- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
jaeger99 #9238 üzenetére
Van egy ilyen topic is: Tárhely szolgáltató választás - PROHARDVER! Hozzászólások
-
zeorsdfd
senior tag
Ha valaki érdekel 8 órás állás, amiben van sok Wordpress, kis Joomla és sok más IT-s meg egyéb feladat nonprofitnál akkor írjon nekem. 420000 nettó, hogy az első kérdésre válaszoljak.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
TheProb #8871 üzenetére
A litespeed nem csak kikapcs-bekapcs módon működik hanem rengeteg beállítása van, amiket érdemes végignézni. Nem tudom melyik lehet, csak mondom, hogy van olyan, amikor kicsit bele kell nyúlni. Mondjuk kapcsolj ki mindent a LS-en belül és nézd meg úgy, aztán 5ösével visszakapcs.
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Lehet, hogy már mindenki látta, de ezt ideteszem mert releváns és vicces:
SUNSET | GA4 Parody Trailer | Google Analytics 4 - YouTube -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Flowtation #8587 üzenetére
Én nem használok Gutenberget, de sztem a columns-al megoldható. Csinálsz két oszlopot és beleteszed a képeket.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
#31816946 #8550 üzenetére
Ha elementorban vagy akkor Slider container és utána News containter egy oldalon és kész.
Ha nem, akkor telepíts egy olyan témát, aminek van erre widget helye, szedj le egy slider plugint és publikáld a widgetet a megfelelő helyen. A főoldalnak meg állítsd be a blogmegjelenítést (statikus oldal helyett).
-
zeorsdfd
senior tag
Hát én attól félek, hogy ezen az oldalon lévő 3. sor pont erre utal: Pricing - AcyMailing
Az ingyenes nem fog automatikusan küldeni semmit, mert nem tudsz beállítani neki cronjobot. -
zeorsdfd
senior tag
A welcome mailnél az első kérdésem, hogy fizetős változat van -e mert ehhez sztem cronjob kell, ami nincs az ingyenesben, ha jól emlékszem.
A másodikat így nem látom át, talán máshova kell azt a css kódot betenni, fene tudja. Talán a sablon egyedi CSS részbe? Aztán a cache is be tud ám zavarni, nálam pl Cloudflare is. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
#31816946 #8528 üzenetére
Én a Polylangot kedvelem multilanguage pluginként.
Hírlevélküldőből csakis Acymailing.
Sütikezelőből nem is ajánlok, annyira sok plugin van erre, válaszd a legnépszerűbbet -
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Conditionally display featured image on singular posts and pages – WordPress plugin | WordPress.org
Sztem érkezni fog az Elementorba is ilyen kapcsoló mert a cím elrejtésre már van beállítás benne. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
SwissAirplan #8478 üzenetére
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
SwissAirplan #8424 üzenetére
Nicepage? Ajjaj: Why does your platform suck so badly? - Nicepage Forum
Sajnos, továbbra is egy elavult koncepción alapul, miszerint a "designt valahol máshol kell csinálni mint a weboldal." Ráncfellvart Artisteer:-( -
zeorsdfd
senior tag
Van "tárhely szolgáltató választás" topic. https://prohardver.hu/tema/tarhely_szolgaltato_valasztas/friss.html
Ha jó az oldal kódja akkor kb mindenhonnan gyors lesz, nincs ma már nagy jelentősége a földrajzi elhelyezkedésnek. Ha nincs optimalizálva az oldal, akkor a "leggyorsabb" szolgáltatónál is lassú lesz.
A hostinger 5-10 éve nagyon gáz volt(sávszélességlimites és megbízhatatlan). Lehet ez már megváltozott. A nagy magyar szolgáltatók általában rendben vannak.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
#54597376 #8347 üzenetére
Onnantól kezdve, hogy bejelentkezéshez van kötve, akár böngészőn keresztül is bemehet az ftp könyvtárba és akkor mondhatod nekik hogy ez egy weboldal. A Google Driveot is hívhatod weboldalnak.
No, de hogy kicsit ontopic legyek: Advanced Access Manager – WordPress plugin | WordPress.org -
zeorsdfd
senior tag
-
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
#31816946 #8228 üzenetére
Ezt kéne átolvasnod és minden világos lesz: GDPR - AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016. április 27-i (EU) 2016/679 RENDELETE a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) - Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye (jogtar.hu)
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
huliganboy #8225 üzenetére
Nem biztos, hogy ezért érdemes wordpresst telepíteni. Nagyon sok készmegoldás létezik:
22 Free Online Quiz Makers | EdApp Microlearning -
zeorsdfd
senior tag
válasz
feketedini #8221 üzenetére
-
zeorsdfd
senior tag
WP-Optimize helyett próbáld a Litespeed Cachet
Nálam legalábbis az hozza a jobb eredményeket.
Cloudflare-t is beüzemelheted, gyorsít és ingyen van. -
zeorsdfd
senior tag
Látatlanban mondom, de nagy valószínűséggel meg kell keresned a hozzátartozó ...hu_HU.mo és ---hu_HU.po filokat.
Azaz az angol alapján ezeket létrehozni, majd a *.po fileban megadod a fordítást és a po2mo.net - web-based po to mo converter oldalon *.mo-t generálsz és mindkettőt feltöltöd.
Ha magyarra vált az oldal akkor a magyar mo nyelvi fileból kéne beolvasni a stringeket. -
zeorsdfd
senior tag
Szvsz nincs ilyen fórum és ha lenne akkor se nézné senki. Esetleg javaslom a elado-domain.hu domain megvásárlását és oda való feltételét
Egy ilyen mondjuk van: Domain adás-vétel - domainABC.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest