-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
miqlas
őstag
válasz
zeorsdfd #9130 üzenetére
Itt az is tiltott. Sõt a phpMyadmin is jelszavas!
Örökölt oldal, ahol a szolgáltató ott baszik ki a weblap tulajjal, ahol tud.A hosszú távú terv az, hogy rábeszélem az polgit egy normális tárhelyszolgáltatóra. Van egy full backupom az egészrõl. Jövõhéten localhoston ránézek, mit lehet vele kezdeni ...
-
miqlas
őstag
válasz
zeorsdfd #8757 üzenetére
Egy honlapon használok egy scriptet, amit, ha beillesztek </> html blokkot és ebbe a scriptet, akkor az lefut és lehetetlenné válik a további szerkesztés!
Ez a script:
<p><strong>Ausgeschrieben seit:</strong> <script>
var date = new Date()
document.writeln("01." +
(((date.getMonth()+1) < 10) ? ("0" +(date.getMonth()+1)) : (date.getMonth()+1))+ "." + date.getFullYear() )
</script> </p>Automatikusan változtatja a dátumot minden hóna fordulókor ...
-
noxon
őstag
válasz
zeorsdfd #8576 üzenetére
Szia, nem arra gondoltam.
A wordpressben vagyunk az oldalaknál. A példa kedvéért ott van egy oldal: Valami - Elementor, oké.
Rákattintok a megtekintésre, ugye akkor az oldalt betölti.
Ok, de ez oldal nem tölt be, mert fent az urlnél a cím nem úgy néz ki, hogy www.weboldal.hu/valami/ ami a helyes cím, hanem azt látod felül, hogy a www.weboldal.hu/valami2 linket akarja betölteni az oldal, persze ilyen oldalt nem hoztam létre, valamiért a valami2 akarja betölteni, nem helyes url címet.
-
G.F.
aktív tag
válasz
zeorsdfd #8532 üzenetére
Tudsz kicsit segíteni Acymailing beállításában?
Hiába csináltam 'Welcome email'-t, nem küldi el a megrendeléskor. mivel abban van a megerősítés link is, így csak felkerül a listába a feliratkozó, 'not confirmed' státusszal.
A másik, hogy nem tudom inline-be tenni a subscribtion form-on a beviteli mezőket. A chrome fejlesztői eszközében jó, de hiába másolom be ezt a css kódot az Elementor egyedi css-ébe, nem írja felül az eredetit... -
G.F.
aktív tag
válasz
zeorsdfd #8493 üzenetére
Kipróbáltam közben egy másik template-val, ott nincs benne, tehát a sablon csinálja, de ott a testreszabásokban nem találtam lehetőséget a kikapcsolására _ (persze attól még lehet) Azért furcsálom, mert egy szinte tökéletes template-ben csak úgy bekúrja a képet, állítási lehetőség nélkül...
-
válasz
zeorsdfd #7960 üzenetére
Köszi! Közben megírtam a megoldást, csak egy másik topikba
. De bemásolom ide is:
Nos a megoldás a Poedit nevű program. Ez egy fordítást segítő alkalmatosság. Az általa készített magyar nyelvi fájlokat (esetemben ultimate-member-hu_HU.mo és ultimate-member-hu_HU.po) a ...wp-content/languages/plugins könyvtárba kell felmásolni.
Ebből is adódik a kérdés: Mindég lefordítja magának mindenki, vagy feltöltik a közösbe, ahol elérhető bárki számára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest