- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
atee_13 #8485 üzenetére
Tűvé tettem az oldalt 2 oszlop és ikonok keresése után, mire leesett, hogy te a felső menüről beszélsz.
Plusz mobilnézetben is teljesen jó:
Ott van legfelül a kereső, és az oldal címe alatt hamburger menüben a menüpontok. Nem értem mi ezzel a gond? A legtöbb "mobil" nézet hamburger menüt használ, mert helytakarékos, és az apró kijelzőn nincs hely azt a sok betűt értelmezhető (ovasható!) méretben kiírni úgy hogy a tartalomnak is maradjon hely. -
-
Met
nagyúr
válasz
atee_13 #8461 üzenetére
Bonyolult jelszó használata.
WP és pluginek naprakészen tartása.
Nem használt pluginek törlése.
Ha van kapcsolat form akkor reCAPTCHA használata
Én szoktam felrakni iThemes security-t, wp-admin címet megváltoztatni, sok sikertelen bejelentkezési kísérlet IP szintű tiltása, kétfaktoros bejelentkezés beállítása.
Ha nincs szükség hozzászólásra post és/vagy oldalakon akkor annak tiltása.Én ezeket szoktam, de nem értek a WP-hez
De van sok írás a neten az oldal biztonságosabbá tételéhez.
-
G.F.
aktív tag
válasz
atee_13 #8436 üzenetére
Persze. Kattints a linkre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest