- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz jozefgucci1 #87205 üzenetére
Mondjuk még a kezdeti időkben szerintem simán el is ment egy olyan konfigurációval. Egy E8400-es proci egy normális VGA társaságában elég sok mindenre elég a mai napig. Nem volt az rossz konstrukció. Szerintem egy jól összerakott 775-ös konfiggal medium grafikával még a mai napig simán el lehet lenni. Mondjuk nem az E8400 a tipikus hazai Core 2 Duo proci
-
xAttilax
őstag
válasz jozefgucci1 #87170 üzenetére
kellett itt rinyálnom, 1375-el sikerült is
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #87170 üzenetére
Gyors tárassal próbáljátok, tegnap 2 próbából majdnem összejött.
Fully electric lifestyle!
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #87128 üzenetére
Ezek a weakspotok annyira miniatűrök, hogy a mostani pontossági nerf mellett szinte a lehetetlenség határát súrolja a belövésük. Nem is beszélve arról, ha mondjuk 100+ méterről lövi az ember egy orosz ágyúval, örülök ha magát a tankot eltalálom...
Amit linkeltél azokon a képeken egy csomó weakspot nincs is feltülntetve, csak azok vannak rajta amik modulsérüléssel is járnak.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #87124 üzenetére
Magát a géppuskát célozzam a tetején? Nem csoda, hogy nerfelik. Eleve minek a xarnak csinálnak ilyen sérthetetlen (SP), meg láthatatlan (E-25) tankokat???
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz jozefgucci1 #87034 üzenetére
Ergo újra modolom, mert nálam ez kb úgy van, hogy elsőre megy fel egy pack amiben nem minden tetszik, ezért még rátolok pár módosítást. (Csak nem emlékszem már, hogy mit tettem fel legutóbb és keresgethetek ismét. Na majd most összegyűjtöm egy mappába és akkor tényleg csak pár kattintás lesz.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #87017 üzenetére
Én rátettem egy egérmakrót. Megosztotta, majd törölte az idővonalamról
280 megosztásra 5 pontom lett. Szokásos "Akarasz nyerni I-phone most"-szarság jön be és telefonszámot kér. Innentől nem mentem tovább. Ha megadod, már szerződtél is és jönnek a szép nagy telefonszámlák. Lemondani meg nem lehet. De ha gondolod próbáld ki, ha működik szólj!Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #87017 üzenetére
nem tudom, össze jött.
Nem tudtam, hogy ez itt tiltott.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Lunky88
tag
válasz jozefgucci1 #86922 üzenetére
Nekem kelleni fog az E4 cw-re, a T30-at nem biztos hogy megtartom.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #86904 üzenetére
Amúgy nem áll messze a valóságtól a Bálint Gazda sem... vasárnap ültettem el a paradicsom és paprika magokat
Nick: HE_Storm
-
benvolio
őstag
válasz jozefgucci1 #86482 üzenetére
-
DiszNóÓl
senior tag
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #86482 üzenetére
Geforce Experiencben felveszed és utána feltöltöd
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #86465 üzenetére
Én megyek veled, csak sosem vesszük elő... Mármint az E-100-at
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #86364 üzenetére
az a 13-90ből indul ki az a két tank?
Gondolom, az is lesz vagy 200000 xp, tekintve, hogy a Lorry is annyi..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sanya
nagyúr
válasz jozefgucci1 #86364 üzenetére
nekem csak 12db AP lőszer van benne, a többi gold lőszer. A legjobb, amikor ellövöldözöl vele 60-80000 kreditet, sebzel annyit amennyit szeretne egy t10 td s mégis kikap a csapat: 75K minusz
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #85984 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85914 üzenetére
Tegnap is össze vissza lőtt, ezért gyanús már.
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #85493 üzenetére
remélem itt nem rám gondoltál!
egy szinten vagyunk - ugyan olyan rossz vagy mint én"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #85482 üzenetére
Szabad nap van jó? Még 150k xp és lesz 9-es arty-m
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #85404 üzenetére
Köszi, de csütörtökön dokihoz megyek, utána pedig röpi edzésre.
Pénteken viszont leszek majd[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz jozefgucci1 #85398 üzenetére
Én is többet megyek a 1390-el mert gyűjtöm az új T9-es medre a TP-t. Ez is lehet oka annak ha esetleg többet látsz belőlük.
Wot nick : Lanoka_
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85398 üzenetére
Én biztos elkezdem
Van az artymban egy 2.5 skilles legénység, a Polár Maciból meg jön egy egy skilles. Ezeket átképzem és jó is leszgardzser: működnek csak addig nem fejlődik tovább, ameddig el nem éri a 100%-ot a legénység megint.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #85375 üzenetére
Áááá, meg csinálnám szívesen, de az jobban esik neked majd, ha neked sikerül
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85371 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #85368 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85368 üzenetére
Nem lehet, de ez életem mákja volt, hogy megvettem, ráadásul azt hiszem 1000 Ft volt. Olyan csomagban volt, hogy ha az arany árát és a prémium csomagot összeadod, akkor 8000 Ft-ra jött ki és 9000 Ft volt a csomag.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz jozefgucci1 #85332 üzenetére
Kétféle sebzés-hozzájárulás van. Egy a felderítésért, egy pedig a mozgásképtelenné tételért. Ezeket külön sorban is írja, ha csataösszegzőn a kis zöld célkeresztre viszed az egeret.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
A láncolás is hozzájárulás, ha a leláncolt ellent sebzik a többiek, ezért egy kalap alá kerül a spottal.
-
sebijani1982
senior tag
Igen!
Olyan nem volt, hogy ti a bokrok mögött voltatok, de elhúzott egy light olyan 2-300 m-re tőletek, amit aztán a csapat kilőtt úgy, hogy közben titeket nem vett észre a scout?
Mert akkor a legénységek képességei és a különböző arty-k látótávja miatt előfordulhat, hogy a társak valóban spottoltak is.
Azt is veheti spot-nak a rendszer, ha egyikőtöket kilövi az ellenfél, de a térképen emiatt ugye fel is villan, ha a másik arty fedezékből, távolabbról sebzi, akkor ugyanez a helyzet."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85254 üzenetére
Csak felvágja az agyam ez a gold ammozás. Ha E-25-el 4K feletti kört mész, akkor is el kell lőni a goldodat,akkor is, ha nem akarod, mert kifogy az AP lőszer. Senki nem céloz 100%-osan.
Amúgy van neki E-25-je, tehát várom a kört. Elvileg ha megy 5-öt, akkor 4 ilyen lesz neki. (vagy nem)
E-25-el 182 mecse van, abból 7 db nagy kaliber. Ehhez képest igen nagy az arca... (hiába jobb palyer, mint én)
(#85255) Stigma.HC: keressél már még egy indokot gyakorlatilag alapból 2K-t sebez a gépem úgy indulok, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Spenike
tag
válasz jozefgucci1 #84748 üzenetére
Miért szerinted goldal ki nem tud ilyen kört menni 10-ből kb 8x ?
Gold nélkül már skill is kellene de hát itt meg oldja a gold !.... -
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #85096 üzenetére
hááát ugye az egyéni avataromat - saját Bernipásztor volt - elvették és ezt találtam elfogadhatóbb kutyásnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #85093 üzenetére
addig vedd, amíg tudod, lehetőség van rá
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #85086 üzenetére
Én a T5-ös Francia artyval (105 le) csináltam meg 1-15-ig a küldiket.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz jozefgucci1 #85086 üzenetére
Ne is említsd a nevét. Nagyon megutáltam. 400+ csatát tettem bele. Épp az artynerf előtt lett meg egy pár nappal. Pont bele tudtam kóstolni, milyen 1000eket pofozni bele minden majomba.... És aztán jött a NERF.
Szóval azóta az élmény hatására álltam neki a 10es TDket kihúzni. OB268 T110E4. Ezres puszik. Köszi, azok is nerfet kaptak. Már csak 750 átlag.... Most nagy lassan haladok a JGPZE100 és az FV183 felé. (Ez a Tortoise. Így nem vagyok hajlandó használni. SOHA! Az idegeimre megy, hogy az az ágyú egy lótermék abban a tierben! Szal freexp gyűjtés van. 60k kell. Én meg állandóan lenullázom, mert van mindig valami, ami miatt kell hirtelen a free is. Eskü, valamikor a közeli jövőben nekiállok, Type59, T34, E-25, Panther8.8 gépekkel és gyorsan össze farmolom azt az XP-t és átváltom freebe.)ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #85066 üzenetére
Az, hogy valaki azt mondja, hogy nem gond az arty nerf, még nem vitageneráló, csak az, ha nekiesel, hogy minek akar vitát generálni..
Nekem is minden esetben megfordul a fejemben, hogy szemét artyk, meg nerfet nekik, ahányszor csak kilőnek a pálya másik oldaláról... Legutóbb E100-ból szedett ki egy kilences arty full hp-ról AP lövedékkel...
Annyira meglepődtem, hogy még anyázni is elfelejtettem...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
válasz jozefgucci1 #85066 üzenetére
nem lőtt ammot nekem. simán kiszedett...
a küldiket én nem csinálom -
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #85054 üzenetére
A szóródás miatt lesz arty nerf, amikor minden lövéspontosságot nerfelnek...
Elvileg ez 9.6-ban jön..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Borisz76
veterán
válasz jozefgucci1 #84950 üzenetére
A 64 GB-os SSD ( pláne annak aki sokat és sokfélét játszik ) nagyon kevés.
Minimum 256GB-os medellt kell választani, hogy maradjon elég "bizonsági" tárhely is.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
IMIIKE1998
őstag
válasz jozefgucci1 #84942 üzenetére
Igen, azért csak sima HD monitort vettünk annak idején, hogy biztosan elég legyen a hardver.
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #84930 üzenetére
délután én is szívesen szakaszom, ha rám írsz, ua a szolgálati nickem, mint itt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #84930 üzenetére
Írj rá fradira(balage8x asszem), ő segített meg egy ismerőse nekem is a LT-HT szakaszos részeinél, és gyerekjáték volt velük!
Hétvégén én is szívesen segítek, de gyanítom addig megoldódik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84933 üzenetére
Tegnap nem adta az E-25-öt, mert olyan pályákra tett be, ahol nem tudtam teljesen kihasználni az előnyét, Ma eddig Karelia, Erlenberg, és Steppes van 5600-as WN8-al kíséretben És becsúszott ez is.
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #84814 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy nem kellene nerfelgetni a tankokat. Ha kihozták maradjon úgy ahogy kijött és kész. Mindeniknek van valami egyedi erőssége és gyengéje. Ha meg teljes egyensúlyt akarnak legyen csak T-34 a játékban azt kész.
Nick: HE_Storm
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #84838 üzenetére
Azt kellene... Nekem nincs bankkártyám, a párna alatt gyűjtöm
(#84839) h1mpi Hát ez az. Az E-25 öt akartam, de láttam, hogy már nem lehet venni :/ Meg a Fury-t sem, pedig az is elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #84829 üzenetére
oké, igazatok van
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84831 üzenetére
Prémtank esetében arcátlanság az biztos... Ha bármiylen változtatást eszközölnek rajta, akkor lehessen vissza vásároltatni és nem ingame aranyért, hanem ahogy vetted, ha kp, akkor kp.
Az ingame arannyal semmit nem adnak vissza, mert azt úgyis a játékra költöd...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84829 üzenetére
Nekem ez az egy nem fekszik, hogy beleteszel energiát, pénzt egy tankba vagy egy tank ágba, most mind1, hogy prém vagy sima, hisz az is tudja vinni rendesen az aranyat, ha veszel álcafestést vagy free xp-t vagy legénységet képzed át, majd jön egy nagyokos és játszhatatlanná teszi a tankod. Ez kb. olyan, mintha az autódban kicserélnék a motort 2 év múlva egy 200 ccm-el kisebbre... Tudom az acc a WG tulajdona, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
A mindenit, pontosan leírtad a gondolataimat, mindennel egyetértek.
A Béla elölről szinte átlőhetetlen OP tankká buffolása (hozzá képest az E100-at röhögve belövöm elölről, pedig az T10-es) pozitív változás? És pontosan, puha TD line-ként a WTF line-t gondoltam, annak a camo/látótáv volt ami miatt tudott érvényesülni 9.6-ig.
Lehet hülye kérdés: ebben a leendő új játékban lesznek II. világháborús tankok? Részemről ki a fenét érdekelnek a modern tankok.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Drenadar
veterán
Warthunderben mozgás közben pl lehetetlen leadni sebző lövést
-
h1mpi
félisten
Én várom a konkurenciát, mert igen lelaposodott a WOT.
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #84752 üzenetére
Azt magyarrázza már meg nekem valaki, hogy a 150-es pennel hogy tud 200+-os páncélt átütni sima skullóval (tudom hogy léteznek weak spotok, de azért ezeknek minden lövése betalál)? Egyáltalán nincsenek kiegyensúlyozva, semmi célzási és töltési idejük nincs.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #84748 üzenetére
Először is GRATULA h1mpi!
Nem akarom elvenni h1mpi sikerét, de szerintem ezzel a tankkal ez a kötelező! Brutál túl van tápolva ez a kis görcs és ez tény. Még korhűnek sem mondható (tudom ez több tankról is elmondható, van ami csak tervezőasztalon, papíron létezett), de ráadásul ezt még le is kicsinyítették, hogy mégtáposabb legyen.
Egyébiránt ha csatában valahol felvillan egy E25 én rögtön ráfordulok.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #84743 üzenetére
Utolsó szamuráj a helyes megfejtés.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #84718 üzenetére
de más t8-al összehasonlítva gyorsabb nem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dryman
őstag
válasz jozefgucci1 #84718 üzenetére
ms???? sima sec. akartál írni...
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #84716 üzenetére
Én is azt vettem vissza (155 58 megvan) és a nyolcassal max 20 meccs kellett és meglett a küldetés (SPG-15) alap 75-ös legénységgel.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #84716 üzenetére
francia artyk nem lőnek nagyot, de sok kicsit gyorsan.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #84712 üzenetére
engem nem dobál ki, pedig van vagy 10 modom is...
-
olcsii
aktív tag
válasz jozefgucci1 #84667 üzenetére
hát nagyrészt nagyon gyorsan sikerült. 1 kettőhöz kellet 1-2 nap pl meddel löjjek ki 2 nagyobb nehéz tankot, vagy gyújtsak ki egy nagyobb tankot meddel. ehhez a 2 3 nap kellet. a lightos küldiben is van egy két ehhez hasonló.
amit még utáltam hogy 1500 spot 1 kill ugye szakaszban kellet csinálni és valakinek tul kellet élnie és még kellet 1000 sebzés valakinek a szakaszból. na ezt utáltam a legjobban. ehhez kellet 6 óra játék! bezzeg az 5000 spot egyből meglett.
nem csak artyval nem csinálom meg a küldiket, hanem teljesítem az utolsó küldesékben mind az elsődleges és a másodlagos feladatokat.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84615 üzenetére
Lehet az a baj, hogy táras és bele ugrok az ellen arcába
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84607 üzenetére
Nekem is csinálja néha... szerintem WOT bug.
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #84585 üzenetére
A legtöbb klántársam már a T28 concept-nél tart
ne izgulj, ott majd egy kicsit belassulnak
-
Chris0321
addikt
Én is alig haladtam még a küldikkel mivel elromlott a videókártyám és ha minden jól megy jövő héten tudok venni helyette másikat. Szerencsére klánba vagyok(ha nem dobnak ki addig),így remélem könnyen találok majd szakasztársat ha kell.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz jozefgucci1 #84589 üzenetére
Hát van benne valami Bár ha valaki elkezdi a társkereső közben ecsetelni, hogy neki mekkora a lövege akkor én sikítva fogok menekülni...
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #84589 üzenetére
Roszul kezdted:
Nem helló, hanem Siema PL! -
jano_77
nagyúr
én is copok a LT küldivel, talán pont a 11-él akadtam el én is.
-
LK
addikt
válasz jozefgucci1 #84327 üzenetére
Értem! Bocs.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz jozefgucci1 #84318 üzenetére
Egyik wotos programozótól már kérdezték,hogy miért adja sorra ugyanazokat a pályákat a game, és azt válaszolta,hogy a szerverek tehermentesítése miatt van.
(Úgyhogy le kéne szokni arról,hogy aki észrevesz valamit,rögtön megszóljuk érte.)[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #84318 üzenetére
Olyan érzésem van, mondjuk nem baj, mert E-25-nek jó csak unom már
-
Dryman
őstag
válasz jozefgucci1 #84024 üzenetére
Az orosz td ág meglepően szopatós volt számomra is...direkt nem választottam a su 152-es vonalat, hanem a másikon a Su100M1 felé indultam, ezt a td-t még szeretni is lehet, a hátsó kupola sok esetben szivatós, városi pályákon szinte kizárt hogy kibújva egy sarki háznál érvényesülni tudj vele....rá kellett jönnöm hogy a Su-100M1 és a Su 101 is egy egészen más harcmodort kíván mint a jó kis elődjük a Su-100.
Ami nekem a legnagyobb csalódást okozta az a 9-es Su-122-54 volt....ezzel tényleg csak kiszenvedni lehet a 10-es Object 263-at...valahogy mindig megtalált egy felderítő, és hiába a fordulékonysága és gyorsasága a Su-122-54-nek hamar leamortizált az ellen szinte mindig. Valahogy úgy éreztem nincs meg benne az a nyers erejű pusztítás mint a másik ágon lévő object 704-nek....töltési időben nem sokkal jobb a top ágyú rajta, viszont fele akkorát sebez....sok-sok goldot lövöldöztem el vele mire kihúztam a 263-at.
Az Object 263 még nincs meg, csak a fejlesztése van készen...remélem hozza majd azt amiről annyian áradoznak, mellesleg a 263-at nem nerfelték agyonra, úgy mint a 268-at... -
SoulReaver
veterán
Főleg az a baja, hogy minden átlövi, lassú a lövedék és a célzás is... papíron halál pontos, de olyanokat lő mellé, hogy egy az egyben eladnom mindjárt megint XD
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
azt tudom hogy fos a 268, még a 704 is jobb sztem t9-ben, mint t10 ben a 268. de addig meg mindegyik jó gép.
sztem a francia td-k jók, nekem a t9 foch volt szenvedés, de a 155-ért megérte.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #83169 üzenetére
Ez maradt
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #83132 üzenetére
Most van 13k szabad xp-m, szerintem beáldozom a chaffera, aztán mehet a buli
(#83124) jagada Köszi, akkor meg kersem.
(#83135) h1mpi Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #83118 üzenetére
Hát nem győztél meg a chaffee-t illetőleg Bár azzal inkább felderíteni kellene nem? cirkálni a pályán, akibe tudsz bele lőni, stb... a light küldi miatt kell egy és ő lenne az. hát-ha...
(#83119) h1mpi Melyik mod az amelyik kiírja a tankok egyéni wn értékét?
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #83092 üzenetére
Tudtommal nincs rájuk időlimit, vagy ha van is, nagyon sok, legalább fél év.
#83086 [HUN]Dani: legutóbbi infók szerint az STA nem lesz tierlimites, a T54-et nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
válasz jozefgucci1 #82966 üzenetére
Light-al járok most ott, hogy 3 enemyt lőjjek meg mozgás közbe. 3 menetet próbáltam vele, nem sikerült. Inkább mentem mással. Majd egyszer az is sikerül.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #82639 üzenetére
nekem jacktorral is ilyen,...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz jozefgucci1 #82185 üzenetére
Hogy a gyerek mivel játszik. Amivel akar Én is azzal játszottam. Bajom nem lett.
Ha az ölések számából indulunk ki, akkor téves az állítás. Hány tankot is lő ki Hümérke átlagosan egy kör alatt? Talán ha 1 megvan neki? Na most az cirka 5 ember. Egy fps-ben azért ennél jóval többet mészárolhat le az ember. Sőt egy total war-ban csak úgy hullanak a centúriók...... Mondom én ezt úgy, hogy már C64-en is ment az akció, és a virtuális mészárlás.Mégsem rohanok be egy üzletbe testemre bombákat szerleve, és üvöltöm közben az Admiral Ackbart.... Sőt nekem még a szüleim se nagyon magyarázták el a dolgokat. Azt se tudták, hogy mi fán terem a szórakozásnak ezen formája. Csak megnyugodtak, hogy a gyerek jól elvan. A tanulmányi eredményei is rendben vannak. Aki emiatt aggódik, az meglehetősen paranoid szerintem. 12 évesen már fejből tudtam az összes Mortal Kombat kivégzést. Mégse akartam a szomszéd srác szívét kitépni.[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
válasz jozefgucci1 #82171 üzenetére
Csak nehogy ere járjon 1 hupililaüberpro ,mert le leszünk teremtve,hogy a gyerekeink b..ák el az ö játékát
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Scheff
tag
válasz jozefgucci1 #82171 üzenetére
Pedig ha valaki kicsit elgondolkozik, hogy egy tankban egész pontosan kik szoktak ülni, s mi történük velük, amikor a tank felrobban, felgyullad vagy csak simán megsemmisül, akkor rájöhet arra, hogy bent égni a tankban egy fokkal kegyetlenebb halál lehet annál, mint amikor egy gránát cafatokra robbantra a testedet. A WoT játékosok ilyen szempontból sokkal több virtuális emberéletért felelősek, mint az FPS játékok kegyetlen és vérszomjas játékosai. 1 tank 2-6 emberélet, számoljatok.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #82045 üzenetére
Igen ez tényleg így van, illetve nekem is mentette meg arty a hátsómat, vagy egy "beásott" kiszedhetetlen jagdtiger esetén is hasznos, de amikor T8 csatában figyelek a hátbaosonós lightra, a szemből támadó heavyre, és a CROMWELLEM (Tier 8 csata) telibeküldi az arty, akkor nem szeretem őket.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #81565 üzenetére
nekem csak a brit lett meg. japó meg kinai tankom nincs is, najó a type59, de azzal elég kellemetlen lenne. bár ezt a 2 ágat meg megvenném a shopból, de a többire sincs időm, bnő nélkül sima lenne, de így.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #81521 üzenetére
Igen, mert nem akarom, hogy megszűnés után ezen agyaljak. Többé nem adok el vásárolt prémet csak, amit ajándékba kapok ilyen kis tieres vackokat
Mehetek trollba[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #80938 üzenetére
Én csak azért hagytam benn, hogy lássam hogy mire számít a többi játékos.
Utána persze jót röhögök a 80% körüli eséllyel induló bukó csatákon. -
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78630 üzenetére
Ellenfélnek német tankok esetén meg különösen. Régen, mikor még e módon lebenyes gyulladással is járt a folyamat, még jobb volt.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78628 üzenetére
Én intraperitoneálisan jobban szeretem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
skopy
tag
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #78006 üzenetére
Én azért mentem fel este, hogy a Leo PTA-t és Centi 7/1-t leduplázzam, illetve a Leo PTA-hoz minél több XP-t szerezzek, mert el akartam adni még tegnap. El is adtam, igaz némi free XP-t is kellett felhasználni hozzá.
Viszont a tegnapi nap nagy copo volt a WR illetően, mert 25 csatából csupán 9 tudtam nyertesen abszolválni.Erősen gondolkodom még azon, hogy a Hellcat-t is eladom, most hogy ennyire elbarmolták. Vmennyi zsét érte is kapok. Tier6-nak pedig megtartom a Cromwell-t és KV-85. Utóbbi 1-2 napban elő vettem pár körre, nem is olyan rossz, egész kellemes jószág. Én 100 mm-s ágyúval használom. Használja még vki, illetve melyik ágyúval? (olyantól kérdezem, akinek meg volt korábban a régi KV-1S)
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #77956 üzenetére
köszi!
kérlek, jelezd ezt a wot fórumán is, ott ér valamit.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #77792 üzenetére
Ha 3 skilles összeszokott szakasztárs megy együtt, sokat számít, de 12 "tomato"-t nem tudnak Ők se helyettesíteni
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #77356 üzenetére
Itt nem szabad megállni, mert holnap jön a bosszú
-
Angel1981
veterán
válasz jozefgucci1 #77236 üzenetére
Rossz látni, hogy több XVM szerint 1600-tól kék az ember - én nem akarom, hogy annak lássanak! Szerintem 2000-tól "megérdemelten" kék valaki!
-
sutyi^
senior tag
válasz jozefgucci1 #77019 üzenetére
A gondom ezzel csak az, hogy azt egy kezemen meg tudom számolni egy hónapban hányszor van, ezeket meg napi rendszerességgel látom lezajlani.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
fsb1000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #76988 üzenetére
Vettem ebayen másikat, de mire ideért az akció lejárt.
Így aztán goldot vettem a t10 húzó accra... Drága lesz az a T95E2... de nem a spórolás miatt csinálom. Kellett egy cél. A tank paramétereit nem tartom túl jónak, a német t8-as TD-k bizonyosan jobbak.
Egyébként tök nyugis 0-ról elindulni, nem izgat a rossz stat és egyáltalán nem érzem az RNG eltérítést.
.
(#76990) Kean_Sorbo: nekem segít az XVM. Másként játszom, ha a sarkon 3 piroska vár, mintha egy lila. A minimappon is segít. És a minimalista tank kijelzést is megszoktam már a tankok felett.
A győzelmi arány jóslás nem nagyon izgat, talán kirívóan alacsony értéknél hátramaradok, hogy legyen 1-2 killem, ezzel aztán önbeteljesítő is lesz a jóslás.
Az is picit hasznos, hogy megmutatja az éló+spottolt ellenfeleknek mennyi HP-ja maradt
Mit tud még az XVM?
Szerintem nagyon jó a sebzés kijelzés... szeretem ahogy gyűlik.
.
Összességében az XVM a legjobb mod amit használok, nélküle kevesebb lenne a játékélményem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...