- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mister_X #57519 üzenetére
A 110 nekem is bejött, kellemes vas, meg is fogom tartani, még akkor is, ha sokkal több tizes tankot lát mint az is-3.
Épp tegnap sikerült kifejleszteni az utódját, csak épp a lóvé hibádzik hozzá.Akinek bent van az SP a garázsában (mert megvette a hétvégén akciósan) megnyugodhat, a teljes árát adják, ha megvan a küldi.
Épp most tapasztaltam. -
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #57511 üzenetére
Venti az minek? Tudod te mennyit javít a képességeken?
Úgy értem, hogy felrakható, de egy bino vagy optika messze messze fontosabb és értelmesebb dolog, ha venti és ezen kettő közül lehet választani. Én 360m alatt csak bino-t rakok, afelett már lehet keverni.
Csak egy példa, is3-ra is raktam és már számtalan csatát lehoztam a segítségével a végjátékban, ahol egyértelmű fölényben van az a tank, amelyiknek jobb a látótávja. Csata közben is számtalanszor van olyan helyzet, hogy nincs aki spotoljon és nagyon nem mindegy, hogy 350m-re vagy 437m-re látok el. Ha gyanús a helyzet, akkor megállok pár másodpercre, amíg aktiválom (közben az időt arra is lehet használni, hogy átgondolja a helyzetet az ember) és rengetegszer hopp meg is látom a sarkon kukucskáló ellenfelet.
Ami megzavarja az embereket, ha felteszik a ventit, akkor azonnal látják a hasznát, hopp 1 tized másodperccel gyorsabban töltök, meg valami egész minimálisan kisebb a célzókör, király vagyok. Ha felteszik a binot vagy optikát, akkor meg nincs ilyen közvetlen direkt élmény velük, maximum az lehet furcsa, hogy több ellenséget látnak vele és jobban jön az xp, de nem lehet olyan világosan látni a hátást, mint a venti esetében. Bár akinek van egy csöpp esze, az ránéz a távolságra és örömmel konstatálhatja, hogy már megint segített a bino vagy venti. Arról nem is beszélve, hogy kevesebbszer kell osztozni a találaton a spotterrel, hiszen magam is látom a célt, de ez megint nagyon elvont dolog, kevesen értik.
Tényleg csak az segíthet, ha valaki lenyom 15-20 csatát ventivel meg mondjuk binoval és megnézi mi az eredmény, másképpen úgyse hiszi el senki, hogy mennyire fontos a látótáv.
-
törölt tag
válasz
Mister_X #57511 üzenetére
Az a gond, hogy manapság már nem divat spottolni.
Tegnap egy háromfős (kék magyar) amx 12-es szakaszt tettem hidegre a borsóval, mert beálltak mellém hátra kempelni.
Amikor már a harmadik fragem nyúlták le, és nem voltak többszöri felszólításra se megindulni , elkezdték nyomni nekem a dumát, hogy menjek spottolni, elvégre én noob vagyok, ők meg pró játékosok.
Véletlenül beleugrott kettő a lővonalamba.
A harmadik elkezdett rám lőni, de a harmadik lövése után bannolta a rendszer.
A csata végi összesítő szerint 650 volt az összes sebzésük, a hozzájárulásuk pedig nulla. -
törölt tag
válasz
Mister_X #57508 üzenetére
Tedd fel egy napra a csigaszemet, és figyeld hogy mennyi spotod lesz hirtelen.
Vannak pályák, ahol fölösleges a csigaszem, de sose lehet tudni előre hogy hova kerül az ember.
Én még heavyvel is be szoktam vállalni a 3 másodperces álldogálást.
Mivel manapság elég sűrűn előfordul, hogy a spotterek az arty mellett dekkolnak, vagy csak egyszerűen a csata elején elhullanak, ezért szerintem kötelező. -
-
Bad Pritt
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #56737 üzenetére
Nem kötelező az SP akció.
Nehéz megérteni, hogy néhányan miért problémáznak ezen ennyit. Nyilván nem fogja odaadni a WG a prém tankok 5 nyert csata után.
Ha csak részlegesen csinálod meg, kapsz 2 nap prémet minden nemzet után, meg a garázshelyeket is meg lehet szerezni, az sem rossz ajándék, igazából.
Szerintem ez most lényegesen könnyebb, mint az is6 volt.
Tier6-ig eljutni nekem több, mint egy hétvége volt és még így is be kellett dobjak szabad xp-t több ágba, pl a b1-be, azt már nem bírtam tovább.
Most tier4-ig gyakorlatilag fél nap alatt oda lehet érni.
Ráadásul akinek több tankja is van, az többször tudja a napi duplákat kihasználni. Ha pl valaki eljutott már tier8-ig, akkor egy tier4 tankot vissza lehet venni most átmenetileg és az 75% legényekkel is használható, nem kell átképezni, csak visszarakni. Máris két duplázót lehet kihasználni. Esetleg még tier5-t is meg lehet próbálni, bár ott a 75%-os legénységgel már lehet, hogy inkább ne, de tier 4 simán jó szvsz.
-
K6000
aktív tag
válasz
Mister_X #56730 üzenetére
Én anno megcsináltam az IS-6 küldetést is. Most is ráfekszem a dologra...
Orosz: KV-1S, ISU-152
Kínai: 110, type 58
Francia: AMX 50 100, AMX M4 (troll gun)
Japán: STA-1, CHI-TO
Angol: Cromwell, Centurion MK. I
USA: Hellcat, T29
Német: Ferdi, Tiger (P)Én a fenti kombinációkat fogom választani, egy részét azért mert OP és könnyű vele nagy XP-s köröket menni, a másik fele meg azért kell (fun), hogy ne legyek zombi a küldetés végére. Nem mondom, hogy móka és kacagás lesz, de lényegesen könnyebb lesz mint az IS-6 küldetés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X #56718 üzenetére
IS6-os eventnél nekem se japán se kínai cuccom nem volt, Angolból tartottam a Valentine-nél, németből épp akkor vettem meg a Nashorn-t, Franciánál meg a Bodrogit. Hellcat-em meg KV1S-em már volt. Első négy szint szabadból ment, a többi meg magától. Most meg csak fel kell venni a fonalat, mert minden nemzetből van legalább hatos.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mister_X #56539 üzenetére
Így van. Nálam már elit a 12t mert erről húztam ki a hatos arty-t is. És élveztem vele menni még meg is van.
Mogyesz75: bakker tegnap már örültem mikor T-54-el 26%-os esély mellett lehoztunk egy csatát. Ráadásul pont sikerült a legtöbbet sebeznem. Pedig a csata elején meglátva a csapatomat szinte elkönyveltem hogy ordas nagy bukta lesz.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Mister_X #55842 üzenetére
Nos, akkor én is hadd gratuláljak, hogy nem teszel különbséget a 2 éve nem takarított, összefüggő por-szösz által belül beborított notebook hűtés (ezt tényleg csak szétszereléssel lehet tisztítani), és a kezdődő porosodás közt, amit hatékonyan kifújhatsz a gép szétszerelése nélkül.
HGyu
-
KaLeun
senior tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Mister_X #55792 üzenetére
Acer Aspire TimelineX 3830TG masinán tolom (i5-2430M @ 2,4GHz, turboval 3GHz, a gépben 2GB-os GT540M, 4GB RAM single channelben). Minimumon, vagy minimumközelben vannak a beállítások, és több! az FPS-em a 9.0 óta, mint korábban volt. 1366*768 felbontáson üzemel.
A gép ugyan egy hőcsövön hűti a CPU-t és a VGA-t, így 2GHz-re kell visszavennem, hogy ne throttlingoljanak túlmelegedve, de az nem a WoT hibája.
Az asztali gépemen VGA függően ugyanannyi / kevesebb efpéesem van. P8P67 Pro, i5-3570K alapon, 4GB RAM 1600MHz CL11 dual. HD7970-nel 100FPS akad, HD7870-nel 70-80. 35-45FPS-re esik be, ha FPS minimum van.
Viszont a teljesen fullos kimaxolt grafika az az R9 290-t is megfekteti. Abban a pontban, ahol a játék teljesítményét befolyásoló pontok vannak, kell visszábbvenni az optimális FPS értékhez.Sokszor a lagot, FPS csökkenést az okozza, ha a gépen valami más is használja a CPU-t (pl. beakad a Flash Player, USB másolás, stb.) Erre is figyelnek a kedves panaszkodók? Mert amikor a megszokotthoz képest a játékban hirtelen visszaesett az FPS, az nálam eddig mindig okkal történt. Nem a WoT közvetlen hibájából.
HGyu
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mister_X #55214 üzenetére
Nem amiatt nem jutsz be a játékba!
Ha kicsit vissza olvasnátok, akkor már játékban lehetnétek! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X #54600 üzenetére
Nos igen, akkor had libbentsem fel a fátylat, mely a te szemed is takarja:
LAG=/=alacsony FPS.A LAG nem más, mint egy alkalmazás válaszának inputhoz viszonyított késése. Manapság leginkább a frame-idők egyenetlenségét jelenti, aminek következtében apró akadásokat érezni a játékban. Ez nincs összefüggésben az alacsony FPS-sel. Magas FPS mellet is találkozhat az ember laggal, vagy mikrolaggal. Ezért is mondom mindenkinek, hogy ne stabil FPS-t akarjon, hanem stabil frame-időket. Ha egyenletesen jönnek a képek, 25-30 képkocka kevésbé zavaróbb, mint a mikrolaggal tarkított 60.
-
-
törölt tag
válasz
Mister_X #52485 üzenetére
Pár hónapja feladtam az atryzást, de annyi FV-t láttam a csatamezőn szaladgálni 6-7 killel, hogy muszály volt megvennem.
Volt mikor 4-5 percig kergetőztem El Hallufon egy Dickerben az ellen FV-jével, akinek én hiányoztam a Ridleyhez, ő meg nekem a Topgunhoz.
Csak a nagyobb látótávom miatt sikerült elkapnom.Még csak most lettek százasok a legények, de így is brutális.
Attól nem is beszélve, amikor El hallufon középre bemenve osztom az áldást, úgy hogy észre se vesznek, és a végén még egy valagnyi spottal is meglep a játék. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #51277 üzenetére
Van ám itt más is:
Lehet sidescrapelni a Conquerorral.
Az mondjuk mellékes, hogy egyedül mentem be 4 ellen a városba (plusz előtte egy buta Löwe is bepróbálkozott), de azért sikerült valahogy kievickélni. -
simron
tag
válasz
Mister_X #50786 üzenetére
Miután csinálsz egy Razer felhasználói fiókot (a Razer Comms programhoz) utána a fiókadatokkal bejelentkezel és kapsz két kódot, az egyik egy bónusz kód, ami ad 3 nap prémet, a másik pedig egy invite kód, csak új fiók indításánál lehet felhasználni és akkor ad 1000 aranyat és 7 nap prémet. A bejelentkezés után tippelhetsz a győztesre (gondolom itt is jár majd ajándék a jól tippelőknek), majd 3. lépésben nézheted a döntőről szóló élő közvetítésüket, ami alatt szintén bónusz kódokhoz juthatunk (gondolom a közvetítés közbe kapunk majd kódot, ha nézzük).
Ha valakinek kell egy új fiókhoz való kód, akkor írjon PM.-et, szívesen megküldöm, amit én kaptam, mert nekem nem kell, mivel már van 2. fiókom.
-
Viktoár
addikt
válasz
Mister_X #50713 üzenetére
Egyébként a t.köm tele van azzal hogy a ruszki tankokkal nem lehet "lefelé" lőni.Rámegyek egy kavicsra és már csak a repülőkre lőhetek.Ilyenkor kapok egy lánclövést és ölbetett kézzel nézhetem hogy szitává lőnek.Hogy ez miért jó a gyökér wg-nek azt nem tudom.
Az előbb egy kv2 lőtt ki egy lövésből vele,szemben áltam vele szintén kv2-vel.Kicsit mozgattam a tankot hogy ne tudja a gyenge pontját lőne de az rng leszarta.
-
Bingisz
addikt
válasz
Mister_X #50690 üzenetére
Mondjuk Tigris legénység?
Nekem kis keresgélés után ilyeneket adott ki, igaz az archívumból, mert a tigris régi tank, és biztos voltam benne, hogy már többször is kérdezték.
Szóval a találatok:Nyunyu ajánlása
Diegho véleménye
Chris0321 szerintLehet válogatni.
Szerk.: Hülye vagyok én is, látom IS-re kerestek, de egész biztosan megtaláljátok az előző példa alapján. Kikereshetném azt is, de nincs még 5 percem mert kezdődik a CW.
-
Chris0321
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest