- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
guftabi96 #56750 üzenetére
Kitartás, én még rosszabb játékos vagyok mint te, van olyan amikor semmit nem sebzek, rengetek meccsben, és én 100-200xp-k ket kapok, nagyon néha vagyok pro, akkor jön 300xp türelem!
Barcelona95: Azonnal kell az első meccsen!!
Egyébként természetesen nem 1 nap alatt.
-
GrooveHero
addikt
válasz
guftabi96 #15233 üzenetére
Ha mindketten bent vagytok a garázsban és ugyanazon as szerveren (WOT EU1 vagy EU2), akkor a csata gomb alatt van egy legördülő menü, amit ha lenyittok, akkor találtok olyat, hogy szakasz. vagy platoon. attól függ milyen nyelven játszatok. Előugrik egy ablak. Megkeresed név alapján haverod, vagy ha fel van véve barátlistára, akkor onnan beteszed és már megy is neki a meghívó. Elfogadja és látni fogjátok egymást egy szakasz nevezetű ablakban. Mindketten kész-re
isszá...izé állítjátok magatokatés már mehet is csata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest