- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Most már biztos, hogy bug. Ma ez fogadott belépés után. A focis tippjátéknál is az 1 nap prém után nyertem a 3 naposat. Sajnos mint látható hiába dobta fel, hogy 3 nap prémet nyertem, nincs prém fiókom.
Kicsit késve dobálja fel a nyeremény jelzését. Szokásos wg programozás.
Azt nem tudom, hogy csak pont nálunk kettőnknél csinálja ezt vagy másnál is? -
kchryss
veterán
Szerintem ez bug és ugyanazokat dobálja fel amiket a focis tippjáték elején kaptál, de valójában most nem kapsz semmit. Abból gondolom ezt, mert én akkoriban kb a 2. tippemre kaptam az 1 nap prémet és most is kb 2. belépésnél láttam ezt felugrani, viszont a prém napjaim szerintem nem hosszabbodtak meg 1 nappal.
-
e-newsee
addikt
Nem a kurszki eventben értél el valami eredményt, amire kaptad?
Más:
És előre is bocs a sírásért, de ki kell adnom magamból. Tegnap asszony már aludt, mire abbahagytam, így nem volt kinek panaszkodnom. Akit nem érdekel, tovább görgethet, de azért megjegyzem, nincs semmi konteó, csak bosszankodok. Félig-meddig magamon is.Tegnapelőtt mentem egy top gunt Pz IV H-val. Tudtam, hogy meglesz a böjtje, de hogy ennyire...
Ugyanezzel a tankkal már a Kurszk-os küldetést (3x top10 xp) is 5 csatából sikerült megcsinálnom valami rettenetes stattal. Csak azért lettem top 10, mert mindig volt egy kiemelkedő csapattárs, és így nem oszlott meg annyira az xp, hogy kiszoruljak.
Aztán váltottam a Progettora, gondoltam oda jól jön az XP láz nyereménye a legénységnek. Szegények még csak az első skillt tapossák Buffont kivéve. Szerettem volna 5-öt behúzni a 15-ből. Hát nem jött össze. Kettőt sikerült. És, csak hogy árnyaljam a képet, a 10 Progettós csatából mindössze 2x győztünk abban szerencsére meg is lett a top10, és csupán 2x voltam tier X-es meccsben. A többi mid, top, vagy csupa 8-as. Oké, hogy nagyon nem érzem azt a tankot, gyakorlatilag alig játszottam még papír táras tankkal, így az ilyen "hit and run" móka nagyon nem megy. De azért, hogy a wr 2/10 lett vele, azért rng még külön bekaphatja. (Már bocsánat) Amikor kitárazok prémmel a Skorpi G-re (igaz, rohadt messziről, 400+ méterről), és kettő lepattan, na az gáz. Nem benyelte a lánc, lepattant. -
kchryss
veterán
Én 1 nap prémet kaptam tegnap, hogy miért és mire azt nem tudom. Talán az EU vs. NA show meccsre adott bónuszkódot tippért. Amit egyébként ahogy várható volt a FAME simán nyerte 7-1-re.
Ha valakit érdekel visszanézheti az eseményt több helyen is, bár nem volt túl izgalmas. Amerikai szerver jóval gyengébb játékerőt képvisel, mint az orosz vagy az európai.
Hivatalos wot twitch csatorna, itt légifelvételen látni a csatákat, csaták után taktikai elemzéssel. Ha valakit kifejezetten a taktika és a csapatok mozgása érdekel annak ez elég jó adás: [link]
A játékosok szemszögéből meg vissza lehet keresni ki mikor hol stream-elt.
Például Daki adása youtube-ra felrakva: [link]Magyarokat Gosztonyi képviselte a FAME-ben. Lemmingrush ha jól tudom nem játszott az amcsiknál.
Azt hittem Daki holland, most meg azt látom, hogy a lista alapján belga?
-
zodo
nagyúr
-
popey37
addikt
nem felesleges jelenteni, szépen lassan gyűlik a feljelentés, és ha eléri a megfelelő darabszámot, egy hét pihi az első, a második 2, utána 4 és igy duplázódik, ha eléri a 3 honapot akkor végleges bann az accountra.
én sportszerütlen játékért pihentem egy hetet nem olyan régen, pont valami tankos küldik voltak, persze lecsúsztam róla.
viszont ez a T25/2 megtartós tank lesz azt hiszem, egész jó köröket megyek vele még kilencesek között is
-
Antonius1978
addikt
Sajnos nekem ez meg csak a T28 TD-hez kapcsolodo kuldi volt, habar a HT es MT kuldik le vannak rendezve, a LT-vel is haladtam, talan epp meglett az LT-15, kisse keverem, de mar csak a TD kuldi van hatra, azzal is valahol TD-6-7 korul vagyok.
A tuzerrel nem fogok vacakolni, tul szar a legenyseg, es a 7es ruszki tuzer is eleg szar, nekem ugy tunik legalabbis, de lehet hogy legenysegi hiba is.
Aztan lassacskan meglesz, es johet a nemet T-55 vagy mi -
kchryss
veterán
Top1 xp küldetésre legjobb a type64 lenne. Szerintem ezt könnyebb megcsinálni 6-os lightokkal mint magasabb szinten. Egyébként bármelyik lighttal meg lehet csinálni csak egy jó kör kell hozzá. Ha top tier vagy akkor elég könnyű is összehozni. Killeket érdemes lopkodni ha van rá lehetőség, mert az sok xp-t ad.
-
e-newsee
addikt
Most reggel már nekem is sikerült.
Más:
Nem vagyok nagy játékos, a WZ-120-as prém TD pedig jó tank, így ennek megfelelően nem sikerült elérnem rá sehogy sem az első gunmarkot. De mióta bekerült mindenféle shopba ez a tank, hát, hogy is mondjam, szerintem felhígult a tulajdonosi állomány. Tegnap több hónapnyi kihagyás után mentem egy kört vele, és egy vesztes csatában (tudom, ez nem számít bele), 1000 körüli sebzésre, és párszáz assistra megadta az első csillagot. Nem értem, de mindegy is, a lényeg, hogy megvan. -
5-ös kezelő
senior tag
Köszi, megnéztem két videód. Ha már nem játszhatok egyelőre.
Pénz nem számít, az a legkevesebb.Túlórákkal együtt megkeresem az árát egy-másfél hónap alatt a 7577-nek. Vén csataló vagyok már, minek spóroljak ezen is. Csak lelkileg túl kell lennem rajta, h ennyibe kerül. Órát sem vettem még ennyiért, és hat éve nem is költöttem számítástechnikára - alapból utálom azt, amihez nem értek.
Jó ez a játék, évekig gyakorolva tán az én balkezem is rááll a tank megfelelő mozgatására. Kell egy gép, na.vJokka és Papooo : Nektek is köszi!
-
Papooo
senior tag
Ne csodálkozz, papír járgányba nagy eséllyel minden repesz a maximumot veri be.
Ha ugyanezt a pofont valamelyik csillagrombolótól vagy japó orkvágentől kaptad volna, akkor gondolom nem morognál.
A csávónak lehet hogy az elmúlt 40-50 csatában nem volt ekkora mákja mint ennél a lövésnél. -
jr1994
addikt
Köszi, majd megnézem ezt is.
(#166068) Hafy75: természtes, sőt szinte már elvárt. De nem a színtől függ. Legtöbbször a nyomorékok csinálják, miután az egész csatában a csapatomra, rosszabb esetben rám hányt, még elmegy megfulladni ha egyedül marad. Ma is volt egy példány airfielden, remélem elegen reportolták.
-
kchryss
veterán
Nem az számít hogy a meglévő gépet hogyan vetted hanem hogy a mostanit készpénzért vennéd-e. Például ha minimaratonban megszerezted a dicker max-ot és most vennél pénzért dicker max-ot, akkor aranyat kapnál. Akkor nem kapnál aranyat ha megint lenne dicker maraton és teljesítenéd úgy hogy már ott van a garázsodban.
Abban hogy mennyi arany jár vissza sem vagyok teljesen biztos. Nekem rémlik olyan a topikból hogy valaki a teljes árát kapta meg a tanknak, de az ő esetében ha jól rémlik több mindent tartalmazott a csomag a tank mellett és úgy volt leakciózva a csomag.
szerk. Na sikerült jól használnom a kerresőt és meg is találtam: inferno88 fórumtárs volt az elkövető
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Na legközelebb akkor megnézem magamnak azt a 8-as sort. Köszi az infót.
Nem lehet, hogy bekékültél már és ezért tudott beléd lőni 4 illetve nem kaptál kompenzálást!?MÁS
Ismét két újabb "balanszolt" tier8 prémium a szuperteszten:
BRIT Chimera és lengyel akármi -
Chris0321
veterán
Igen, azt néztem de én a google fordítónak hála úgy értelmeztem, hogy akciós dolgokra jó és csodálkoztam, hogy sehol nem hozza fel.
Hát akkor ezt is hagyom veszni, egy normális akcióban több kedvezmény van a tankokra és 1 hónap prémiumot nemrég vettem és inkább megvárom a következő hónapban mi lesz az ajánlat rá. -
kchryss
veterán
Nagyon vagány vagy hogy csak 8 prém lőszert viszel a bc12t-ben, de hogy azt a 8-at pont a csata legpuhább tankjára a kukásautóra lövöd el az nagy pazarlás volt. Nálam 32-20 a lőszerkiosztás, nagyon alacsony az átütése az alap lőszernek, de a prémnek sem túl magas, azzal sem lehet átlőni egy csomó tankot szemből.
Egy észrevétel, itt nem tudom hogy álca miatt álltál be a fűbe vagy véletlen, de hátha valaki nem tudja ezért megjegyzem a fű nem ad semmi álcabónuszt még akkor sem ha úgy tűnik, hogy takarja a tankot. Csak a bokrok adnak álcát.
A végét sokféleképpen csinálhattad volna, de mindenkivel előfordul hogy elpancserkodja.
-
ballington
addikt
amíg ráment az artikra, hátulról szerintem kitárazhattad volna....az artik is hülyék voltak, hogy nem vonultak vissza
a foglalás is megért volna egy misét, kérdés, hogy döntött volna a Defi...leszarja és megy az artikra, így tuti nem ért volna vissza, vagy megy a decap-re, na ez lett volna még érdekes
-
jr1994
addikt
Ezt a tankot a pénzügyi, és nem a balanszoló osztály szülte. Megnézték hogy reagálnak az emberek az OP 8-as prém tankokra. Aztán megnézték hogy mi van ha egy 10-es tank (innen visszatekintve csak kicsit) OP. Azokat közel egy évig nem is nerfelték. Aztán beraktak egy tier 12-es tankot, na ez már csak alig 3 hónapot bírt. Ők is látják hogy ez már tényleg túlzás, és talán a jövőben csak kicsit lesz OP amire azt akarják hogy az emberek free xp-t szórjanak. Vagy mostantól így lesz.
-
Gyuri27
félisten
Az az ág egy métely. Persze az e50 és az e50m nem rák. De nagyon messze vannak a jó 9-10-s medektől.
Az e50-nél pl a t10 sokkal jobb med. Pedig az heavy.Jokerdapro: annyi a reményem, hogy meglesz a páncélvadászos küldi és akkor t55a begurul.
Akkor egy időre elfelejtem az e50m-et. -
zodo
nagyúr
-
Darkness1
aktív tag
Nehéz kikapcsolni a gondolatot, hogy most épp egy maraton van és számít a meccs eredménye az előrehaladás miatt. Annyit érdemes beletenni, amennyi időt normális keretek között szán rá az ember, aztán eldöntheti, hogy költ e a maradékra. Ennyit mindenképp meg is ér a tank. Szerintem.
p.s.: Viszont a 8-9-10-es olasz tankokat érdemes lesz megszerezni, ha megérkeznek.
-
Plasticbomb
addikt
Igen, volt ilyen stílusú töltés kijelzés, én is néztem, meg a merre néznek a tankok is ugyanígy csavarta az orrom, de... Nem érdekel már az ilyesmi, jó ideje már csak vanilla klienst használok, pedig anno olyan modpackot raktam össze magamnak, amit a WoTos ismerőseim komplett űrhajó kijelzőnek tituláltak. Volt ott minden, ami lényeges, játékosról, tankok adatai, páncélátütés info, win8-eff-winrate-tankonkénti winrate látótávolság, spot távolság, rajzolási távolság minimapmodok, még sorolni is hosszú már. Kb két három éve elhagytam ezeket, egyedül a battle assistant arty mod volt meg, meg zoom modot használtam még egy ideig, de valahol 9.5 környékén már azt is elhagytam, amikor bevezetették a kliensben a x16-x25 zoomot...
-
notika77
senior tag
Én nem tudom értelmezni h1mpi válaszát az adott kérdés függvényében, de biztos bennem van a hiba, mert szerintem nincs szó a szövegben HP-ról.
Viszont a mod nem engedélyezett, hiszen a teljes szövegben az idézett mondat a "Mely modok lesznek büntetve?" (Which Modifications Will Be Penalized?) részben található -
Enter65
senior tag
-
fradi81
veterán
Játék közben érdemes nézni az infókat, és akkor tudnád mitől esik le az fps, elvileg amelyik érték határon van az a gyenge láncszem, talán még a vram is lehet. A képen látszik az ultra már biztosan sok neki. A te monitorod képe is el szokott menni néha?
-
zodo
nagyúr
Megnéztem a jelenlegi beállításokkal (bal oldal) és minden pipa bekapcsolva és full minden csúszka (jobb oldal).
Amd hardver elemzős statisztikai kép. -
fradi81
veterán
-
jano_77
nagyúr
A jelszó beíró felület nekem is lassabb mint korábban a 9.22 esetében - pedig SSD-m van nekem is - viszont a csatába van, hogy -45 sec-nél dob be. Nem tudom a kezdő videó miért ennyire lassú!?
Illetve nekem a csata után mikor visszadob a garázsba, akkor van egy olyan mintha 2x töltené be a garászt! Betölt, majd egy villanás és újra tölti. Ilyen van másnál?
-
jr1994
addikt
Nagy javító nem kell, én azokat el is adtam, de a kaja hasznos szinte minden tankon. Tegnap 8 millió kreditből vettem ellátmányt, féláron nem olyan drága. A kötvényes tűzoltó miatt meg nem akkora gáz ha kigyújtanak. Nálam ami tízes tankkal mostanában játszok szinte mind így van felszerelve. Prémium fiókkal simán ki lehet gazdálkodni.
Az az U vagy bot volt vagy volt jobb dolga is mint hogy egy T44-re figyeljen
-
Plasticbomb
addikt
Sajnos mivel a yt eleve újra kódolja a videót, ezért mindenképpen lesz minőség romlás. Ezért szokták mondani azt is, hogy 1080p helyett nézd pl az 1440pt, annak lesz kb az a minősége, illetve 4k egész tűrhető módon kerül újrakódolásra, ott keveset vesztesz képminőségben.
-
robogo81
senior tag
Sajnos a yt eléggé lebutítja a videókat,még akkor is ha 60 fps-s,vagy nagyobb bitrátás,jó lenne ha lenne lehetőség az eredeti fájlt is megtekinteni ,nem csak az átkonvertáltat.olyan mintha lenne benne egy halvány köd szerű filter,meg a mozgás közbeni részletességromlás.
Tudom elég sovány vigasz,de próbáld a videót feltölteni a saját gugli drájvra is,ott szebb az előnézeti kép(legalábbis ugyanazon felbontáson mint a yt-bos,persze ez csak saját vélemény). -
Plasticbomb
addikt
Dakillzor streamjét nézem. Nem szebb, csak mások a szinek, gondolom color filtert használ. Ugye én 4k nativon vagyok, szal nálam máshogy jön ki (pixeles, nem kicsit).... Egyébként próbáld ki nyugodtan a 4k60at, nem lesz semmi baja a monitorodnak, esetleg a CGA-d nem tudja gyorsitani, szal kiakad a proci a terhelésen, akkor vedd le 1440pre, akkor is sokkal jobb minőséget kapsz, mint sima 1080pvel.
-
Plasticbomb
addikt
Majd, ha a YT végez a 4kval, abban nézd meg. a fullhd már YT konvertálás, én 4kban töltöttem fel.
Linkelj olyat, ami szerinted jó, hogy lássam, mire gondolsz.
Illetve az egyesre irtam, hogy ott maga a játék grafikai motorja akadt meg, pillanatokra, tulajdonképp meghülyült a különböző sync technikák a driverben, és összeakadt a videó kódolással, kódolás nélkül sosem jött elő. Majd játszogattam a kodekekkel (HEVC/AVC), illetve próbálkoztam a legjobb beállitást megtalálni, ahol nem akad semmi, és nem pörög fölösben a vega sem. Valamelyik felvételt 100 ingame fps (4Kban) mellett csináltam, ami meg fölösleges, 60 fixet próbálom beállitani, de még nem az igazi. Nem akarok Vsyncet használni sem, kissebb késleltetés fontosabb.
Próbálkoztam most OBS-el, de még az nem az igazi, 4K 60 FPS brutálisan szaggasra sikerült neki, majd még esetleg játszom azzal is.
-
Plasticbomb
addikt
NO, felment, de még messze van a végleges feldolgozástól.
időrendben vannak elnevezve, a legutolsó a jó, de azon még nem ment át a yt.
A csata nem az enyém, csak nem akartam a saját csatám végignézni megint, azokban én mentem, de már ez is unalmas 10edjére végig nézve.
az első már 4kban van, a második még csak hd, a harmadik meg még csak 360p
-
fradi81
veterán
Az alap felvett videód jó? Nálam igen és csak akkor rángat ha feltöltöm youtube-ra, és ott is csak ha HD-ban van nézve. Twitchre feltöltve is rángat. Lehet a html5 kavar, twitch élőben mintha nem csinálta volna.
wwenigma
a te videót is rángat nálam most, kérdés mitől. -
Plasticbomb
addikt
külön mikrofon hangsávot tedd bekapcsolva-ra, most neked is rátette a nemlétező mikihangot...
Nekem most olyan bajom van, hogy olyan a felvétel, mintha 30 fps-el ment volna végig a játék...
Nálam elérhető a hevc, de nekem vega64 van a gépben (meg egy rx480), szal it meg kell legyen. nálad a 270-en nem lesz hevc, szerintem.
-
robogo81
senior tag
-
Plasticbomb
addikt
Na, szóval elkezdtem kipróbálni, épp akad 150GB hely a wincsin, általában nem szokott...
Nekem az jött elő, hogy egyrészt random megakad a kép játékban, felvétel közben, majd pillanat múlva megy tovább, ahogy akkor kell mennie, szal van egy kimerevitett képem x ideig, illetve volt valami hülye hang is, mintha visszahallottam volna pl a motorzajt. nincs mikrofonom, szal érdekes volt, most viszont már átnyomtam separate microfon trackra, igy ez megszűnt. Most megy fel youtube-ra, 4k felvétel, szal meglátjuk, hogy meddig tart. 7 perc-4GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest