- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Barret001 #169833 üzenetére
Azt csak hiszed. Tegnap délután volt időm játszani és 10/6 meccsen bottom , -2 meccsen mid , -2 meccsen pedig top tier voltam. Baromi élvezetes volt szinte folyamatosan 9-10esek ellen menni ...
Ez még pff elenyésző. Miután meglett a 3rd arra a tankra mentem még egypár kört vele.Szinte minden csatában majdhogy nem egy hiteltek, t49 2x sikeresen belém vágott 900körülit majd isu és sorolhatnám kb lószart nem tudtam csinálni, olyan patt helyzetek voltak... inkább nem sorolom. Soha nem fogadtam el ezeket a manipulációs badarságokat hogy pl prém fiókkal jobb rng-d lesz stb.... node ezt már nem tudom lenyelni szimpla véletlennek, túl jók az időzítések. Nem tudom hogy van ez megoldva de a lényeg én is kapom a balanszt hol így - hol úgy
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #169841 üzenetére
Dehogynem, hiszen folyamatosan ezt csináljuk helyettük. Kiadják, mi meg teszteljük és időnként dobnak egy javítást.
(#169840) jr1994: az a baj - nekem persze - hogy akkor nagyon végig kell gondoljam mit kezdjek a mostani 2 magtartósnak nevezett 9-essel (Type61 - régi szerelem, mióta kihúztam, nem most volt, nem adtam el. Szép tank szerintem és anno nagyon jó is volt. Mostanában nem igen mentem vele. Standarb B - ez új szerelem volt, mikor húztam. Igaz a Progetto65 is baromi jó, nagyon csípem, de gondoltam megtartom mellé a 9-est.). Most meg javasoljátok a kis Patton-t. Ajjaj....Lehet megveszem az akcióban, és tesztelem a három tankot és majd a végén hozok egy döntést, hogy melyik marad.
Köszi a tippet és Jadro-nak is.
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #169811 üzenetére
Remélem nem.
Facebook-on azt olvastam mindenkinek eltűnt a klán cset. Csak tudnám minek van teszt szerver ...Megérkezett az alpesi tigrisem is. WZ-111-gyel volt a legtöbb csatám 8-as prém tankok közül. Az utóbbi időben viszont nem játszottam vele régóta, talán így átfestve többször előveszem.
(#169810) @oke:
Egyelőre még szó sincs 3. személyes küldetésekről. Az első után is évekkel jött most a 2. szóval ezen most felesleges agyalni. -
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #169605 üzenetére
Szerintem te találtál valami meghívó vagy bónusz kódot ami adott fizetős ládákat és abból kaptad a tankokat: [link]
Én nem kaptam se 3000 aranyat se ládákat akkoriban, lehet újoncoknak volt a kód. Az biztos, hogy a sima ládák nem adtak senkinek tankok. A T29-et megkapta mindenki a többit pedig a fizetős ládák dobálták.
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #169586 üzenetére
Ha a játékban küldetéssel szerezhető ládákból potyogtak volna prémium tankok akkor megérteném. De csak a pénzért vett ládákból kaphattál prém tankot így viszont tök nem értem, hogy mi előnye van több acc-ra vásárolni ládákat ahelyett, hogy ugyanazt 1-re vetted volna ...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Barret001 #169114 üzenetére
Ne kérj bocsánatot! Nem sértődtem meg, csak jeleztem, hogy nem mindenkinek az a fő érdeke, hogy jól menjen a játék (statisztikailag), hanem, hogy élvezze. A csapat meg sokadlagos...
(#169115) NewHope88:
"Egy bizonyos csata szám fölött meg amivel tetszik azzal kell menni"
Erről van szó. -
Ispy
nagyúr
válasz
Barret001 #169117 üzenetére
Minden tank más, kell hozzá idő, amíg kiismered, t29 stock állapotban egy iszonyatos szar, kell belerakni 2-300 csatát, akkor meg iszonyatos jó köröket lehet vele menni, na de ha nem mész vele és nem gyakorolsz, akkor honnan fogod tudni, hogy fekszik-e? Azzal egyetértek, hogyha 1k után is csak szenvedsz vele, akkor el kell engedni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Barret001 #169112 üzenetére
"Azokkal kell játszani,nem a random faktort erősíteni..."
Azért én örülök annak, hogy nem te írod a szabályokat. Miért kellene azzal játszani, amivel jobban megy? A stathuszárok játsszanak azzal, amivel sikeresek, én meg hagy döntsem már el magam, hogy nekem mi a jó. Tudod, úgy vagyok én ezzel, mint Ciha bácsi a gombapörkölttel: lehet, hogy egy tank piros számokkal szórja tele a napi statomat, de nem érdekel, mert szeretem... (vele a játékot).
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #169072 üzenetére
az vesse rám az első követ akinek nincs kettő accja legalább. hazudni lehet de csak saját magad vered át. miért ne lenne két accom?
a wg nem foglalkozik vele, mert általában a dupla accok több lét hoznak a konyhára.
ha meg tiltanak, na bumm, ez a fostalicska játék ugyis egyre szarabb. -
galervin93
addikt
válasz
Barret001 #169041 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, mindenki azzal főz, ami van, én is egy low-budget gépen tolom, jó sokat szenvedtem is a beállításokkal, mire kimaxoltam a teljesítményt. De néhány apró finomítással időnként egészen sokat lehet javítani az élményen (nem csak a játékén, hanem úgy összességében a gépezésén, ld. HDD-SSD csere, nagyobb frekis RAM-ok, egy jó hűtés, vagy éppen a megfelelő beállítások megtalálása stb).
szerk.: közben felraktam a tesztszervert, gyorsan beleolvastam a személyes küldetésekbe, így ha jól értem valóban nincs aggódni valóm, mert amikor egy adott osztállyal kell küldetést teljesíteni, akkor nem határoz meg nemzetet, és fordítva sem (ha valamely nemzettel/csoporttal kell, akkor mindegy milyen masinával tolod). Ez örömteli, ha tényleg jól értem. -
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #168997 üzenetére
Dehogy megyek erőre ....
Viszont szokni kell és tapasztalni , hogy hová tudok belőni , hová érdemes pozicionálni a csata elején , közepén és a végjátékban . A legénység is zéró skilles ....
Nem olyan egyszerű a hatékony játék az arty-val mint azt sok játékos gondolja . A nagy és nyílt terepeken viszonylag egyszerű , de a Városi pályák ... na ott a kardomba szoktam dőlni .
Van még 5 kampány küldetés ... csak legyek túl rajta . Remélem nem kapok rá az ízére .
Más .
Tapasztaltátok már , hogy a csapatodban sárgák és zöldek , az ellenél pirosak és narancsok , de mégis elpicsáznak benneteket ? Rengeteg az újrakezdő játékos . Gondolom az 1.0 verzió miatt .
A fenti felállás elég sűrűn előfordul . -
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #168900 üzenetére
tudás? hmm akkor hogy lehetnek olyanok a csatában hogy szinte fel lököd az ellenfelet és tüzel rád de nem látod. (volt már ilyen, majdnem neki mentem mikor kilőtt felvillant és ott állt a lövegem előtt) ja meg a hasonló szituk mikor ugyan az a tank veled szembe rohan 60 al, te állsz a bokorban teljes álca skill, festés, látotáv növelő skill periszkóp, és távcső, szellőzés,pót ellátmány,(vagyis a látótávot ennél a tanknál nem lehet magasabbra vinni, se az álcát.) de nem veszed észre ő meg felderít. majd csata végén megnézed fele annyi csatával festés nélkül valószinű se pót ellátmány se 6 skilles legények. full random az egész. engem 3 bokor mögül észrevesznek pedig nem átlátszó a bokor.
Atti777
"Attól meg nem leszel jobb játékos, ha nem költesz aranyat, ha úgyis van 1400, vegyél garázshelyet és barakkbővítést, ha éppen akciós, úgyis fog kelleni"
szerintem pont a garázs meg barakk a leg feleslegesebb amire költeni kell aranyat. ingyen dobálják hozzád akkor is ha nem akarod. -
Antonius1978
addikt
válasz
Barret001 #168879 üzenetére
Nem volt benne semmi szado-mazo, egyszeruen 2 dolog miatt alakult igy, egyreszt igy vezettem le a munkahelyi stresszt (ugye otthon azt csinalhattam amit akarok), masreszt jo par agat huztam (orosz med-heavy-td, nemet med-heavy-td, amcsi med-heavy-td), es sok tankot meg is tartottam, pl sok 6ost, 7est, de lepdeltem feljebb, 8-9-10es szintre, valamint arra torekedtem, hogy mindegyik tankom fel legyen szerelve mindennel, es elkepzelheted, hogy az mennyi ezustbe kerult, meg akkor is, ha felaron vettem oket, es mindezt prem fiok nelkul, valamint ugye nem adtam el sok esetben az elozo tankot, hanem az utanna kovetkezot is ugy vettem meg, hogy nem adtam el az elodjet.
2011 juliusatol 2014 decembereig meg lehetett kb osszesen 2 honapnyi premem, mert 2013-ban voltak olyan kuldetesek, hogy lehetett par prem napot nyerni, aztan egyszer amikor volt annyi penzem, vettem 1 honap premet is, es meg emlekszem, hogy volt egy olyan akciosorozat, amikor bizonyos nemet tankokkal 2x annyi ezustot lehetett nyerni, akkor foleg a Tigrissel es a P Tigrissel nyomultam (asszem beleesett epp a prem fiok idejebe), es hat emlekszem, hogy kozepes, picitt jobb korokkel 60-70 ezer ezust jott emiatt.
De kozben jott ugy ag is (asszem a japan) es azon is eljutottam 6os szintig, a tobbi agon meg elertem a 9-10-es szintet.
Aztan kiszenvedtem az IS-6-ot (a japan ag elott bejott a francia ag, de azzal nem foglalkoztam, csak akkor, amikor muszaj volt, mert ha jol emlekszem, akkor az IS-6-hoz, mind az 5 aggal el kellett erni egy bizonyos XP mennyiseget), es utanna mar azzal gyujtottem a penzt, most nezem 615 csatat mentem vele, ugy hogy soha nem lottem vele goldot, esetleg nagyon de nagyon ritkan, es kb kigyujtottem vele 3 db 10es szintu tank arat, de kozben szorzoztam az osszes tankot, egyreszt a legenyseg fejlesztese, masreszt a free XP gyujtese vegett, emlekszem, hogy amikor elertem az E-75-t, akkor volt mar vagy 150k FXP-m, es egybol kifulloztam azt a tankot 120k XP-be kerult kb (de rohejes, hogy a full geppel is csak 47% a nyeresi aranyom, mondjuk cserebe viszont atlagba meglottem vele szinte a sajat HP-met).
Aztan sok szep emlek is fuzodik a jatekhoz, pl mikor megismertem 2 illetot, akikkel nagyon talalt a jatekstilusunk, mi voltunk a pancelos ek, 3an mindent atszakitottunk 7es szinten (2xIS, 1xTiger, vagy 3xIS, esetleg KV-3, Tiger P-vel vegyitve), vagy amikor az IS-8 (T-10)-el meglottem az elso Radley-Walters medalomat, vagy amikor a KV-2-vel csak ugy pukkantottam el a tankokat(abban az idoben mar nem voltam annyira noob, kozeledtem egy normalisabb kozepes jatekos szintje fele, most nezem, hogy a KV-2-vel kek szintem van), valamint a sok csata az IS, KV-13, T-34-85 tankokkal, ez utobbival, pl egyszer szembol sikerult kilojjek egy Typre 59-et (akkor meg ra lehetett tenni a 100mm-es loveget), es 2 Radley Walterst is csinaltam vele. Szoval van egy rakas kellemes emlek, viszont mostanaban semmi kiemelkedo eredmenyt sem sikerult elernem, najo, befutott par asz kor, de annyi.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Barret001 #168804 üzenetére
Egyelőre Matilda a cél, de még messze vagyok tőle - sokat kell csatáznom az általam utált Med tankkal, h ne fogyjon a szabad xp. Későn jöttem rá, h fejlesztéskor ezzel is lehet spórolni, ha előtte sokat játszom az előző tankkal. Valentine : Amelyik jobb, esetleg egyik sem, ha nem válik be. Luch is tervben van, bár Panzer III. is elég gyors lett kifejlesztve. Tegnap Somua is egész jól ment, sok nyertes csata részese voltam. És egyszer /igen ritka, az 1300 csatából alig párszor sikerült eddig/ nekem sikerült visszahozni a sírból a vesztett csatát, ez nagyon jó érzés volt. 4 kilövés /ez a csúcs nálam/, aktívan mozogtam az ismert pályán előre-hátra, megkerültem és hátba támadtam az ellent.
Kacsa papíron 50-nel megy, de nem tűnik annyinak. Szerintem elírták a tanks.gg oldalon. -
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #168816 üzenetére
Mély nyomot hagyott bennem az előző találkozásunk is. Még nyalogatom a sebeim.
Csináltam is róla egy youtube videót: [Skill4ltu vs Én]Első youtube videóm, fos videókártyám van, bocs a minőségért ennyit volt a max amit ki tudtam hozni belőle.
Összeesküvés hívőknek van egy olyan konteójuk, hogy az unikum játékosoknak unikum pajzsuk van ami rng-vel megvédi őket. Én nem hiszek az ilyesmikben, de hogy az első lövésemet, mekkora mocsok nagy mákkal úszta meg az durva volt.Teljesen stock volt még itt a skodám 90% legénységgel. 1 lövés elég lett volna hogy elkapjam. Pont jókor értem mögé, védtelen volt, az oldalát mutatta csak az rng megmentette. Utána viszont kiválóan forgatta a tankot én meg elszerencsétlenkedtem a 2. lövésem, akkor még nem néztem meg hogy hol vannak a gyenge pontjai az új lengyel tanknak ezért minden áron a hasát akartam lőni. A végén meg bár nincs már rajta a videón, de a 90%-os legénység miatt 1 tizedmásodperccel előbb töltött be és kilőtt engem.
-
Chris0321
veterán
válasz
Barret001 #168651 üzenetére
2-3 kódot aktiváltam mert itt a fórumon is láttam párat. Egy nap prémiumot biztos kaptam ami rajta volt a listán de a többi kódnál nem láttam kiírva. Plusz kaptam még pár boost-ot is, nem emlékszem már pontosan milyeneket.
Nem úgy van, hogy egy bizonyos szintig adja az új accounthoz valót utána a normált? Vagy keverem valamivel?
-
válasz
Barret001 #168582 üzenetére
Én csak hármat játszottam (mindegyik win), és ezt is csak azért, hogy meglegyen a küldi. Az első kettőben egyszerűen nem találkoztam heavy-kkel, vagy hamarabb meghaltak, mint hogy sebezhettem volna azokat, így muszáj bolt még egyet játszanom. Aztán Alt+F4. Nagyon nincs kedvem már egy ideje játszani a WoT-tal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #168535 üzenetére
Én így cirka 1100 km (11 óra - 3 éves kislányom miatt kb 4x megálltunk) levezetése után, gondoltam megjáratok néhány vasat, megnézem mit felejtettem. 6 csata fért az egy órás kredit boostba - egy Progettó (felejthető) és 5 50TP Prot (ezek nem sikerültek rosszul).
6 csatából 5 nyertünk és a következőképp alakult az 5 db 50TP Prot csatám:
1 csata tier8:Egyik sem kiemelkedő, nem azért tettem fel, hanem csak, ha vki gondolkodna a tankon, lássa, hogy mit lehet elérni vele - nyilván tőlem ügyesebbek, ettől többet is! Illetve, hogy azt is lássák, hogy az, hogy szinte csak tier9 és 8-ban csatázik és néha kap tier10, az csak MrSheff kiváltsága, meg gondolom QB-é is. Megnéztem Sheff videóját a tankról (4 óra, nyaraláson esténként volt időm) és háááát, elég gyalázat, amit csinált, ahogy csinálta néha. Balfasz volt és még Neki állt feljebb pl. Beszélni még mindig nem tud.
Akinek van 113-a mondja már el mi a titka, hogy a páncélja így működjön, ahogy ennek a csávónak:
mert én bárhogyan próbálom döntögetni a tankot, engem mindig keresztül lőnek, mintha light-al lennék, alig tud pattintani. Vmi selejtet kaptam volna? -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Barret001 #168497 üzenetére
Soha nem fogunk látni ilyenektől egyetlen replayt sem. És tudod miért nem? Mert ott lenne a bizonyíték, hogy mekkora balfaszok voltak
Na de komolyan, miért olyan kurva nehéz feltölteni 1-1 netalántán több replayt is az embereknek? Mennyi időbe telik? Fél perc? Neeeem inkább megy a vergődés és folyamatos személyeskedés ha nincs egyetértés.
-
sutyi^
senior tag
válasz
Barret001 #168415 üzenetére
Hétvége mindig katasztrófa... főleg nyári szünetben (no offense a fiatalabb generációnak.)
Tegnapi első 5 meccsen, zsinórban 13:2, 14:1, 12:3, 12:2 (ellenfélnél valaki megfulladt), 13:2. Ahol volt kill azt én lőttem... ahol 1-nél több ott volt még egy ember aki megpróbált valamit csinálni is.
A napi teljes winrate nem lett borzasztó ~62%, de pénz nyomtatós medekkel T-44-100, T-54 Prot és Cent 5/1 ha 40% körüli siker élményem volt, lehet sokat mondtam...
Volt bolygó együttállás is, top tier lettem Defender-rel (trollface). Elindul a meccs, előttem megy Skorp G nyom egy satuféket a bokorban, véletlen bele bumpolok (még HP-t se veszít), kikerülöm mire ő seggbe lő és kigyújt.
Belelövök én is hogy érezze a törődést, belém lő még egyet marad 300hp-m. Szétlövöm, mire én kapok 1 óra bant úgy hogy az elmúlt 10k meccsen szerintem TK-m nem volt még véletlenül se. Logikus automata rendszer ftw.Ennyit a top tier trollkodásról.
-
válasz
Barret001 #168234 üzenetére
De ez szándékos a WG részéről. Azért tette be a szuperheavy-ket is a játékba, hogy minél több gold lőszerrel lövöldözzenek az ellenfeleik. Szóval nem az a megoldás, hogy ja, akkor mégse vegyük el a goldot, hanem az, hogy tényleg mindent újra kell balanszolni. 7 éve, amikor elkezdtem a játékot, senki nem használta, és nem csak azért, mert csak goldért lehetett akkoriban venni.
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #168016 üzenetére
Ha megnézed a statjait azoknak akiknek megvan a Pz.Kpfw. VII és a VK 72.01 (K) is akkor azt látni, hogy általában a Pz-vel jobbak a mutatók. Vagyis a sima Pz jobb tank (legalábbis a pár patch-csel ezelőtti vk páncélbuffig jobb volt). A globális statja azért gyengébb a pz-nek, mert azt bárki kihúzhatta míg a vk-val 80%-ban jó játékosok játszanak mivel cw reward tank. Egyébként az összes cw reward tanknak nagyon jók a muttói függetlenül attól, hogy maga a tank egy hulladék, mint például a T95E6.
-
Viktoár
addikt
válasz
Barret001 #167927 üzenetére
Nálam ma nincs gond, 15 csata, 70% wr, 2500 wn8.
De akkor is olyantól függővé tenni a küldetést amire nincs vagy nagyon kicsi a ráhatásod? Nem mindegy hogy 15 csatából vagy 4-5 csatából van meg a feladat.
Amúgy Type 5-tel volt most egy bukóm ami igen érdekes volt. A 9-es könnyűtankjuk 2-szer lőtt lőszerrekeszt amiket javítottam majd gyújtott.
Nem volt eldöntve kik nyernek.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #167927 üzenetére
Ja, ha az XP-lázban a vesztes csata is számítana, akkor tegnap gyűjtögettem volna 9-et is a top 10 xp-ből. De mivel győzelemhez van kötve, így csak 4 jött össze.
Szerintem mindenkivel előfordult hasonló, mint velem a pár napja.
Feldugom a tornyom Himmelsdorfban a dombon, és kapom is az artytól a blind shotot. Viszi a láncokat, a motort, és a fél életemet egyszerre, mint egy rendes válás.Mivel csak egy javítóm van, ezért mindenképpen kint maradok, amíg meg nem javítják a kábult legények a láncot. Addig meg a maradék HP-mat leszedik a közben felérő ellenfelek. Így kell 0 sebzéssel, és pár száz spottal kiszállni egy győztes csata első percében.
-
Jadro
veterán
válasz
Barret001 #167775 üzenetére
Pl mióta betettem a 2 órás boostokat, valahogy esélytelen a nyerés. 20%-ban sikerül. Tudom ez csak összeesküvés elmélet és igen kis mintavétel, de valahogy köszönő viszonyban sincs az 54% körüli WR-emmel. No mindegy, szenvedek tovább O-NI-vel (Ja 3-ból 3 mező, véletlenül sincs egy város sem. Persze arty van mindig. Esélyes vagyok ...
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Barret001 #167622 üzenetére
Mindenkinek van olyan tankja amivel 60%felett tud nyerni, ha nem megy csak szimplan elo kell huzni a tarsolybol. Vagy ha csak szorakozni akarsz es nem huzni valamit vagy kreditet szerezni akkor is. 12000csatabol 1500at a t28al es a t28e f30al mentem pont ezert. Masik 1300at a scorpion gvel. Azzal nem megy olyan jol de azert akadnak igen jo meccsek is. Ha meg stock tankkal neki nem megfelelo mapra rak mehet az orjonges h csal a wg..
-
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #167394 üzenetére
az a baj a stat alapján összerakott csapatról, hogy nem fedi a valóságot. mondok rá példát:
itt vagyok én, nem szeretek artyval játszani mert nem jön be, viszont a küldik miatt kell. megyek mondjuk 100 csatát, tuti hogy leesik legalább 100-at a wn8-am/ mivel nem sokat artyzok, igy nem tudom mivel hova kell állni, hová tudok belőni stb/. szóval béna vagyok vele.namármost aki sokat tolja az artyt és nem megy vele túl jól, simán leronthat egy zöld statot narancsra, de ez a játékos a többi tankjával csinált zöldet. a wg csak azt látja hogy narancs, na akkor megy a narancsok közé, ott meg jól leaprít mindenkit mert csak az arty miatt szarabb a statja.
tanktipusra meg lebontani a statokat és úgy összeállítani a csapatokat, háát lehet várnánk 5 percet is mire összejönne 30 hasolnó képességű játékos.
engem meg egyáltalán nem zavar, sőt örülök, ha van egy lila a csapatban/ bár nem mindig előny
/
inkább azt kellene megvalósítani, hogy ha én tier 6-al akarok játszani, akkor ne kelljen a tier 8 meg tier 7 tankokkal küzdenem.
tegnap 27 csatát mentem a skorpió G-vel zsinórban tier 10-ben. ez is nagy gond, hiába vezették be a 3-5-7 , 5-10 felállást, nem valósul meg, sőt a pályák is ismétlődnek, van olyan nap, hogy egyes pályákon nm is játszom
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Barret001 #166149 üzenetére
Tényleg nem.
Még éjjel is a tegnapi gyakorlásomon rágódtam, és próbáltam a saját gépemről letakarítani a WoT programot. A játékot sikeresen letöröltem, csak maradt néhány makacs exe fájl, amit nem visz le semmi /AVG, Ashampoo, Malwarebytes/, mert meg van nyitva valahol egy másik programban. Szóval nyitott könyv az életem Putyin előtt.
Amíg nem lesz jobb laptopom, csak vendégségben tudok játszani másoknál, addig sem függök. -
CirrMee
addikt
válasz
Barret001 #166003 üzenetére
Időről időre eltűnik huzamosabb ideig, aztán megint felbukkan. Cségót meg pubgecit tol ha nem wotozik, de azokban sem erős mostanság.
Majd ráírok ha lesz időm, hogy megtisztelhetné már pár adással a rajongóit...
Barret001
jutubás csatornáján vannak az adások, csak szokása néha nagyon eltűnni.
-
Papooo
senior tag
válasz
Barret001 #159032 üzenetére
Igen, ezt pontosan tudom, de ezzel se szokás egyszem lightként nyílt pályán beállni a sarokba, ahonnan garantáltan semmit se lát, csak ha valaki (aki nála vaksibb) spottol neki, mert ez az esetek döntő többségében vereséggel végződik, hacsak nem teljesen afk az ellen lightja.
jr1994 : Aki Word of Statot játszik, annak a wéjennyóc az isten, lesz@rja a csata eredményét.
-
xAttilax
őstag
válasz
Barret001 #158235 üzenetére
na ezt a "sírást" nem értettem soha, nekem csak régi nem túl acélos ht-im vannak:
átlag felfogott:
E100: 1865
IS4: 2062
IS7: 1660
E5: 1853
SuperConq: 1389 - sok csatában nem lőnek nagyon rám, mert második vonalban vagyok.
+
E50M: 734Az E5 kivételivel, folyamatosan játszom őket és szoktam figyelni is és nem igazán csökkenek, sőt az is4 inkább nő, de valamiért szeret engem az a tank
El sem merem képzelni, hogy mi lehet egy Maus, VK, Type-al.Szóval inkább tudni kéne, hogy melyik HT-vel, hogy kell használni a páncélt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest