- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Hát én attól félek, hogy ezen az oldalon lévő 3. sor pont erre utal: Pricing - AcyMailing
Az ingyenes nem fog automatikusan küldeni semmit, mert nem tudsz beállítani neki cronjobot. -
zeorsdfd
senior tag
A welcome mailnél az első kérdésem, hogy fizetős változat van -e mert ehhez sztem cronjob kell, ami nincs az ingyenesben, ha jól emlékszem.
A másodikat így nem látom át, talán máshova kell azt a css kódot betenni, fene tudja. Talán a sablon egyedi CSS részbe? Aztán a cache is be tud ám zavarni, nálam pl Cloudflare is. -
-
-
-
zeorsdfd
senior tag
Conditionally display featured image on singular posts and pages – WordPress plugin | WordPress.org
Sztem érkezni fog az Elementorba is ilyen kapcsoló mert a cím elrejtésre már van beállítás benne. -
-
-
On a Post Page szakasz. Minden oldalon van egy "Hozzászólás" fül (lehet külön be kell kapcsolni, hogy láthetó legyen.
Ha egy másik oldalból rád linkelnek, azt is "hozzászólás"ként értelmezi a rendszer. Nem lehet, hogy egy másik oldal hivatkozik arra a bejegyzésre?
-
-
sz.j
nagyúr
Nem vagyok benne biztos, ezért érdemes utánajárni, de valami olyasmi rémlik, hogy megszűnik a hagyományos widget és a Gutenberg-é lép a helyébe .... Viszont ha szükséges, akkor telepíthető a Classic Widgets.
Nézz utána mert abszolút nem vagyok a dologban biztos ... (mint ha Barna videójában láttam/halottam volna, de lehet, hogy erre is rosszul emlékszem)
-
adatfalo
senior tag
Sticky Header-nek csúfolták az iskolában
#7702 Runner_fxr Plugin kell hozzá, mert egy egyszerű popup bar nem felel meg az EU-s jogszabályoknak. Például: CookieBot , GDPR Cookie Complianc -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest