- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
A legtöbb Coming soon/Maintanance pluginban be lehet állítani, hogy a login felület is ott legyen, bár akkor kér felhasználót is, (kis JS és CSS trükközéssel automatán kitölthető és elrejthető.)
Én (Oxygen Builder-ben) úgy oldottam meg ezt egyszer, hogy készítettem egy olyan szekciót ami akkor látszik ha nem vagy bejelentkezve, raktam bele egy login form-ot (a felhasználó rublikát eltüntettem, de JS-el a háttérben kitöltöttem) majd ezt követően ha bejelentkezett akkor az oldal minden más elemére volt egy condition, amik csak bejelntkezett állapotban voltak láthatóak.Ha esetleg egy landingpage-ről (egy oldalról van szó) akkor jó lehet a beépített jelszó védelem is az adott oldalhoz.
Valamint a #9191Cheesy által említett .haccess-es megoldás is. -
SpaceJam
aktív tag
A PHP részhez: 7.4 kell és már nem árt a 8.0 sem, mert ha pl. nem használsz HelloPack-ot (ami csak a 7.4-el kompatibilis egyelőre), az újabb site-okhoz már a 8.0 dukál (legyen az GeneratePress + Gutenberg, Elementor vagy Divi). Nekem már jópár oldalam hiba nélkül azon megy. A 7.3-at, hacsak nem muszáj, már inkább kerüld!
-
adatfalo
senior tag
Szia.
Ahogy látom megoldható:
LINK
Viszont én NAS-on csak saját felhasználású (egyidejűleg 1-2 felhasználós) weboldalt tárolnék, mert koránt sem lesz gyors. (Manapság egy átlagos tárhelyszolgáltatónál is SSD-s webtárhelyek vannak, és jóval nagyobb teljesítménnyel, mint egy mezei NAS /de persze már azokból is vannak jobbak, gyorsabbak, erősebbek/, viszont ezek mellett az otthoni net is szabhat gátat.) -
mrrr74
aktív tag
Szia,
a hozzászólásokat ki tudod kapcsolni a disable comments pluginnel, ha épp találsz megfelelő sablont és csak ez tartana vissza. Illetve a legtöbb sablonban be lehet állítani a teljes oldal használatát, ilyenkor nincs oldalwidget.
Ha jól értem azt szeretnéd, hogy a bejegyzéseid egyből olvashatóak legyenek. Ezt úgy kell érteni, hogy a főoldalon minden bejegyzés teljes egészében látszik, vagy ott lehet "olvass tovább" gomb?
A Soledad sablont ismered? Magazin témának szerintem egészen jól használható, paraméterezhető és természetesen reszponzív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest