az a hátránya, hogy olyan díszeket is le fogsz gyártani amit később kinyitsz így nehezebb lesz összehozni a teljes gyűjteményt.
Én egyébként azt szoktam csinálni hogy kivárok a legvégéig. Tökéletesen elvagyok a pár százalékkal kisebb bónuszokkal. A végén kimatekozom melyik stílust tudom a legolcsóbban legyártani azt megcsinálom, a maradékból pedig kirakom a tavalyi albumot és a tavalyi stílusokat szerzem be mert azok ilyenkor sokkal olcsóbbak.
-
Viktoár
addikt
Free to play-ben soha nem lesz meg mind, ki van ez találva.....
Ha egy kis esély is lenne arra hogy ingyen megszerezhető lenne minden akkor sokkal kevesebben vennének ládát vagy bármi mást.
Az más kérdés hogy "biteket" vásárolni eleve hülyeség de ezt magyarázd meg annak aki megveszi.
-
e-newsee
addikt
Nem tudom mi okozza, a játék nekem soha semilyen beállítást nem dobott vissza még defaultra frissítés után.
Viszont miért nem a Logi szoftverével profilozod az egeret?
Nekem Steelseries mojzi van, és van két profilom. Egy lassabb (400cpi), ezt használom csata közben, és egy normál (800cpi), ezt pedig mindenhol máshol. Ezeket az egyik oldalsó gombbal váltom. Ezen kívül a görgő fölötti gomb átkapcsol 1200cpi-re, azt pedig arty műhold nézetben használom, mert kis sebességgel átscrollozni a map másik felére nem kellemes. -
e-newsee
addikt
Én még ilyet nem tapasztaltam, de az egér érzékenységét, és a gombnyomásokat az egér beállításaiban illene mókolni. Hacsak nem valami egyszerű basic egered van, amin nem lehet állítani semmit.
Ezeket amúgy a user profile-ba menti, azt pedig alapból nem bántja a frissítés. Max a windowsból törlődött valahogy, vagy valami mod pizskált bele. -
peterson79
őstag
Tegnap vagy mikor írtam egy kis összefoglalót, az alapján elég infód lesz, de ha persze nem világos valami, nyugodtan kérdezz. Azért tartom jónak a videót - ami pár perc - mert a lényeget az is bemutatja, a többire meg pár játék után rájön az ember.
Mondjuk Én túl defenzív játékot játszok és ennek kára az, hogy ezen elmehet a meccs. De van amikor működik is, szóval csak kicsit kell változtatni és még hatékonyabb lehetek... talán ;) -
hulp01
senior tag
Nem, sajnos továbbra sem tudja a többség, hogy mit kell csinálni. Pont erről megy a sírás itt egy ideje. Pedig szerintem is két-három csata után elég egyértelmű a dolog, és mégse. Falkában kell menni, gyorsan ledarálni a sentineleket, és a 9-10-es szint körül egyszerre rá kell repülni a wt-re. Közben lehetőleg elkerülni. De amint a mellékelt ábra mutatja, ez a játékosok nagy részének meghaladja a képességeit. Ez van, sajnos.
Randomban egy-egy jó light, vagy nagyon sokat sebző játékos meg tudja fordítani a csatát, de itt nem. Ha már egy pro platoon van és a wt játékos annyira nem jó, akkor lehet rá esély, de egy jó t55 és 6 béna még egy béna wt-t se fog kiszedni. -
peterson79
őstag
Korábban 3-as számú forumtárs már leírta hova szokott spawolni a Waffen.
Az adott csapat bot utolsó kilőtt tagja adja azt az energia-cuccot amit ha felvesztek (ez a 3 mp) akkor HP visszatöltést és sebzésnövelést kapunk jutalmul.
Te se nagyon nézted még meg az oktató videót erről, ugye? -
-
peterson79
őstag
-
Eugene Roe
őstag
Kicsi haszna van, de ha látod, hogy sérült a lőszerrekesz, akkor szabadabban mehetsz rá all in, mert tudod, hogy fele a dpm az ellenségnél. Ha tudod, hogy a tanknak hol van a rekesz, akkor pedig mehetsz ammorack-re is, de ez utóbbi azért kacifántosabb :)
Ezen kívül nem sok, illetve ha már narancssárga a motor, akkor egy közepessel is próbálhatsz körbe-körbe menni.
Ugyanez igaz töltőre meg sofőrre, bár nem tudom, azt mutatja-e, kezdőként sokat használtam, de most már 4. skill, ergo csak 1 tankomon van, illetve most lesz egy második :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged