- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Hát én attól félek, hogy ezen az oldalon lévő 3. sor pont erre utal: Pricing - AcyMailing
Az ingyenes nem fog automatikusan küldeni semmit, mert nem tudsz beállítani neki cronjobot. -
zeorsdfd
senior tag
A welcome mailnél az első kérdésem, hogy fizetős változat van -e mert ehhez sztem cronjob kell, ami nincs az ingyenesben, ha jól emlékszem.
A másodikat így nem látom át, talán máshova kell azt a css kódot betenni, fene tudja. Talán a sablon egyedi CSS részbe? Aztán a cache is be tud ám zavarni, nálam pl Cloudflare is. -
zeorsdfd
senior tag
Conditionally display featured image on singular posts and pages – WordPress plugin | WordPress.org
Sztem érkezni fog az Elementorba is ilyen kapcsoló mert a cím elrejtésre már van beállítás benne. -
cigam
titán
On a Post Page szakasz. Minden oldalon van egy "Hozzászólás" fül (lehet külön be kell kapcsolni, hogy láthetó legyen.
Ha egy másik oldalból rád linkelnek, azt is "hozzászólás"ként értelmezi a rendszer. Nem lehet, hogy egy másik oldal hivatkozik arra a bejegyzésre?
-
sz.j
nagyúr
Nem vagyok benne biztos, ezért érdemes utánajárni, de valami olyasmi rémlik, hogy megszűnik a hagyományos widget és a Gutenberg-é lép a helyébe .... Viszont ha szükséges, akkor telepíthető a Classic Widgets.
Nézz utána mert abszolút nem vagyok a dologban biztos ... (mint ha Barna videójában láttam/halottam volna, de lehet, hogy erre is rosszul emlékszem)
-
adatfalo
senior tag
Sticky Header-nek csúfolták az iskolában
#7702 Runner_fxr Plugin kell hozzá, mert egy egyszerű popup bar nem felel meg az EU-s jogszabályoknak. Például: CookieBot , GDPR Cookie Complianc -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest